طلبه جوان دیگری در دفاع از ناموس مردم، چاقو خورد

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من نمیدونم اگر این دخترها یکم فقط یکمی پوشیده تر و با حیاتر بیان تو کوچه و خیابون چی میشه دنیا آخر میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.......................

ها؟
اینجا هم منظور اینه که تخصیر دختره بوده دیگه؟ :D

emajid16

عضو جدید
کاربر ممتاز
من از اين كلمه خوشم مياد (پليس ضامن امنيت اجتماع)ولي كابردشو نمي دونم كجاس
فك كنم بيشتر كتك زدنه زناي بي حجاب وظيفه پليسه

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
من از اين كلمه خوشم مياد (پليس ضامن امنيت اجتماع)ولي كابردشو نمي دونم كجاس
فك كنم بيشتر كتك زدنه زناي بي حجاب وظيفه پليسه
اگه همون خانومای بی حجاب حجابشونو درست کنن چندتا آدم مریض که همه جای دنیا هستن به خودشون جرات نمیدن مزاحمشون بشن.

Mohammad.aryan

اخراجی موقت
این متن رو از لینک زیر پیدا کردم خیلی جالبه:

http://alef.ir/1388/content/view/108403/

[FONT=Tahoma, Verdana, Arial]جوان خیلی آرام و متین به مرد نزدیک شد و با لحنی موأدبانه گفت :
ببخشید آقا! من می تونم یه کم به خانوم شما نگاه کنم و لذت ببرم؟
مرد که اصلا توقع چنین حرفی را نداشت و حسابی جا خورده بود، مثل آتشفشان از جا در رفت و میان بازار و جمعیت، یقه جوان را گرفت و عصبانی، طوری که رگ گردنش بیرون زده بود، او را به دیوار کوفت و فریاد زد
مردیکه عوضی، مگه خودت ناموس نداری. ... می‌خوری تو و هفت جد آبادت ... خجالت نمی کشی؟ ...
جوان امّا، خیلی آرام، بدون اینکه از رفتار و فحش های مرد عصبی شود و عکس العملی نشان دهد، همانطور موأدبانه و متین ادامه داد
خیلی عذر می خوام فکر نمی کردم این همه عصبی و غیرتی شین، دیدم همه بازار دارن بدون اجازه نگاه میکنن و لذت می برن، من گفتم حداقل از شما اجازه بگیرم که نامردی نکرده باشم ... حالا هم یقمو ول کنین، از خیرش گذشتم
مرد خشکش زد ... همانطور که یقه جوان را گرفته بود، آب دهانش را قورت داد و زیر چشمی زنش را برانداز کرد ...

[/FONT]

emajid16

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه همون خانومای بی حجاب حجابشونو درست کنن چندتا آدم مریض که همه جای دنیا هستن به خودشون جرات نمیدن مزاحمشون بشن.
دوست عزيز من اين حرفي كه شما ميزني به نظره من بيشتر توجيح كردنه كاره همون آدماي مريضه
اين حرف به نظره من خيلي حرفه بديه چون مثلا" مغازه كبابي تو شهره ما زياده آيا من ميتونم برم اونجا و شروع كنم به خوردن كباب و زدن فروشنده و بگم اگه بوي كباب راه نمي داخت من مزاحمش نمي شدم
عزيزم مملكت بايد امنيت داشته باشه و اين امنيتم وظيفه نيروي انتظامي مملكته چون حقوق ميگيرن از محل درامدهاي ناشي از مالياتي كه من و شما و همون خانم بي حجاب ميديم
خواهش ميكنم با اين توجيهات به ادمهاي مريض به قوله خودتون بهونه ندين براي هر كاري كه ميكنن
چون چند وقت ديگه تو كوچه هم كه راه ميري بهت حمله ميكنن ميگن خب تو كوچه راه نرو تا بهت حمله نكنند
من منتظرم شما بهم جواب بدي
و شرمنده كه دير جواب دادم

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
بیچاره جوون مردم :(
.
.
من نمیدونم اگر این دخترها یکم فقط یکمی پوشیده تر و با حیاتر بیان تو کوچه و خیابون چی میشه دنیا آخر میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.......................
من که چادری نیستم اما تو سرمای زمستون با پالتوی بلند و کلاه تا روی چشات می ری بیرون باز از دست آدمای مریض و چشمای ناپاک خلاصی نداری!! نه دوست عزیز.. مشکل اینه که بعضیا زن رو خلاصه تو جنسیتش می بینن... و اون نگاه رو حتی چادر، حتی پالتوی ضخیم زمستونی شما هم نمی تونه تغییر بده!
.

چقدر جالب
یعنی 313 نفر مسلمون خالص پیدا نمیشه!!!!!
چه جالب!!
نه.. چطور توقع داری ایمانی که تارموی زنان بربادش می ده بتونه مسلمون خالص تولید کنه... چه توقعهایی داری شماهم!

khanum gol

عضو جدید
باز اینا خودشونو انداختن وسط که بهانه بشه به خانوما بیشتر گیر بدن

Pari-2719

عضو جدید
کاربر ممتاز
چقدر طلبه های از خود گذشته زیاد شدند... قبلا اسمی اشون برده نمی شد

4042

عضو جدید
عزيزم اين 313 نفر از پيش تعيين شده اند و ما بخواهيم نخواهيم تربيت مي شن و به وقتش همه چي درست مي شه .

4042

عضو جدید
بايد ديد مقصر كي بوده خانم ها يا سرنشينان خودرو . ولي حداقل نشان مي دهد هنوزم چندتا مرد تو اين سرزمين هست . الته من يه صحنه ديگه ام ديدم . البته مرد زيادن ولي مشكل اينه كه حتي اگه جلوشون يه زنو ببرن انگار نديدن . حداقل اين آقا جرات دفاع داشت .

بالا