حالا کدوم برنامش خرابت کرده؟عمو پورگ یا خاله شادونه؟!خوب نمیشه رسانه ی ملی به زور مارو همنشین این رفیق البته دشمن بد می کنهخیلی سعی می کنیم نبینیمش اما بالاخره هر چند مدتی با ما همنشین میشه تازه تو روزنامه هم هست
همه حق دارند در مورد این سران انتقاد کنند !اتفاقاً شما باید این سوال رو جور دیگه ای بپرسید و به ریشه اون تمسخر متقابل بپردازید، نه به نتیجه اون تمسخرها، بهتر بود میپرسیدید:
مسخره کردن سران کشور خودمون معنیش چیه؟
شما جوابش رو میدونید اقا بابک؟![]()
بله، بنده منکر حق انتقاد نشدم، منکر حق تمسخر شدم...همه حق دارند در مورد این سران انتقاد کنند !
این سران بالاخره مخالفینی هم دارن ، حداقل به خاطر سیاستشون !
البته من مسخره کردن رو تایید نمیکنم . ولی ادبیات این آقا هم زیاد جالب نیست !
کدوم همنشین؟
تازه الآن جرات ندارید مسخره کنید چون یکی معلوم نیست از کجا بهتون گفته میبرنتون و میکشنتون و اینها...
وای به حال روزی که جرات پیدا کنید، فکر کنم کشور ، جوک سرا و تمسخر خونه خواهد شد!!!
حق رو شما تعیین نمی کنید، خدا تعیین میکنه، تمسخر در هر شکلیش حتی در مقابل دشمنان مورد رضایت خدا نیست....
گویا تجربه تون توی داشتن این صفت زیاده که اینگونه تعریف می کنیدعالِم بی عمل بودن هم عالَمی داره ها![]()
گویا تجربه تون توی داشتن این صفت زیاده که اینگونه تعریف می کنید
بازم عالم بی عمل بهتر از انسان بی عِلمه که تمسخر رو مجاز بدونه و بارها و براها در تاپیک های مختلف به خندیدن و قهقهه زدن و تمسخر مسوولین کشور خودش مشغول باشه![]()
فکر کنم همون جمله تون خیلی چیزها رو نشون بده، نیاز به کند و تند رفتن من هم نباشه...ببين دوستم خيلي تند ميري مراقب باش نخوري زمين؟من يكي از اين سران متنفررررررررررررم و براي همين مسخره ميكنم شما دوست نداري برو تاپيك بزن و با اين سران حال كن من يكي بهم گفته ميبرن ميكشن؟خوبه كه همه ميدونن آزادي نداريم چرا چشماتونو بستين من نميخوام كاري كنم شما از اينا متنفر شيد ولي بهتره منطقي باشيم يادتون باشه جوابه هاي هويه پس خشن صحبت نكنيد![]()
تعریف تسمخر چیه اونوقت؟من منظورم تمسخر نيست منظورم اينه كه وقتي جلوي همه حرفاي زشت و تابلو ميزنه بايدم بخنديم
تعریف تسمخر چیه اونوقت؟
شاید پیش خودم بخندم ولی جلوی جمع و کسانی که بهش رای دادن یا دوستش دارن این کارو نمی کنم و نکردم...قهقه به حرفاي هميشگيه اين آقااااا
من دارم ميگم وقتي حرفاش با عقل جور در نمياد ميخنديم شما هم اگه سران جنبش سبز حرفاش بد و چاله ميدوني باشه نميخندي؟
خواهش میکنمبيخيال من ديگه حرف نميزنم حوصله بحثو ندارم اما ببين من كي گفتم اين حكومت 20سال ديگه از پا در مياد تاريخ تكرار ميشود
شاید پیش خودم بخندم ولی جلوی جمع و کسانی که بهش رای دادن یا دوستش دارن این کارو نمی کنم و نکردم...
والا ما که تعریفی از هیچ کدوم از صحبت های این آقا ندیدیم از جانب همفکران شما، ولی به هرجال ok
خواهش میکنم
ان شاء الله (اگر خدا بخواهد، 20 سال دیگه از پا در میان، 20 سال که سهله، خدا بخواد همین فردا هم میتونه اینها رو از پا در بیاره)...
موفق باشید![]()
خواهش میکنم، بنده هم عذر میخوام اگر تند رفتمخلاصه ببخش اگه بد صحبت كردم ما بايد نظراتمونو دوستانه بگيم و بعدش ديگه ناراحت نشيم
اسپم ممنوع بابی جنگندهعجب بابا![]()
من هیچ وقت مسئولان کشور آمریکا مسخره نکردم چون وطنم اونجاستگویا تجربه تون توی داشتن این صفت زیاده که اینگونه تعریف می کنید
بازم عالم بی عمل بهتر از انسان بی عِلمه که تمسخر رو مجاز بدونه و بارها و براها در تاپیک های مختلف به خندیدن و قهقهه زدن و تمسخر مسوولین کشور خودش مشغول باشه![]()
عمو محمود و خاله فاطمه هر دوتاشونحالا کدوم برنامش خرابت کرده؟عمو پورگ یا خاله شادونه؟!
البته پسر شجاع هم تاثیرات منفی داره!
خوب بدترش کردید که!من هیچ وقت مسئولان کشور آمریکا مسخره نکردم چون وطنم اونجاست![]()
شما شروع کردید نه ماخوب بدترش کردید که!
شما که وطنتون آمریکاست،به خودتون حق میدید به مسوولین ایران توهین کنید، اونهایی هم که وطنشون ایرانه حق دارن مسوولین کشور آمریکا رو مسخره کنن، خودتون با توهینهای متعددتون این حق رو واسشون ایجاد می کنید![]()
شما شروع کردید نه ما
مثل وحشی ها که ملت ایران سفارت گرفتن بعد پرچم آتیش زدن اونم با حمایت دولت پس این حق ماست هر گونه توهینی بکنیم چون جواب توهین های ایرانی هاست
ولی با این حال به فکر مردم مظلوم ایران هستیم![]()
من هیچ وقت مسئولان کشور آمریکا مسخره نکردم چون وطنم اونجاست![]()
عمو محمود و خاله فاطمه هر دوتاشون
البته علی شجاع هم تاثیرات منفی داشت![]()
شما شروع کردید نه ما
مثل وحشی ها که ملت ایران سفارت گرفتن بعد پرچم آتیش زدن اونم با حمایت دولت پس این حق ماست هر گونه توهینی بکنیم چون جواب توهین های ایرانی هاست
ولی با این حال به فکر مردم مظلوم ایران هستیم![]()
هر روزم با یه کاربری میای که شیطونتجدید آرایش هیلاری کلینتون وزیر امور خارجه آمریکا در حضور عبدالله گل رییس جمهور ترکیه در مجمع عمومی سازمان ملل خبرساز شده است.
![]()
![]()
بیچارهحتما متوجه شده که مردای مسلمان به فکر، شعور و کمالات زن بها نمیدن بلکه به جوانی و لوندی زن امتیاز میدن!!