عدالت شوخی زننده ای است گاهي!!!

mina.eror

عضو جدید
کاربر ممتاز
زاویه ی دوربین در این عکس به گونه ای است که نمی توان از چشمان آن دخترک فرار کرد
نمی دانم چرا دلم نمی خواهد دنیا را از این زاویه نگاه کنم
کفش ، نماد سنگینی یک انسان نه ، که وزن همه ی دنیاست هنگامی که چشمان دخترک زمزمه می کند که شانه هایش توان ندارند تا وزن عدالت را با خود حمل کند.

کوچکی حقارت کننده ای دارد نتیجه ی عدالت انسان هایی که از بالا نگاه می کنند ….. عدالت شوخی زننده ای است گاهي!!!

tamar

عضو جدید
نگاهت را از نگاهم نگیر چون که این دنیا گذرگاهی بیش نیست عدالت را در فراسوی این دنیای مادی بگرد شاید به آن بررسی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

matin sarmast

عضو جدید
زاویه ی دوربین در این عکس به گونه ای است که نمی توان از چشمان آن دخترک فرار کرد
نمی دانم چرا دلم نمی خواهد دنیا را از این زاویه نگاه کنم
کفش ، نماد سنگینی یک انسان نه ، که وزن همه ی دنیاست هنگامی که چشمان دخترک زمزمه می کند که شانه هایش توان ندارند تا وزن عدالت را با خود حمل کند.

کوچکی حقارت کننده ای دارد نتیجه ی عدالت انسان هایی که از بالا نگاه می کنند ….. عدالت شوخی زننده ای است گاهي!!!

:gol::gol:

پیر بابا

عضو جدید
عدالت واژه ای فراموش شده و غریبه. همان کلمه ای که برایش اینهمه جانفشانی کردیم ولی هنوز اندر خم یک کوچه ایم.

entezar89

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

چشمان دخترک اشک را در چشمانم حلقه کرد . بغض گلویم را فشرد :cry::cry:
در حالی این پست رو تایپ میکنم که قطره ای اشک از گونه ام سر خرده وخود را به روی کیبرد پرتاب کرد گویی که او هم میخواهد چیزی تایپ کند. ای کاش میتوانست. من که عاجزم از بیان احساسم.
راستش از چشمان معصومش خجالت کشیدم.:cry::cry:

mina.eror

عضو جدید
کاربر ممتاز
چشمان دخترک اشک را در چشمانم حلقه کرد . بغض گلویم را فشرد :cry::cry:
در حالی این پست رو تایپ میکنم که قطره ای اشک از گونه ام سر خرده وخود را به روی کیبرد پرتاب کرد گویی که او هم میخواهد چیزی تایپ کند. ای کاش میتوانست. من که عاجزم از بیان احساسم.
راستش از چشمان معصومش خجالت کشیدم.:cry::cry:

دوست من مرسی از احساس پاکت واقعا منم تحت تاثیر قرار گرفتم:(:heart: