علل مدگرایی و ارایشهای عجیب وغریب چیست

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
توجه به مد بایدمتناسب باهویت فرهنگ وعرف وباورهای اجتماعی باشد ولی مدگرایی جوانان ما به مسابقه ای برای چشم وهم چشمی ودوری ازاهداف انسانی والهی تبدیل شده واین نوع مدگراییست که من با ان بشدت مخالفم
ضمنابایدبه این مسئله هم توجه داشت که هرلباس وارایشی به مکان خاصی تعلق دارد ولی جوانان ما بدون توجه به این امر فقط بدنبال تقلید کورکورانه ازدیگران هستند

• Like
واکنش ها: bmd

Bad Boy Blue

عضو جدید
درود بر ونوس عزیز

خیلی ها مثل شما میان میگن مد باید اینجوری و اونجوری باشه ولی هیچکس الگویی به جوونا نشون نمیده

صدا و سیمای خود ما چند تا الگو به جوونا نشون داده !؟

گرایش به کشورهای دیگه و پیروی از مد اونا بخاطر اینه که جوونای ما الگوی دیگه ای نمی بینند !!

jonny depp

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود بر ونوس عزیز

خیلی ها مثل شما میان میگن مد باید اینجوری و اونجوری باشه ولی هیچکس الگویی به جوونا نشون نمیده

صدا و سیمای خود ما چند تا الگو به جوونا نشون داده !؟

گرایش به کشورهای دیگه و پیروی از مد اونا بخاطر اینه که جوونای ما الگوی دیگه ای نمی بینند !!
چند سال پیش الگو دادن
اما چه الگویی
لباس های زنان قرن 19 میلادی اروپا آورده بودن یه روسری بهش اظافه کرده بودن اسمشو گذاشته بودن مدل های ملی:razz:
چه فرقی می کنه لباس هامون مدل قرن 19 یا 21 اروپا باشه مهم اینه که از اونجا میاد

jonny depp

عضو جدید
کاربر ممتاز
توجه به مد بایدمتناسب باهویت فرهنگ وعرف وباورهای اجتماعی باشد ولی مدگرایی جوانان ما به مسابقه ای برای چشم وهم چشمی ودوری ازاهداف انسانی والهی تبدیل شده واین نوع مدگراییست که من با ان بشدت مخالفم
ضمنابایدبه این مسئله هم توجه داشت که هرلباس وارایشی به مکان خاصی تعلق دارد ولی جوانان ما بدون توجه به این امر فقط بدنبال تقلید کورکورانه ازدیگران هستند
دوست عزیز مدل آواتار شما که ازش حمایت کردی عربیه چرا تقلید کور کورانه ای که ما از عرب ها می کنیم تقلید نیست اما اگه از غرب باشه یهو تقلید میشه نکنه عربها هم جزئی از ما هستن :razz:

Bad Boy Blue

عضو جدید
من تازگی ها یه الگویی دیدم که واقعا ازشون خوشم اومد شاید بعضی از شما هم دیده باشید

مانتوها و تی شرت و روسری هایی که شعر فارسی روش نوشته بودند خیلی خیلی خوشم اومد ازش
البته این مدل رو معرفی و تبلیغ زیادی براش نکردند

میشه الگو به جوونا نشون داد اما اگر بخوان که گویا نمی خوان !

bmd

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من تازگی ها یه الگویی دیدم که واقعا ازشون خوشم اومد شاید بعضی از شما هم دیده باشید

مانتوها و تی شرت و روسری هایی که شعر فارسی روش نوشته بودند خیلی خیلی خوشم اومد ازش
البته این مدل رو معرفی و تبلیغ زیادی براش نکردند

میشه الگو به جوونا نشون داد اما اگر بخوان که گویا نمی خوان !
اين كه نشد دليل!
نميخوان چون به درد نميخوره. چون يجوريه. نوشته واين حرفا هم فرهنگ خاص خودش رو داره.. نوشته اي كه جوونا اينروزا دوست دارند به لباسشون بزنند مشخصه حتي اگه فارسي باشه. ولي قانوني نيست. در حالي كه نوشته هاي بد تر از اون رو كه انگليسي هست رو روي لباسامون حمل ميكنيم.

Bad Boy Blue

عضو جدید
من که نمی دونم کجای شعر قانونی نیست !!!

اگه شما دوست دارید نوشته غیر قانونی به لباستون بچسبونید به بقیه ربطش ندید لطفا !

درگاهي

عضو جدید
ونوس عزیز
من مخالف دیگاه شما هستم که چرا باید مدگرایی را زیر سوال ببریم
اما بحث جالبی را شروع کرده ای امیدوارم درجایی به یک جمع بندی برسی
من نتیجه را دنبال خواهم کرد خواهشن زودتر نتیجه گیری بکن

bmd

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
موافقم كه بايد باعرف متناسب باشه و قبول دارم كه هر مكاني پوشش مخصوص به خودش رو داره. ولي مشكل اينجاست كه كي داره اين حدود رو تعيين ميكنه! بايد بگم همه!
اون مسئول حراستي كه دم در دانشگاه وا ايستاده و به آستين كوتاه گير ميده تا ارشاد سر خيابان كه به مردم اهانت ميكنه. يعني قانون خاصي نداريم .اگر هم باشه در حد زنان معصوم اسلام هست كه نگفته واضح است كه رعايتش تو اين دور و زمانه از دست كمتر كسي بر مياد..
و يه چيز ديگه اينكه فرزندان جوان اين قانونگذارا هم, چندان مراعات نميكنند كه...

Amir_Salmas

عضو جدید
چند سال پیش الگو دادن
اما چه الگویی
لباس های زنان قرن 19 میلادی اروپا آورده بودن یه روسری بهش اظافه کرده بودن اسمشو گذاشته بودن مدل های ملی:razz:
mohsen ya haggi khoone محسن یاحقی

Amir_Salmas

عضو جدید
چند سال پیش الگو دادن
اما چه الگویی
محسن یاحقی ;)

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز مدل آواتار شما که ازش حمایت کردی عربیه چرا تقلید کور کورانه ای که ما از عرب ها می کنیم تقلید نیست اما اگه از غرب باشه یهو تقلید میشه نکنه عربها هم جزئی از ما هستن :razz:
چه ربطی داره!!انتخاب اواتار من فقط یک دلیل داشت اونم حجابشه
ضمنا لباس این خانم بااون پوشش قشنگ اسلامیش که موردتایید اسلامه کجا ولباسهای انچنانی غربیها کجا

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
ونوس عزیز
من مخالف دیگاه شما هستم که چرا باید مدگرایی را زیر سوال ببریم
اما بحث جالبی را شروع کرده ای امیدوارم درجایی به یک جمع بندی برسی
من نتیجه را دنبال خواهم کرد خواهشن زودتر نتیجه گیری بکن
ازدوستان عذرمیخواهم که به دلیل مشغله های زندگی کمترفرصت حضوردربحث رادارم
تصورنمیکنم این بحث نتیجه حاصی داشته باشه
ولی تا جایی که متوجه شدم دوستان معتقدند که مدخوبه وباید باشه وجوان احتیاج به تازگی وتنوع واراستگی داره ولی نمیدونه به چه شکل بایدبه این تازگی برسه و دراینجاکسی مقصرنیست جزمستولین ما که به این نیازجوان توجهی نکرده وراه برای دشمنان و وسواستفاده شرکتهای تولیدکننده این محصولات بازمیگذارند
که صرف نظر از مسائل اقتصادی آن، بی هویتی و دوری از فرهنگ، ارزش های بومی و اسلامی را به ارمغان می اورد

• Like

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
موافقم كه بايد باعرف متناسب باشه و قبول دارم كه هر مكاني پوشش مخصوص به خودش رو داره. ولي مشكل اينجاست كه كي داره اين حدود رو تعيين ميكنه! بايد بگم همه!
اون مسئول حراستي كه دم در دانشگاه وا ايستاده و به آستين كوتاه گير ميده تا ارشاد سر خيابان كه به مردم اهانت ميكنه. يعني قانون خاصي نداريم .اگر هم باشه در حد زنان معصوم اسلام هست كه نگفته واضح است كه رعايتش تو اين دور و زمانه از دست كمتر كسي بر مياد..
و يه چيز ديگه اينكه فرزندان جوان اين قانونگذارا هم, چندان مراعات نميكنند كه...
دقیقا درست میگیددرکشورما هنوزحدودی برای نوع پوشش وجودنداره و هرارگانی سلیقه ای عمل میکنه میدونید مشکل اصلی چیه ؟برداشت نادرست ازقران وروایات درموردنوع پوشش!متاسفانه ما قانون درستی نداریم وهمه مشکلات ما ازبی قانونی سرچشمه میگیره!این وسط هم عده ای ازاب گل الود ماهی میگیرند

• Like

sahar a

عضو جدید
کاربر ممتاز
کمبود ازادی اینا رو عقده ای کرده

گیرای الکی گشت ارشادو این بگیرو ببندا به نظر من هر چی ادمو از یه چیز محروم کنن طرف بیشتر جذبش می شه
:w12:

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
آیا به نظر شما خود شیفتگی هم میتواند دلیل بر این کار باشد؟:surprised::surprised:
بالعکس نظر روانشناسان اینه که مشکل از کمبود اعتماد به نفسه

کمبود ازادی اینا رو عقده ای کرده

گیرای الکی گشت ارشادو این بگیرو ببندا به نظر من هر چی ادمو از یه چیز محروم کنن طرف بیشتر جذبش می شه
:w12:
در کشورهای غربی با توحه به ازادی مطلق و این که محرومیت و بقول شما گیر الکی دادن مطرح نیست چی؟
پس مقده ای بودن نباید در مدگرایی علت اصلی باشه

Amir_Salmas

عضو جدید
بالعکس نظر روانشناسان اینه که مشکل از کمبود اعتماد به نفسه

در کشورهای غربی با توحه به ازادی مطلق و این که محرومیت و بقول شما گیر الکی دادن مطرح نیست چی؟
پس مقده ای بودن نباید در مدگرایی علت اصلی باشه

be nazare man bahs kardan dar in mored dardi ra dava nemikonad:surprised:
ta boode hamin boode va khahad bood:surprised:

gelamard

عضو جدید
خودنمايي و دوري ازانسانيت وانسان بودن و زيرسوال بردن بهترينهاي آفرينش خداوند