عشق پسرک به دختر سی دی فروش! (خیلی غم انگیزه)

vahid2007

عضو جدید
کاربر ممتاز
پسري يه دختري رو خيلي دوست داشت که توي يه سي دی فروشي کار ميکرد. اما به دخترک در مورد عشقش هيچي نگفت. هر روز به اون فروشگاه ميرفت و يک سي دي مي خريد فقط بخاطر صحبت کردن با اون... بعد از يک ماه پسرک مرد... وقتي دخترک به خونه اون رفت و ازش خبر گرفت مادر پسرک گفت که او مرده و اون رو به اتاق پسر برد... دخترک ديد که تمامي سي دي ها باز نشده... دخترک گريه کرد و گريه کرد تا مرد... ميدوني چرا گريه ميکرد؟ چون تمام نامه هاي عاشقانه اش رو توي جعبه سي دي ميگذاشت و به پسرک ميد!

sharlin

عضو جدید
کاربر ممتاز
پسري يه دختري رو خيلي دوست داشت که توي يه سي دی فروشي کار ميکرد. اما به دخترک در مورد عشقش هيچي نگفت. هر روز به اون فروشگاه ميرفت و يک سي دي مي خريد فقط بخاطر صحبت کردن با اون... بعد از يک ماه پسرک مرد... وقتي دخترک به خونه اون رفت و ازش خبر گرفت مادر پسرک گفت که او مرده و اون رو به اتاق پسر برد... دخترک ديد که تمامي سي دي ها باز نشده... دخترک گريه کرد و گريه کرد تا مرد... ميدوني چرا گريه ميکرد؟ چون تمام نامه هاي عاشقانه اش رو توي جعبه سي دي ميگذاشت و به پسرک ميد!

خاک برسر جفتشون..
:biggrin:

خدا به آدم زبون داده برای همین..
جفتشون خنگ بودن..:biggrin:

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
وحید جان شما حرفای بچه ها رو به دل نگیر.
این رو بخون :

یارو انقدر واسه دوست دخترش نامه می نویسه تا پستچی با دوست دخترش ازدواج میکنه
وای این دیگه تهش بود:w15::w15::w15::w15:

ولی خداییش چرا قلمه رو میپیچونند دور سرشون.صاف و پوست کنده بگن دیگه خوب:wallbash:

pesare shad

عضو جدید
کاربر ممتاز
وای این دیگه تهش بود:w15::w15::w15::w15:

ولی خداییش چرا قلمه رو میپیچونند دور سرشون.صاف و پوست کنده بگن دیگه خوب:wallbash:
همه که مثل من پر رو نیستند که
البته به این نمیگن پر رویی به این میگن جسارت ، شجاعت ، کیاست ، جرات ، ذکاوت ، صداقت و...

حالا با من دوست میشی

از مزاحم ناراحت نشو لطفا"

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
همه که مثل من پر رو نیستند که
البته به این نمیگن پر رویی به این میگن جسارت ، شجاعت ، کیاست ، جرات ، ذکاوت ، صداقت و...

حالا با من دوست میشی

از مزاحم ناراحت نشو لطفا"
تا جایی که من یادم میاد به اینا میگفتن قدیما هندونه......اخیرا هم میگفتن نوشابه .....حالا رو نمیدونم

pesare shad

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا جایی که من یادم میاد به اینا میگفتن قدیما هندونه......اخیرا هم میگفتن نوشابه .....حالا رو نمیدونم
اصلا" هم اینطور نیست :razz:
حالا تو هر چی دوست داری اسمش رو بگذار :cool:
من که اسمش رو میگذارم عمگیزی ، دور کلاش قرمزی ، آچینو واچین ، دستت رو برچین:smile::D:biggrin:;)

ebram0412

عضو جدید
کاربر ممتاز
خاک برسر جفتشون..:biggrin:

خدا به آدم زبون داده برای همین..
جفتشون خنگ بودن..:biggrin:

چرا اینجوری میگید ........منم حالت همین پسره رو دارم .........آخه کمی بهش حق بدین جدا سخته بعضی وقتا به کسی که دوست داری مستقیم بگی :cry:

mehrshad53

اخراجی موقت
چرا اینجوری میگید ........منم حالت همین پسره رو دارم .........آخه کمی بهش حق بدین جدا سخته بعضی وقتا به کسی که دوست داری مستقیم بگی :cry:

خب مستقیم نگو...
رو به قبله وایسا و بگو که اگه با پتک هم زد تو سرت حروم نشی:biggrin:

cinderella

عضو جدید
کاربر ممتاز

آره منم با تو موافقم!!!!!!!!!!!!!;);)

خیلی اوقات مصلحت اینه که تو روش نگی ..............حالا شما به این میگین خنگی!!!!!
عمرن اگه شما از یکی خوشتون بیاد بعدش برید مستقیم تو روش بگید :heart::heart:

معمار67سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز

آره راست می گی اصلا خیلیا که واقعا یکی رو دوست دارن نمی تونن مستقیم بهش بگن.

a_m68 سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز

آخیییییییییییییییییییی :w24::w24:
داداشی بگو من خودم غیر مستقیم میرم بهش میگم!!!!!:D:);)

deepskyblue

عضو جدید
بد شد که پسره مرد ولی خوبه که بعدش دختره هم مرد. ولی یه سوال داشتم .؟؟؟؟؟؟؟؟
مطمئنی دختره سی دی می فروخت و مال قرن حاضر بود. مگه الان تو این قرن پسرا میدونن و میفهمن که دوست داشتن چیه؟