rasool.civil
مدیر بازنشسته
سلامسلم-عجب به جمال تون- راستش کلاس نقشه کشی سازه گرفتم اومد سرکس بکشم چه مطالب آموزشی دارید فایل pdf که گذاشتید دانلود کردم اما باز نمیشه چیکار کنم
کدوم فایل؟
سلامسلم-عجب به جمال تون- راستش کلاس نقشه کشی سازه گرفتم اومد سرکس بکشم چه مطالب آموزشی دارید فایل pdf که گذاشتید دانلود کردم اما باز نمیشه چیکار کنم
سلام.خیلی مطلب مفیدی بود.از همه دوستان به خصوص آقا رسول ممنون.
یه سوال هم داشتم.معمار به من یه نقشه داده , ولی هرجور ستون گذاری میکنم نقشه معماری با مشکل مواجه میشه فقط یه راه حل پیدا کردم که در اون صورت به جای مستطیلی , ذوزنقه میشه.کسی وقت داره نقشه منو چک کنه ؟
سلامسلام.خیلی مطلب مفیدی بود.از همه دوستان به خصوص آقا رسول ممنون.
یه سوال هم داشتم.معمار به من یه نقشه داده , ولی هرجور ستون گذاری میکنم نقشه معماری با مشکل مواجه میشه فقط یه راه حل پیدا کردم که در اون صورت به جای مستطیلی , ذوزنقه میشه.کسی وقت داره نقشه منو چک کنه ؟
سلام.خیلی مطلب مفیدی بود.از همه دوستان به خصوص آقا رسول ممنون.
ممنون
http://www.4shared.com/photo/Jb2L3P-t/plan.html
این ستون گذاریه خودمه اگه کسی نظر بهتری داره لطف کنه بگه ممنون میشم
اگه میشه واسه جای دیوار برشی هم نظرتونو بگید.
یه سوال دیگه هم دارم
برای بدست آوردن ارتفاع سازه ای, با توجه به اینکه تخمین من از ابعاد تیر ها بیشتر از معماره, باید سعی کنم کد ارتفاعی معمارو حفظ کنم ( یعنی فقط ضخامت کف سازیو از کدها کم کنم ) یا اینکه سعی کنم ارتفاع مفیدو حفظ کنم ( اینجوری پله ها هم مشکلی پیدا نمیکنن) ؟
این اولین کارمه که دارم صفر تا صدشو خودم میرم.ممنون میشم کمکم کنید
خیلی ممنون از توجهتون.
راستش امکان اصلاح نقشه معماری نیست
اون قسمت که ستون کنار چاله آسانسورو مشخص کردید هم اگه بیارمش کنار چاله ستونم از محور خارج میشه و همونطور که دیدید امکان اینکه کلا همه رو شیفت بدم وجود نداره.به نظرتون مشکلی ایجاد میکنه؟
راجع به تیر مورب هم باهاتون موافقم, ولی چاره ای ندارم
ممنون از راهنماییتون. میخواستم دهانه اش زیاد نشه ولی تیر مورب بدتره گویا!!
چشم اون قسمتو اصلاح میکنم.
سقف تیرچه بلوکه( بلوک یونولیتی). مناسبه؟دهانه زياد باعث ميشه ابعاد تير بزرگ در بياد . فقط مشكلي كه ايجاد ميكنه ، تيرچه ها هستند!! چون دهانه اي كه بزرگ هست ، در هر دو جهت اندازه ي بزرگي داره ، پس موقع تيرريزي ، به تيرچه ها و نحوه ي قرار گيري انها خيلي دقت كنيد و اينكه سيستم سقفتونو مناسب انتخاب كنبد تا بعدا دچار مشكل نشيد.
سقف تیرچه بلوکه( بلوک یونولیتی). مناسبه؟
سلامسلام آقا رسول
تا الان آموزش کامل ستون گذاری و تیر ریزی رو توضیح دادی.
بقیشو کی شروع میکنی؟
***مهم***
برای ترسیم نقشه های اجرایی سازه بتنی دیگه نیازی به صرف کردن ساعت ها وقت یا خریدن نرم افزارهای چند میلیونی ندارید.
به ما سر بزنید.
ترسیم با نرم افزار حرفه ای سازه 90:
http://drawsaze91.blogfa.com/
سلام. فایل های نمونه کار خراب بود. اگه داری بزار همین جا ببینیم
سلام واسه فاز2 معماري به تالار معماري سر بزنيدسلام میگم خوب بدش چییییییییی؟؟؟؟؟
واسه نشوندادن نازک کاری با کد بایذ چی کار کرد؟چه جوری نشون میدن فاز 2 کردن پلانو؟
خوب از معماری که بگذریم میرسیم به سازه
یه سری نوشته همیشه باید توی نقشه های سازه باشه
-ویژگی ساختمان و کاربری
-محل اجرا
-تعداد طبقات
- مقیاس
- جزییات آرماتورها و نوع میلگردها،مقاومت و مشخصات فولاد
- موقعیت درز انقطاع و مقدارش
- مقاومت فشاری بتن برای اجزائ مختلف سازه
- نوع خاک ومقاومت خاک
- پوشش بتن روی میلگردها برای اجزا
- مشخصات مصالح
- و بسته به شرایط پروژه هرچی که لازم هست ذکر بشه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
G | طراحی بیلبورد | نقشه ها | 1 | |
M | [ مجتمع های خدمات رفاهی بین راهی] نقشه > ضوابط طراحی > پرسش و پاسخ | نقشه ها | 4 | |
[ راهنمایی در طراحی ویلا ] | نقشه ها | 59 | ||
استانداردهای طراحی نقشه | نقشه ها | 21 | ||
[ رسم فنی و نقشه کشی> سه نما ] درخواست و راهنمایی | نقشه ها | 242 |