خدایا ایندفه از ته دل خاست...خوبش کن برهخدایا به حق همین روز اخر فرودین شفای عاجل عنایت بفرما
الهی امین

خدایا ایندفه از ته دل خاست...خوبش کن برهخدایا به حق همین روز اخر فرودین شفای عاجل عنایت بفرما
الهی امین
اره ...توهم از پیشکسوتایی..مراقب خودت باش!![]()
حرص نخور خدا به خودت قسمت کنه و این عزرائیل بیا سراغ توجهان....محمود بنفشه خواه...کیومرث ملک مطیعی...حمیده خیرابادی
دور دور هنر منر منداس....
عزرائییل جان به پیر به پیغمبر این سید علی یه چیزی از رو باد مع....گفت....جدی نگیر....
گیر دادیاااااااااااااااااااااااااااااا......![]()
خدایا به حق همین روز اخر فرودین شفای عاجل عنایت بفرما
الهی امین
بینم وحید باز آبجی من رو دور دیدی که میخوای با این دختر شاه پریون بری بیرون...صبر کن اگه به آبجیم نگفتمبا تو میرم با بی تو باز خواهم گشت![]()
حرص نخور خدا به خودت قسمت کنه و این عزرائیل بیا سراغ تو![]()
ایششششششششششششش......کسی نخواست با این یارو بدل پور مخبر بره بیرون....تازشم جاوید خان به اندازه کافی عزرائییل حواسش به منو نینا هست تو دیگه شلوغ ترش نکن!!بینم وحید باز آبجی من رو دور دیدی که میخوای با این دختر شاه پریون بری بیرون...صبر کن اگه به آبجیم نگفتم![]()
بینم وحید باز آبجی من رو دور دیدی که میخوای با این دختر شاه پریون بری بیرون...صبر کن اگه به آبجیم نگفتم![]()
ایششششششششششششش......کسی نخواست با این یارو بدل پور مخبر بره بیرون....تازشم جاوید خان به اندازه کافی عزرائییل حواسش به منو نینا هست تو دیگه شلوغ ترش نکن!!نینا عینکو داشته باش...درنیاریا
ببخشید الیزابت.........من زبونم رو گاز بگیرم.بس این دخمل شاه پریون چیکار کنه؟!!ااااااا.......... این چه حرفیه جنتلمن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زبونتو گاز بگیر....از شما دیگه بعیده!!!!!!!!!![]()
خب من بهش میسپارم تا سریع هر دوتا تون رو رهسپار منزل ابدی کنه تا اونجا به آرامش برسید و ما هم یه نفس راحتی از دست شما بکشیمایششششششششششششش......کسی نخواست با این یارو بدل پور مخبر بره بیرون....تازشم جاوید خان به اندازه کافی عزرائییل حواسش به منو نینا هست تو دیگه شلوغ ترش نکن!!نینا عینکو داشته باش...درنیاریا
داش وحید خدا از برادری کمت نکنه سریعتر این کا رو بکننه قراره بدمش دست عزراییل![]()
هه هه خوش خنده....دود از کنده بلند میشه میگی نه بیا ببین![]()
هه هه خوش خنده....![]()
ایششششششششششششش......کسی نخواست با این یارو بدل پور مخبر بره بیرون....تازشم جاوید خان به اندازه کافی عزرائییل حواسش به منو نینا هست تو دیگه شلوغ ترش نکن!!نینا عینکو داشته باش...درنیاریا
باورت نمیشه از شقایق بپرس
یادتم باشه با بزرگتر از خودت کل کل نکنی که یه وقت دمرو می افتی![]()
هه هه خوش خنده........خدایا بعد میگن زنا حسودن....چش ندارن منو ببینن....چیه؟ تاحالا هنرمند ندیدی؟....
![]()
مثلا چن سالته کوچولو؟ ....
نینا من دارم میرم بیرون...عینک نمیخوای واست بخرم؟
![]()
من دیگه با تو حرفی ندارم...داری کم کم بی احترامی میکنیاگه از اون عینکایی که مهرشاد داره گیر اوردی بخر بیام دیدت بزنم![]()
مثلا چن سالته کوچولو؟ ....
![]()
QUOTE=دختر شاه پریون;1920338]مثلا چن سالته کوچولو؟ ....
![]()
اره هنرمندی که تنکس گدایی میکنی![]()
بزن به تختههمینجوری پیش بری هفته بعد تعداد پستات رو 30 40 هزار تاس![]()
من دیگه با تو حرفی ندارم...داری کم کم بی احترامی میکنی![]()
آخه چرا از من بعیده؟!!!جناب محمد جاوید خان از شما بعیده
از قدیم گفتن حسود هرگز نیاسود![]()
نه آبجی....... .این داش وحید خودم تو کارش بی اخترامی نیست..مطمئن باشمن دیگه با تو حرفی ندارم...داری کم کم بی احترامی میکنی![]()
من زبونشو بلدم با ایما و اشارستآقا کسی زبونشو میدونه ؟ اگه میدونه بهش بگین دوربین مخفی بود اون سخنرانی
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بزرگترین مانع خوشبختی تان را خفه کنید! | گفتگوی آزاد | 0 | |
I | وسيله اي براي خفه كردن صدا | گفتگوی آزاد | 13 | |
![]() |
مادری که سعی کرد نوزاد 4 ماهه خود را خفه کند | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
تاپیک موضوعات خفه شده و زندانی | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
بغض داره خفه ام میکنه ..... | گفتگوی آزاد | 14 |