طنز سیاه

chehresaz

عضو جدید
ببخش رو در برنامه ماه عسل ديدم ، لذت بردم ، لذت لذت

يك پيرزن ، كور

تمام داراي يك باغ پسته

باغ پسته رو فروخت تا بچه هاي روستاشون درس بخونن (مدرسه درست كرد )

خونش رو نشون داد ، به خدا شبيه سياه چال هيچكدوم از جوون ها امروز اونجا زندگي نميكنن

خونه و زندگي خودش رو بي خيال شده و قناعت كرده ، اما مغز هم ولايتي ها نوجوانش رو با چراغ علم روشن كرده

شاید اگه نابینا بودیم و این فقر رو نمیدیدیم بیشتر دلمون میخواست کمکشون کنیم الان فقط خودمونو میبینیم...:(

magnet

عضو جدید
دو ماه پیش همین تایپیکو من زدم ، بدلیل " ارسال تاپيک در بخش نامربوط " کارت قرمز از مدیر دریافت کردم !!! :surprised:

203_fariba

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب کمبود امکاناته...دیییییییییییی
عکس ندارم برای آواتاررر.دیییییی
اخییییی یه سرچ بزنی‌ پیدا می‌‌کنیا؟؟؟
البته الان یه خاطریی ازت یادم اومد فهمیدم که آره پسر بودی تو:دیییییی

behzadk2019

کاربر فعال تالار مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
چند صفحه این تاپیک رو خوندم ...واقعا این جمله ای که میگن ایرانی برای خودش کار نمیکنه درسته

چرا باید ایران خودمونو ول کنیم ..بریم برسیم به کشورهای دیگه ...
همین جنوب تهران ...شهرهای جنوبی کشور ....اینان وضعشان بدتر است ...

سومالی رو اون 4 میلیون نفر دیگش که فقیر نیست درست کنن ...
میگن ماهی 25 هزارتومن بدید به سومالی ....ایا مسئولان کشوری که این حرف رو میزنین شما هم قسط بانک و هزار دردسر دیگه دارید ؟؟؟

به خدا سومالی رو ول کنید ...

اقای جانبازی که ماشین خودتو فروختی رفتی دادی سومالی ..چرا ندادی به خود ایرانیها ..اصلن چرا رسانه ای کردی؟؟؟ چرا رفتی تو فیش نوشتی اسمتو ؟؟؟ چرا رفتی تو فیش نوشتی برای کمک به سومالی؟؟؟

خانمی که رفتی طلاهای خودتو فروختی دادی به سومالی ..چرا به خود ایران کمک نکردی؟؟؟؟ چرا رفتی گذاشتی یه عکس ازشون گرفتی انداختی تو نت؟؟؟

چراغی که به خدا رواست به مسجد حرامه .......ایا حرام و حلال به غذا هست تنها ....

واقعا برای ایرانی جماعت متاسفم ..که غریب پرستند

A M I N_BND

عضو جدید
کاربر ممتاز
اخییییی یه سرچ بزنی‌ پیدا می‌‌کنیا؟؟؟
البته الان یه خاطریی ازت یادم اومد فهمیدم که آره پسر بودی تو:دیییییی
حالش نیس....خوب شاید من از این آواتار خوشم اومده باشه؟از من خاطره داری؟بگو منم بدونم...دی