1-منظور بنده از سیاه چاله کاملا معلومه که سیاه چاله فضایی است .(مگه غیر این پدیده دیگری هم با این نام وجود داره) اشکالی که بنده به متن اصلی گرفتم این بود که چاله فضایی ذاتا ماهیتی مادی نیست که بشه ازش عکس گرفت (چاله فضایی ناشی از انحنای بعد زمان دراطراف اجرام پر جرم و.....)
2-چگالیش فوق العاده بالاست نه پایین(مثلا واسه یه سیاه چاله میان جرم, حجمی برابر 10%حجم زمین وجرم2000%)
3- بر روی اجرامی تا فاصله چند سال نوری تاثیر میگذارد نه 978 کیلومتر!!!! وبا گذشت زمان انها را از مدار خود خارج کرده و به سمت خود می کشد
4-پیشکسوت نه....
باعرض احترام و پوزش.
من اصولا توی چیزایی که بلد نباشم وارد نمیشم.
پس مطمئن باشید درست گفتم چون کلاس نجوم اماتوری رفتم.
در ضمن 978 کیلومتر هم معادل سازی شده بود استاد
زمانی جسمی تمامی اجرام و اجسام اطراف خودش رو به دورن خودش میکشه که چگالیش فوق العاده پایین باشه نه بالا.وگرنه سیاه چاله های فضایی باید درون اجرام آسمانی باشن نه اینکه دیگر اجرام رو به داخل خودشون بکشن
وبا گذشت زمان انها را از مدار خود خارج کرده و به سمت خود می کشد
کلاس آموزشی نبود وگرنه حتما اینم متذکر میشدم.
واقعا جالبه یه مهندس مکانیک بیاد غلط املایی بگیره.اصولا ایرانیا مشکلشون اینه که فکر میکنند هر چقدر مدرکشون بالاتر باشه پس در همه ی زمینه ها عالی هستن که که کاملا اشتباه.
شما هم اگه تهرانی پیشنهاد میکنم بری دزاشیب (تجریش) آسمان نما یکم نجوم اماتوری آموزش ببینید تا بهتر از خودتون بتونید دفاع کنید

اشکالی که بنده به متن اصلی گرفتم این بود که چاله فضایی ذاتا ماهیتی مادی نیست که بشه ازش عکس گرفت (چاله فضایی ناشی از انحنای بعد زمان دراطراف اجرام پر جرم و.....)
سیاه چاله های فضایی ماهیت دارند اما به صورت نامئی هستند ویک سیا چاله فضایی رو از ستارگان و اجرام در حال چرخش اون تشخیص میدهند.یک سیاه چاله تنها درونش ماهیت نامرئی داره .
حالا سیاه چاله اصلا چیست : یک سیاه چاله اغلب شیء تعریف میشود که نیروی گریزش از نور بیشتر باشد.
بنا بر تعریف بالا که حتی به تایید پرفسور دالکی مرد نجوم ایران هم رسیده سیاه چاله ها ماهیت مادی دارند اما به صورت نامرئی . مگه الکترون ماهیت مادی نداره ؟ پس چرا ما نمیبینیمش؟
کمی استدلال هاتون عجیبه و ورژن پایین.
منم با عرض پوزش و احترام