کدام جوونا کشته شدن؟؟؟ دقیق بگو ...
کی زور گفته ، شاه یا این انقلاب؟( از پدرت بپرس.)
دروغگو دشمن خداست... ولی اینم بگم، آره دروغ گفتن... هر دو طرف. ولی جناب، آیا درسته تو بیای بگی توی کل دنیا ، ما ارتش نداریم، سلاح نداریم، پول نداریم ، پیشرفت نداریم و ...
خب، دشمن حال میکنه، میگه عجب حالی داده، بکشید همه و همشونا که به گور باباشون خندیدن و ....
ما مهندسان آینده و نگهدارندگان آینده این کشوریم، باید چیزی مانده باشه که هدایت و زندگی کنیم... خودتون میدونید که آمریکا و اروپا نه تو را میشناسه و نه منا، همونطور که به عراق که یکی از سرکده هایش(صدام) بو د و حمله کرد و همه و همه را کشت، با کوچکترین ضعف ما ، ما را هم نابود خواهد کرد تا منافعش تامین بشه و .... چ
خسته شدم
من از بابام پرسیدم......
مساله شاه یا انقلاب نیست.....
می دونی مساله چیه...
مساله توی چیزای کوچیکه .... توی زندگیای راحته اون زمانه ....
می دونی انقلاب شد تا راحت تر باشیم......راحت تر زندگی کنیم....پول نفت توی سفره ها باشه.....
نه اینکه حسرت نون سنگک به دل بچه ی من در آینده بمونه.....
بابام می گفت از زمانی که کلاس اول بوده و قبل از مدرسه می رفته نون می گرفته بابا بزرگم بهش 1قرون(دقیقا فرقشو با زار نمی دونم چون اصلا ندیدم)می داده تا زمانی که دانشکده می رفته هم 1قرون می داده.....می دونی چند سال یه چیزی در حدود 13سال.....
5 سال دیگه که بچه ی من بشینه پای صحبت پدر بزرگش باور نمی کنه که من بگم پدر بزرگت این جوری بوده و زمانی که من دبیرستان بودم نون سنگک 100تومان (تازه خاش خاشی) دانشجو که شدم شد 2000تومان حالا هم که نون سنگک نمی دونی چه مزه ایه واسه اینه که خیلی گرونه ایشالله عیدی یه کف دست واست نون می خرم...
بابام می گفت وقتی بچه بوده و می رفتن بازار یه یارویی پشت شیشه اش صد تومانی گذاشته بود و وقتی دانشکده می رفت هم می رفته و همون 100تومانی رو می دیده.....فکر کنم من باید بچه امو ببرم موزه تا بتونه 100تومانی ببینه....اونم قسمت عتیقه اش...

فکر کنم در آینده به بچه ام باید بگم.....
بیا عزیزم بیا این 2میلیونو بگیر برو دوتا نون تافتون بگیر ......
احتمالا در حال مرگ بودم وگرنه.....