ما نمیخوایم رؤیابافی کنیم و یسری چیزای کلیشه ای... بحث علمی بهتره . حالا این وسط کسی هم خواست این چیزا رو گفت خب اشکالی نداره. البته اگه استارتر بدش نیاد.
بفرمایید بحث علمی کنید -امیدوارم به عاقبت بقیه بحث ها کشیده نشه

ما نمیخوایم رؤیابافی کنیم و یسری چیزای کلیشه ای... بحث علمی بهتره . حالا این وسط کسی هم خواست این چیزا رو گفت خب اشکالی نداره. البته اگه استارتر بدش نیاد.
بفرمایید بحث علمی کنید -امیدوارم به عاقبت بقیه بحث ها کشیده نشه![]()
بحث خوبیه و حرف های زیادی واسه گفتن هستبه نظر بنده آفرینش آغاز و پایان ندارد ، بلکه آمد و بازگشت است ، یعنی نزدیکی و دوریست... مغز با روح ارتباط دارد. وقتی میخوابیم ، روح ما سیر میکند و همه جایی می رود ، ولی ما اگر ذهنمان درگیر یک مسئله باشد ، شب درباره همان موضوع خواب میبینیم ، یعنی ذهنمان به روحمان فرمان میدهد که کجا برو و چکار بکن.
یا مثالی وضاح تر: حتما تا به حال این حالت برایتان رخ داده است که شب هنگام در حین خواب شکمتان درد میکند ، بعد شما خواب پریشان می بینید به علت همان درد شکم ، مثلا می بینید که راه می روید ولی زمین گیر میشوید و قدرت ندارید. این بنظر بنده میتواند این را برای ما نتیجه بدهد که : ما بتوانیم در زمان سفر کنیم ، یعنی روحمان را به سفر بفرستیم و از خوابمان فیلم برداری کنیم. روح بر مغز اثر دارد ، مثلا شما میخوابید و خواب میبینید که به شهر بازی رفته اید و با کودکی خردسال (فرزند - برادر زاده خردسالتان - یا .....) بازی کرده اید ، وقتی از خواب بیدار میشوید ، خودبخود یک حس خوبی در شما وجود دارد و احساس آرامش و لطافت میکنید . حال برعکس ، اگر روح را یک جا نگه داریم و مغز را (افکار) را به جایی و سمتی بفرستیم ، این بنظرم میشود تلپاتی! این یعنی خواندن افکار دیگران ، و اولی هم یه جورایی خواندن روح دیگران بود! پس این نشان میدهد که ما همه موجود هستیم ، یا اینکه تصاویرمان در فضا ثبت میشه......
این حرفها شاید گره هایی را باز کند ، بنده مطالعات خاصی نداشته ام و اینها صرفا نظرهای شخصی بود. شما نیز نظرات خود را بیان کنید.
منبع : m-pourahmad.blogfa.com
میشه در مورد قانون پایستگی انرژی و نسبیت توضیح بدین؟ من اطلاعاتی ندارم از اینها. میتونین نظرات شخصی و هرچی که در ذهنتون هست رو هم بگین شاید قابل استفاده شد
طبق فرمول هم ارزی جرم و انرژی ((E=mc^2)) که خیلی شبیه فرمول انرژی جنبشی هست (1/2(mv^2))چطوری میشه ماده به انرژی تبدیل بشه؟؟ ماده انرژی داره و میتونه انرژی بسازه ، ولی خودش به چه صورت میتونه بشه انرژی؟
فوتون چیه؟ مغناطیس و فوتون و الکتریسیته ، کسی میدونه فرقشون چیه؟
بحث بسیار گسترده شدهمن بنظرم همه ی جهان فقط یه لحظس در حالی که ما احساس میکنیم مثلا 60 سال گذشت! در حالی که همش یه لحظس...
چرا یه لحظس؟ برای اینکه اگه یه لحظه نبود اونوقت پس خدا باید منتظر میموند تا 14 میلیارد سال بگذره و دایناسور بیاد و قیامت بشه و کلی زمان ببره؟ این زمان از دیدگاه ما معنی داره وگرنه واقعیت اینه که همش یه لحظس شاید...
از طرف دیگه ما اعمال ماتقدم و ماتاخر داریم دیگه. شما یکیو رو فرض کنین مثلا هابیل و قابیل رو فرض کنین که در ابتدای عالم بوده اند ، و از طرف دیگه مثلا یکی رو فرض کنین که یک هفته مونده به اینکه قیامت بشه ، میمیره!!! خب اونی که اول مرده ، اون میتونه از اعمال ماتاخر خیلی بهره مند بشه یا برعکس ضرر ببینه ، و اونی که آخر دنیا مرده ، اون نمیتونه این جزا رو ببره ، از طرف دیگه اونی که اول مرده باید کلی سال در برزخ بمونه تا قیامت بشه و تکلیف معلوم بشه ولی اونی که آخرش مرده دیگه برزخ نمیمونه که ، اینارو چطوری میشه توجیه کرد غیر از اینکه بگیم همش فقط یه لحظس؟
در مورد پیشگویی و یا بهتر بگم در مواردی برنامه ریزی با شما مخالفماز طرف دیگه بنظرم همه چیز در جهان موجود بوده و هست و گذشته و حال و آینده برای ما معنی داره در حالی که باز نه گذشته ای هست نه آینده ای!
چرا اینو میگم؟ برای اینکه اگه اینطوری نبود ، پس چجوری پیشگویی انجام شده؟ مثلا چجوری گفته شده که در آخرالزمان وضعیت مردم فلان میشه؟ باید یه چیزی وجود داشته باشه که علم به اون چیز هم وجود داشته باشه ، وگرنه نمیشه الکی گفت فلان اتفاق رخ خواهد داد ، آینده رو باید ببینی که بتونی بگی چی میشه ، برای دیدن آینده ، باید اینده ای وجود داشته باشه که بتونی ببینی دیگه...
اصلا خود خواب ما ، ما وقتی میخوابیم فرضا توی خواب میبینیم مثلا نتیجه کنکور فلان شد ، بعد روز بعدش نتیجه که میاد میبینیم همونه ، خب این روح ما چطوری تونسته پیش روی ما رو ببینه؟ اگه چیزی وجود نداشت و آینده ای نبود پس روح چجوری تونست آینده رو ببینه؟
به نظرم بحث رو نکشیم تو روح و اسلام و عرفان و این امکانش هست از نظر فیزیکی و اون نیست یا نمیدونم روایت داریمو این حرفا
هرکس بیاد بگه دوست داشته تو چه دوره ای از تاریخ بوده و چرا و دوست داشته چه کاره بوده و ...
این جوری مشارکت بچه ها هم بیشتر میشه تو تاپیک
بحث بسیار گسترده شده
اینی که شما میگی مربوط میشه به جهانی با ابعاد بالاتر!!
پیشنهاد میکنم تایپیک زیر رو مطالعه کنید تا یکم بیشتر حرف همو بفهمیم
انسان و محدودیت در درک ابعاد بالاتر!
در این مورد آلبرت اینشتین هم جمله ی جالبی گفته: (( در دنیا همه چیز با هم اتفاق میوفته فقط ما یکم دیر و زود میبینیمش))
داستان ازین قراره که دنیای ما برای ما مثل صفحه ی کاغذ میمونه که ما نوشته ها درونش قرار داریم و از یک سر کاغذ به سمت دیگرش پیش میریم (پیشروی در فضا و زمان رو میگم) و موجودی با ابعاد بالاتر از ما مثل یه موجود 3 بعدی میتونه به کل کاغذ در کسری از ثانیه دسترسی داشته باشه (عملا زمان ما براش مفهومی برابر نداره)
در مورد پیشگویی و یا بهتر بگم در مواردی برنامه ریزی با شما مخالفم
پیشگویی نمیتونه توجیح مناسبی برای یک بحث علمی باشه و روح و روح بازی هم فعلا برمیگرده به متافیزیک (که در آینده ای نه چندان دور و یا شاید یکم دور این دو با هم ادغام خواهد شد)
بحث بسیار گسترده شده
اینی که شما میگی مربوط میشه به جهانی با ابعاد بالاتر!!
پیشنهاد میکنم تایپیک زیر رو مطالعه کنید تا یکم بیشتر حرف همو بفهمیم
انسان و محدودیت در درک ابعاد بالاتر!
در این مورد آلبرت اینشتین هم جمله ی جالبی گفته: (( در دنیا همه چیز با هم اتفاق میوفته فقط ما یکم دیر و زود میبینیمش))
داستان ازین قراره که دنیای ما برای ما مثل صفحه ی کاغذ میمونه که ما نوشته ها درونش قرار داریم و از یک سر کاغذ به سمت دیگرش پیش میریم (پیشروی در فضا و زمان رو میگم) و موجودی با ابعاد بالاتر از ما مثل یه موجود 3 بعدی میتونه به کل کاغذ در کسری از ثانیه دسترسی داشته باشه (عملا زمان ما براش مفهومی برابر نداره)
در مورد پیشگویی و یا بهتر بگم در مواردی برنامه ریزی با شما مخالفم
پیشگویی نمیتونه توجیح مناسبی برای یک بحث علمی باشه و روح و روح بازی هم فعلا برمیگرده به متافیزیک (که در آینده ای نه چندان دور و یا شاید یکم دور این دو با هم ادغام خواهد شد)
این داستان رو بذارید واسه متافیزیک تا بعدا بهش برسیماون پیشگویی که گفتم منظورم پیش گویی های افراد عادی نبود ، مثلا یه موردش پیشگویی حضرت علی درباره اون خرما فروشی که زبانش رو بریدن ، میثم بود دیگه اسمش اگه اشتباه نکنم...
پیش گویی های این بزرگان ، کاملا دقیق بوده و چیزی نبوده که احتمال بدن و.... یعنی یه جوری پیشگویی میکردن که انگار یه بار کل جهان رو از اول تا آخرشو دیدن! ( و فکر میکنم واقعا هم دیده بودن) بحث اینجاست که اگه چیزی وجود نداشته باشه ، نمیشه دید ، باید باشه که ببینی...
تو نظرات چیزی نیست که بتونه دستتون رو بگیرهدر مورد اون لینکتون هم آقای محسن ، خیلی خوب و جالب بود یه بار خوندمش ولی چون عجله دارم زیاد نتونستم بگیرم چی میگین ، ایشالا سر فرصت تا آخرین نظراتشم میخونم یه چیزایی یاد بگیرم قشنگ بود و بخصوص اون تلاش تون در مورد ساخت جسم چهاربعدی هم ستودنی بود...
نور در اصطلاح به جریانی از فوتون ها اطلاق میشهبچه ها حالا با توجه به اینکه از نظریه نسبیت انیشتین زیاد صحبت شد و گفتین که یعنی انرژی خیلی زیاد بشه و به سرعت نور برسیم و اینا ...... حالا من یه سوال دیگه هست در ذهنم ، اصلا بنظرتون نور چیه؟ تعریف شما از نور چیه؟ تعریف خودتون؟ تعریف علمی؟ نور یعنی چی اصلا؟
این ویدئو چند دقیقه ای مربوط به این سواله که :
چرا با وجود این همه ستاره در آسمان ، باز شب ها آسمان تاریک است؟
ببینید میتونید چیزی از این ویدئو متوجه بشین من که زیاد نگرفتم چی گفت؟
http://videohost.wikipg.com/video_files/video/152582.mp4
این ویدئو به داستان تاریک بودن آسمون تو شب و علتش اشاره داشت که قبلا اینشتین بیان کرده بودماه ، شب و روز همش تاریکه ، با اینکه خورشید بهش میتابه ولی بازم تاریکه! خب چرا؟ اصلا ماه که کلا تاریکه ، چجوری میشه ما شفاف و روشن می بینیمش؟
بر خلاف رویه شما , من تو موضوعاتی که ازش سررشته ندارم وارد نمیشم.خب شما بفرما نظر قاطع بده. همه چیز را همگان دانند و ما هم ادعایی نداشتیم اینجا الان !!. فکرکنم از پرمدعاترین افراد شما باشید....پس بفرمایید ما هم استفاده کنیم.ممنون هم میشیم....
من فعلا چون کارای دیگه م دارم ذهنم درگیره و نمیتونم تمرکز کنم زیاد.
!!!!!!.
نور همان روشنائیه .بچه ها حالا با توجه به اینکه از نظریه نسبیت انیشتین زیاد صحبت شد و گفتین که یعنی انرژی خیلی زیاد بشه و به سرعت نور برسیم و اینا ...... حالا من یه سوال دیگه هست در ذهنم ، اصلا بنظرتون نور چیه؟ تعریف شما از نور چیه؟ تعریف خودتون؟ تعریف علمی؟ نور یعنی چی اصلا؟
نور همان روشنائیه .
این داستان رو بذارید واسه متافیزیک تا بعدا بهش برسیم
تو نظرات چیزی نیست که بتونه دستتون رو بگیره
اگر بعد از مطالعه ی مجدد بازم ابهامی بود بپرسید تا راهنماییتون کنم
نور در اصطلاح به جریانی از فوتون ها اطلاق میشه
منظور از سرعت نور همون سرعت فوتون هاست و تنها تفاوت فوتون ها هم در فرکانس موجی هست که حمل میکنن
من فعلا چون کارای دیگه م دارم ذهنم درگیره و نمیتونم تمرکز کنم زیاد.
ولی از یه طرف به یاد استیون هاوکینگ افتادم نمیدونم چرا. من احساس میکنم بعید نیست از ایشون که یه دانشمند بزرگه ولی بیماری داره و نمیتونه حرف بزنه یا حرکتی بکنه سوءاستفاده بشه... یعنی شاید میان بعضی حرفا و نظریاتش رو توی کامپیوتر و سیستمی که انتقال میده عوض میکنن !!!!!!!!!. چون بعید میدونم یه دانشمند حتی وجود خدا رو انکار کنه !!!!!!.
برای درک بهتر موضوع اون تایپیک شما میبایست یه اطلاعات اولیه ی ریاضیاتی یا فیزیکی میداشتیدیعنی چی؟ میتونین اون چیزایی که میگید رو با مثال زدن بیان کنین تا ما هم متوجه بشیم؟ اینا درکش سخته. مثال ملموس بزنین شاید متوجه شدم
این بابا در ابتدا کتاب تاریخچه ی زمان رو نوشت و تو اون به بیان موضوعات مختلفی از فیزیک تا کیهان شناسی و اخترفیزیک پرداخت ئ تهش به این رسید که هر چیزی رو که به تهش برسی میبینی که دلیلش خدا بوده!!!اسمشو شنیدم ولی تا حالا چیزی ازش نمیدونم! نمیتونه حرف بزنه یا حرکتی کنه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!! چه بیماری داره؟ کسی در مورد سرگذشت و زندگینامه این شخص مطلبی داره؟ خدا رو انکار کرده؟ کجا؟ چطوری؟
بر خلاف رویه شما , من تو موضوعاتی که ازش سررشته ندارم وارد نمیشم.
اگر هم مطلبی از کسی ببینم جهت استفاده بنام همان شخص کپی میکنم که شاید مفید فایده باشه.تاکنون امکان پذیر بودن یا نبودن سفر در زمان به اثبات نرسیده است.
اسمشو شنیدم ولی تا حالا چیزی ازش نمیدونم! نمیتونه حرف بزنه یا حرکتی کنه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!! چه بیماری داره؟ کسی در مورد سرگذشت و زندگینامه این شخص مطلبی داره؟ خدا رو انکار کرده؟ کجا؟ چطوری؟
یعنی تا این حد از معنی و مفهوم نور بی اطلاع هستید؟ خوب چرا از گوگل سرچ نمیکنی؟خب یعنی چه؟ بیشتر توضیح بدین
یعنی تا این حد از معنی و مفهوم نور بی اطلاع هستید؟ خوب چرا از گوگل سرچ نمیکنی؟