عشق و ثروت

engage

اخراجی موقت
چرا عاشق شدن رابطه ی مستقیمی با پول داره و کمتر کسی عاشق یه بی پول میشه و اصلا عشق بینشون بوجود میاد؟؟

omid_008

عضو جدید
عزیز اونا عاشق پول طرف هستن نه خود طرف و هیچ وقت عاشق نمی شن.جوابش هم واضح ه.پول قدرت میاره و اعتماد به نفس و .... که افرادی که اینا رو ضعف دارن می خوان با پول جبرانش کنن و به سمتش کشیده می شن

آخرین ویرایش:

engage

اخراجی موقت
منظورم این بود که تا وقتی از وضع مالی کسی راضی نباشی این که با احساس بخوای بهش فکر کنی به وجود نمیاد و اصلا دنبال صفاتش چه مثبت چه منفی نمیری

EECi

مدیر بازنشسته
منظورم این بود که تا وقتی از وضع مالی کسی راضی نباشی این که با احساس بخوای بهش فکر کنی به وجود نمیاد و اصلا دنبال صفاتش چه مثبت چه منفی نمیری
به نظر من دلیلش این هست که اون فرد ، هنوز از خود و خود خواهی خارج نشده و همه چیز رو بخاطر خودش میخواد.

همانطور که بدنبال مقام هست ، بدنبال پول هست ، بدنبال همسر هم هست
چون نیازش رو برطرف می کنه. چه از نظر روحی و چه از نظر مادی

...

*heaven*

عضو جدید
جالبه همه دخترا در مورد پسرها فکر می کنند که اونها عشقشون اون عمق و پاکی که احساس دختر ها داره , ندارن...
و پسرها هم فکر می کنند که دخترها مهم ترین ملاکشون پول هست
نه نیست
هیچ کدوم اینها همیشه صدق نمی کنه
شاید بشه گفت خیلی وقتا این جوریه اما...
همه این طوری نیستند
من تا حالا هر وقت که به ازدواج و معیارهای انتخاب فکر می کردم
پول رو می گذاشتم جزو اون دسته که می شه با متوسطش هم ساخت و حتی با کمش اگه که امید پیشرفت باشه...و این خیلی مهمه که اون من رو دوست داشته باشه
اما
دیدم نه... اومد یک نفر که من رو دوست داشت و سطح بدی هم نسبت به من نداشت...
اصلا نتونستم دوستش داشته باشم
حالا فهمیدم که احساس قوی ترین شارژره...
احساس 2 طرفه و قابل اتکا...

sea ray

عضو جدید
کاربر ممتاز
من فقط عاشق دختر کم پول میشم. پول باباش زیاد باشه ممکنه در آینده نشه زندگی رو کنترل کنم.

fifa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
معمولا عشق و عاشقی کار بی پولهاست!

sed ali

کاربر فعال تالار مهندسی صنایع
کاربر ممتاز
یکی از دوستام با یه دختر دوست شده قراره باهاش ازدواج کنه ! در حدی که تقریبا پدر مادرا می دونن!
پدر پسره فرهنگی ، وضعشون در حد متوسط هستش ، اما دختره باباش دکتره ، تازگی برای دخترش 20 میلیون داده ماشین گرفته .

از طرفی دختره هم پسره رو می خواد و با توجه به شناختی که به دوستم دارم به خاطر پول طرف دختره نرفته .

اما به نظر من در زندگیشون به مشکل برخورد می کنند .
اصلا یه آدم پول دار نمیتونه با یه آدمی که تو زندگی متوسط بوده زندگی کنه فقط یه شرط داره طرف که پول داره تو زندگیش قناعت کنه و به پولش وابسته نباشه که این البته برای پدر مادرا امکانش هست ولی برای بچه نه ! یعنی خیلی سخته .

به نظر من خوبه آدم در حد متوسط مردم داشته باشه . پول نه زیاد و نه کمش خوب نیست .

sea ray

عضو جدید
کاربر ممتاز
معمولا عشق و عاشقی کار بی پولهاست!

چطور به این نتیجه رسیدید؟ یعنی معمولا اونهایی که عاشق میشن پول ندارند؟
فکر میکنم منظورتون عشق بین 2 نفره که به خاطر بی پولی نمیتونن با هم ازدواج کنند وگرنه عشق به یکنفر از جنس مخالف یا همسر در تمام انسانها بطور کم و زیاد وجود داره .

*heaven*

عضو جدید
خوشم میاد اینجا شده تالار گفتگوی مهندسین صنایع:biggrin: اکثرا صنایع می خونیم
باور کنید تازگی ها به این نتیجه رسیدم که هیچ چیز جز به دل هم نشستن و علاقه داشتن دو طرفه نمی تونه باعث بشه اونها کمبودها رو نادیده بگیرن و با داشته ها خوش باشن
همه چیز یه حداقلی لازم داره درسته...
وقتی احساس باشه اما مادیات اون قدر کمرنگ باشه که ادم نتونه یه زندگی حداقلی داشته باشه که باز نمی شه خوشبختی رو احساس کرد
اما اگه خدای نکرده احساس از یه طرف یا هردو کمرنگ باشه...دیگه هرچی هم داشته باشن ,کمبودها های لایت می شن و دلشون رو می زنن ...
اگر در دیده ی مجنون نشینی,به غیر از خوبی لیلی نبینی
نه احساسی که منطق تاییدش نکنه درسته و نه منطق می تونه احساس بسازه. من که تجربیاتم تا الان این درسها رو داده بهم....

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
استارتر با نظرتون مخالفم و صرفا اینطور نیست.

همه به خاطر پول عاشق نمیشن.

ولی از اون جایی که الان پول خیلی تو جامعه مهم شده ازدواج ها به این سمت سوق پیدا کرده.