عکس فوتبالیست‌های جام جهانی بر سر تماشاگران

m@hboubeh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

mariye.roshan

عضو جدید
کاربر ممتاز
احتمالا سرشون خورده به جایی
بهشون بگیم اگه پول اضافه دارن یکم بدنش به ما;)

sahel70

عضو جدید
عجب دوره و زمونه اي شده ها

ملت شادن
مثل مردم کشور ما نیستن که جز غمگین ترین مردم جهانیم
یه قسمت از درآمدشونو میزارن واسه تفریح و شاد بودنشون که ب نظرم هزینه کردن خ واجبیه
تو کشور ما مردم وقت و پولی واسه این کارا ندارن
برامون تعجب آوره
خیلی کار جالبیه به نظر من ;)

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز
ملت شادن
یه قسمت از درآمدشونو میزارن واسه تفریح و شاد بودنشون که ب نظرم هزینه کردن خ واجبیه
برامون تعجب آوره
الان این شادیه؟

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره ،از این کارشون لذت می برن
همین کافیه براشون،سلیقه ها و نوع تعریف آدما از شاد بودن فرق میکنه
هر کاری که باعث لذت بردن خودت شه شادی هنظر بقیه اهمیتی نداره

خوب اونجا هم همه مردم شادن ؟
اینجا هم همه مردم غمگینن ؟
بعضی ها هستن برا شادیشون هم خط قرمز قائلن بعضی چیزا براشون شادی نیست یه طرفه با قاضی نریم
ربطی به منظر دیگران ندارن ...خط قرمز برای خود فرد ....

sahel70

عضو جدید
خوب اونجا هم همه مردم شادن ؟
اینجا هم همه مردم غمگینن ؟
بعضی ها هستن برا شادیشون هم خط قرمز قائلن بعضی چیزا براشون شادی نیست یه طرفه با قاضی نریم
ربطی به منظر دیگران ندارن ...خط قرمز برای خود فرد ....

نگفتم اینجا همه غمگینن اونجا همه شاد
این آمار بین المللیه،کشور خودمون تو غمگین ترین کشورای جهانه میتونی خودت بری ببینی، از رو درصد امید به زندگی و بیماریای روانی و عصبی و کلی ملاک های دیگه به دست میارن،اینقد مردم درگیر کارای روزمره و پ
ول قسط و وام و مایحتاج اولیه زندگیشون هستن وقت و پولی برای این کارا ندارن برای همینه این کارا اینقد تو کشور ما ترد شده است و مردم میگن از سر بیکاریه
فک نمکنم کاری که اینا کردن رد شدن از خط قرمزی باشه
فقط یه نوع تفریحه براشون که به کسی صدمه ای نمیزنه و برای اجتماعم مشکلی ایجاد نمیکنه
فقط و فقط تفریح واسه چیزایی که دوستشون دارن انجام دادن

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز
نگفتم اینجا همه غمگینن اونجا همه شاد
این آمار بین المللیه،کشور خودمون تو غمگین ترین کشورای جهانه میتونی خودت بری ببینی، از رو درصد امید به زندگی و بیماریای روانی و عصبی و کلی ملاک های دیگه به دست میارن،اینقد مردم درگیر کارای روزمره و پ
ول قسط و وام و مایحتاج اولیه زندگیشون هستن وقت و پولی برای این کارا ندارن برای همینه این کارا اینقد تو کشور ما ترد شده است و مردم میگن از سر بیکاریه
فک نمکنم کاری که اینا کردن رد شدن از خط قرمزی باشه
فقط یه نوع تفریحه براشون که به کسی صدمه ای نمیزنه و برای اجتماعم مشکلی ایجاد نمیکنه
فقط و فقط تفریح واسه چیزایی که دوستشون دارن انجام دادن
کدوم آمار بین الملی درست بوده و سیاسی نبوده که این یکی دومیش باشه ...آمار میدن ایران جز کشورهایی هستش که بیشترین نقض حقوق بشر توش میشه اونوقت با یک نگاه اجمالی میتونی نگاه بکنی در جهان چه خبره ...در مسئله ی خوب بشر اونا وقتی آزادی های هم جنسگراها و بی بندرباری رو براش قانون کردن میشه آقای حقوق بشر ...نقض حقوق بشر تو فلسطین نیست
گفتین فکر نمیکنم کرای که اونا کردن رد شدن از خطوط قرمز باشه ؟ هر کسی علاوه بر اینکه در جامعه و عرف جامعه خطوط قرمزی هستش و بهتره رعایت کنن افرادی هستن که خودشون برای خودشون خطوط قرمز رفتاری دارن مثال من صد سال دیگه نمیام این کار و بکنم ...اگه این شادیه من صد سال دیگه نمیخوام این شادی رو داشته باشم
مسائل اقتصادی که عرض کردین کشورهای اروپایی مثال ایتالیا ،یونان ،اسپانیا ،اوکراین ، و چند کشور دیگه هم دارن اونم به شکلی که مردمش مهاجرت میکردن یک مدت به کشورهای آمریکای جنوبی با اینکه اونجا هم در بسیاری موارد از لحاظ رفاه اجتمعی وضعیت خوبی ندارن

شاید اونا منظورشون اینه که مردم ایران برا پیامبر و اهل بیت پیامبر مراسم برگزار میکنن ...اینم برید ببینید اونایی که در مراسم این عزیزان شرکت میکنن کدوم یک بعد از مراسم واقعن دلی غمگین هستن برید سوال کنید ....

sahel70

عضو جدید
کدوم آمار بین الملی درست بوده و سیاسی نبوده که این یکی دومیش باشه ...آمار میدن ایران جز کشورهایی هستش که بیشترین نقض حقوق بشر توش میشه اونوقت با یک نگاه اجمالی میتونی نگاه بکنی در جهان چه خبره ...در مسئله ی خوب بشر اونا وقتی آزادی های هم جنسگراها و بی بندرباری رو براش قانون کردن میشه آقای حقوق بشر ...نقض حقوق بشر تو فلسطین نیست
گفتین فکر نمیکنم کرای که اونا کردن رد شدن از خطوط قرمز باشه ؟ هر کسی علاوه بر اینکه در جامعه و عرف جامعه خطوط قرمزی هستش و بهتره رعایت کنن افرادی هستن که خودشون برای خودشون خطوط قرمز رفتاری دارن مثال من صد سال دیگه نمیام این کار و بکنم ...اگه این شادیه من صد سال دیگه نمیخوام این شادی رو داشته باشم
مسائل اقتصادی که عرض کردین کشورهای اروپایی مثال ایتالیا ،یونان ،اسپانیا ،اوکراین ، و چند کشور دیگه هم دارن اونم به شکلی که مردمش مهاجرت میکردن یک مدت به کشورهای آمریکای جنوبی با اینکه اونجا هم در بسیاری موارد از لحاظ رفاه اجتمعی وضعیت خوبی ندارن

شاید اونا منظورشون اینه که مردم ایران برا پیامبر و اهل بیت پیامبر مراسم برگزار میکنن ...اینم برید ببینید اونایی که در مراسم این عزیزان شرکت میکنن کدوم یک بعد از مراسم واقعن دلی غمگین هستن برید سوال کنید ....

اینکه مردم ما اکثرا شاد نیستن و روزهای اکثرا پر استرسی داریم که شکی توش نیست و نیازی به آمار جهانی نداره
یه فرد نرمال پیدا نمیکنیم که عصبی نباشه یا مشکلات روانی نداشته باشه
فکر میکنی ما نرمالیم ؟شب میخوابی صب بیدار میشی ماستی که دیر 5000 تومن خریدی شده 5500
اصلا بحث سیاسی یا اقتصادی نبود که شما وارد این قسمتش کردین ،اینکه درصد امید به زندگی و آینده و بیکاری اکثر دانشجوهامونو که هیچ کدوم به آینده شغلیشون اعتقادی ندارن و .....
اینکه تلویزیون کلا دهه دهه شهادت راه انداخته(که قبلا نبوده ...........) و شهادتا رو تعطیل کرده ولادتا رو نه و هزار مورد دیگه بر هیچ کس پوشیدع نیست
اینا بر هیچ کسی پوشیده نیست
میگی مردم بقیه کشورها مهاجرت میکنن کافیه یه نگاهی به در و همسایتون بندازی ببینی چقدر آمار مهاجرت مردم عادی ایران بالاست ،نخبه های علمیش که به کنار
همه دوستای من که صنعتی شریف بودن رفتن.......
جالبیش به اینه که اصلا هم نمیخوان برگردن
بخیال بحث سیاسی و اقتصادی که بحث زیاده توش،نمیخوامم ادامش بدم
گفتم کارشون صرفا تفریحی بوده و تو عرف ما هم نیومدن انجام بدن که ناپسند باشه
تو فرهنگ و قانون اجتماعی خودشون مشکلی نداشته و به اجتماعشونم ضربه ای نمیزنه پس اصلا ایرادی نداره این رفتار
ما ها هر کاری رو عیب میدونیم .............

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینکه مردم ما اکثرا شاد نیستن و روزهای اکثرا پر استرسی داریم که شکی توش نیست و نیازی به آمار جهانی نداره
یه فرد نرمال پیدا نمیکنیم که عصبی نباشه یا مشکلات روانی نداشته باشه
فکر میکنی ما نرمالیم ؟شب میخوابی صب بیدار میشی ماستی که دیر 5000 تومن خریدی شده 5500
اصلا بحث سیاسی یا اقتصادی نبود که شما وارد این قسمتش کردین ،اینکه درصد امید به زندگی و آینده و بیکاری اکثر دانشجوهامونو که هیچ کدوم به آینده شغلیشون اعتقادی ندارن و .....
اینکه تلویزیون کلا دهه دهه شهادت راه انداخته(که قبلا نبوده ...........) و شهادتا رو تعطیل کرده ولادتا رو نه و هزار مورد دیگه بر هیچ کس پوشیدع نیست
اینا بر هیچ کسی پوشیده نیست
میگی مردم بقیه کشورها مهاجرت میکنن کافیه یه نگاهی به در و همسایتون بندازی ببینی چقدر آمار مهاجرت مردم عادی ایران بالاست ،نخبه های علمیش که به کنار
همه دوستای من که صنعتی شریف بودن رفتن.......
جالبیش به اینه که اصلا هم نمیخوان برگردن
بخیال بحث سیاسی و اقتصادی که بحث زیاده توش،نمیخوامم ادامش بدم
گفتم کارشون صرفا تفریحی بوده و تو عرف ما هم نیومدن انجام بدن که ناپسند باشه
تو فرهنگ و قانون اجتماعی خودشون مشکلی نداشته و به اجتماعشونم ضربه ای نمیزنه پس اصلا ایرادی نداره این رفتار
ما ها هر کاری رو عیب میدونیم .............
خوب پس من قسمت آخر حرفم و خوب گفتم ... من حرفم این بود مشکلات زیاده همه جا هم هست ..اینکه مختص یه کشوری بکنین خوب نیست این که همش بکوبیم تو سر کشور خودمون من خوشم نمیاد والا من خودم شرایط الانم اصلن خوب نیست ولی اینقد که شما بد بین هستین من نیستم ... مهاجرت در کل جهان هست ...
منم کاری به جامعه اونا ندارم خط قرمزای جامعه خودمون گفتم و افراد....
والسلام

m.raiesi

عضو جدید
ملت شادن
برامون تعجب آوره

مشکل از خود ملته ک واسه تفریحشون پول خرج نمیکنن!!!
من خیلی هارو دیدم واسه تفریحاتشون ارزش قایل هستن(همچنین خودم)

m@hboubeh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این آرایشگر در سن آنتونیو در برزیل که خودش را راب معرفی میکند شاید بنظر یک هنرمند نیاید ولی در دوران جام جهانی بازارش سکه شده. او در یک ساعت نقشی رنگارنگ از تیم و بازکن مورد علاقه شما را روی مو هایتان با استفاده از تراشیدن مو و بعضا رنگ کردن آن پیاده میکند. چیزی که در استادیوم احتمالا باعث حسادت خیلی ها شود.