فاحشه دعایت می کنم ....

وضعیت
موضوع بسته شده است.

maryam-d

عضو جدید
کاربر ممتاز
کدام جوونا کشته شدن؟؟؟ دقیق بگو ...

کی زور گفته ، شاه یا این انقلاب؟( از پدرت بپرس.)

دروغگو دشمن خداست... ولی اینم بگم، آره دروغ گفتن... هر دو طرف. ولی جناب، آیا درسته تو بیای بگی توی کل دنیا ، ما ارتش نداریم، سلاح نداریم، پول نداریم ، پیشرفت نداریم و ...
خب، دشمن حال میکنه، میگه عجب حالی داده، بکشید همه و همشونا که به گور باباشون خندیدن و ....

ما مهندسان آینده و نگهدارندگان آینده این کشوریم، باید چیزی مانده باشه که هدایت و زندگی کنیم... خودتون میدونید که آمریکا و اروپا نه تو را میشناسه و نه منا، همونطور که به عراق که یکی از سرکده هایش(صدام) بو د و حمله کرد و همه و همه را کشت، با کوچکترین ضعف ما ، ما را هم نابود خواهد کرد تا منافعش تامین بشه و .... چ

خسته شدم

دشمن بريزه جوونا رو بكشه بهتره يا اينكه خود ايرانيا همديگرو بكشن؟چرا خودتو به نديدن ميزني؟ببين اطرافت چه خبره.

rosvayejanan

عضو جدید
کاربر ممتاز
فاحشه حرفش ثروتمند و فقیر نیست، هرکس از اصل در بیاد اینجوری میشه، هرکی بی خدا بشه اینجوری میشه... مهرشاد خان، توی ایران خودمون را میبینید، توی کشورای دیگر که خیلی راحت فیلم ها مستعجن میدن بیرون ، اونا فاحشه نیستن؟؟؟ دولتشون هم به نظر خیلی ها خیلی خوبه... این مسئله چه جوابی داره؟؟؟

والا ما تا اونجایی که می دونیم رای مردم آمریکا به خاطر اینکه شوهر معاون اول نامزد ریاست جمهوری شون 20 سال پیش مست تصادف کرده بود کاهش پیدا کرد
تا اونجا ای که می دونیم تو آلمان به خاطر اینکه شوهر مرکل یه فیلم پر..نو درخواست کرده بود مرکل تو بحران گیر افتاد
تا اونجا که می دونیم تو نیوکمپ اسپانیا یه ورزشگاه ضد مربی تیم خودی حرف زدن که چرا از زنی که سه سال توخونه اش زندگی می کنه بچه دار شده

یه سری هم که اون ور زدیم دیدیم ایران بهترین جا و ارزون ترین جاست برا...
بابا ولش کن اصلان
خوب بگو ببینم چه کردی که مردم انقدر بی خدا شدن و از اصل در اومدن حکومت ولای و آقا ست دیگه

VRWH

عضو جدید
کاربر ممتاز
(جوابیه ای بر فاحشه دعایم کن...)
شاید این حرف هایم باعث کدورت خاطر برخی شود ولی می گویم چون باید بگویم

فاحشه از تو متنفرم چون نه برای نان بلکه برای هوی و هوس تن فروشی کردی آه که چه ارزان هم فروختی

فاحشه از تو متنفرم زیرا که لکه ننگی برای جامعه زنان هستی زنی که به راستی جمال زیبایی حق است

فاحشه از تو متنفرم زیرا که تو شرافت و حیای زنانگی را زیر خروار ها هوی و هوس دفن کردی

فاحشه از تو متنفرم...

ولی دعایت می کنم که رهایی یابی از بند هوی و هوس
برایت دعا می کنم که شرافت و زنانگی خود را بازیابی

فاحشه از تو متنفرم ولی برایت دعا می کنم زیرا که قابل ترحمی...

فاحشه از تو متنفرم
ای خدای بزرگ به من کمک کن تا وقتی می خواهم درباره ی راه رفتن کسی قضاوت کنم, کمی با کفش های او راه بروم

reza_esi13

عضو جدید
والا ما تا اونجایی که می دونیم رای مردم آمریکا به خاطر اینکه شوهر معاون اول نامزد ریاست جمهوری شون 20 سال پیش مست تصادف کرده بود کاهش پیدا کرد
تا اونجا ای که می دونیم تو آلمان به خاطر اینکه شوهر مرکل یه فیلم پر..نو درخواست کرده بود مرکل تو بحران گیر افتاد
تا اونجا که می دونیم تو نیوکمپ اسپانیا یه ورزشگاه ضد مربی تیم خودی حرف زدن که چرا از زنی که سه سال توخونه اش زندگی می کنه بچه دار شده

یه سری هم که اون ور زدیم دیدیم ایران بهترین جا و ارزون ترین جاست برا...
بابا ولش کن اصلان
خوب بگو ببینم چه کردی که مردم انقدر بی خدا شدن و از اصل در اومدن حکومت ولای و آقا ست دیگه

امام علی (ع) میگه : هرکس مرا دوست داشته باشد، حتی اگر بگویم دستش را قطع کند، قطع میکند و از دوست داشتن او کمتر نمیشود... ولی اگر کسی مرا دوست نداشته باشد، تمام دنیا را هم که به او بدهم، باز مرا دوست ندارد.

شما و من 2تا فکر میکنیم... انشاءالله که روزی یک فکر شویم ، برای امام آخرمون...

TINA ARCHI

عضو جدید
کاربر ممتاز

دروغگو دشمن خداست... ولی اینم بگم، آره دروغ گفتن... هر دو طرف. ولی جناب، آیا درسته تو بیای بگی توی کل دنیا ، ما ارتش نداریم، سلاح نداریم، پول نداریم ، پیشرفت نداریم و ...
خب، دشمن حال میکنه، میگه عجب حالی داده، بکشید همه و همشونا که به گور باباشون خندیدن و ....

ما مهندسان آینده و نگهدارندگان آینده این کشوریم، باید چیزی مانده باشه که هدایت و زندگی کنیم... خودتون میدونید که آمریکا و اروپا نه تو را میشناسه و نه منا، همونطور که به عراق که یکی از سرکده هایش(صدام) بو د و حمله کرد و همه و همه را کشت، با کوچکترین ضعف ما ، ما را هم نابود خواهد کرد تا منافعش تامین بشه و .... چ

خسته شدم
واقعا نمیبینی ظلم تو جامعه رو؟؟؟ندا یکیش فقط تو دانشگاه صنعتی اصفهان چندتا از بچه ها رو بسیجی های گرامی کشتن دیگه خودت حساب کن
من اصلا حرفی از شاه زدم:question:چرا بحثو میپیچونی بحث نظام فعلیهههههههههههههه
آهان مثلا ما دروغکی بگیم اینارو داریم دشمن میترسه خره نمیفهمههههههههه چقدر اخه سر مردمو شیره میمالن مردم شعور دارن میفهمن

reza_esi13

عضو جدید
اول جواب منو بده بعد برو.

خسته شدم...

جوابت تو و رفیقت را با جمله امام علی(ع) دادم...

خودت خوب میدونی، توی قانون اگر کسی قتل نفس کرده باشه جزای اون قصاصه، (حالا شرایط داره) ، پس باید بیایم و بگیم چرا باید خودمون را بکشیم؟؟؟ !

خودتون بهتر میدونید، اشخاصی که اغتشاش راه انداختن وبا تفنگ و کلت و سلاح های سرد امنیت یک ملت را بهم ریختن، که شما و خانوادتون جرات بیرون رفتن از خونه را نداشت، باید دست رو دست میذاشتین و خیلی ساده از روی موضوع رد میشدن و میذاشتن هر غلطیکه خواستن ، بکنن، بعدش همین خود شما ، اگر خدایی ناکرده مشکلی برای خودتون یا آشناهاتون پیش می اومد، میگفتین، چرا نمیکشیدشون....

آین بدونید، چو دانی و پرسی ، خطاست...

nazi rainy

عضو جدید
وای بر ما که بخواد چنین مسایلی تو جامعه ی مثلا اسلامیمون باشه که حالا بخوایم راجع بهش بحث کنیم:confused:

TINA ARCHI

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیدی توهم مثل اونا دروغ گویی پس چرا اولش گفتی کدوم جوونا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اااااااااااااااااااااااا به همین راحتی خون بچه ی مردمو که میخواذ حق ملتو حق خودشو از این دولت بگیره چون بعضیا به قدرتشون لطمه میخوره باید ریختتتتتتتتتتتتتتت

maryam-d

عضو جدید
کاربر ممتاز
خسته شدم...

خودت خوب میدونی، توی قانون اگر کسی قتل نفس کرده باشه جزای اون قصاصه، (حالا شرایط داره) ، پس باید بیایم و بگیم چرا باید خودمون را بکشیم؟؟؟ !

خودتون بهتر میدونید، اشخاصی که اغتشاش راه انداختن وبا تفنگ و کلت و سلاح های سرد امنیت یک ملت را بهم ریختن، که شما و خانوادتون جرات بیرون رفتن از خونه را نداشت، باید دست رو دست میذاشتین و خیلی ساده از روی موضوع رد میشدن و میذاشتن هر غلطیکه خواستن ، بکنن، بعدش همین خود شما ، اگر خدایی ناکرده مشکلی برای خودتون یا آشناهاتون پیش می اومد، میگفتین، چرا نمیکشیدشون....

اونا اغتشاش نبود دفاع از حقشون بود شما كه ميگيد خيلي مسلمونيد بايد خوب بدونيد هركسي بايد از حقش دفاع كنه.اونايي هم كه به قول شما با تفنگ و كلت امنيت رو به هم ريختن كساني نبودن كه شما از اخبار ايران ديدين.يه خورده فكر كنيد و فقط به اخباراي داخل اكتفا نكنيد همه رو بشنويد و بعد بدون جانبداري بيجا ،خودتون با عقلتون قضاوت كنيد.

ali_reza6556

کاربر فعال
خسته شدم...

اقا رضا من همه پستها رو خوندم فقط نمیدونم اخر
شما بعد از این همه از اسلام دفاع کردی یا از ولایت یا از نظام ؟

maziyar_darabi

عضو جدید
کاربر ممتاز
توی این جامعه آدما کارایی انجام میدن که فاحشه گری در مقابل اونا یه کار خیر حساب میشه تا یک گناه...!
همه چیز رو ول کردی و به فاحشه چسبیدی !
یه نگاهی به دور و ورت بنداز ، ببین که چه آدمایی چه کارا که انجام نمیدن ، بعد تو از فاحشه متنفری ؟!!

rosvayejanan

عضو جدید
کاربر ممتاز
امام علی (ع) میگه : هرکس مرا دوست داشته باشد، حتی اگر بگویم دستش را قطع کند، قطع میکند و از دوست داشتن او کمتر نمیشود... ولی اگر کسی مرا دوست نداشته باشد، تمام دنیا را هم که به او بدهم، باز مرا دوست ندارد.

اگه اون می فهمید...

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تنم سالم ، روحم شاد... باشگاه !!!!!!!!!!!!

ببین من دارم وقتم را اینجا تلف میکنم و وقت اضافما میگذرونم، چه باکی از خراب شدن، پیش خدا خراب نشم. شما که خلق خدایید...

من عقایدی دارم، شما عقایدی. احترام هر عقیده واجب...
من از قبل میدونستم رفیقت مهرشاد عقایدش با من فرق داره، ولی وقتی دیدم عقیده شخصی خودش را در مورد رهبر 1 انقلاب بیان میکنه، منم عقیده شخصی ام را در مورد اون بیان میکنم، به هر حال من رهبرم را دوست دارم و نه تنها جان خودم، جان پدر و مادرم را هم فدایش میکنم...

اینم بگم ، شما واقعا از ایشون آشنایی ندارید، منم یک روزی مثل شما فکر میکردم، ولی گفتم چرا بعضی از مردم دوستش دارن، بعضی نه! تحقیق کردم ، پرسیدم ، دیدم از خیلی از آقایونی که ادعا و تکبر و چاپلوسی و فقط فکر دنیا هستن، بهتر و بهتر و بهتره... خداییش دوستش دارم به خاطر خودش، به خاطر خدا...
عقیده من اینجوریه. شما هم خداییش فکر کنید، تحقیق کنید، به قول خودتون مهندسین... مگه مهندس مطلب بدون دلیل قبول میکنه که شما قبول کردید...

چرا نشستی، پاشو برو براش بمیر، جونه خودت رو فداش کن، برو که الان خیلی در خطره، ببین که هر روز چقد تنش می‌لرزه، چقد هر روز اشک تمساح می‌ریزه
برو و بزار پدر مادرت خودشون برای جان فشانیشون تصمیم بگیرن

برو و وقتت رو همونجا بگذرون

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فاحشه حرفش ثروتمند و فقیر نیست، هرکس از اصل در بیاد اینجوری میشه، هرکی بی خدا بشه اینجوری میشه... مهرشاد خان، توی ایران خودمون را میبینید، توی کشورای دیگر که خیلی راحت فیلم ها مستعجن میدن بیرون ، اونا فاحشه نیستن؟؟؟ دولتشون هم به نظر خیلی ها خیلی خوبه... این مسئله چه جوابی داره؟؟؟

تو در این کشور زندگی می‌کنی، چرا حرف از مسائل کشور‌های دیگه میزنی؟ تو می‌تونی در مورد اونا پاسخگو باشی ؟
چرا به همه سوالات جواب ندادی؟‌ یا جوابی نداشتی ؟

انقد خدا خدا نکن، اول برو خودت رو بشناس، خدا رو هم میشناسی

به فرض در تاپیک به دنبال هدفی والا هستی، به نظرت در اون هدف قدم برداشتی ؟ یه هرزه‌گویی‌هایی بیش نداشتی ؟

حرف زدن خیلی راحته، خیلی
ما که توی این تاپیک چیزی ازت ندیدیم

و در حدی نیستی که بخوای به دیگران برچسب بزنی و برای اونا تکلیف مشخص کنی و خودت رو دوست دار خدا بدونی

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

خسته شدم

خط قرمز اول: شما نام ببرید ما چی داشتیم تا الان

مهندسان آینده: شما چقدر مهندس مهندس می کنین
نوشتارتون آشناس :w25:

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

شما با شخصی قصد ازدواج داری
خدایی نکرده، خدایی نکرده، اون شخص دچار مشکلی میشه، تو ازش نمی‌خوای دستش رو قطع کنه، ولی یهو فلج میشه
باهاش ازدواج می‌کنی ؟ خداییش رو بگووو

روزی که افکار یکی شود، خوب چه افکاری درسته ؟ این موضووع خیلی خیلی مهمه

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خسته شدم...

خودت و خدای خودت، و وجدانت

khooshe

مدیر بازنشسته

خسته شدم
من از بابام پرسیدم......
مساله شاه یا انقلاب نیست.....
می دونی مساله چیه...
مساله توی چیزای کوچیکه .... توی زندگیای راحته اون زمانه ....
می دونی انقلاب شد تا راحت تر باشیم......راحت تر زندگی کنیم....پول نفت توی سفره ها باشه.....
نه اینکه حسرت نون سنگک به دل بچه ی من در آینده بمونه.....

بابام می گفت از زمانی که کلاس اول بوده و قبل از مدرسه می رفته نون می گرفته بابا بزرگم بهش 1قرون(دقیقا فرقشو با زار نمی دونم چون اصلا ندیدم)می داده تا زمانی که دانشکده می رفته هم 1قرون می داده.....می دونی چند سال یه چیزی در حدود 13سال.....

5 سال دیگه که بچه ی من بشینه پای صحبت پدر بزرگش باور نمی کنه که من بگم پدر بزرگت این جوری بوده و زمانی که من دبیرستان بودم نون سنگک 100تومان (تازه خاش خاشی) دانشجو که شدم شد 2000تومان حالا هم که نون سنگک نمی دونی چه مزه ایه واسه اینه که خیلی گرونه ایشالله عیدی یه کف دست واست نون می خرم...:lol:

بابام می گفت وقتی بچه بوده و می رفتن بازار یه یارویی پشت شیشه اش صد تومانی گذاشته بود و وقتی دانشکده می رفت هم می رفته و همون 100تومانی رو می دیده.....فکر کنم من باید بچه امو ببرم موزه تا بتونه 100تومانی ببینه....اونم قسمت عتیقه اش...:lol:
فکر کنم در آینده به بچه ام باید بگم.....
بیا عزیزم بیا این 2میلیونو بگیر برو دوتا نون تافتون بگیر ......
احتمالا در حال مرگ بودم وگرنه.....

aki.hk

عضو جدید
این همه بحث و جدل واصه چی
بیاید به جای این حرفها از عقیدتون دفاع کنید
واصه مثال:
ما این همه گفتیم انرژی هسته ای حق مسلم ماست و خیلی از تحریمها را به جون خریدیم
بعد تو فیشهای گاز و برق و ... میبینیم که نرخ دولتیو درج می کنند و یارانه را با منت به رخ می کشند
انرژی هسته ای یعنی انرژی مطلق یعنی نه پول برق و گاز و ... بس این پیش زمینه ها واصه برداشتن یارانه چیه
من بدون اینکه جانبداری کنم پرسیدم حالا کسی جواب بده استفاده می کنم

وضعیت
موضوع بسته شده است.