در تکمیل حرفای قشنگت;سنت پیامبر شما تحصیل کرده جامعه ما هستین
پیامبر کجا گفته از روی هوس صیغه کنید
پیامیر زن صیغهای داشت و اون زنایی رو صیغه میکرد که شوهرشون در جنگ شهید میشد و صیغه رو برای اینکه کمک مالی بهشون کنه نه استغفرالله برای .......
کدوم صیغه در ایران برای کمک بوده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
تازه اون رو به نفع خودشون تفسیر می کننمعلومه به اون قسمتی از اسلام رو میارین که به نفعتونه..................
نه حرام که نشده .
كي گفته؟حلال هم نیست!!!!!!!!!!!!
حرام نیستنه حرام که نشده .
ر زمان پیامبر نیز حلالكي گفته؟
دوست عزيز زمان عمر چون ازدواج موقت حرام بود زنا به اوج خودش رسيده بود. ولي در زمان حكومت حضرت علي (ع)اين حكم عوض شد . نميدونستيد بدونيد.
تعجبم میگیره که نمی تونیم دو کلمه حرف حساب رو بدون توهین به هم و توهین به عقاید و مقدسات هم بزنیم
آقا و خانوم عزیز هیچ کدام شما حرفتون غلط نیست ولی حرفتون کامل هم نیست.
صیغه و ازدواج مجدد مجاز اعلام نشده بلکه تجویز شده برای موارد اضطرار که خدا هم مواردش رو در قرآن ذکر کرده
روابط عاشقانه هم خارج از چارچوب شرع غلطه هیچ توجیهی هم درستش نمیکنه که مثلا بهتر از فلان کاره و....
یاد بگیرید به هم توهین نکنید شما توی چند پست گذشتتون تا تونستین به هم و اعتقادات هم توهین کردین که این خیلی بده![]()
معلومه كه اهل تسنن هستيدر زمان پیامبر نیز حلال
اولا حضرت عمر و ثانیا نه در زمان حضرت علی (رض) و نه حتی در زمان رسول اکرم حلال نبود
با چه سندی این حرفو میزنی آقای محترم؟ با یه مشت تاریخ من درآوردی؟
پس عقل و منطق کجا رفته؟
من شیعه هستمبله عمر صیغه را حرام کرد . اگر این دوستمان اهل تسنن باشند قاعدتا حرام میدانند .
ولی به اعتقاد شیعه صیغه حلال است .
اين يه تيكه رو خيلي خوب اومدي منظور منم همينه منتها نميدونم چرا بعضيا برا بحث سرشون درد ميكنه.هر کسی توهین کرده بله...اما من تعیین نمی کنم کی اول توهین کرد!!
احکام رو کامل نمی گین...اشکال اینجاست
مثل همون دو جمله که گفتم!!
اون بنده خدا
به تلاش برای فراهم کردن شرایط ازدواج دایم سفارش شده
اگه نتونست به خودداری و تذهیب نفس
و در نهایت صیغه
بنده نه اهل سنت هستم و نه تشیعمعلومه كه اهل تسنن هستيد
عقل و منطقمون سرجاشه تاريخم از اهلش پرسيديم و من درآوردي نيست.ولي تاريخ شما رو نميدونم؟
من شیعه هستم
و نگفتم صیغه حرامه
توضیحات تکمیلی هم برای نظرم دادم
شب خوش
ممنون دوست عزیزشبتان بخیر دوست عزیز
منظورم شما نبودید . آقای آیدین منظورم بود .
ممنون دوست عزیز
بله گفته شما صحیحه اهل تسنن صیغه رو حرام میدونن و اهل تشیع حلال ولی نظر شخصی من به عنوان فردی که از پیامبر درون خودش پیروی میکنه کار پسندیده ای نیست
در مورد جوانان چه؟
به نظر شما بهتر نیست به جای ارتباطات نامشروع ، جوان ها دوستی هایشان را در چهارچوب شرع داشته باشند؟
(صیغه الزاما همراه با رابطه ی **** نیست ؛ میشود صیغه را با شرط عدم نزدیکی خواند )
بله انسان آزاد است .
ولی دین اسلام راه شرعی دوستی را جلوی پا گذاشته است .
در حالی که دوستی بین دو جنس مخالف در حالی به یک دیگر محرم نیستند ، از نظر اسلام گناه محسوب میشود .
خب هرکسی مختار است که گناه بکند یا نکند .
ولی لزومی ندارد کسی که نمیخواهد گناه بکند ، خودش را از دوستی های دوران جوانی و قبل از ازدواج محروم کند . نظر اسلام این است . ولی متاسفانه در جامعه این موضوع خیلی بد جا افتاده .
از اينكه اسلام رو خودتون پذيرفتيد بهتون تبريك ميگم اما يادتون باشه كه عقل و منطق انسان محدوده و قادر نيست هر چيزي رو تحليل كنه .و همچنین میشه دوستی رو بدون صیغه و با رعایت حدودش ادامه داد...