ضریح جدید امام حسین علیه السلام

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
البته دوست عزیز مطلب زیاده و کافیه یه سرچ کوچولو بکنی تا بیشتر پیدا کنی.
و اگر احیانا جزو اون عده ای هستی که گفتم .باید بگم ادم واسه رسیدن به حقیقت به گفته های یک نفر یا چند نفر از روی عناد و تعصب راهشو انتخاب نمیکنه.

* ziba *

عضو جدید
کاربر ممتاز
رستم...رستم و حبّ رستم...رستم و آرمانهای متعالی رستم...رستم و شهامت...رستم بیشتر شناخته شده تا حسین!!!!!!

ببین عزیزم!!

اولاً رستم وجود خارجی نداشته(به این صورتی که تو شاهنامه داستان پردازی شده) بنابراین از اول نیازی نبوده واسه ایشون ضریح و بارگاه بزنن چون احتمالاً بعد از نصب ضریح ارورِ not available می داده!!:eek:

ثانیاً از یک شیعه بعیده این قهرمانِ نا موجود رو با حسین(ع) مقایسه کنه! به خدا قابل قیاس نیستن...:eek:

ثالثاً چه ادعایی کردی!!! بچه های ایران اگه حسین رو اونجوری که بود نشناختن مطمئن باش رستم رو بیشتر از حسین نشناختن...از رستم فقط اندام تنومندش رو خیلی به یاد دارن اغلب!! تا حالا نشنیدم یه نفر بگه حبّ رستم منو کشت!!!!:eek:

بازم میگم: رستم؟؟؟؟؟؟!!!! و حبّ رستم؟؟؟؟!!!!:eek:

اصلاً از بس اینا قابل قیاس نیستن که نمیدونم دیگه چجوری توضیح بدم!!!!:eek:

ما داریم از اسلام و نمادهای اسلامی و لزوم حفظ و حراست ازشون و شور و شعور و...حرف می زنیم!
اگه قرار باشه چیزی رو که ربطی به اسلام و تشیع نداره رو همینجوری گره بزنیم به موضوع که من میتونم ادعا کنم چرا واسه پدر رستم-زال-بارگاه نزدن ولی همچنان یادش در اذهان زنده س! یا واسه پدر زال-سام- و الی آخر!

چرا نزدن ولی یادشون زنده س؟!

چون فقط یادشون باید زنده باشه واسه احساس غرور...همین...قرار نیست با یادشون یه امّت زنده بشه یا یک دین حفظ بشه!! واسه زنده نگه داشتن یاد اسطوره ها(که تازه وجود خارجی هم نداشتن) همین خوندن شاهنامه کفایت می کنه. ولی واسه زنده نگه داشتن یادِ یک حقیقت مثل حسین باید نمادی حقیقی وجود داشته باشه و....
.
.
دوباره دارم می رم سرِ خونه ی اول!

قرار ما تو اسلام فقط به زنده بودن یاد نیست...حرف ما از یک دینه...آرمانه... نه از یک فرد.

------------------------------------------------
ببخشید، بقیه رو در پستهای قبلیم کلی توضیح دادم...دیگه واقعاً جونِ توضیح واضحات ندارم. کاملاً منظورم از پستهای قبلی واضحه.
چشمانم از شدتِ نعلبکی شدن شدیداً درد می کنه!!:gol:

لزومی نداره کسی از حب رستم بمیره

مثالی که زدم مسلما برای هم تراز کردن اماممون و رستم نبود

برای این بود که بگم روش معرفی رستم خیلی مفصل تر بوده و هزینه ی زیادی هم داره صرف شاهنامه شناسی و این چیزا میشه

من میگم با این روش ها خیلی خوب شخصیت های شاهنامه رو حقیقی یا غیر حقیقی ، به مردم معرفی کردن

بدون اینکه جای خاصی مملو از جواهرات چشم نواز براش بسازن

حالا این جمله هم بگم گرچه ربطی به موضوع نداره : کی گفته رستم خیالی بوده ؟

شما یه مثال رو به اشتباه تفسیر می کنی و کلی بحث رو از مسیر خارج می کنی

من اینو به حساب سطحی نگری شما می زارم همون ایرادی که خودت به من گرفتی

همه ی اینا در رتبه ی اول

در رتبه ی ثانی باید عرض کنم این یک حقیقته که بچه های این امت ، زر و زیور حرم اماما و برخی جذابیت های غیر مرتبطی که مراسم های بزرگداشت یاد ائمه داره رو بهتر از شخصیت خودشون میشناسن و بعضا دوست دارن

این یک حقیقته عزیزم ... از امام حسین ذکر مصیبت چگونگی شهادتش رو فقط بلدیم

از شرح حال ایشون و سیره ی اخلاقی و تربیتی ایشون و ماجراهایی که سالهای قبل از شهادتشون داشتن چقدر می دونیم ؟

بچه های ایران حرم امام رضا رو خیلی خوب میشناسن نه خودشو

عکس ضریح شش گوشه و بین الحرمین تو خونه خیلیامون هست ولی از شخصیت اون 72 شهید و آرمان ها و پیامشون برای امت چقدر می دونیم ؟ چقدر شنیدیم ؟

نقطه ی عطف ماجرا همین جاست

چقدر شنیدیم ؟ چقدر شعائر اسلام و مذهب شیعه رو شناختیم ؟

پای منبرهای بی شماری که برگزار میشه به جز ذکر مصیبت و خواب ها و داستانهایی که اکثرا ساختگی هستن ، چقدر حدیث خونده میشه و روی احادیث تفسیر و تأمل میشه ؟

این یک واقعیته

ما تلاش نکردیم این چهارده نور رو در حد وسعمون بشناسیم و به جاش به فکر رو کم کنی سنی ها و غربی ها هستیم اونم از راه غلط پرداختن به این زر و زیور ها و بریز بپاش ها

من هرگز نمی گم مزار شریف و نورانی معصومین علیهم السلام ویرانه باشه

نه هرگز !

اما واقعا مزار امام ما این همه طلا و نقره و آیینه نیاز نداره

اون موریانه که گفتی طلا نمی خوره چوب های داخل ورقه های طلا رو می خوره

اون طلاهای قدیمی کجا می ره ؟ موزه !

مزار امام ما به چهار نفر زائر واقعی نیاز داره تا ارادت ما رو به بزرگان مذهبمون به دنیا ثابت کنه

*Roshana*

عضو جدید
کاربر ممتاز
قصد قیاس ندارم ولی بت های بزرگ هم توسط نذورات عوام جاهل در زمان بت پرستی بنا میشدن. :redface:
نمیدونم وقتی آهن و چوب رو لمس میکنین چه حسی بهتون دست میده.
حتما حس تلقینش اینقدر بالا هست که با لمس یک ضریح انرژی میگیرین.[/QUOTE

چقدر جملات شما آشناست !!!!
من عین این جملات رو از وهابیون عربستان هم شنیدم !

شهریاری 2

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن
کاربر ممتاز
الان برا من دوستان گذاشتن گفتن نزدیک به 80میلیارد هزینه این ضریح شده !!!!!!!الان نمی دونم گریه کنم بخندم داد بزنم ...

مردم خودشون دادن!
نیاز نیست اینجا دیگه از حکومتو دولت انتقاد کنی که چرا مردم دادن!

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بزرگی میگه:
a real ignorant man asks irrelevant question
he asks not to learn but to misconceive.
جاهل واقعی کسیست که سوالش هم جاهلانه است ،نمیپرسد برای فهمیدن.میپرسد برای نفهمیدن

Hack

عضو جدید
الان برا من دوستان گذاشتن گفتن نزدیک به 80میلیارد هزینه این ضریح شده !!!!!!!الان نمی دونم گریه کنم بخندم داد بزنم ...

منبع؟
اگر امکان دارد لینک
چون من با سرچ در سایتها رقمی غیر از این مشاهده نمودم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا