aria_a
عضو جدید
واسه اینکه نسل انسان منقرض نشهجالبه ولي خدا چرا زن ومرد رو آفريد؟؟؟؟؟

واسه اینکه نسل انسان منقرض نشهجالبه ولي خدا چرا زن ومرد رو آفريد؟؟؟؟؟
واسه اینکه نسل انسان منقرض نشه![]()
ببین خودتم داری میگی همسردرسته رابطه تداوم نسلها چيه؟عشق و محبت بين همسر
عشق هاي پوچ كه خودتونم بهشون اذعان داري پوچ هستن پس عشق نيستن بله درسته محبت بين زن و مردببین خودتم داری میگی همسر
من منظورم عشق های آبکی و پوچه قبل ازدواج بود
اصلا آیه ی قرآنه وقتی با یکی عقد کنی خدا تو دل هر دو طرف محبت و مهر میندازه
پس لازم نیس الکی قبل ازدواج دنبال نیمه ی گمشدمون بگردیم
درسته دیگهعشق هاي پوچ كه خودتونم بهشون اذعان داري پوچ هستن پس عشق نيستن بله درسته محبت بين زن و مرد
به جنس مخالفم هم ميشه عشقهاي پاك و معصومي را پيدا كرد
درسته دیگه![]()
;ojliuyo
چرا وقتی نمیتونید از یه انسان دل بکنید برای خودتون دلیل می تراشید؟ممملکت مااااااااااااااااا یعنی توی جاهای دیگه وجود داره؟؟؟؟؟؟
آقا من مخالفم عشق میتونه هر جایی باشه ایرانی و غیره نداره
ولی خب
یه چیزی که هست اینه که معمولا اولش فکر میکنن واقعا عاشق شدن همون واقعی اینا که مد نظرمون هست
ولی
خب بنا به دلایل مختلف وقتی به هم نمیرسنن واقعاا از لحاظ روحی به هم میریزین ولی بعدش که می خوان این خلا یه جوری جبران کنن ... عشق دوم و... واین گونه میشه که تبدیل میشه هوس یعنی تکرار تکرار و این میشه که اینجوری میشه
علی (ع) از عشق به زهرا به عشق خدا رسید چون زهرا خودش جزیی از خدایش بود ما که در دخترای این روزگار زهرایی ندیدیم که باهاش به خدا برسیم عشقی وجود نداشت عشق بین اون دو نفر خداگونه بود نه زمین گونه شماها هنوز دربند خودتونید چطور به یه نفر دیگه در راه سعادت کمک میکنید؟ همه ی نظرات خواب بودن انسانها از زمان آخرین امامی که فوت شد و در زمان امامی که غایب است رو به ما نشون میده چون شماها برای پر کردن حفره های توخالی خود که در وجودتونه چسبیدین به یه انسان دیگه برین یکم فکر کنید تمام زندگی اینه که یه زندگی خوب با یه نفر که به گفته ی خودت عاشقی رو داشته باشیو بچه و کارو پولو همینا خداهم فقط نمازو روزه؟ خاک بر سر جماعت ما کنند که مهندسای کشورمون همچین افکاری دارن
بنظرم اگه اگه اگه بتونید کسی رو تو این دنیا علی گونه پیدا کنیم دخترایی مثل حضرت زهرا هم پیدا میشن درسته کمن اما هستن ,هستن دخترایی که هنوز هم برای حرمت عشقی که هنوز پیداش نکردن چشم به نامحرم نمیدوزن باور کنید هستن
دقیقاااااااااااااااااااااا" قبول دااااااااااارم
چه عجب یه آقا با حرف ما موافق بود!!!
میدونید چرا این حرف رو میزنید؟
چون شما شخصی هستید که به عشق قبل از ازدواج معتقد هستید نه عشق بعد از ازدواج.
من به عشق بعد از ازدواج معتقدم.
یعنی چی؟
یعنی اینکه اگر شما قبل از ازدواج عاشق شدید ، یعنی :
1- عشق شما از روی شهوت هست : به همین دلیل بعد از ازدواج میبینی میپرن سروکله همدیگه و نهایتا اختلاف و طلاق.
2- عشق شما عشق نیست علاقه به برخی ویژگی های طرف مقابل هست : خدا عشق (مودت و رحمت) رو بعد از ازدواج قرار داده .درسته؟
پس نتیجه: به نظر من هرکس ، حتی خود من ، اول باید دنبال شخصی بگرده که بتونه باهاش به توافق های ساده در مسائل مختلف برسه ، بعد از اون وقتی حس کرد طرف آدم خوبیه ، باهاش ازدواج کنه ، پس از اونه که با معاشقه و محبت ، عشق پیدا میشه....
یعنی چی؟
1- عشق شما از روی شهوت هست : به همین دلیل بعد از ازدواج میبینی میپرن سروکله همدیگه و نهایتا اختلاف و طلاق.
2- عشق شما عشق نیست علاقه به برخی ویژگی های طرف مقابل هست : خدا عشق (مودت و رحمت) رو بعد از ازدواج قرار داده .درسته؟
پس نتیجه: به نظر من هرکس ، حتی خود من ، اول باید دنبال شخصی بگرده که بتونه باهاش به توافق های ساده در مسائل مختلف برسه ، بعد از اون وقتی حس کرد طرف آدم خوبیه ، باهاش ازدواج کنه ، پس از اونه که با معاشقه و محبت ، عشق پیدا میشه....
هوم بی فایدس گفته های من شما گیر هستید اعماق وجودتون منتظر امیدید اما امید در بیرون نیست در درون خودته اون زمانه ک امام ما ظهور میکنه و دیگه هیچ عشقی مفهوم نخواهد داشت جز عشق به خدا و امام زمانش (عج) تو هیچوقت از وجود انسان دیگر خبر دار نمیشوی چون انسان در لحظه متفاوته وجود ما پیچیده تر از عشق های معمولی بین ماست بیشتر سعی کنبنظرم اگه اگه اگه بتونید کسی رو تو این دنیا علی گونه پیدا کنیم دخترایی مثل حضرت زهرا هم پیدا میشن درسته کمن اما هستن ,هستن دخترایی که هنوز هم برای حرمت عشقی که هنوز پیداش نکردن چشم به نامحرم نمیدوزن باور کنید هستن
یعنی چی؟
بعدم اینکه خدا عشق رو کی قرار داده واهیه ای بیش نیست تو چ میدونی عشق وجود داره ک اینومیگی عشق کلمه ای بود واسه خدا ن واسه انسانها افکارت در حد کوتاهیه اگه دنیا انقد ساده بود ک همه الان ی پا پیامبر بودیمو معصوم
هوم بی فایدس گفته های من شما گیر هستید اعماق وجودتون منتظر امیدید اما امید در بیرون نیست در درون خودته اون زمانه ک امام ما ظهور میکنه و دیگه هیچ عشقی مفهوم نخواهد داشت جز عشق به خدا و امام زمانش (عج) تو هیچوقت از وجود انسان دیگر خبر دار نمیشوی چون انسان در لحظه متفاوته وجود ما پیچیده تر از عشق های معمولی بین ماست بیشتر سعی کن
برعکس امید رو همیشه تو وجودم دارم چون به این حرف خیلی اعتقاد دارم که میگن ناامیدی آخرین تیر شیطان است
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | ابراز عشق /انسان فقط یکبار عاشق می شود و کودکی به نام عشق را متولد می کند | روابط دختر و پسر | 0 | |
![]() |
سوءاستفاده عاطفی در عشق | روابط دختر و پسر | 0 | |
![]() |
تشخیص عشق واقعی | روابط دختر و پسر | 26 | |
ا | عشق یعنی چه؟ | روابط دختر و پسر | 29 | |
![]() |
عشق یا غیر عشق | روابط دختر و پسر | 159 |