يافتههاي يک پژوهش نشان ميدهد که عصاره تام «مو سير» داراي اثرات ضد قارچي ميباشد.
به گزارش سرويس پژوهشي ايسنا منطقه علوم پزشکي تهران، اين مطالعه تجربي با هدف تعيين اثرات ضد قارچي موسير در برابر گونههاي مختلف قارچي توسط روح الله فاتح، کارشناس ارشد انگل شناسي و قارچشناسي دانشگاه علوم پزشکي ايران، انجام شده است.
در اين پژوهش، اثرات ضد قارچي عصارههاي الکلي و آبي موسير ايراني پس از استخراج مورد آزمايش قرار گرفت.
نتايج اين پژوهش نشان مي دهد ميتوان اميدوار بود که در آينده با جايگزيني اين عصاره به جاي داروهاي ضد قارچي شيميايي که همواره داراي اثرات جانبي زيادي بودهاند، بتوان عفونتهاي قارچي را درمان كرد.
اين مطالعه در مجله دانشگاه علوم پزشکي قم به چاپ رسيده است.
به گزارش سرويس پژوهشي ايسنا منطقه علوم پزشکي تهران، اين مطالعه تجربي با هدف تعيين اثرات ضد قارچي موسير در برابر گونههاي مختلف قارچي توسط روح الله فاتح، کارشناس ارشد انگل شناسي و قارچشناسي دانشگاه علوم پزشکي ايران، انجام شده است.
در اين پژوهش، اثرات ضد قارچي عصارههاي الکلي و آبي موسير ايراني پس از استخراج مورد آزمايش قرار گرفت.
نتايج اين پژوهش نشان مي دهد ميتوان اميدوار بود که در آينده با جايگزيني اين عصاره به جاي داروهاي ضد قارچي شيميايي که همواره داراي اثرات جانبي زيادي بودهاند، بتوان عفونتهاي قارچي را درمان كرد.
اين مطالعه در مجله دانشگاه علوم پزشکي قم به چاپ رسيده است.