ممكنه از ترافيك بالاي سايت باشهسرعت به قدری پایینه که ادمو عصبی میکنه![]()
ممكنه از ترافيك بالاي سايت باشهسرعت به قدری پایینه که ادمو عصبی میکنه![]()
بله ممکنه ولی مروگرخودمم گاهی مشکل پیدامیکنهممكنه از ترافيك بالاي سايت باشه
چند سال پیش الگو دادندرود بر ونوس عزیز
خیلی ها مثل شما میان میگن مد باید اینجوری و اونجوری باشه ولی هیچکس الگویی به جوونا نشون نمیده
صدا و سیمای خود ما چند تا الگو به جوونا نشون داده !؟
گرایش به کشورهای دیگه و پیروی از مد اونا بخاطر اینه که جوونای ما الگوی دیگه ای نمی بینند !!
دوست عزیز مدل آواتار شما که ازش حمایت کردی عربیه چرا تقلید کور کورانه ای که ما از عرب ها می کنیم تقلید نیست اما اگه از غرب باشه یهو تقلید میشه نکنه عربها هم جزئی از ما هستنتوجه به مد بایدمتناسب باهویت فرهنگ وعرف وباورهای اجتماعی باشد ولی مدگرایی جوانان ما به مسابقه ای برای چشم وهم چشمی ودوری ازاهداف انسانی والهی تبدیل شده واین نوع مدگراییست که من با ان بشدت مخالفم
ضمنابایدبه این مسئله هم توجه داشت که هرلباس وارایشی به مکان خاصی تعلق دارد ولی جوانان ما بدون توجه به این امر فقط بدنبال تقلید کورکورانه ازدیگران هستند
اين كه نشد دليل!من تازگی ها یه الگویی دیدم که واقعا ازشون خوشم اومد شاید بعضی از شما هم دیده باشید
مانتوها و تی شرت و روسری هایی که شعر فارسی روش نوشته بودند خیلی خیلی خوشم اومد ازش
البته این مدل رو معرفی و تبلیغ زیادی براش نکردند
میشه الگو به جوونا نشون داد اما اگر بخوان که گویا نمی خوان !
موافقم كه بايد باعرف متناسب باشه و قبول دارم كه هر مكاني پوشش مخصوص به خودش رو داره. ولي مشكل اينجاست كه كي داره اين حدود رو تعيين ميكنه! بايد بگم همه!توجه به مد بایدمتناسب باهویت فرهنگ وعرف وباورهای اجتماعی باشد ولی مدگرایی جوانان ما به مسابقه ای برای چشم وهم چشمی ودوری ازاهداف انسانی والهی تبدیل شده واین نوع مدگراییست که من با ان بشدت مخالفم
ضمنابایدبه این مسئله هم توجه داشت که هرلباس وارایشی به مکان خاصی تعلق دارد ولی جوانان ما بدون توجه به این امر فقط بدنبال تقلید کورکورانه ازدیگران هستند
mohsen ya haggi khoone محسن یاحقیچند سال پیش الگو دادن
اما چه الگویی
لباس های زنان قرن 19 میلادی اروپا آورده بودن یه روسری بهش اظافه کرده بودن اسمشو گذاشته بودن مدل های ملی
چه فرقی می کنه لباس هامون مدل قرن 19 یا 21 اروپا باشه مهم اینه که از اونجا میاد
محسن یاحقیچند سال پیش الگو دادن
اما چه الگویی
لباس های زنان قرن 19 میلادی اروپا آورده بودن یه روسری بهش اظافه کرده بودن اسمشو گذاشته بودن مدل های ملی
چه فرقی می کنه لباس هامون مدل قرن 19 یا 21 اروپا باشه مهم اینه که از اونجا میاد
چه ربطی داره!!انتخاب اواتار من فقط یک دلیل داشت اونم حجابشهدوست عزیز مدل آواتار شما که ازش حمایت کردی عربیه چرا تقلید کور کورانه ای که ما از عرب ها می کنیم تقلید نیست اما اگه از غرب باشه یهو تقلید میشه نکنه عربها هم جزئی از ما هستن![]()
ازدوستان عذرمیخواهم که به دلیل مشغله های زندگی کمترفرصت حضوردربحث رادارمونوس عزیز
من مخالف دیگاه شما هستم که چرا باید مدگرایی را زیر سوال ببریم
اما بحث جالبی را شروع کرده ای امیدوارم درجایی به یک جمع بندی برسی
من نتیجه را دنبال خواهم کرد خواهشن زودتر نتیجه گیری بکن
دقیقا درست میگیددرکشورما هنوزحدودی برای نوع پوشش وجودنداره و هرارگانی سلیقه ای عمل میکنه میدونید مشکل اصلی چیه ؟برداشت نادرست ازقران وروایات درموردنوع پوشش!متاسفانه ما قانون درستی نداریم وهمه مشکلات ما ازبی قانونی سرچشمه میگیره!این وسط هم عده ای ازاب گل الود ماهی میگیرندموافقم كه بايد باعرف متناسب باشه و قبول دارم كه هر مكاني پوشش مخصوص به خودش رو داره. ولي مشكل اينجاست كه كي داره اين حدود رو تعيين ميكنه! بايد بگم همه!
اون مسئول حراستي كه دم در دانشگاه وا ايستاده و به آستين كوتاه گير ميده تا ارشاد سر خيابان كه به مردم اهانت ميكنه. يعني قانون خاصي نداريم .اگر هم باشه در حد زنان معصوم اسلام هست كه نگفته واضح است كه رعايتش تو اين دور و زمانه از دست كمتر كسي بر مياد..
و يه چيز ديگه اينكه فرزندان جوان اين قانونگذارا هم, چندان مراعات نميكنند كه...
بالعکس نظر روانشناسان اینه که مشکل از کمبود اعتماد به نفسهآیا به نظر شما خود شیفتگی هم میتواند دلیل بر این کار باشد؟![]()
در کشورهای غربی با توحه به ازادی مطلق و این که محرومیت و بقول شما گیر الکی دادن مطرح نیست چی؟کمبود ازادی اینا رو عقده ای کرده
گیرای الکی گشت ارشادو این بگیرو ببندا به نظر من هر چی ادمو از یه چیز محروم کنن طرف بیشتر جذبش می شه
![]()
بالعکس نظر روانشناسان اینه که مشکل از کمبود اعتماد به نفسه
در کشورهای غربی با توحه به ازادی مطلق و این که محرومیت و بقول شما گیر الکی دادن مطرح نیست چی؟
پس مقده ای بودن نباید در مدگرایی علت اصلی باشه