حضور احمدی نژاد در مجلس ملی ونزوئلا در مراسم تحلیف نیکلاس مادورو رییس جمهور منتخب این کشور.
behnam.95 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Apr 21, 2013 #1 حضور احمدی نژاد در مجلس ملی ونزوئلا در مراسم تحلیف نیکلاس مادورو رییس جمهور منتخب این کشور.
babakmail عضو جدید کاربر ممتاز Apr 21, 2013 #6 .......من فکرکنم....یکی از عکاسای بالا گفته هووووووی بعد هم یک سوت زده....فقط مموتی برگشته..
TRON کاربر فعال Apr 21, 2013 #10 masisabz گفت: مــــــــا: خدایا این محموتو از ما نگیر خدا: کلیک کنید تا باز شود... babakmail گفت: .......من فکرکنم....یکی از عکاسای بالا گفته هووووووی بعد هم یک سوت زده....فقط مموتی برگشته.. کلیک کنید تا باز شود... taraneh21 گفت: دوربین میبینه دیگه کنترلش دست خودش نیست کلیک کنید تا باز شود... ینی ترکیدما نابود شدم از کف زمین دارم میتایپم خیلی خوب اومدین
masisabz گفت: مــــــــا: خدایا این محموتو از ما نگیر خدا: کلیک کنید تا باز شود... babakmail گفت: .......من فکرکنم....یکی از عکاسای بالا گفته هووووووی بعد هم یک سوت زده....فقط مموتی برگشته.. کلیک کنید تا باز شود... taraneh21 گفت: دوربین میبینه دیگه کنترلش دست خودش نیست کلیک کنید تا باز شود... ینی ترکیدما نابود شدم از کف زمین دارم میتایپم خیلی خوب اومدین