عاشق کسی که خیلی راحت از من دل کند ، عاشقم کرد و رها کرد و رفت![]()
به نظر من نمیشه....رک رو راست بگم دیگه..مثلا اگه الان من بادوست پسرم بهم بزنم بره مثلا 2ماه بعد برگرده اصلا به هیچ وجه نمیتونم قبولش کنم..
چون تو این 2ماه بدون دوست دختر که نشسته...
به خاطر همین من که عمرا وقتی یه رابطه رو تموم کنم راه برگشت بذارم..عمرا..
من شدیدا حسودم..
ملیسا جون دعا میکنم که هر چی خیره پیش بیاد
از خدا کمک بخواه درست میشه انشالله ....
کاملا درکت میکنم که نمیتونی به کسه دیگه ای فکر کنی
اما قبلش ببین ارزشش و داره
بعضیا واقعا ارزش دارن ....
اما بعضیا نه ....
شاید برای رفتنش دلیلی بوده ...
کاش عاشقا می دونستن غیر از رفتن کار دیگه ای هم میشه کرد
کاش...........
شما گفتین حسودین
من گفتم طرف مقابل رفته با یه دختره دیگه ؟ رک بگم، شما هم پس باید رفته باشین سراغ یه پسره دیگه ! درسته ؟ این دوست داشتن شد واقعن ؟ بزارین چهلمش تموم شه بعد اگه شد یه کاری کنین
کمی مثل کسی که واقعن دوست داشتن رو بلده فکر کنیم و زندگی، میشه به نتیجه و پاسخ رسید، اتفاقن این لحظات به ما قدر با هم بودن رو بهتر نشون میده، و قشنگی اون رو، هر چیزی که بدون سختی معنای خاصی نداره
شما گفتین حسودین
من گفتم طرف مقابل رفته با یه دختره دیگه ؟ رک بگم، شما هم پس باید رفته باشین سراغ یه پسره دیگه ! درسته ؟ این دوست داشتن شد واقعن ؟ بزارین چهلمش تموم شه بعد اگه شد یه کاری کنین
کمی مثل کسی که واقعن دوست داشتن رو بلده فکر کنیم و زندگی، میشه به نتیجه و پاسخ رسید، اتفاقن این لحظات به ما قدر با هم بودن رو بهتر نشون میده، و قشنگی اون رو، هر چیزی که بدون سختی معنای خاصی نداره
شاید یک زمانی اجازه بدهم وارد زندگی ام بشه ولی دیگه میخواهم عشق و دوست داشتن را در دلم ته دلم دفن کنم
شاید یک زمانی اجازه بدهم وارد زندگی ام بشه ولی دیگه میخواهم عشق و دوست داشتن را در دلم ته دلم دفن کنم
خواهش ميشه......................مرسی دوست گلم![]()
فکر نکنم بشه یکی رو که یک زمانی خیلی دوستش داشتی خیلی راحت ول کنی بره...کسی که راحت ول کرد راحت هم ولش کن
خیلی راحت و رمانتیک![]()
ملیسا جان منم دارم مثل خودت روزای سختی رو میگذرونم همش به خودم میگم با زمان همه چی حل میشه ولی هر چی بیشتر زمان میگذره حالم بدتر میشه
همه زندگیم شده اشک و آه
برام دعام کنید
ملیسا عزیز این
حرف دل من بود
که خیلی وقته بغضش تو گلومه
خدای من ...ما پسرا ندانسته با قلب دخترا چه میکنیم![]()
حمید شما پسرها همیشه همینطورید فقط خودتان را میبینیدخدای من ...ما پسرا ندانسته با قلب دخترا چه میکنیم![]()
حمید شما پسرها همیشه همینطورید فقط خودتان را میبینید![]()
Dokhtaran, daneste, ba ghalbe Bazi pesar ha che mikonand
???????
Dar in mored chizi shenidi
?