سلام..سلام آقا پوریا با اجازتون منم چندتا سوال می پرسم:

1- به نظرتون زندگی تو فضای مجازی راحتتره یا واقعی؟مدیریت چطور؟
تو فضای مجازی .. اینجا هرطوری دلت میخواد خودتو میتونی نشون بدی .. تظاهر کردن اینجا خیلی راحت تره .. اینجا راحت ادم میتونه خودشو بهتر از اونی که هست نشون بده ..
مدیریت هم همینطور .. مدیریت توی زندگی واقعی به مراتب سخت تره .. اینجا که مدیریت خاصی نداره .. با ارامش بیشتری میشه اینکار رو کرد.
2- برای موفقیت در رشته تحصیلیتون ،نقاشی رو رها کردین،زمان برگرده به عقب بازم همون کار رو می کنید؟
نمیدونم .. جواب مطمئنی نمیتونم بدم .. دوست دارم برم دنبال هنر .. اگر زمان برگرده عقب حتما میرم دنبال موسیقی .. نقاشی که صد درصد. ولی فکر میکنم اره .. دوست داشتم هنرمند باشم. ولی خب اینکه مهندسی اومدم هم خیلی کار اشتباهی نبوده .. استعداد کارهای مهندسی هم دارم .
3- آیا حاضرید برای موفقیت در زندگی یا شغل یا حتی همین رشته تحصیلیتون از خودگذشتگی های بیشتری کنین و علایق بیشتری رو رها کنین؟
زندگی پره از خودگذشتگی. ادم بخواد همه رو با هم داشته باشه که نمیشه .. اگر موفقیت واقعی از دست دادن خیلی از چیزها باشه .. اره .. حاظرم از دستشون بدم.
4- چقدر به زندگی در فضای مجازی وابسته هستین؟می تونید چند ماه باشگاه نیاین؟
وابستگی! خب اره . فکر میکنم خیلی وابسته هستم .. چون کار دیگه ای ندارم .. زمان های زیادی رو تنها هستم و کار خاصی ندارم.. برای همین میام اینجا .. برای همین معتاد اینجا شدم .. ولی وقتی مسائلی برام پیش میاد نسخ اینجا نمیمونم! ولی خب همیشه وقت برام هست که روزگانه اینجا سر بزنم.
5- در زندگی شده، از روی خوش شانسی چیزی بیشتر از حقتون یا تلاشتون گیرتون بیاد؟عکسش چی؟(از روی بدشانسی خیلی کمتر از حقتون رو از زندگی گرفته باشین؟)
تا حالا نشده چیزی بیشتر از حقتم گیرم بیاد .. نه .. من از این شانسا تا حالا نداشتم .. ولی برعکسش اره. برام پیش اومده که بنا به دلایلی چیزی کمتر از حقم بدست بیارم ..
6- بنظرتون آدم هایی که همیشه می خندن و تو جمع شادن ،براستی شادن یا با این هیجانات دارن ناآرامی درونیشون رو مخفی می کنن؟
ادم سرخوش نداریم .. ادم های دیوانه هم غم درون خودشون رو دارن .. غم جز جدانشدنی از انسانه .. و کسایی که همیشه میخندن .. برخورد شادی با ادم دارن .. توانایی مدیریتی بیشتری دارن .. روی احساسات خودشون مسلط ترن.. اره . حتما اونها درونشون نارامی دارن .. ولی همیشه بروز مشکلات کارساز نیست و خیلی وقتها سخت ترشون هم میکنه.. ادم درون خودش خیلی راحت تر میتونه مشکلاتش رو کنترل کنه.
7- توی زندگی تونستی هیچ وقت دشمنت رو ببخشی؟
دشمن به معنای واقعی کلمه تا حالا نداشتم .. ولی خب از طرفی ادم بی خیالی هستم .. خیلی از مسائل منو اصلا ناراحت نمیکنه .. به دل نمیگیرم.. ولی خب یک سری مسائل هم هست که شدیدا روشون حساسم و اذیتم میکنه ... کلی نمیتونم جواب بدم. خیلی وقتها بخشیدم .. ولی خب مواردی هم هست که هرگز نمیبخشم.. کینه به دل نمیگیرم.. ولی فراموش هم هرگز نمیتونم بکنم.
8- به نظرت شاگرد اولهای دانشگاه کار درست رو انجام می دن یا غلط؟
کار اشتباه .. اونایی که شاگرد اول هستن اصلا زندگی کردن بلد نیستن .. هیچ وقت نتونستم شاگرد اول ها رو درک کنم .. زیادی درس میخونن .. با عقل جور در نمیاد :/ :دی
9- تو زندگیت آدم محافظه کاری هستی یا ماجراجو؟حاضری سفر به مریخ رو ثبت نام کنی؟نظرت در مورد اونایی که ثبت نام کردن چیه؟
به شدت محافظ کار. قدرت ریسک پایینی دارم .. اگه هزینه ش بالا باشه نه

10- اگر امشب یک ایمیل از یه استاد مهندسی شیمی تو MIT بگیری برای پذیرش فول فاند،شرایطش رو داری بری؟نگران زبان یا وضعیت علمیت نمی شی؟
شرایطش رو ندارم.. اگر چنین ایمیلی بیاد هر کاری میکنم که برم .. اره .. ولی خب متاسفانه مشکل زبان دارم .. اگر اونا قبول کنن میرم اونجا حالا یه جوری زبان رو یاد میگیرم .. :دی
مرسی از وقتی که برای جواب دادن گذاشتید

خواهش میکنم ..