East Power عضو جدید کاربر ممتاز Nov 2, 2011 #4 آخ آخ یادش بخیر میرفتیم از بقالی سر کوچمون میخریدیم........هییییییییییییی
Paydar91 کاربر فعال تالار مهندسی برق , کاربر ممتاز Nov 2, 2011 #6 East Power گفت: آخ آخ یادش بخیر میرفتیم از بقالی سر کوچمون میخریدیم........هییییییییییییی کلیک کنید تا باز شود... اره منم از بقالی میگرفتم واسه ما برای امتحان دیکته از اونا میدادن مدرسه مجانی.
East Power گفت: آخ آخ یادش بخیر میرفتیم از بقالی سر کوچمون میخریدیم........هییییییییییییی کلیک کنید تا باز شود... اره منم از بقالی میگرفتم واسه ما برای امتحان دیکته از اونا میدادن مدرسه مجانی.
لوتوسو عضو جدید Nov 2, 2011 #7 hossein092 گفت: اره منم از بقالی میگرفتم واسه ما برای امتحان دیکته از اونا میدادن مدرسه مجانی. کلیک کنید تا باز شود... اره؛مام تو اینا امتحان دیکته میدادیم...وای از دیکته متنفر بودم
hossein092 گفت: اره منم از بقالی میگرفتم واسه ما برای امتحان دیکته از اونا میدادن مدرسه مجانی. کلیک کنید تا باز شود... اره؛مام تو اینا امتحان دیکته میدادیم...وای از دیکته متنفر بودم
East Power عضو جدید کاربر ممتاز Nov 2, 2011 #8 خوش بحالتون...به ما میگفتن خودتون برین بخرین........ بعد ما ریز مینوشتیم تا یه برگش بیشتر پر نشه...اون یکی برگشو میکندیم واسه روز مبادا...............
خوش بحالتون...به ما میگفتن خودتون برین بخرین........ بعد ما ریز مینوشتیم تا یه برگش بیشتر پر نشه...اون یکی برگشو میکندیم واسه روز مبادا...............
Paydar91 کاربر فعال تالار مهندسی برق , کاربر ممتاز Nov 2, 2011 #9 لوتوسو گفت: اره؛مام تو اینا امتحان دیکته میدادیم...وای از دیکته متنفر بودم کلیک کنید تا باز شود... یادش بخیر مراقب از روی متن میخوند (سه بار میخوند) چقدر کوچیک بودیم.
لوتوسو گفت: اره؛مام تو اینا امتحان دیکته میدادیم...وای از دیکته متنفر بودم کلیک کنید تا باز شود... یادش بخیر مراقب از روی متن میخوند (سه بار میخوند) چقدر کوچیک بودیم.
لوتوسو عضو جدید Nov 2, 2011 #11 hossein092 گفت: یادش بخیر مراقب از روی متن میخوند (سه بار میخوند) چقدر کوچیک بودیم. کلیک کنید تا باز شود... وای من خدا خدا میکردم ک مراقبه دل رحم باشه تشدیدا رو موقه خوندن لو بده!
hossein092 گفت: یادش بخیر مراقب از روی متن میخوند (سه بار میخوند) چقدر کوچیک بودیم. کلیک کنید تا باز شود... وای من خدا خدا میکردم ک مراقبه دل رحم باشه تشدیدا رو موقه خوندن لو بده!
I Ir. A. P عضو جدید کاربر ممتاز Nov 2, 2011 #12 ما که هنوز داریم تو اینا امتحان میدیم فرق زیادی نکرده.
East Power عضو جدید کاربر ممتاز Nov 2, 2011 #13 یادمه دیکته های ثلث سوم یه نفر بلند میخون در واقع داد میزد بعد مراقبای تو کلاس تکرار میکردن... یکی از همکلاسیام جا مونده بود طفلک خودشو خیس کرد............
یادمه دیکته های ثلث سوم یه نفر بلند میخون در واقع داد میزد بعد مراقبای تو کلاس تکرار میکردن... یکی از همکلاسیام جا مونده بود طفلک خودشو خیس کرد............