عاشقتم واسه همیشه

baroonearamesh

عضو جدید
کاربر ممتاز
ملیسا جون دعا میکنم که هر چی خیره پیش بیاد
از خدا کمک بخواه درست میشه انشالله ....

کاملا درکت میکنم که نمیتونی به کسه دیگه ای فکر کنی
اما قبلش ببین ارزشش و داره
بعضیا واقعا ارزش دارن ....
اما بعضیا نه ....

شاید برای رفتنش دلیلی بوده ...
کاش عاشقا می دونستن غیر از رفتن کار دیگه ای هم میشه کرد
کاش...........

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نظر من نمیشه....رک رو راست بگم دیگه..مثلا اگه الان من بادوست پسرم بهم بزنم بره مثلا 2ماه بعد برگرده اصلا به هیچ وجه نمیتونم قبولش کنم..
چون تو این 2ماه بدون دوست دختر که نشسته...
به خاطر همین من که عمرا وقتی یه رابطه رو تموم کنم راه برگشت بذارم..عمرا..
من شدیدا حسودم..

شما گفتین حسودین :w20:
من گفتم طرف مقابل رفته با یه دختره دیگه ؟ رک بگم، شما هم پس باید رفته باشین سراغ یه پسره دیگه ! درسته ؟ این دوست داشتن شد واقعن ؟ بزارین چهلمش تموم شه بعد اگه شد یه کاری کنین

کمی مثل کسی که واقعن دوست داشتن رو بلده فکر کنیم و زندگی، میشه به نتیجه و پاسخ رسید، اتفاقن این لحظات به ما قدر با هم بودن رو بهتر نشون میده، و قشنگی اون رو، هر چیزی که بدون سختی معنای خاصی نداره

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ملیسا جون دعا میکنم که هر چی خیره پیش بیاد
از خدا کمک بخواه درست میشه انشالله ....

کاملا درکت میکنم که نمیتونی به کسه دیگه ای فکر کنی
اما قبلش ببین ارزشش و داره
بعضیا واقعا ارزش دارن ....
اما بعضیا نه ....

شاید برای رفتنش دلیلی بوده ...
کاش عاشقا می دونستن غیر از رفتن کار دیگه ای هم میشه کرد
کاش...........

قشنگ بود، خیلی :gol:

@ RESPINA @

عضو جدید
کاربر ممتاز
در میان همهمه لابه لای اظطراب اثری از نور است
که به او گویند صبر که اگر کشف شود و بفخمی او را
شاید آنوقت بفهمی که خدا یعنی چه؟

ne_sh67

عضو جدید
کاربر ممتاز
من گفتم طرف مقابل رفته با یه دختره دیگه ؟ رک بگم، شما هم پس باید رفته باشین سراغ یه پسره دیگه ! درسته ؟ این دوست داشتن شد واقعن ؟ بزارین چهلمش تموم شه بعد اگه شد یه کاری کنین

کمی مثل کسی که واقعن دوست داشتن رو بلده فکر کنیم و زندگی، میشه به نتیجه و پاسخ رسید، اتفاقن این لحظات به ما قدر با هم بودن رو بهتر نشون میده، و قشنگی اون رو، هر چیزی که بدون سختی معنای خاصی نداره

به نظر شما اگه پسره دوست داشت میرفت ؟؟!!!
برا چی و برا کی صبر کنه؟؟!!!من کلا نظرم عوض شده...دوستی کردن کاره احمقانه ای..مخصوصه دوستی که توش عشق و علاقه باشه...
به همه پیشنهاد میکنم فیلم bitter moon محصول سال 1992 آمریکا ببینید..فیلم معروفیه شاید خیلی ها دیده باشن..اتفاقیه که برا خیلی از دخترا میافته...

sanzy

عضو جدید

دوست داشتن واقعی کجا بو آخه تو این دوره زمونه...مخصوصا پسرا..همشون نه ها...بیشتریاشون...

ملیسا

عضو جدید
کاربر ممتاز
شاید یک زمانی اجازه بدهم وارد زندگی ام بشه ولی دیگه میخواهم عشق و دوست داشتن را در دلم ته دلم دفن کنم

baroonearamesh

عضو جدید
کاربر ممتاز
شاید یک زمانی اجازه بدهم وارد زندگی ام بشه ولی دیگه میخواهم عشق و دوست داشتن را در دلم ته دلم دفن کنم

سلام ملیسا جون
میدونم چی میگی و کاملا درکت میکنم ولی
هیچ وقت این کارو نکن ....
این کار درستی نیست ....
آدم با احساساتش زندست .....
شاید این یه امتحان باشه از جانب خالق مهربونت ....

به خدا توکل کن .... :gol:

hamidarchitec

عضو جدید

ملیسا جان درکت میکنم . اما سعی کن الان تصمیم دراز مدت نگیری چون ادما با هم فرق دارن .

سعی کن اول خوب طرفتو بشناسی و بعد کسی رو انتخاب کن که لیاقت چنین عشقی رو داشته باشه و بتونی روش حساب کنی

پرندیس

کاربر بیش فعال
عاشق کسی که خیلی راحت از من دل کند ، عاشقم کرد و رها کرد و رفت :cry::crying2:

سلام ملیسای عزیزم....
عشق...زندگی....دوست داشتن ....بهانه هایی هستن برای بهتر زیستن شاید سعادت و آرامش....
دوست خوبم غم نخور که اصلا ارزش نداره...یه دوستی گفت دختر بیشتر احساساتی ان...من 70درصد منطقی و فقط 30درصد احساسات رو میارم تو زندگیم...عزیزم 30درصد رو واسه کسی میارم که ارزششو داشته باشه.....غصه نخور اونی که ارزششو برا تو داره حتما بر اساس حکمت ایزدی یه روزی یه جایی که انتظارشو نداری میاد.....پس عاقلانه تصمیم بگیر....و احساساتتو برا کسی عرضه کن که لیاقت عشقتو داشته باشه.....:smile::gol::heart:

amarjani200

عضو جدید
کاربر ممتاز
مليسا جان اين روابط عاطفي كه به نام عشق مصطلحه بين ما ، وقتي به جدايي ميكشه هميشه توي پس زمينه ذهن ما ميمونه و هر وقت يادش ميفتي مثل يه زخم قديمي ميمونه كه يهو دردش ميريزه تو جونت .
خوب يكي از خوبياي فراموشيم اينه كه ما غمامونم كم كم فراموش ميكنيم و ....
اينام برامون ميشه تجربه ي زندگي ، تجربه ي اجتماعي ، درك بهتر از روابط دو جنس و ....
خوب لازمه
البته چه بهتر كه آدم به عشق اولش برسه ولي خوب چي بگم از دست زمونه ...
راستي يه چيز ديگه : اگه حرمت اين رابطه بين دو نفر بشكنه تكرار اين رابطه بين اين دو تا يعني اشتباه مطلق و يه آدم عاقل هيچ وقت يه اشتباهو دو بار انجامش نميده.

خواستار اينم كه عاشق زيباترين لحظه هايت باشي.

بسیجی

عضو جدید
سلام ملیسا
میگم میدونی اوج رفاقت کجاست ؟
به یاد رفیقی باشی که به یادت نیست :cry::confused::gol:

hamidarchitec

عضو جدید
ملیسا جان منم دارم مثل خودت روزای سختی رو میگذرونم همش به خودم میگم با زمان همه چی حل میشه ولی هر چی بیشتر زمان میگذره حالم بدتر میشه
همه زندگیم شده اشک و آه :cry:
برام دعام کنید

ملیسا عزیز این
حرف دل من بود
که خیلی وقته بغضش تو گلومه

خدای من ...ما پسرا ندانسته با قلب دخترا چه میکنیم :cry:

noosh_l

عضو جدید
خيلی سخته که...

[FONT=arial, helvetica, sans-serif]منتظرش باشی بعد بهت بگه برو حوصلتو ندارم....[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]خيلی سخته که بغض داشته باشی ، اما نخوای کسی بفهمه ....[/FONT]

[FONT=arial, helvetica, sans-serif]خيلی سخته که کسی رو دوست داشته باشی ، اما ندونه ....[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]خيلی سخته کهدوسش داشته باشی ، اما نتونی باهاش بمونی ....[/FONT]​

[FONT=arial, helvetica, sans-serif]رفتن[/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]...[/FONT]

باید خریدارم شوی تا من خریدارت شوم
وز جان و دل یارم شوی تا عاشق زارت شوم
من نیستم چون دیگران بازیچه ی بازیگران
اول به دام آرم تو را وانگه گرفتارت شوم

آتراد

عضو جدید
وقتی فایده ای نداره غصه خوردن واسه چی؟؟

واسه عشقای توخالی ساده مردن واسه چی؟؟

احساسات پاکت را برای کسی خرج کن که لیاقتش را داشته باشد(از خودم!!):w02:

بالا