mehrshad53
اخراجی موقت
داداش مهرشاد تو داری چی می گی ؟![]()
یعنی من

ببینم ابجی اولا کجا بودی تا حالا؟
دویوما منظور تو چی بود از

سوما تاپیک خوشگل بود؟
داداش مهرشاد تو داری چی می گی ؟![]()
![]()
![]()
![]()
این چه وضعشه مهر شاد عزیز من از تاپیکات فقط سردر گمی رو به یاد دارم آدم نمی دونه این تاپیک برای چی هست ولی در کول اینم یه نوع تاپیک هست ...........
تاپیکات خاصه و خوب این دفعه وقتم تلف نشد![]()
یعنی منعاشق
...پیچ شدنتم
ببینم ابجی اولا کجا بودی تا حالا؟
دویوما منظور تو چی بود ازو این سوال؟ فکر کردی منظورم ...ای بد جنس!
سوما تاپیک خوشگل بود؟
خیلی بدجنسی داداشی
دوما اگه یه خرده به آواتارم نگاه کنی می فهمی که کلید در خونه رو گم کرده ام نمی تونم وارد بشم واسه همین تودیوار یه در دیگه ساختم اومدم تو
نه اصلا هم خوب نبود
چون اصلا دوس ندارم داداش بامزه امو تو اون جور حالتا ببینیم![]()
شاید برای بعضی از شما سئواله که این دیوونه کیه اومده تو باشگاه و ترکونده! و خیلی بچه باحالیه! و تاپیکای توپ میذاره! و کارش خیلی درسته! و صبح تا شب علاف توی باشگاه میچرخه و کار و زندگی نداره و تازه متاهل هم هست و نون از کجا درمیاره و چرا یهو اینورا پیداش شد و خیلی از این سئوالا.....
میدونین من الان دارنم از توی صندلی چرخدار این چیزا رو تایپ میکنم ....تاحالا توی صندلی چرخدار بودین؟ میدونین چه حسی داره......
خب هر کسی یه قسمتی داره ماهم قسمتمون فعلا صندلی چرخداره تا ببینیم خدا چی میخواد.
ماجرا از این قراره که من بس که روی صندلی غیر استاندارد نشستم،کمرم مشکل پیدا کرد و هر کاری کردم درست نشد،آخرش یه دونه از این صندلیای باحال هست که رئیسها دارن و زیرش چرخ داره ها،از اونا گرفتم و حالا همه چیز خوبه و از روی این صندلی چرخدار این چرندیات را برای شما مینویسم،ببخشید اگه متاثر شدید،خواستم فقط یه کم درکم کنید....
آي كيو وقتي ميخواي سركار بذاري نبايد دو خط پايينتر خودتو لو بدي كه...ميذاشتي تاپيك 4-5 تا صفحه بره جلو بعد ميومدي ميگفتي چرند گفتم !![]()
![]()
پس تو هم جو گیر شدی؟هان؟ببخشید گلی
خب میدونی امروز کار و کاسبی کساد بود...از صبح تا 7 شب مونده بودم رو 499 امتیاز،مجبور شدم مثل گداها از حس ترحم مردم سوءاستفاده کنم،بدم نبود
راستی،بعضیا هی دارن میگن تاپیکام بیمزست باور کنم یا حسودن؟![]()
اینکه امروز بازارت کساد بود بخاطراینکه من نبودم
اما کسایی که می گن داداش من بی مزه هست خیلی ببخشید ا خیلی ........ کردن
تاپیکات توپه توپه
اونا حسودن ...........حسود هم که قربونش برم همه جا هست همین جور می ریزه![]()
"شاید برای بعضی از شما سئواله که این دیوونه کیه اومده تو باشگاه و ترکونده! و خیلی بچه باحالیه! و تاپیکای توپ میذاره! و کارش خیلی درسته! و صبح تا شب علاف توی باشگاه میچرخه و کار و زندگی نداره و تازه متاهل هم هست و نون از کجا درمیاره و چرا یهو اینورا پیداش شد و خیلی از این سئوالا....."
راسی ..........هنوز این سوالا برا من سواله ها.....![]()
تو شروع کن به ترتیب به جواب دادن هر جاکه رسیدم به منظورم .......می گم بهت .......ایستhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon4.gifبه ترتیب بگو. کدومش بیشتر برات سواله؟![]()
تو شروع کن به ترتیب به جواب دادن هر جاکه رسیدم به منظورم .......می گم بهت .......ایستhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon4.gif
حسودی به چه چیزی داداشیت حسودی کنیم (با عرض شرمندگی از مهرشاد خودم)اینکه امروز بازارت کساد بود بخاطراینکه من نبودم
اما کسایی که می گن داداش من بی مزه هست خیلی ببخشید ا خیلی ........ کردن
تاپیکات توپه توپه
اونا حسودن ...........حسود هم که قربونش برم همه جا هست همین جور می ریزه![]()
من از کوچیکی دوس داشتم روی این صندلیا بشینم!من مهرشاد شونم![]()
توی تهرون اون ادمک سبز چراغ عابر پیاده را دیدی که راه میره؟
من از کوچیکی دوس داشتم روی این صندلیا بشینم!
ولی مایه دار نبودیم!
حالا یه مرفه بیدرد دیدم که از اینا داره!
خوشبحالت!![]()
ok!
بقیه اشو بگو ..........
منکه می دونم باز سرکاریه ..........اما بوگو دادا..........بوگو![]()
تو باشگاه و ترکونده! و خیلی بچه باحالیه! و تاپیکای توپ میذاره! و کارش خیلی درسته!