عکس/ حرکات نمايشي خطرناک جوانان موتور سوار بندرعباس

A M I N_BND

عضو جدید
کاربر ممتاز
شهرت _مسخره میکنی؟

کدوم موتور سوار برای شهرت کار انجام میدم

برا عشقه

اره پیست داره اما تو پیست حال نمیده

بهمون میگن موتور سواران خیابونی

پیست اسب دوانی اره داره چند بار رفتم

من خودم بندر زندگی میکنم
وقتی هیچ تفریحی نباشه ملت اینجوری خودشونو تخلیه میکنن
کلا تفریح تو بندر یا موتور و ماشین سواریه یا قلیون و مواد و مشروب

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
شهرت _مسخره میکنی؟

کدوم موتور سوار برای شهرت کار انجام میدم

برا عشقه

اره پیست داره اما تو پیست حال نمیده

بهمون میگن موتور سواران خیابونی

پیست اسب دوانی اره داره چند بار رفتم

نه خدایی مسخره نکردم.
میدونم بخاطر علاقس. اما بهرحال خطر داره.باید یسری مسائل رو رعایت کنید.
خوشبحال شما پسرا...:confused: پ ما دخترا چیکار کنیم؟ تفریحی نداریم اصلا!. بابا میگم پیشنهاد یه شهربازی بدید. مرکز استانه ها....!

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
مارو که کار نداره

یعنی دردسر براش ایجاد نکردم

بعدش با سرویس نمیام که

ماشین خودم یا موتور میام

پارسال هم نمایشگاه گل گیاه غرفه داشتیم

میدونم. ما هم دردسری نداشتیم...خخخخ
راس میگی؟! کدوم بودی؟! منظورم چه گلایی؟ کاکتوس؟ چی؟...خخخ. عکسای نمایشگا گل و گیاه رودارم. الام میذارم اینجا!. بذارم؟!.

Mʀ Yᴀsɪɴ

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه خدایی مسخره نکردم.
میدونم بخاطر علاقس. اما بهرحال خطر داره.باید یسری مسائل رو رعایت کنید.
خوشبحال شما پسرا...:confused: پ ما دخترا چیکار کنیم؟ تفریحی نداریم اصلا!. بابا میگم پیشنهاد یه شهربازی بدید. مرکز استانه ها....!
شهر بازی که نداره درست درمون اما باغ وحش داره که گاه گداری مارمو میبرم اونجا یعنی میان میبرنش

بعد پارک ملل درست کردن که یه شب رفتیم شاتالاپ پریدیم تو دریاچه (مثلن دریاچه) که حراست پارک بدبخت دنبالمون کرد

اتفاقن یه دختره همست تو پیست موتور سواری موتور کاوازوکی سنگین داره از اون ادعا های روزگاره با دوس پسرش همش میاد

Mʀ Yᴀsɪɴ

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میدونم. ما هم دردسری نداشتیم...خخخخ
راس میگی؟! کدوم بودی؟! منظورم چه گلایی؟ کاکتوس؟ چی؟...خخخ. عکسای نمایشگا گل و گیاه رودارم. الام میذارم اینجا!. بذارم؟!.
بذار

عکس الان اواتارم و قبلیش عکس خودم بود همه اینجا مارو دیدن خخخخخ

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
شهر بازی که نداره درست درمون اما باغ وحش داره که گاه گداری مارمو میبرم اونجا یعنی میان میبرنش

بعد پارک ملل درست کردن که یه شب رفتیم شاتالاپ پریدیم تو دریاچه (مثلن دریاچه) که حراست پارک بدبخت دنبالمون کرد

اتفاقن یه دختره همست تو پیست موتور سواری موتور کاوازوکی سنگین داره از اون ادعا های روزگاره با دوس پسرش همش میاد

ما که ازاین کارا نمیکینم مگر اینکه جاهای اینجوری مخصوص دخترا وجود داشته باشه یا قاطی ولی حداقل یه جوری باشه خوب باشه...بد نباشه. فقط موتور نمیگم. چیزا مختلف.
پارک مللش کجاست؟چطوریه؟. باغ وحششم لابد مثل باغ وحشای شهرای دیگه حیوونای بیچارش بوگندو ان ! نه؟. خخخ!

Mʀ Yᴀsɪɴ

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ما که ازاین کارا نمیکینم مگر اینکه جاهای اینجوری مخصوص دخترا وجود داشته باشه یا قاطی ولی حداقل یه جوری باشه خوب باشه...بد نباشه. فقط موتور نمیگم. چیزا مختلف.
پارک مللش کجاست؟چطوریه؟. باغ وحششم لابد مثل باغ وحشای شهرای دیگه حیوونای بیچارش بوگندو ان ! نه؟. خخخ!
نه اتفاقن یه مدت تو ایران صدای باغ وحشش پیچید

چون یه الاغ زنده رو مینداختن جلو یه شیر و همونجا دخل الاغه رو میارودن

سروصدای بزرگی ایجاد کرد تا دیگه اینکارو نمیکنن

خوبه بد نیس باغ وحشش مثلن اجازه بغل کردن مارو میدن گاه گداری

پارک پل تجن اون سمتش پارک ملل هست

تموم مسیر تابلوش هست

جای مخصوص دخترا نمیدوننم هست اما اینقد میدونم تو شهرم دختر اگر میخواد کاری کنه باید یه پا مرد باشه

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه اتفاقن یه مدت تو ایران صدای باغ وحشش پیچید

چون یه الاغ زنده رو مینداختن جلو یه شیر و همونجا دخل الاغه رو میارودن

سروصدای بزرگی ایجاد کرد تا دیگه اینکارو نمیکنن

خوبه بد نیس باغ وحشش مثلن اجازه بغل کردن مارو میدن گاه گداری

پارک پل تجن اون سمتش پارک ملل هست

تموم مسیر تابلوش هست

جای مخصوص دخترا نمیدوننم هست اما اینقد میدونم تو شهرم دختر اگر میخواد کاری کنه باید یه پا مرد باشه

وا !!!! راس میگی!!!!؟!.

من جامپینگ دوس دارم! همه ورزشارم دوس دارم!. کارای هیچانی هم دوس دارم! رالی هم همچنین!. خخخ.
دارم عکسار و آپلود میکنم. تو یکی از عکساکه بعضیشون رو دوستم گرفته بعضیشو خودم، یه پسره مسئول غرفه اتفاقا افتاده. یه دختره هم هست،، خخ.

Mʀ Yᴀsɪɴ

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
وا !!!! راس میگی!!!!؟!.

من جامپینگ دوس دارم! همه ورزشارم دوس دارم!. کارای هیچانی هم دوس دارم! رالی هم همچنین!. خخخ.
دارم عکسار و آپلود میکنم. تو یکی از عکساکه بعضیشون رو دوستم گرفته بعضیشو خودم، یه پسره مسئول غرفه اتفاقا افتاده. یه دختره هم هست،، خخ.
خوبه اما ساری جای جامپینگ نداره اما پاراگلایدر میتونی بیایی پیش ما خخخ تو فرهنگه دفترش کنار بانک ملی

Mʀ Yᴀsɪɴ

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
وا !!!! راس میگی!!!!؟!.

خوبه اپلود کن تجدید خاطره کنم خخخ

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوبه اما ساری جای جامپینگ نداره اما پاراگلایدر میتونی بیایی پیش ما خخخ تو فرهنگه دفترش کنار بانک ملی

واقعا؟!. اونوقت امکاناتش رو لابد باید از خودم بیارم... خخخ. هزینه ها و بقیه شرایطش چطوریه؟.
راستی این پاساژ تقوی تو فرهنگ کجاست؟ دهن آدمو سرویس میکنه! . پیچ پشت لپتاپم درومده! میگن اونجا اصلش میشه گیر بیاری!... چندبار رفتم فرهنگ ندیدمش. شایدم حوصله نداشتم خوب نگشتم

Mʀ Yᴀsɪɴ

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واقعا؟!. اونوقت امکاناتش رو لابد باید از خودم بیارم... خخخ. هزینه ها و بقیه شرایطش چطوریه؟.
راستی این پاساژ تقوی تو فرهنگ کجاست؟ دهن آدمو سرویس میکنه! . پیچ پشت لپتاپم درومده! میگن اونجا اصلش میشه گیر بیاری!... چندبار رفتم فرهنگ ندیدمش. شایدم حوصله نداشتم خوب نگشتم
کنار بانک ملی

یه پاساژ قراضه که سرو شکل نداره چهارتا کامپیوتر فروشی جره توش داره

وسیله هست اما همش مزخرفه

تو لوازم کامپیوتری خوب دقت کن یکم مچل بزنی میندازن بهت

Mʀ Yᴀsɪɴ

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
امکاناتش رو یا خودت میخری یا اجاره میدن

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببقشیت الان از سرویس جا میمونم فعلا باید برم. عکساحجمشون زیاده .... عصر میام آپلود میکنم!...
باید برم دانشکده تو بادله!:mad:. تا پارسال دانشکدمون تو دانشگاه بود!. شایدم نرم دانشکده! فقط برم دانشگاه یه کاری دارم و برگردم. وسرویسا هم که 2 ساعت یه باره!... اصاب نمیذارن واس آدم:D:cry:

Mʀ Yᴀsɪɴ

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببقشیت الان از سرویس جا میمونم فعلا باید برم. عکساحجمشون زیاده .... عصر میام آپلود میکنم!...
باید برم دانشکده تو بادله!:mad:. تا پارسال دانشکدمون تو دانشگاه بود!. شایدم نرم دانشکده! فقط برم دانشگاه یه کاری دارم و برگردم. وسرویسا هم که 2 ساعت یه باره!... اصاب نمیذارن واس آدم:D:cry:
پیاده برو بای

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز

دوباره عکس دارم ولی دیگه زیاد میشه!

آخرین ویرایش:

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خودم بندر زندگی میکنم
وقتی هیچ تفریحی نباشه ملت اینجوری خودشونو تخلیه میکنن
کلا تفریح تو بندر یا موتور و ماشین سواریه یا قلیون و مواد و مشروب

همه جا همینجوره متاسفانه !. البته مناطق محروم که دیگه بدتر

emperatoretanhai

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
لباس بپوشن بجا125 با 1300 بیان اشکالی نداره ولی مثل شهر ماست که پیست نداره و مجبورن برن تو اتوبان