عکس: تجدید آرایش "کلینتون" مقابل عبدالله گل

zalzalak_amir

عضو جدید
ایشون مصداق کامل مفسد فی الارض هستن و باید بیان ایران و به
جرم اشاعه ی بیحجابی و منکر اعدام بشن...
:w07:

در ضمن محمود جونم نمونه ی یک رییس جمهور عالی هستن و من دوستش دارم
فقط ای کاش یه کم پشماشو بزنه؟

:w41:

ای بابا ...دیگه اعصاب معصابم به هم خورده .فکر نکنم شرایط درست شه

آذرمهر

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب نمیشه رسانه ی ملی به زور مارو همنشین این رفیق البته دشمن بد می کنه:razz: خیلی سعی می کنیم نبینیمش اما بالاخره هر چند مدتی با ما همنشین میشه تازه تو روزنامه هم هست
حالا کدوم برنامش خرابت کرده؟عمو پورگ یا خاله شادونه؟!
البته پسر شجاع هم تاثیرات منفی داره!

Sarp

مدیر بازنشسته
اتفاقاً شما باید این سوال رو جور دیگه ای بپرسید و به ریشه اون تمسخر متقابل بپردازید، نه به نتیجه اون تمسخرها، بهتر بود میپرسیدید:
مسخره کردن سران کشور خودمون معنیش چیه؟

شما جوابش رو میدونید اقا بابک؟;)
همه حق دارند در مورد این سران انتقاد کنند !

این سران بالاخره مخالفینی هم دارن ، حداقل به خاطر سیاستشون !

البته من مسخره کردن رو تایید نمیکنم . ولی ادبیات این آقا هم زیاد جالب نیست !

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همه حق دارند در مورد این سران انتقاد کنند !

این سران بالاخره مخالفینی هم دارن ، حداقل به خاطر سیاستشون !

البته من مسخره کردن رو تایید نمیکنم . ولی ادبیات این آقا هم زیاد جالب نیست !
بله، بنده منکر حق انتقاد نشدم، منکر حق تمسخر شدم...

خیلی خوشحالیم که مسخره کردن رو تایید نمی کنید....

بلاخره منتخب ملت هستند اون آقا ولی حق با شماست بعضی جاها رعایت نمی کنن، که بنده میذارم به پای خاکی و ساده بودنش نه بی ادب بودنش....

bahareh s

عضو جدید
کاربر ممتاز
کدوم همنشین؟:question::surprised:

تازه الآن جرات ندارید مسخره کنید چون یکی معلوم نیست از کجا بهتون گفته میبرنتون و میکشنتون و اینها...
وای به حال روزی که جرات پیدا کنید، فکر کنم کشور ، جوک سرا و تمسخر خونه خواهد شد!!!

حق رو شما تعیین نمی کنید، خدا تعیین میکنه، تمسخر در هر شکلیش حتی در مقابل دشمنان مورد رضایت خدا نیست....

ببين دوستم خيلي تند ميري مراقب باش نخوري زمين؟من يكي از اين سران متنفررررررررررررم و براي همين مسخره ميكنم شما دوست نداري برو تاپيك بزن و با اين سران حال كن من يكي بهم گفته ميبرن ميكشن؟خوبه كه همه ميدونن آزادي نداريم چرا چشماتونو بستين من نميخوام كاري كنم شما از اينا متنفر شيد ولي بهتره منطقي باشيم يادتون باشه جوابه هاي هويه پس خشن صحبت نكنيد:mad:

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عالِم بی عمل بودن هم عالَمی داره ها:)
گویا تجربه تون توی داشتن این صفت زیاده که اینگونه تعریف می کنید:smile:

بازم عالم بی عمل بهتر از انسان بی عِلمه که تمسخر رو مجاز بدونه و بارها و براها در تاپیک های مختلف به خندیدن و قهقهه زدن و تمسخر مسوولین کشور خودش مشغول باشه:smile:

bahareh s

عضو جدید
کاربر ممتاز

بازم عالم بی عمل بهتر از انسان بی عِلمه که تمسخر رو مجاز بدونه و بارها و براها در تاپیک های مختلف به خندیدن و قهقهه زدن و تمسخر مسوولین کشور خودش مشغول باشه:smile:

من منظورم تمسخر نيست منظورم اينه كه وقتي جلوي همه حرفاي زشت و تابلو ميزنه بايدم بخنديم

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببين دوستم خيلي تند ميري مراقب باش نخوري زمين؟من يكي از اين سران متنفررررررررررررم و براي همين مسخره ميكنم شما دوست نداري برو تاپيك بزن و با اين سران حال كن من يكي بهم گفته ميبرن ميكشن؟خوبه كه همه ميدونن آزادي نداريم چرا چشماتونو بستين من نميخوام كاري كنم شما از اينا متنفر شيد ولي بهتره منطقي باشيم يادتون باشه جوابه هاي هويه پس خشن صحبت نكنيد:mad:
فکر کنم همون جمله تون خیلی چیزها رو نشون بده، نیاز به کند و تند رفتن من هم نباشه...

فکر کردید بنده بسیار بسیار مسرور و مجذوب آقایان سران جنبش سبز هستم؟ ولی یادم نمیاد بذارم عکسشون رو وسط و شروع کنم به خندیدن با دوستان، کاری که بارها و بارها توسط دوستان و همفکران شما انجام شده...

حالا به این کار افتخار می کنید؟ افتخار کنید:smile:

داد میزد آزادی نیست
گفت همین که داد میزنی نشان آزادی است

تمسخرتون به راهه و هنوز سر جاتون هستید زنده و سالم، و نه کشته شده، شما آزادی رو این تفسیر میکنید که لشگر کشی کنید کف خیابانها به هدف ساقط کردن نظام و کسی هم نگه بالای چشمتان ابرو است؟ دیگه این آزادی هیچ جا نیست، نگردید دنبالش...

bahareh s

عضو جدید
کاربر ممتاز
بيخيال من ديگه حرف نميزنم حوصله بحثو ندارم اما ببين من كي گفتم اين حكومت 20سال ديگه از پا در مياد تاريخ تكرار ميشود

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
قهقه به حرفاي هميشگيه اين آقااااا
من دارم ميگم وقتي حرفاش با عقل جور در نمياد ميخنديم شما هم اگه سران جنبش سبز حرفاش بد و چاله ميدوني باشه نميخندي؟
شاید پیش خودم بخندم ولی جلوی جمع و کسانی که بهش رای دادن یا دوستش دارن این کارو نمی کنم و نکردم...
والا ما که تعریفی از هیچ کدوم از صحبت های این آقا ندیدیم از جانب همفکران شما، ولی به هرجال ok

بيخيال من ديگه حرف نميزنم حوصله بحثو ندارم اما ببين من كي گفتم اين حكومت 20سال ديگه از پا در مياد تاريخ تكرار ميشود
خواهش میکنم:gol:

ان شاء الله (اگر خدا بخواهد، 20 سال دیگه از پا در میان، 20 سال که سهله، خدا بخواد همین فردا هم میتونه اینها رو از پا در بیاره)...

موفق باشید:gol:

bahareh s

عضو جدید
کاربر ممتاز
شاید پیش خودم بخندم ولی جلوی جمع و کسانی که بهش رای دادن یا دوستش دارن این کارو نمی کنم و نکردم...
والا ما که تعریفی از هیچ کدوم از صحبت های این آقا ندیدیم از جانب همفکران شما، ولی به هرجال ok

خواهش میکنم:gol:

ان شاء الله (اگر خدا بخواهد، 20 سال دیگه از پا در میان، 20 سال که سهله، خدا بخواد همین فردا هم میتونه اینها رو از پا در بیاره)...

موفق باشید:gol:

خلاصه ببخش اگه بد صحبت كردم ما بايد نظراتمونو دوستانه بگيم و بعدش ديگه ناراحت نشيم

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

jonny depp

عضو جدید
کاربر ممتاز

من هیچ وقت مسئولان کشور آمریکا مسخره نکردم چون وطنم اونجاست:)

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب بدترش کردید که!
شما که وطنتون آمریکاست،به خودتون حق میدید به مسوولین ایران توهین کنید، اونهایی هم که وطنشون ایرانه حق دارن مسوولین کشور آمریکا رو مسخره کنن، خودتون با توهینهای متعددتون این حق رو واسشون ایجاد می کنید:)

jonny depp

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب بدترش کردید که!
شما که وطنتون آمریکاست،به خودتون حق میدید به مسوولین ایران توهین کنید، اونهایی هم که وطنشون ایرانه حق دارن مسوولین کشور آمریکا رو مسخره کنن، خودتون با توهینهای متعددتون این حق رو واسشون ایجاد می کنید:)
شما شروع کردید نه ما
مثل وحشی ها که ملت ایران سفارت گرفتن بعد پرچم آتیش زدن اونم با حمایت دولت پس این حق ماست هر گونه توهینی بکنیم چون جواب توهین های ایرانی هاست:)
ولی با این حال به فکر مردم مظلوم ایران هستیم:)

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما شروع کردید نه ما
مثل وحشی ها که ملت ایران سفارت گرفتن بعد پرچم آتیش زدن اونم با حمایت دولت پس این حق ماست هر گونه توهینی بکنیم چون جواب توهین های ایرانی هاست:)

ما شروع کردیم؟:d
تاریخ خوندن خیلی به درد همچین مواقعی میخوره، در اصل تمام اون رفتارها و تسخیر سفارت خونه، واکنش به دشمنی ها و چپاول و غارت و تحقیر ملت ایران بود.
شما خیلی وقته شروع کردید، استعمارگر تر از آمریکا نداریم در تاریخ 100 سال اخیر...

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز

عمو محمود و خاله فاطمه هر دوتاشون
البته علی شجاع هم تاثیرات منفی داشت:)

شما شروع کردید نه ما
:surprised::eek::biggrin::w15:
همین انتظارم داشتیم از شما.

اياتاي

عضو جدید
تجدید آرایش هیلاری کلینتون وزیر امور خارجه آمریکا در حضور عبدالله گل رییس جمهور ترکیه در مجمع عمومی سازمان ملل خبرساز شده است.

بیچاره:D حتما متوجه شده که مردای مسلمان به فکر، شعور و کمالات زن بها نمیدن بلکه به جوانی و لوندی زن امتیاز میدن!!

R@mtin.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
چشم سفیده گیس بریده با این سنش حیا نمیکنه جلو نا محرم بزک دوزک میکنه !

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
تجدید آرایش هیلاری کلینتون وزیر امور خارجه آمریکا در حضور عبدالله گل رییس جمهور ترکیه در مجمع عمومی سازمان ملل خبرساز شده است.

بیچاره:D حتما متوجه شده که مردای مسلمان به فکر، شعور و کمالات زن بها نمیدن بلکه به جوانی و لوندی زن امتیاز میدن!!
هر روزم با یه کاربری میای که شیطون