غم آخرتون باشه

ah25_km

عضو جدید
سلام دوستان عزیز

احتمالا تا حالا براتون اتفاق افتاده که به دیگران تسلیت بگید و احتمالا شنیدید که به طرف میگن "غم آخرتون باشه" !!
تا حالا به این جمله فکر کردین ؟!
زندگی ما پر از اتفاقات بد و ناگواره ، وقتی به یکی میگی غم اخرت باشه فکر کنم یه خورده با این فلسفه زندگی تناقض داره !
میدونم که این اصطلاح توی عرف جا افتاده ولی وقتی عمیق بهش فکر کنی یعنی غم بعدی (مرگ عزیز)، غم خودت باشه چون زندگی ادم بدون غم ممکن نیست و خلاف طبیعته !
من خودم سعی میکنم به کسی این جمله رو نگم و فکر کنم به جاش یه چیزه دیگه بگیم بهتره :smile:

البته ممکنه دوستان نظر دیگه ای داشته باشن یا اصلا براشون مهم نباشه ؟!؟

;):gol:

sun_girl

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان عزیز

احتمالا تا حالا براتون اتفاق افتاده که به دیگران تسلیت بگید و احتمالا شنیدید که به طرف میگن "غم آخرتون باشه" !!
زندگی ما پر از اتفاقات بد و ناگواره ، وقتی به یکی میگی غم اخرت باشه فکر کنم یه خورده با این فلسفه زندگی تناقض داره !
میدونم که این اصطلاح توی عرف جا افتاده ولی وقتی عمیق بهش فکر کنی یعنی غم بعدی (مرگ عزیز)، غم خودت باشه چون زندگی ادم بدون غم ممکن نیست و خلاف طبیعته !
من خودم سعی میکنم به کسی این جمله رو نگم و فکر کنم به جاش یه چیزه دیگه بگیم بهتره :smile:

اتفاقاً منم کاملاً با نظر شما مواقفم
منم تا اونجا که می تونم به کسی این جمله رو نمی گم...

rahele_s68

عضو جدید
خوب مرگ عزیز بزرگترین غم هر ادم
وقتی میگن غم اخرت باشه منظورشون شاید این باشه که این اخرین غم بزرگت باشه
:victory:

k2_h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هااااااااااااااااا ؟؟؟؟؟

خیلی واضحه که . غم آخرتون باشه . همین

hd_memar

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان عزیز

دقیقا اینو دیروز به یه نفر می گفتم قبول نمی کرد!
نظر منم همینه
جمله ی بی مفهمومیه

Ali 1900

عضو جدید
موافقم
منم قبلانا بهش فکر کردم و از اون موقع به بعد یادم نمیاد دیگه بکار برده باشمش جایی