ترسو تو پیامت حس کردم... هنو نیومده عزیزم... بذار بیاد بعد به خودتون بلرزید خو.... هههههه
اینم بدون فرهاد به تیم خودش به خونه خودش برگشته... مگه میشه کسی به خونش با شرمساری برگرده؟؟؟
قدمش رو چشای تموم استقلالیا... ایشالا دربی بعد حالتونو اساسی میگیره...ههههههه
البته بازي در ليگ قهرمانان اروپا دوبار بوده حدود ده دقيقه باشالكه مقابل اينتر بازي كرده.آخه چجور ممکنه که بازیکنی که تو لیگ اروپا بازی کرده....کاپیتان تیم ملی بوده....تو بایرن بازی کرده.....جزو 10 خرید برتر باشگاه بایرن بوده....بهترین بازیکن آسیا شده.....دوباره کاندید شده.. کسی که بهترین بازیکن آسیا تو سال 2012 بهش افتخار میکنه .... كسي كه تو ليست خريد رئال مادريد بوده ...تو شالكه بازي كرده ......کسی که وقتی مسولین کنفدراسیون آسیا میخوان صداش کنن بهش میگن استاد
اونوقت باکسی که بزرگترین افتخارش بازی تو اماراته مقایسه کرد....آخه این مقایسه به ذهن کی رسید؟؟؟
مث این میمونه که بگی ابراهیم تهامی یا مارادونا![]()
![]()
![]()
کریمی یا مجیدی....آخه کریمی کجا مجیدی کجاااااا؟؟؟ این کجا و آن کجا![]()
اینه فرقشون.....مشاهده پیوست 127750مشاهده پیوست 127749
ارزش جام استقلالیا رو کمرنگ نکن ..
اتفاقا من خيلي هم خوشحال شدم تو اين شرايط مجيدي برگشته اس تق لال چون به غير از حاشيه هيچ چيز ديگه اي براتون نداره مطمئن باش.
آخه بازيكني كه شيش ماهه پاش به توپ نخورده ترس داره....
من ميگم چه طور چند ماه پيش قلعه نوعي كثيف بودو باندباز ولي الان نيست ....چند ماه پيش هواداري وجود نداشت الان داره...چند ماه پيش بازوبند ميخواستي الان نميخواي...آخيييييي
راستي اين عكس آواتارتو بعد از گل هاي زائد انداختي نه...(شوخي كردم به دل نگيري )
علي كريمي
توضیحتون کامل و عالی بود.
این چه مقایسهی اخه فرهاد میزنین به علی. علی کریمی کجا فرها مجیدی کجا اگه می خواین فرهادو با یه پرسپولیسی مقایسه کنین باید با کاظمیان مقایسه کرد که دو تاشون تو کشورای عربی بازی کردن .مگه تو خواب ببینین که مجیدی با جادوگر مقایسه بشه.افتاد![]()
بهت حق میدم این حرفارو بزنی چون هر کس تعصب خودشو داره اما اگه تعصب بزاری کنار منطقی فکر کنی خودت میفهمی کریمی بهترهمگه کریمی چی داره که فرهاد نداره تکنیک فرهاد خیلیم سرتر از کریمی هست . فقط فرهاد مجیدی دربی 6بهمن منتظر گل زدناش باشین.
اولا اون بازی 5 هیچ نبود و 5 یک بود ..استقلالم از این دست نتایج زیاد داشته نمونه ش خوردن 4 گل از یه تیم ضایع ازبکستانی ..دیگه حداقل پنج تا نخوردن از الغرافه
در مورد الغرافه با احترام صحبت کن.........یادتون که نرفته؟
باید بعد بازی گوینده بازی یگفت:
الغرافه 5......القراضه0
میدونم کم اوردی تو این تاپیک یه پست هم درباره فرناز بدی بد نیست :دی
این حرف هارو برو تو کل کل بزن دادا
ربطش به مقایسه کریمی و فرهاد مجیدی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میدونستی این پستت اسپمه؟![]()
خب نیازی نیست رتبه(کشکی)تیمتو اینجا بگی چون ربطی ندارهربطش رو آخرش زدم ..
پستم رو دوباره بخون
==========
فرهاد یه دونه .. من انتخابش میکنم (با این خطم هم ثابت کردم پست بالایی تو اسپمه چون مقایسه نکردی و من کردم)
اونجاهاشو که به تاپیک ربط داره جواب میدم بقیه شم که همین که استقلال بالاتر از آث رم بوده خودش نشون دهنده اینه که چقد رکینگ معتبریه ...اگر علی کریمی که میگین بهترین تیم آلمان بازی کرده .. مرد بود وایمیساد توی تیم خودش و نمیرفت آلمان .. (از بس تحلیل بی منطقی میکنین .. من هم یکی مثل شما کردم)
دیگه از رنکینگ فیفا هم بالاتر داریم ؟!!اونجاهاشو که به تاپیک ربط داره جواب میدم بقیه شم که همین که استقلال بالاتر از آث رم بوده خودش نشون دهنده اینه که چقد رکینگ معتبریه ...![]()
اون دو تا ستاره تونم که که کل افتخاراتتونه با شکست دادن تیمای لبنان و اندونزی بدست آوردین اونم تو تهران و میزبانی نیمه نهایی رو براتون گرفتن و ...
بیخیال ..ستاره های ما دایی و مهدوی کیا و کریمی هستن که کل دنیا میشناسنشون ..![]()
درمورد این قسمت که نقل قول زدم علی کریمی اینقد مرد بود که رفت آلمان و تو یکی از بهترین تیم های دنیا بازی کرد فرهاد خودتون رو چی میگی که وسط نیم فصل و به بهونه دخترش رفت الغرافه بخاطر پول ..مقایسه کن کریمی رو داری میگی مرد نبود پای تیمش واینساد رفت بایرن مونیخ ..مجیدی که وسط نیم فصل و یه بهونه الکی رفت الغرافه ..![]()
خدایی بی منطق بود این قسمتش ..![]()
فیفا که چرت زیاد میگه ..منطقی بخوای حساب کنی استقلال در مقابل آ ث رم هیچی نیست ..فیفا و afc مثل همن دیگه..دیدی که afc ایرانو بعنوان بهترین فدراسیون انتخاب کرد (ربط داره)..دیگه از رنکینگ فیفا هم بالاتر داریم ؟!!
خب بی منطقی نکنین![]()
من که منظورم فقط فینال نبود که ..سه کلمه کامل غلط ..
ویکی پدیا نظری دیگه داره .. میگه :
اولین قهرمانی در مقابل تیم هاپوئل اسرائیل بوده
که مرحوم ناصرخان بهترین دروازبان آسیا دروازبان بوده
چه ربطی داشت ..!!اینو بخون .. معتبر هست :
ناصر حجازی و غلامرضا تختی تنها چهره های ورزشی هستند که نام آنها در مجموعه مفاخر و نام آوران ایران زمین در کنار نام هایی چون ابوعلی سینا ، سعدی شیرازی ، حکیم ابوالقاسم فردوسی ، عطار نیشابوری ، امیر کبیر ، کمال الملک ، جلال آل احمد ، پروین اعتصامی ،پروفسور محمود حسابی ، دکتر علی شریعتی و دکتر جعفر شهیدی قرار گرفته است
آره ..اینکه بگی کریمی تیمشو ول کرد رفت بایرن پس مرد نیست خیلی غیرمنطقیه ..خوبه که قبول کردی ..این آخری هم نیاز به دفاع نداره .. چون خودت آخرش جواب خودت رو دادی![]()
بلهههههههههفیفا که چرت زیاد میگه ..منطقی بخوای حساب کنی استقلال در مقابل آ ث رم هیچی نیست ..فیفا و afc مثل همن دیگه..دیدی که afc ایرانو بعنوان بهترین فدراسیون انتخاب کرد (ربط داره)..![]()
من که منظورم فقط فینال نبود که ..
ایناییو که گفتم اصلا منظورم فینال نبود ..خواستم چنتا تیمو اسم ببرم که استقلال با شکست دادن اونا رفته بالاتر ..کلا ..
ربطش اینه که یه استقلالی تا آخر زمان نامش خواهد ماند که جز مفاخر ایران بوده ..چه ربطی داشت ..!!
آره ..اینکه بگی کریمی تیمشو ول کرد رفت بایرن پس مرد نیست خیلی غیرمنطقیه ..خوبه که قبول کردی ..![]()
اون اولاشو درست حسابی میچینه ..به این تهیا میرسه همینطوری از رو الفبا تیما رو میزاره ..بلههههههههه
پس لابد بارسا هم اول نیست .. و پرسپولیس اوله![]()
نه هردوشون یکین...لنگه همن ..درضمن فیفا رو با آسیا مقایسه نکن .. اونا دلیل برای کاراشون دارن .. همراه با مدرک .. رو هوا چیزی نمیگن![]()
پرسپولیس اصن این جامو هیچ حساب میکردهقبول .. حرفت قبول
اصلا ضعیفتریت تیمهای جهان رو استقلال برده و قهرمان شده (این حرف شما)
اما حرف من اینه باز استقلال اونا رو شکست داده .. پس چرا پرسپولیس نتونسته شکست بده و قهرمان بشه؟!! (نتیجه غیر از اینه که پرسپولیس هم از اونا ضعیفتر بوده که نتونسته ؟!!)
گفتی کریمی مرد نبود تو تیمش وایسه ..منم گفتم کریمی مرد بود بخاطر پیشرفت فوتبالش به یکی از بهترین باشگاهای جهان رفت ..مجیدی چی .. وسط نیم فصل رفت الغرافه ..که البته اونم یکی از بهترناست ..خخخیبار دیگه پستای خودت و منو بخون .. بعد ربطش رو به این عبارت پیدا کن .. همراه با رسم نمودار (2 نمره)![]()