علی کریمی یا فرهاد مجیدی

FREE DOOM

عضو جدید
ترسو تو پیامت حس کردم... هنو نیومده عزیزم... بذار بیاد بعد به خودتون بلرزید خو.... هههههه

اینم بدون فرهاد به تیم خودش به خونه خودش برگشته... مگه میشه کسی به خونش با شرمساری برگرده؟؟؟
قدمش رو چشای تموم استقلالیا... ایشالا دربی بعد حالتونو اساسی میگیره...ههههههه

اتفاقا من خيلي هم خوشحال شدم تو اين شرايط مجيدي برگشته اس تق لال چون به غير از حاشيه هيچ چيز ديگه اي براتون نداره مطمئن باش.
آخه بازيكني كه شيش ماهه پاش به توپ نخورده ترس داره....:biggrin:
من ميگم چه طور چند ماه پيش قلعه نوعي كثيف بودو باندباز ولي الان نيست ....چند ماه پيش هواداري وجود نداشت الان داره...چند ماه پيش بازوبند ميخواستي الان نميخواي...آخيييييي
راستي اين عكس آواتارتو بعد از گل هاي زائد انداختي نه...(شوخي كردم به دل نگيري ):biggrin:
علي كريمي

FREE DOOM

عضو جدید
آخه چجور ممکنه که بازیکنی که تو لیگ اروپا بازی کرده....کاپیتان تیم ملی بوده....تو بایرن بازی کرده.....جزو 10 خرید برتر باشگاه بایرن بوده....بهترین بازیکن آسیا شده.....دوباره کاندید شده.. کسی که بهترین بازیکن آسیا تو سال 2012 بهش افتخار میکنه .... كسي كه تو ليست خريد رئال مادريد بوده ...تو شالكه بازي كرده ......کسی که وقتی مسولین کنفدراسیون آسیا میخوان صداش کنن بهش میگن استاد

اونوقت باکسی که بزرگترین افتخارش بازی تو اماراته مقایسه کرد....آخه این مقایسه به ذهن کی رسید؟؟؟

مث این میمونه که بگی ابراهیم تهامی یا مارادونا

کریمی یا مجیدی
....آخه کریمی کجا مجیدی کجاااااا؟؟؟ این کجا و آن کجا

اینه فرقشون.....
53fadbd8a1a3.jpgv397____.jpg

FREE DOOM

عضو جدید
آخه چجور ممکنه که بازیکنی که تو لیگ اروپا بازی کرده....کاپیتان تیم ملی بوده....تو بایرن بازی کرده.....جزو 10 خرید برتر باشگاه بایرن بوده....بهترین بازیکن آسیا شده.....دوباره کاندید شده.. کسی که بهترین بازیکن آسیا تو سال 2012 بهش افتخار میکنه .... كسي كه تو ليست خريد رئال مادريد بوده ...تو شالكه بازي كرده ......کسی که وقتی مسولین کنفدراسیون آسیا میخوان صداش کنن بهش میگن استاد

اونوقت باکسی که بزرگترین افتخارش بازی تو اماراته مقایسه کرد....آخه این مقایسه به ذهن کی رسید؟؟؟

مث این میمونه که بگی ابراهیم تهامی یا مارادونا

کریمی یا مجیدی
....آخه کریمی کجا مجیدی کجاااااا؟؟؟ این کجا و آن کجا

اینه فرقشون.....
مشاهده پیوست 127750مشاهده پیوست 127749
البته بازي در ليگ قهرمانان اروپا دوبار بوده حدود ده دقيقه باشالكه مقابل اينتر بازي كرده.

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
پرسپولیسیا بالا برن و پایین بیان ، هر چی هم دلشون میخواد بگن ، بازم ، آهای فرهاد مجیدی

اتفاقا من خيلي هم خوشحال شدم تو اين شرايط مجيدي برگشته اس تق لال چون به غير از حاشيه هيچ چيز ديگه اي براتون نداره مطمئن باش.
آخه بازيكني كه شيش ماهه پاش به توپ نخورده ترس داره....:biggrin:
من ميگم چه طور چند ماه پيش قلعه نوعي كثيف بودو باندباز ولي الان نيست ....چند ماه پيش هواداري وجود نداشت الان داره...چند ماه پيش بازوبند ميخواستي الان نميخواي...آخيييييي
راستي اين عكس آواتارتو بعد از گل هاي زائد انداختي نه...(شوخي كردم به دل نگيري ):biggrin:
علي كريمي

بابا شما دیگه چرا این حرفها رو میزنید ، چه فراموشکارید شما پرسپولیسیا ، حاشیه های کریمی رو یادتون میره زود؟؟
مجیدی هر چیم واسه استقلال حاشیه درست کرده باشه( که نکرده ) به اندازه کریمی اهل حاشیه و جار جنجال نبوده
پروین ، دایی ، دنیزلی ، ژوزه .... شاید چند وقت دیگه هم گل محمدی

دزد دریایی

عضو جدید
توضیحتون کامل و عالی بود.

این چه مقایسهی اخه فرهاد میزنین به علی. علی کریمی کجا فرها مجیدی کجا اگه می خواین فرهادو با یه پرسپولیسی مقایسه کنین باید با کاظمیان مقایسه کرد که دو تاشون تو کشورای عربی بازی کردن .مگه تو خواب ببینین که مجیدی با جادوگر مقایسه بشه.افتاد:cool:

dey68

عضو جدید
کاربر ممتاز
من یه استقلالی واقعی هستم .... ولی هردو بازیکن رو اسطوره های فوتبال ایران میدونم ... نمیشه گفت کدوم بهتره ..چون هر کدوم قابلیت های خاص خودشون رو دارن

کاش الان هم از این فرهادها وکریمی ها داشتیم چون تیم ملی واقعا نیازمند این جور بازیکناست.

MisyoMasoud

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این چه مقایسهی اخه فرهاد میزنین به علی. علی کریمی کجا فرها مجیدی کجا اگه می خواین فرهادو با یه پرسپولیسی مقایسه کنین باید با کاظمیان مقایسه کرد که دو تاشون تو کشورای عربی بازی کردن .مگه تو خواب ببینین که مجیدی با جادوگر مقایسه بشه.افتاد:cool:

مگه کریمی چی داره که فرهاد نداره تکنیک فرهاد خیلیم سرتر از کریمی هست .
فقط فرهاد مجیدی دربی 6بهمن منتظر گل زدناش باشین.

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
این استقلالی ها نه فرهاد مجیدی بهترین بازیکنشونه فک میکنن میتونن مقایسه اش کنن با استاد علی کریمی
یه تاپیک بزنید میثم نقی زاده یا فرهاد مجیدی تا آدم روش بشه اینجا پست بذاره... والله

دزد دریایی

عضو جدید
مگه کریمی چی داره که فرهاد نداره تکنیک فرهاد خیلیم سرتر از کریمی هست . فقط فرهاد مجیدی دربی 6بهمن منتظر گل زدناش باشین.
بهت حق میدم این حرفارو بزنی چون هر کس تعصب خودشو داره اما اگه تعصب بزاری کنار منطقی فکر کنی خودت میفهمی کریمی بهتره

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
اگه همه افتخارات مجیدی گل زدن تو دربی هاست و بازی کردن تو امارات ما هم از این بازیکنا زیاد داریم میتونید با اون بازیکنای پرسپولیس مقایسه اش کنین
ولی علی کریمی تو بهترین تیم آلمان بازی کرده،بهترین بازیکن آسیا شده همین دومورد کافیه که به تفاوت های علی کریمی با وفرهاد مجیدی پی ببرید

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز
دیگه حداقل پنج تا نخوردن از الغرافه
در مورد الغرافه با احترام صحبت کن.........یادتون که نرفته؟
باید بعد بازی گوینده بازی یگفت:
الغرافه 5......القراضه0
اولا اون بازی 5 هیچ نبود و 5 یک بود ..استقلالم از این دست نتایج زیاد داشته نمونه ش خوردن 4 گل از یه تیم ضایع ازبکستانی ..
همون سالی هم که ما 5تا از الغرافه خوردیم بعنوان تیم اول گروهمون صعود کردیم استقلال با خفت 4م شد تو یه گروه 4تیمی ..(مثل همیشه)
تو بازی پارسال هم که دیگه بدجور باختمونو جبران کردیم رفت و برگشت 4 تا بهشون زدیم تو خونه خودشون 3 هیچ شکست خوردن ...الفرهاد هم که باهاشون بود ..:biggrin:
بعد بازی هم که سایت رسمی الغرافه یه عکس از ترکیب تیمش گذاشته بود رو صفحه ش که فرهاد مجیدی اصلا توش نبود ..یعنی یه ترکیب 10 نفره ..اونام بازیکن ایرانیشونو قبول نداشتن ..:D
چیزی که جالبه اینه که طرفدارای استقلال هم رو الغرافه تعصب دارن ..کلا یه جورایی طرفدارشن ..:D
حالا این بحثا ربطی به تاپیک نداره ولی شما استقلالیام باید قبول کنید مجیدی هیچوقت قابل قیاس با اعجوبه ای مثل کریمی نیست ..:D

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میدونم کم اوردی تو این تاپیک یه پست هم درباره فرناز بدی بد نیست :دی
این حرف هارو برو تو کل کل بزن دادا

این اخریشه:
بله واقعا کم اوردم.این روزا همه در مقابل پرسپولیس کم میارن.حتی عنکبوتهای ته جدول
درود بر فرهاد مجیدی

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
چرت و پرت هم زیاد میگین :D

رنکینگ فیفا برای باشگاهها :
1. بارسلونا
.
.
.
104. استقلال
.
.
.
309. پرسپولیس

نتیجه اخلاقی : اینقدر که ما با بارسا اختلاف داریم .. پرسپولیس دوبرابرش با ما فاصله داره :D

هر وقت تونستین بیایین جز صد تیم برتر .. اونوقت شاید یه مقایسه ایی در مورد بازیکنانتون کردیم (ماه قبل 91 ام بودیم .. و از تیمهایی مثل آ ث روم هم بالاتر بودیم:))

در ضمن نگین فرهاد فلان .. بهمان ..

اگر علی کریمی که میگین بهترین تیم آلمان بازی کرده .. مرد بود وایمیساد توی تیم خودش و نمیرفت آلمان .. (از بس تحلیل بی منطقی میکنین .. من هم یکی مثل شما کردم:D)

آره .. اگر شما افتخار میکنین یکی دوتا لژیونر دارین .. ما هم افتخار میکنیم تیممون از باشگاههایی که بازیکنانتون آرزوی بازی کردن توش رو دارن بالاتره ..
آره آبی یعنی این .. :)
==============
حالا حرفای شما خوبه .. یه بنده خدایی میگفت برد 6 بر صفر پرافتخارترین تیم ایران در مقابل ملوان مبارک
آخ من چقدر خندیدم:biggrin:
آخه ببین چقدر لاف زدن که فکر کردن پرسپولیس چندتا جام خارج از ایران برده .. نه جون من یکی از اون جام هایی که در حد آسیا بوده رو بگین .. اصلا تاحالا فینال رفتین ؟!!:D

الان ولشون کنی .. میگن 6 تایی ها .. نگین که اون پستی که دو شب پیش خوندم رو رو میکنم :D

============
بماند علی کریمی رو همه دوست دارن ;)
ولی فرهاد واسه ما یه چیز دیگس :smile:

dzzv_13

مدیر تالار
ربطش به مقایسه کریمی و فرهاد مجیدی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میدونستی این پستت اسپمه؟:D

ربطش رو آخرش زدم ..
پستم رو دوباره بخون :D

==========
فرهاد یه دونه .. من انتخابش میکنم (با این خطم هم ثابت کردم پست بالایی تو اسپمه چون مقایسه نکردی و من کردم :D)

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
ربطش رو آخرش زدم ..
پستم رو دوباره بخون :D

==========
فرهاد یه دونه .. من انتخابش میکنم (با این خطم هم ثابت کردم پست بالایی تو اسپمه چون مقایسه نکردی و من کردم :D)
خب نیازی نیست رتبه(کشکی)تیمتو اینجا بگی چون ربطی نداره
من کاری ندارم نمیگم مجیدی بازیکن بدیه ولی در حد علی کریمی نیست امیدوارم دوستان استقلالی منطقی باشن
خب دیگه امیدوارم پست بعدیتون اسپم نباشه

GAME_OVER

کاربر ممتاز
اگر علی کریمی که میگین بهترین تیم آلمان بازی کرده .. مرد بود وایمیساد توی تیم خودش و نمیرفت آلمان .. (از بس تحلیل بی منطقی میکنین .. من هم یکی مثل شما کردم:D)
اونجاهاشو که به تاپیک ربط داره جواب میدم بقیه شم که همین که استقلال بالاتر از آث رم بوده خودش نشون دهنده اینه که چقد رکینگ معتبریه ...:D
اون دو تا ستاره تونم که که کل افتخاراتتونه با شکست دادن تیمای لبنان و اندونزی بدست آوردین اونم تو تهران و میزبانی نیمه نهایی رو براتون گرفتن و ...
بیخیال ..ستاره های ما دایی و مهدوی کیا و کریمی هستن که کل دنیا میشناسنشون ..;)

درمورد این قسمت که نقل قول زدم علی کریمی اینقد مرد بود که رفت آلمان و تو یکی از بهترین تیم های دنیا بازی کرد فرهاد خودتون رو چی میگی که وسط نیم فصل و به بهونه دخترش رفت الغرافه بخاطر پول ..مقایسه کن کریمی رو داری میگی مرد نبود پای تیمش واینساد رفت بایرن مونیخ ..مجیدی که وسط نیم فصل و یه بهونه الکی رفت الغرافه ..:d
خدایی بی منطق بود این قسمتش ..:D

dzzv_13

مدیر تالار
اونجاهاشو که به تاپیک ربط داره جواب میدم بقیه شم که همین که استقلال بالاتر از آث رم بوده خودش نشون دهنده اینه که چقد رکینگ معتبریه ...:D
دیگه از رنکینگ فیفا هم بالاتر داریم ؟!!
خب بی منطقی نکنین :D

اون دو تا ستاره تونم که که کل افتخاراتتونه با شکست دادن تیمای لبنان و اندونزی بدست آوردین اونم تو تهران و میزبانی نیمه نهایی رو براتون گرفتن و ...

سه کلمه کامل غلط ..
ویکی پدیا نظری دیگه داره .. میگه :
اولین قهرمانی در مقابل تیم هاپوئل اسرائیل بوده
که مرحوم ناصرخان بهترین دروازبان آسیا دروازبان بوده

دومین قهرمانی در مقابل تیم سد لیائولینگ چین بوده و در خارج از ایران بوده (بانکوک تایلند )
دروازبان هم عابدزاده (همونی که سنگش رو به سینه میزنین:D) بوده که بهترین دروازبان جام هم شد .. هر چی دارین از ما دارین اینه دیگه:D )

(دوتا قهرمانی .. دوبار هم به فینال رفتیم .. یعنی چهار بار در فینال .. حالا مقام سومی هم پیشکش :D)

بیخیال ..ستاره های ما دایی و مهدوی کیا و کریمی هستن که کل دنیا میشناسنشون ..;)

چرا بی خیاااااااااااااال ؟!!:surprised:
اینو بخون .. معتبر هست :
ناصر حجازی و غلامرضا تختی تنها چهره های ورزشی هستند که نام آنها در مجموعه مفاخر و نام آوران ایران زمین در کنار نام هایی چون ابوعلی سینا ، سعدی شیرازی ، حکیم ابوالقاسم فردوسی ، عطار نیشابوری ، امیر کبیر ، کمال الملک ، جلال آل احمد ، پروین اعتصامی ،پروفسور محمود حسابی ، دکتر علی شریعتی و دکتر جعفر شهیدی قرار گرفته است

پس دیگه نگو بی خیال :smile:

درمورد این قسمت که نقل قول زدم علی کریمی اینقد مرد بود که رفت آلمان و تو یکی از بهترین تیم های دنیا بازی کرد فرهاد خودتون رو چی میگی که وسط نیم فصل و به بهونه دخترش رفت الغرافه بخاطر پول ..مقایسه کن کریمی رو داری میگی مرد نبود پای تیمش واینساد رفت بایرن مونیخ ..مجیدی که وسط نیم فصل و یه بهونه الکی رفت الغرافه ..:d
خدایی بی منطق بود این قسمتش ..:d

این آخری هم نیاز به دفاع نداره .. چون خودت آخرش جواب خودت رو دادی :D

=========================

من استقلالی هستم .. پس باز هم فرهاد رو دوست دارم .. :smile:
(اسپم هم نکردم .. از تیمم دفاع کردم .. باز عذر میخوام اگر به کسی بی ادبی کردم:smile::gol:)

آخرین ویرایش:

GAME_OVER

کاربر ممتاز
دیگه از رنکینگ فیفا هم بالاتر داریم ؟!!
خب بی منطقی نکنین :D
فیفا که چرت زیاد میگه ..منطقی بخوای حساب کنی استقلال در مقابل آ ث رم هیچی نیست ..فیفا و afc مثل همن دیگه..دیدی که afc ایرانو بعنوان بهترین فدراسیون انتخاب کرد (ربط داره)..:D
سه کلمه کامل غلط ..
ویکی پدیا نظری دیگه داره .. میگه :
اولین قهرمانی در مقابل تیم هاپوئل اسرائیل بوده
که مرحوم ناصرخان بهترین دروازبان آسیا دروازبان بوده
من که منظورم فقط فینال نبود که ..:surprised:
ایناییو که گفتم اصلا منظورم فینال نبود ..خواستم چنتا تیمو اسم ببرم که استقلال با شکست دادن اونا رفته بالاتر ..کلا ..

اینو بخون .. معتبر هست :
ناصر حجازی و غلامرضا تختی تنها چهره های ورزشی هستند که نام آنها در مجموعه مفاخر و نام آوران ایران زمین در کنار نام هایی چون ابوعلی سینا ، سعدی شیرازی ، حکیم ابوالقاسم فردوسی ، عطار نیشابوری ، امیر کبیر ، کمال الملک ، جلال آل احمد ، پروین اعتصامی ،پروفسور محمود حسابی ، دکتر علی شریعتی و دکتر جعفر شهیدی قرار گرفته است
چه ربطی داشت ..!!
این آخری هم نیاز به دفاع نداره .. چون خودت آخرش جواب خودت رو دادی :D
آره ..اینکه بگی کریمی تیمشو ول کرد رفت بایرن پس مرد نیست خیلی غیرمنطقیه ..خوبه که قبول کردی ..:D

dzzv_13

مدیر تالار
فیفا که چرت زیاد میگه ..منطقی بخوای حساب کنی استقلال در مقابل آ ث رم هیچی نیست ..فیفا و afc مثل همن دیگه..دیدی که afc ایرانو بعنوان بهترین فدراسیون انتخاب کرد (ربط داره)..:D
بلههههههههه
پس لابد بارسا هم اول نیست .. و پرسپولیس اوله :surprised:

درضمن فیفا رو با آسیا مقایسه نکن .. اونا دلیل برای کاراشون دارن .. همراه با مدرک .. رو هوا چیزی نمیگن ;)

من که منظورم فقط فینال نبود که ..:surprised:
ایناییو که گفتم اصلا منظورم فینال نبود ..خواستم چنتا تیمو اسم ببرم که استقلال با شکست دادن اونا رفته بالاتر ..کلا ..

قبول .. حرفت قبول
اصلا ضعیفتریت تیمهای جهان رو استقلال برده و قهرمان شده (این حرف شما)
اما حرف من اینه باز استقلال اونا رو شکست داده .. پس چرا پرسپولیس نتونسته شکست بده و قهرمان بشه؟!! (نتیجه غیر از اینه که پرسپولیس هم از اونا ضعیفتر بوده که نتونسته ؟!!)

آخه 2 تا قهرمانی
2 نایب قهرمانی
2 سومی
کشکیه ؟!!
(اون 6 تایی که زدن یبار مال دوران بوووووووووق بوده (بماند که چه چیزهایی بوده) باهاش زمین و زمان رو کر کردین .. اونوقت این 6 مقام رو نمیخواین قبول کنین .. اونوقت ما بی منطق:eek: )

چه ربطی داشت ..!!
ربطش اینه که یه استقلالی تا آخر زمان نامش خواهد ماند که جز مفاخر ایران بوده ..

آره ..اینکه بگی کریمی تیمشو ول کرد رفت بایرن پس مرد نیست خیلی غیرمنطقیه ..خوبه که قبول کردی ..:d

یبار دیگه پستای خودت و منو بخون .. بعد ربطش رو به این عبارت پیدا کن .. همراه با رسم نمودار (2 نمره) :D

======================

مجیدی دوست داریم (باز من آخر هر حرفم مقایسه میکنم نظر سنجی رو .. شما چی همش اسپم میکنید:D)

GAME_OVER

کاربر ممتاز
بلههههههههه
پس لابد بارسا هم اول نیست .. و پرسپولیس اوله :surprised:
اون اولاشو درست حسابی میچینه ..به این تهیا میرسه همینطوری از رو الفبا تیما رو میزاره ..:D
درضمن فیفا رو با آسیا مقایسه نکن .. اونا دلیل برای کاراشون دارن .. همراه با مدرک .. رو هوا چیزی نمیگن ;)
نه هردوشون یکین...لنگه همن ..:D
قبول .. حرفت قبول
اصلا ضعیفتریت تیمهای جهان رو استقلال برده و قهرمان شده (این حرف شما)
اما حرف من اینه باز استقلال اونا رو شکست داده .. پس چرا پرسپولیس نتونسته شکست بده و قهرمان بشه؟!! (نتیجه غیر از اینه که پرسپولیس هم از اونا ضعیفتر بوده که نتونسته ؟!!)
پرسپولیس اصن این جامو هیچ حساب میکرده :D..بعلاوه استقلال یه امتیازایی داشته ..مثلا میزبان بوده ..براش میزبانی میگرفتن در حالی که بقیه تیمای ایرانی باید کشورای دیگه میرفتن ..تو یکی از این قهرمانیا هم 2تا بازیکن کمکی از پرسپولیس و یکی از پاس بردین .. یکیش خوردبین بوده ..اصلا بخاطر همون پرسپولیسیا بوده که استقلال بالا رفته .. ..:D
قهرمانیای استقلال هم عهد بوق بوده ..آره ..:D

یبار دیگه پستای خودت و منو بخون .. بعد ربطش رو به این عبارت پیدا کن .. همراه با رسم نمودار (2 نمره) :D
گفتی کریمی مرد نبود تو تیمش وایسه ..منم گفتم کریمی مرد بود بخاطر پیشرفت فوتبالش به یکی از بهترین باشگاهای جهان رفت ..مجیدی چی .. وسط نیم فصل رفت الغرافه ..که البته اونم یکی از بهترناست ..خخخ:D
اونم بد گرفتی .. منظور من بی منطقی از طرف خودتون بود ..نه ما ..:D

بالا