نه عزیزم منظورم اینکه که هر کسی یه نظری داره که واسش مهم و ارزشمنده!! حالا یکی قبول داره یکی هم نداره!ربطی هم به جنسیت نداره!دیگرانم به نظر من احترام میزارن و قبول دارن
همه.جز یه بعضیا
که نظرشون اصلا مهم نیس
نه عزیزم منظورم اینکه که هر کسی یه نظری داره که واسش مهم و ارزشمنده!! حالا یکی قبول داره یکی هم نداره!ربطی هم به جنسیت نداره!دیگرانم به نظر من احترام میزارن و قبول دارن
همه.جز یه بعضیا
که نظرشون اصلا مهم نیس
حالا...........همه هم عقیدن با من حتی ....نه عزیزم منظورم اینکه که هر کسی یه نظری داره که واسش مهم و ارزشمنده!! حالا یکی قبول داره یکی هم نداره!ربطی هم به جنسیت نداره!
میگن یه روایت از پیامبره که می فرماینحتی چی؟؟
خوب که چی؟؟میگن یه روایت از پیامبره که می فرماین
با زنان و دختران مشورت کنین اما برعکسشون کار کنید
راس و دروغش با اونی که گفته
میگم کهخوب که چی؟؟
شما برعکسشو عمل کن!!!
ماها هر حرفی از پیامبرا که به نفعمون باشه قبول میکنیم و هر کدومش که نه میگیم مال اون دوره بوده!!!میگم که
پیامبرم موافقه
خدا خفتون کنه.ماها هر حرفی از پیامبرا که به نفعمون باشه قبول میکنیم و هر کدومش که نه میگیم مال اون دوره بوده!!!
شما بدو برو که وقت خوابت گذشته!!خدا خفتون کنه.
برید بگیرید بخوابید دیگه
بسه
ده
برو دیگه
داداش یکم خجالت بکش اگه پیامبر پیامبر این حرفارو نمی زنه بعد اون همه کمکی که حضرت خدیجه بهش کردمیگم که
پیامبرم موافقه
این یه شوخی .جدی نیس عزیز منداداش یکم خجالت بکش اگه پیامبر پیامبر این حرفارو نمی زنه بعد اون همه کمکی که حضرت خدیجه بهش کرد
شوخی شوخی با پیامبر شوخیاین یه شوخی .جدی نیس عزیز من
ها اشکالش چیه.دوسش داریم باهاش شوخیم میکنیم.شوخی شوخی با پیامبر شوخی
شما که شوخی کردین یک سری ادم همین حرفارو می زنن الکی البته بعد می گن نه واقعیت باعث می شن کشور های اسلامی دیگه با ما لج بشنها اشکالش چیه.دوسش داریم باهاش شوخیم میکنیم.
عجب آدمی بودم و نمیدونستمشما که شوخی کردین یک سری ادم همین حرفارو می زنن الکی البته بعد می گن نه واقعیت باعث می شن کشور های اسلامی دیگه با ما لج بشن
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
عاقبت کار | تالار عکس | 2 | |
![]() |
عاقبت به خیری یک قهرمان! | تالار عکس | 0 | |
![]() |
آخر و عاقبت ارشد بودن | تالار عکس | 14 | |
![]() |
عاقبت جالب و دیدنی تنها گذاشتن پدر و پسر در خانه (عکس) | تالار عکس | 6 | |
![]() |
سال 1400 و اخر عاقبت ما اقایون ؛ خدا نکنه البته | تالار عکس | 8 |