عكسي متفاوت ....

black banner

عضو جدید
کاربر ممتاز
اين عكسي متفاوت از چهره معروف و شخصيتي كه رفتار هاي جالبي داشت كه اون از هم رزم هاي خودش متمايز ميكرد

من كه دوستش دارم / به عنوان يك آدم روشن فكر ، مهربون ، يك آدم خيلي جلتن من ... يك باهوش ايراني

http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=103557&d=1340542188

نمونه اي از هوش استعدادش توي جنگ هاي هوايي كه هميشه عراق رو حيرت زده ميكرد :

این خلبان سرافراز دوران دفاع مقدس از نظر کارنظامی و اطلاعاتی نیز انسان شاخصی بود، مثلا شهید بابایی هیچگاه عملیاتی را بر روی کاغذ طراحی نمی کرد و یا حتی از طریق نامه رمزدار آن را ارسال نمی کرد. بلکه بصورت ناشناس در پایگاه حضور پیدا می کرد بطوری که یک دفعه فرمانده پایگاه می دید ایشان در دفترشان است وهمان لحظه عملیات را طراحی می کرد و خلبانها را برای انجام ماموریت توجیه می کردند. معمولا هر عملیاتی را که طراحی می کرد پروازهای آن عملیات را هم انجام می دادند.

نکته جالب توجه این بود که شهید بابایی علاه بر خلبانی جنگنده"F14" که هواپیمای اصلیشان بود جنگنده های"F4" و"F5" را هم هدایت می کرد یعنی اگر عملیاتی را طراحی می کردند خودشان کابین عقب می نشستند و نقاط ضعف عملیات را از طریق پرواز پیدا می کردند و بعد به خلبانها می گفتند، اصلا شهید بابایی در هواپیمای "F5" شهید شد در صورتی که خلبان هواپیمای "F14" بود.

black banner

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به شهدا..... ایشالا راهش پر رهرو

میشه منبع رو اعلام بفرمایید.

مرسی

خاطرات ، عكس اول ، و كوپي مدرك پروزا F5 همه اينا توي سايت اختصصاي شهيد بابايي موجود ميباشد / علاقمند هستيد ميتونيد سرچ كنيد بريد توي سايت عضو بشيد و اونجا همه چيز رو ببينيد :)

shabnam...

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی داداش واسه تاپیکتتتت
داداش من نمیدونم چرا تو پروفت نمیتونم بیام و به پیاماتم نمیتونم ج بدم
پ خ هم نمیتونم بت بدم
یا از ادلیستات حذفم کردی یا خودت قفلش کردی یا امشب جوگیر شده سایت اینجوری قاطی کرده