صندلی داغ : گلابتون

وضعیت
موضوع بسته شده است.

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
1- گرگ و گوسفند ؟
2- مرگ ارزش ها! وقتی خوبی ها مردن، مهربونی ها، صبوری ها، لطف ها، خنده ها، همه و همه جایگاهشون رو از دست دادن، چیزی نیست که نخوایم قبولش نکنیم، یه باور، یه مرگ ارزش، یه مرگ تلخ برای همه و همه، و زندگی بسوی مرگی سراسر از تاریکی و مرگی از جنس لجن! نه عزیزم، تو یه احمقی، تو یه بچه ای، برو بچه، برو مرد باش!! چه مرد بودنی ؟ مرد بودن به چه ارزشی! آیا مهربونی، خوبی و ... نشان از بچگی، کودکی، احمقیه و یه گرگ بودن، یه انسان حقیر بودن یه مردیه ؟ مرگ بر تو گرگ! تو لایق مردنی و افسوس تورا میپرستند که همچنان یه گرگی و میتوانی بخوری

نظرت؟

گلابتون

مدیر بازنشسته
سلام گلاب جون
من که هستم باهات تا آخره دنیا:smile:
اگه عمری باقی باشه
1- تو خونه برای بچه ها آهنگ میزاری که گوش بدن؟(آخه میگن بچه اگه از اول با موسیقی بزرگ بشه واسه روحیش خیلی بهتره)
2- دوران بارداری چطور؟خودت گوش میکردی؟
3- گلاب چون چه خبره 3 روز بعده ازدواج این همه مهمون؟مهمونای شوهرت بودن(کاری) یا فامیل؟
4- ماه عسل کجا رفتین؟
5- موقع بله گفتن دلشوره داشتی یا نه آروم بودی؟
6- سما شکله خودته یا شوهرت؟
7- امیر علی چطور؟
8- به شوهرت گفتی یه دختره سیریشی هست دیوونم کرده تو صندلیم همشم تو چت اذیتم می کنه؟:biggrin:
9- هر وقت مهمون براتون بخواد بیاد خونه رو مرتب می کنی یا نه همیشه مرتبه؟
10- گناه داری دیگه اینو نمی پرسم;)
دوست دارم خانومی
دوتا گلتو ببوس.

سلام افسوني جونم
خودم كوچيكتم تا آخر دوينااااااااااااا:heart:
1- من خودم براي بچه ها نوار قصه تهيه ميكنم يعني با كامپيوتر خودم براشون قصه ميگم و ضبط ميكنم و شبها براشون ميزارم كه بخوابن حالا يا قصه يا لالايي ... در طول روز هم موسيقيهاي بچه گانه استفاده ميكنم
2- بله حتما
3- نه خوب بالاخره بودن ديگه همكارهاي شوهرم بودن با خانواده ... خوب بود جاي شما خالي
4- گفتم مشهد زيارت آقا امام رضا
5- داشتم قبض روح ميشدم :redface:
6- هردوشون شكل باباشون اما چشماي هردوشون به من رفته البته پسرم بيشتر
7- بالا گفتم
8- نه گفتم يه دختر ماهي هست كه دل به دلم داده و من مزاحمش ميشم و باهاش درد دل ميكنم . اونم مثل يه خواهر به حرفهاي دل ميده :heart:
9- اكثر اوقات مرتب
10 - مرسي كه رحم كردي ...................... آخ دستم:biggrin:

من همينطور گلم .... دست بوسن .

گلاب :gol:

b A N E l

عضو جدید
گلی جون از بابت جوابات ممنون، من بقیه سوال و جوابارم خوندم، بهت تبریک میگم، امیدوارم دنیا همیشه به کام تو و همه جوونا باشه. :gol:

البته بعضیارم پیچوندی;)

1. اول از همه میزان تغییرات حقوق شوهرتو معلوم کن! (جوون مردمو میپیچونی!؟!:cry:)
2. قول میدی، صفحهای این صندلی داغو ذخیره کنی، یبار دیگه همشو با شوهرت بخونی؟
3. چقدر آدم خوش قولی هستی؟
4. تو جوابا چقدر صادق بودی؟ (مطمئنم 100%)
5. هنوزم ولرمی؟
6. فکر میکنی، این بوی سوختنی از کجا میاد؟ :confused:
7. از دست من که ناراحن نیستی، گلـــــــــــم؟ :gol:
8. نظرت در مورد من؟ :heart::heart::heart:==> مطمئنا همینه دیگه! :biggrin:
9. یه سوال داغ، که هنوز هیچکس سراغش نرفته؟
10. دوست داری، سوالامو خیلی خیلی خیلی خصوصی کنم؟ (در حد حرفهای خصوصی!)

اگرم تو دوست داشته باشی، من ندارم، پس راحت باش!

http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/star.gifhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/star.gifhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/star.gifروزهاتان پرتقالی، شبهاتان پر ستاره باد. http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/star.gifhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/star.gifhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/star.gif

گلابتون

مدیر بازنشسته
سلام گلاب جون
خسته نباشی البته باید یه خسته نباشید هم به افسون بگم هرچی سوال بود پرسید :eek:

ببخشید دیر اومدم خبر نداشتم صندلی داغت شروع شده

1- حالت خوبه
2- چرا این قدر فعالی ( خوش به حالت )
3- تو شبانه روز وقت کم نمی آری
4-نظرت در مورد نیما چیه
5- می دونی از زمانی که کاربر فعال شدم حس می کنم نمی تونم درست وظایفم رو انجام بدم می خواستم ببینم احساس شما چیه
6- بهترین کاری رو که تا به حال انجام دادید چیه
7- امکان داره عکس فرزنداتون تو برامون بذارید.
8-یه جواب خودت همین طوری بگو :D

عليك سلام حميد جان
ممنون ... افسون جان لطف دارن
خواهش ميكنم ...محبت فرمودين . خوش تشريف آوردين
1- عالي به مرحمت شما
2- اگه از نظر كشاورزي ميفرماييد ... فكر كنم تنها دليلش علاقه باشه
3- خيلي ... راستي چرا فقط 24 ساعت كاشكي حداقل 50 ساعت بود :D
4- خيلي پسر خوب و فعال و با شعوريه
5- اخي نازي ... احساس من برعكس شماست ... من فكر ميكنم چرا ديگرون اينقدر فعاليتشون كم شده من كه تازه اومده بودم باز هم بهتر از الان بود البته شايد الان همه مسافرت رفته باشن .... من زود قضاوت كردم .
6- نميدونم شايد كاري كه براي برادرم جور كردم و شاغل شد
7- بله .... حتما اين كار رو خواهم كرد
8- كاش شرايطم براي ادامه تحصيل فراهم ميشد

ممنون كه اومدين ..
گلاب:gol:

آخرین ویرایش:

گلابتون

مدیر بازنشسته
:gol:
سلام گلاب جان
شرمنده من یه کم صمیمی، نه، اینطوری نباید بگم، خیلی خیلی دوستانه، اه، نمیدونم چی بگم، به هر حال شرمندم، من همش فکر میکردم شما هم سن و سال خودمون هستین، دیگه شرمنده
ایشالا همیشه یه مادر خوب واسه بچه هاتون باشین !!!!!!!!!!!!!!!!‌؟؟؟؟؟؟؟

بگذریم، من همون جوجو سابقم، سوالامو میپرسم خوب، فقط شرمنده، به دلایلی نمیتونم پشت کامپیوتر باشم زیاد، شاید تا 5شنبه، واسه همین هم کم سوال میپرسم هم سوال جوابا رو نخوندم

1- بزرگترین آرزو
2- دلم نمیخواد این سوالو بپرسم، معذرت میخوام، اصلن یه جور دیگه میپرسم، الان به سه طریق پرسیدم، این مدلی میگم! ...... دو نفر عاشق همن، از ته دل همدیگرو دوست دارن،‌قبل از ازدواج یه اتفاق بد میفته، فرقی نمیکنه واسه کدوم، فقط شما طرف مقابلشین، چیکار میکنین، طرف فلج شده ( خدا نکنه )، شما حاضرین هنوزم باهاش ازدواج کنین و دوستش داشته باشین ؟ اگه احتیاج به پیوند قلب داشته باشه چی؟ حاضرین قلبتون رو بهش هدیه بدین بدون اینکه طرف مقابلتون بفهمه؟ ( میگم طرف مقابل منظورم عشقتونه!) ( شرمنده پرسیدم، خودم بهش فکر کردم، به خیلی چیزای دیگه هم فکریدم ) ( ماگه جواب ندین ناراحت نمیشم )
3- میخواین قلبتون رو به عشقتون هدیه بدین، شما دیگه مردین ( زبونم لال ) البته جسمتون ولی همیشه پیش عشقتون هستین، عشقتون اجازه همچین کاری رو مسلمن نمیده، شما چیکار میکنین تا بتونین این قلب رو بهش هدیه بدین ؟
4- خدا رو تعرف کنین، تورو خدا، به همین خدایی که همیشه و همیشه ازش میخوام بیاد و خودش رو به من نشون بده، تعریف کنین خدا رو
5- همسرتون از ابتدا عشقتون بوده یا تو دوران نامزدی به هم علاقه پیدا کردین و ...
6- نظرتون در مورد آشنایی قبل از ازدواج چیه ؟
7- مردی به داشتن زیاد دوست دختره!! ( البته این دوره زمونه ) ( اینو از یه جا دیدم، گفتم چه کوته فکر، البته یه انتقاد بود، ولی باز این دوره زمونه شاید واقعیت داشته باشه
8- مرگ ارزش ها ؟
9- تاریکی و سایه ؟ ( تعریف و تفکیک )
10- تا الان با عشقتون ( همسرتون منظورمه ) دعوا کردین ؟ ( کتک کاری منظورم نبوداا ) بعدش چی شد و چیکار کردین و ...

سلام عزيز مهربون
اي بابا جوجو جان قرار نشد كه وقتي از جيك و پيك يكي مطلع شدين تغيير موضع بدين و حالتهاتون عوض بشه من هنوز واسه همتون همون گلابتوني هستم كه بودم ميخواي منو هم سن خودت فرض كن ميخواي يه خواهر كوچيكتر حساب كن ... اگه بخواين واسم طاقچه بالا بزارين و زيادي تحويلم بگيرين بيشتر ناراحت ميشم ... گفته باشم :cry:

1- ادامه تحصيل
2- و 3- اگه واقعا از ته دل عاشقش باشم بله حتما باهاش ازدواج ميكنم عشق و دوست داشتن هيچ ربطي به وضعيت جسمي نداره نميگم بي تاثيره اما ميتونه عامل جدايي هم نباشه تو با شخصيت طرف مقابلت ازدواج ميكني نه با جسمش.... اين جسم رو هركس به هر طريقي ميتونه بدست بياره ( ببخشيد اينجوري ميگم ... اشاره من به همون مطلب پسر 12 ساله خودت بود ) اما معني عشق يه چيزي وراي اين حرفها و اتفاقات ميتونه باشه .... اما تمام سعيم روميكنم كه بتونم از يه طريق ديگه كمكش كنم حتما كه نبايد قلب خودم رو بهش بدم اون اين قلب رو بدون من ميخواد چيكار مردن براي اون هم آسونتر از پذيرفتن اين قلبه ... اما اگه تنها راه فقط اين بود كه من قلبم رو بهش هديه كنم اينكار رو هم بدون اينكه متوجه بشه انجام ميدادم اما قبلش يه جوري ازش جدا ميشدم كه خودش هم متوجه نشه .

4- تعريف من از خدا براي شماها خيلي متفاوته ... من خدا رو توي رنگ گلها توي باز شدن غنچه ها توي بالهاي رنگي شاپرك ميبينم و خدا رو با دستهاي خودم لمس ميكنم .... اينو قبلا هم براتون نوشته بودم ( توي تالار ادبيات - چكيده هايي از قلب من ).... من خداي خودم رو حس ميكنم نميتونم براتون توصيفش كنم ميتونم لمسش كنم و از وجودش لذت ببرم . چون هميشه با منه .

5-تو دوران نامزدي به هم علاقه مند شديم ... اما به بهترين وجه ممكن
6- درخيلي مواقع مفيد هست براي شناخت بيشتر
7- ببخشيد از اينكه از اين لفظ استفاده ميكنم .... واقعا مزخرفه خيلي حقيرانه
8- توي عصر تكنولوژي جايي كه ديگه دل ارزش نداشته باشه
9- تاريكي رو ميشه با سياهي و نيستي برابر كرد اما سايه جايي كه نور خورشيد آزاردهنده باشه اونوقت بهترين جا سايه است كه خنك و دلنشين است
10- اختلاف نظر داشتيم ... بعدش به نيم ساعت نرسيده هردومون پشيمون شديم و با يه لبخند حلش كرديم به همين سادگي

موفق باشي
گلاب هنوز همون گلاب قبلي :gol:

گلابتون

مدیر بازنشسته
1- گرگ و گوسفند ؟
2- مرگ ارزش ها! وقتی خوبی ها مردن، مهربونی ها، صبوری ها، لطف ها، خنده ها، همه و همه جایگاهشون رو از دست دادن، چیزی نیست که نخوایم قبولش نکنیم، یه باور، یه مرگ ارزش، یه مرگ تلخ برای همه و همه، و زندگی بسوی مرگی سراسر از تاریکی و مرگی از جنس لجن! نه عزیزم، تو یه احمقی، تو یه بچه ای، برو بچه، برو مرد باش!! چه مرد بودنی ؟ مرد بودن به چه ارزشی! آیا مهربونی، خوبی و ... نشان از بچگی، کودکی، احمقیه و یه گرگ بودن، یه انسان حقیر بودن یه مردیه ؟ مرگ بر تو گرگ! تو لایق مردنی و افسوس تورا میپرستند که همچنان یه گرگی و میتوانی بخوری

نظرت؟

جالب بود خيلي متنت قابل تعمقه ... ميشه براي بعضيها كه مفهوم قدرت رو توي بازوهاشون خالي ميكنن .. يه ضرب شصت باشه .. ميشه براي عده ايي كه دچار روزمرگي شدن يه دعاي خوب باشه ... ميشه براي كساني كه به جيرنگ جيرنگ پولهاي توي بانكشون فقط فكر ميكنن يه تلنگر كوچيك باشه ... ميتونه براي دندوناي تيزي كه تن دخترهاي باكره رو ميدرن يه سيلي محكم باشه ... ميتونه واسه قاتلين عاطفه ها يه ضربه پشت دست باشه ............

ممنون جوجو جان سبزي دلت رو هيچ زمستوني سرد و غمگين نكنه عزيز:gol:

گلابتون

مدیر بازنشسته
گلی جون از بابت جوابات ممنون، من بقیه سوال و جوابارم خوندم، بهت تبریک میگم، امیدوارم دنیا همیشه به کام تو و همه جوونا باشه. :gol:

البته بعضیارم پیچوندی

1. اول از همه میزان تغییرات حقوق شوهرتو معلوم کن! (جوون مردمو میپیچونی!؟!:cry:)
2. قول میدی، صفحهای این صندلی داغو ذخیره کنی، یبار دیگه همشو با شوهرت بخونی؟
3. چقدر آدم خوش قولی هستی؟
4. تو جوابا چقدر صادق بودی؟ (مطمئنم 100%)
5. هنوزم ولرمی؟
6. فکر میکنی، این بوی سوختنی از کجا میاد؟
7. از دست من که ناراحن نیستی، گلـــــــــــم؟ :gol:
8. نظرت در مورد من؟ :heart::heart::heart:==> مطمئنا همینه دیگه!
9. یه سوال داغ، که هنوز هیچکس سراغش نرفته؟
10. دوست داری، سوالامو خیلی خیلی خیلی خصوصی کنم؟ (در حد حرفهای خصوصی!)

اگرم تو دوست داشته باشی، من ندارم، پس راحت باش!

http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/star.gifروزهاتان پرتقالی، شبهاتان پر ستاره باد. http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/star.gif​

سلام ممنون عزيزم ... متشكرم ايشالا براي شما هم

1- به خاطر اين گفتم كه غيراز اداره هم براش كار پيش مياد ( كامپيوتري ) براي همين متغيره اما معمولا بالاي 500 تومنه( حالا پيچت وا شد ) :biggrin:
2- تا الانشم همه رو خونده گاهي هم توي جوابها كمكم كرده :biggrin:
3- تا جايي كه بتونم حتما
4- واقعا 100 درصد
5- خوبه ... ولرمه
6- از صندلي من نيست ... شايد غذاي همسايمونه :biggrin:
7- نه عزيزم چرا بايد ناراحن باشن راه آهنم نيستم :biggrin:
8- :heart::heart::heart:==> دقيقا همينه
9- تقريبا همه سوالي پرسيده شده .:surprised:
10- ممنون سوالات همه خوبه عزيزم مرسي:heart:

منم آرزوي بهترينها رو برات دارم عزيزم

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
گلاب جون کارت درسته خانومی;)
همه سولارو بدونه تاخیر جواب دادیا:)
ببخشید اگه زیاد سوال کردم:D
اومدم فقط بگم خسته نباشی
حالا چون اسپم نباشه چند تا سوال میپرسم:biggrin:
1- تا حالا با یه آهنگ گریه کردی؟
2- نارو یعنی چی؟(نامردی)
3- بی معرفتی؟
4- تا حالا به کسی نارو زدی؟
5- بقیه چطور؟بهت نارو زدن؟
گلاب جون پسته آخر حمید جان
سواله 4 رو جواب ندادی
اگه می خوای برو ادیتش کن
ببخشید گفتم شاید یادت رفته باشه:D
وگرنه می دونم این جور سوالارو جواب نمیدی.
بازم میام.

آخرین ویرایش:

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

سواله 4 رو جواب ندادی
اگه می خوای برو ادیتش کن
بازم میام.

راستش منم دیدم
اما دلیلش هم معلوم بود که چرا گلاب جونی جواب ندادن

حالا چنتا سوال دیگه
1- میشه همیشه خوشحال بود
2- چطور میشه بهترین لحظات زندگی رو تجربه کرد
3- بعد از مرگ!
4- خنده ای برای پوشاندن گریه
5- دوست

گلابتون

مدیر بازنشسته
همه سولارو بدونه تاخیر جواب دادیا:)
ببخشید اگه زیاد سوال کردم:D
اومدم فقط بگم خسته نباشی
حالا چون اسپم نباشه چند تا سوال میپرسم:biggrin:
1- تا حالا با یه آهنگ گریه کردی؟
2- نارو یعنی چی؟(نامردی)
3- بی معرفتی؟
4- تا حالا به کسی نارو زدی؟
5- بقیه چطور؟بهت نارو زدن؟
سواله 4 رو جواب ندادی
اگه می خوای برو ادیتش کن
بازم میام.

ممنون عزيزم
خواهش ميكنم اين چه حرفيه
مرسي
اي شيطون
1- بله آهنگي كه روي وب سايت جوجو بود
2- خنجر زدن از پشت
3- كاري كه شايد رسم شده باشه
4- سعي كردم كه نزنم
5- زياددددددددد
ممنون از گوشزدتون متشكرم ....خطاي ديد بود شرمنده نديدم :(
حتما منتظرت هستم :heart:

گلابتون

مدیر بازنشسته
راستش منم دیدم
اما دلیلش هم معلوم بود که چرا گلاب جونی جواب ندادن

حالا چنتا سوال دیگه
1- میشه همیشه خوشحال بود
2- چطور میشه بهترین لحظات زندگی رو تجربه کرد
3- بعد از مرگ!
4- خنده ای برای پوشاندن گریه
5- دوست

بله جوجو جان متاسفانه نديدم .... ببخشيد قصد خاصي نداشتم شرمنده :redface:

1- البته وقتي كه به نيمه پر ليوان نگاه كني ميتوني حتي در سخت ترين لحظات دنبال بهترين قسمت باشي .... اما گاهي اوقات تلخيهاي زندگي سيلهاي محكمي به گوش آدم ميزنه .
2- بايد دلت بخواد ....وگرنه در بهترين شرايط هم چنگال نا اميدي اونقدر قوي هست كه توي دستهاي خودش مچاله ات كنه ....
3- فكر ميكنم يه دنياي متفاوت و شروعي متفاوت تر
4- گاهي اوقات خيلي لازم ميشه
5- كسي كه بتوني توي سختيها روش حساب كني و از دل و جون و بي منت پشت به پشتت همه جا همراهت باشه.نه فقط جاهاي خوش خوشان

خسته نباشی . من واقعا توش موندم کارای خونه چی میشه پس ؟! همش داری جواب میدی . بزنم به تخته . ولی فک کنم شوهرت کلی نفرینم کرده ها آخه توی مدتی که رو صندلی هستی ، کارای اون سخت تر شده ! :d از طرف من یه عذرخواهی کن ;)
1) اسم شوهرت چیه ؟
2)چه قسمتی از شرکت نفته ؟
3)مگه نمیگن دعوای زنو شوهر نمک زندگیه ؟ پس چرا شما دعوا ندارین ؟ ( بد برداشت نکنی یه وقت . منظورم این نیست که آرزوی دعوا واستون کنم فقط میخوام ببینم صحت اون نوشته چقدره ) :)
4)گفتی خودت پراید داری . ماشین شوهرت چیه ؟
5)کی گواهی نامه گرفتی ؟
6)دست فرمونت چطوره ؟
7)چند بار مالوندی ماشینو به جایی ؟ راستشو بگیا
8)مجرد که بودی ماشین بابارو میگرفتی ؟
9)تا حالا شده از دست شوهرت خیلی کفری شده باشی ولی به روش نیاری یا بالاخره یه جوری حلش کرده باشی ؟ چه موردی بوده اگه بوده ؟
10)اهل فیلم دیدن هم هستی ؟ سینما یا خونه؟

چون متاهلی این سوالارو میتونی جواب ندی ;)
1) تو دوران مجردی چند بار شده بود که از کسی خوشت بیاد ؟
2)چند تا دوست پسر داشتی ؟ اگه میشه طریقه آشناییتونم بگو :)
3)شوهرت تا حالا در مورد دوران مجردیت و اینکه آیا با کسی رابطه داشتی ازت سوالی پرسیده ؟ جواب تو چی بوده و واکنش اون چی بوده ؟
4)در دوران مجردی وقتی میرفتی بیرون تو خیابون متلک زیاد میشنیدی ؟ واکنش تو چی بوده ؟
5)تا حالا شده بوده از یه پسری خیلی خوشت بیاد ولی نتونی بری باهاش صحبت کنی ؟ ( منظورم مجردیته )

در اون موردی که گفته بودی ازم صحبت مورد داری رو توی سایت دیدید یانه باید بگم اصلا مال این حرفا نیستی :d ;) واقعا خوشبحال شوهرت

Qomri

عضو جدید
سلام گلاب خانوم

می رم سراغ سوالهام ببخشید دیر اومدم

1. زندگی رو چطور باشه خوبه ؟
2. زندگی چطور نباشه خوبه؟!
3. فکر میکنید چرا ما اینقدر غرق روزمرگیها می شیم و از زندگی لذت نمی بریم؟
4. شما فکر میکنید یه نفر کی می تونه پیش خودش به این نتیجه برسه که می فهمه؟(عقلش میرسه!)
5. تا به حال شده مرگ رو جلوی چشمتون بیبنید اگه آره تعریف کنید .
6. بعد از اینکه از خطر مرگ نجات پیدا کردید چه حالی داشتید یا نمی دونم خودتون بگید!
7. فکر میکنید کی آماده می شید (بعد از 120 سال ) دار فانی رو وداع بگید!!!!!!؟ (جواب این سوال اختیاری ست!)

گلابتون

مدیر بازنشسته
خسته نباشی . من واقعا توش موندم کارای خونه چی میشه پس ؟! همش داری جواب میدی . بزنم به تخته . ولی فک کنم شوهرت کلی نفرینم کرده ها آخه توی مدتی که رو صندلی هستی ، کارای اون سخت تر شده ! :d از طرف من یه عذرخواهی کن ;)
1) اسم شوهرت چیه ؟
2)چه قسمتی از شرکت نفته ؟
3)مگه نمیگن دعوای زنو شوهر نمک زندگیه ؟ پس چرا شما دعوا ندارین ؟ ( بد برداشت نکنی یه وقت . منظورم این نیست که آرزوی دعوا واستون کنم فقط میخوام ببینم صحت اون نوشته چقدره ) :)
4)گفتی خودت پراید داری . ماشین شوهرت چیه ؟
5)کی گواهی نامه گرفتی ؟
6)دست فرمونت چطوره ؟
7)چند بار مالوندی ماشینو به جایی ؟ راستشو بگیا
8)مجرد که بودی ماشین بابارو میگرفتی ؟
9)تا حالا شده از دست شوهرت خیلی کفری شده باشی ولی به روش نیاری یا بالاخره یه جوری حلش کرده باشی ؟ چه موردی بوده اگه بوده ؟
10)اهل فیلم دیدن هم هستی ؟ سینما یا خونه؟

سلام عزيز ممنونم
نه بابا اين چه حرفيه يك شب كه هزار شب نميشه :biggrin:
1- آقا رضا
2- پالايش و پخش فراورده هاي نفتي
3- گفتم كه ما عوض دعوا بحث و اختلاف نظر داريم خوب اينم نمك ماست ديگه ...نمك تصفيه شده است .:biggrin:
4- همين يكي رو داريم قبلا يه رنو هم داشتيم اما فروختيمش
5- دو سال پيش ولي از رانندگي وحشت دارم .
6- بد نيست اما زياد مانور نميدم
7- هيچي چون زياد پشت فرمون نميشينم
8- نه
9- به اون صورت كه كفري بشم نه اما بوده كه عصباني بشم و به روش نيارم ... يكبار توي يه بحث خانوادگي ( بحث سياسي بود )طرف منو نگرفت ... همين
10 - از سينما متنفرم.... خونه رو ترجيح ميدم .... فيلم هم خيلي دوست دارم ببينم البته بدون سانسور :D

گلابتون

مدیر بازنشسته
چون متاهلی این سوالارو میتونی جواب ندی ;)
1) تو دوران مجردی چند بار شده بود که از کسی خوشت بیاد ؟
2)چند تا دوست پسر داشتی ؟ اگه میشه طریقه آشناییتونم بگو :)
3)شوهرت تا حالا در مورد دوران مجردیت و اینکه آیا با کسی رابطه داشتی ازت سوالی پرسیده ؟ جواب تو چی بوده و واکنش اون چی بوده ؟
4)در دوران مجردی وقتی میرفتی بیرون تو خیابون متلک زیاد میشنیدی ؟ واکنش تو چی بوده ؟
5)تا حالا شده بوده از یه پسری خیلی خوشت بیاد ولی نتونی بری باهاش صحبت کنی ؟ ( منظورم مجردیته )

در اون موردی که گفته بودی ازم صحبت مورد داری رو توی سایت دیدید یانه باید بگم اصلا مال این حرفا نیستی :d ;) واقعا خوشبحال شوهرت

سلام مجدد
1- خوب خيلي زياد
2- دوست پسر به اون مفهوم كه شما فرض ميكنيد نداشتم كه بريم بگرديم يا تلفني صحبت كنيم يا كلا دوست باشيم ... اما توي محل كارم با خيلي از همكارام دوست بوديم ... اما فقط دوست ... همين
3- نه ....ولي من براش همه چيز رو گفتم البته چيز خاصي براي گفتن نداشتم ...اما كلا اعتقاد اون هم بر اين اساس است كه دوران قبل از ازدواج هركسي به خودش مربوطه
4- تازماني كه دبيرستاني بودم خيلي بود ... اما بعد كمتر بود خوب واكنش من هميشه سكوت بود .... با بعضي از دوستام كه برميگشتيم خونه اونها عكس العمل نشون ميدادن يا جواب ميدادن كه من واقعا از اينكارشون عذاب ميكشيدم براي همين اكثرا تنها برميگشتم .
بعدش هم كه ميرفتم اداره هم به همين صورت بود مردم ازار زياد بود اما من توجهي نميكردم .:cool:
5-اره .... پسر همسايمون بود ... خيلي متين و باوقار بود ... اما چون دوست داداشم بود من ازش خجالت ميكشيدم ... خيلي هم به من محبت داشت ... اما متاسفانه شهيد شد.

مرسي ... نظر لطف شماست ..متشكرم

گلابتون

مدیر بازنشسته
سلام گلاب خانوم

می رم سراغ سوالهام ببخشید دیر اومدم

1. زندگی رو چطور باشه خوبه ؟
2. زندگی چطور نباشه خوبه؟!
3. فکر میکنید چرا ما اینقدر غرق روزمرگیها می شیم و از زندگی لذت نمی بریم؟
4. شما فکر میکنید یه نفر کی می تونه پیش خودش به این نتیجه برسه که می فهمه؟(عقلش میرسه!)
5. تا به حال شده مرگ رو جلوی چشمتون بیبنید اگه آره تعریف کنید .
6. بعد از اینکه از خطر مرگ نجات پیدا کردید چه حالی داشتید یا نمی دونم خودتون بگید!
7. فکر میکنید کی آماده می شید (بعد از 120 سال ) دار فانی رو وداع بگید!!!!!!؟ (جواب این سوال اختیاری ست!)

عليك سلام حسين جان
خوش اومدي عزيز
1- همين جوري كه هست عاليه ... بر پايه رفاقت
2- پر از بدبيني و شك و ترديد و دودلي و تظاد افكار
3- شايد فقط به خاطر اينكه سعي نميكنيم به زندگيمون رنگهاي جالبتري بزنيم و هميشه از همون رنگ قديمي و پوسيده استفاده ميكنيم و هيچ ذوقي به تغييرات نداريم .
4- هر موقع كه تونست اول خودشو بشناسه و براي خودش تصميم بگيره نه اينكه ديگران لقمه هاي جويده شده به دهانش بگذارند.
5- اره ... يكبار كه تصادف كرده بوديم ... مجرد بودم تو راه كرمانشاه بوديم ... لاستيك ماشين تركيد و ماشين چند دور دور خودش چرخيد و درماشين باز شد مادربزرگم و برادر كوچكيم از ماشين پرت شدن بيرون .... بالاخره وقتي ماشين وايساد ... همه ريختيم بيرون و اونهارو كه چند كيلومتر ازما دورتر افتاده بودند پيدا كرديم ... مادربزرگم به كما رفته بود و برادرم حسابي زحمي شده بود اما بالاخره هردوشون نجات پيدا كردند خداروشكر .... اما وحشت اين حادثه هميشه جلوي چشمم مونده بود ...
6- هميشه كابوسش رو ميديدم... شبهاي با جيغ از خواب ميپريدم ... اخه خيلي كوچيك بودم 6 ساله بودم
7- وقتي كه احساس كنم كه خانواده ام ديگه هيچ احتياجي به من نداشته باشن حالا هرموقع كه باشه مهم نيست . آماده رفتن ميشم .

گلابتون

مدیر بازنشسته
دوستان عزيز اگه مطلبي رو جا انداختم لطفا بهم تذكر بدهيد ممنونم
:gol:گلاب :gol:

کافر خداپرست

-
کاربر ممتاز
خواهرم سلام!

خواهرم سلام!

من از همه ديرتر رسيدم، ببخشا!
مي‌دانم جاي پرسشي باقي نمانده است. فقط آمدم حق همسايگي در باشگاه را به جا بياورم. مي‌گويند با همان محشور مي‌شوي که در دنيا با آن محشور بوده‌اي... و تو که خود گلي و با گل‌هايي...
به "شکوفه‌"ها به "باران" برسان سلام ما را!

آخرین ویرایش:

گلابتون

مدیر بازنشسته
من از همه ديرتر رسيدم، ببخشا!
مي‌دانم جاي پرسشي باقي نمانده است. فقط آمدم حق همسايگي در باشگاه را به جا بياورم. مي‌گويند با همان محشور مي‌شوي که در دنيا با آن محشور بوده‌اي... و تو که خود گلي و با گل‌هايي...
به "شکوفه‌"ها به "باران" برسان سلام ما را!
سلام عزيز جان
خوش اومدي خيلي هم ديرنكردي دوست خوب و مهربونم ... افتخار دادين اگه سوالي داشته باشيد درخدمت هستم .... خوشحال ميشم كه سوالات شمارو جواب بدم.

سحر از نسيم پرسيد به كجا چنين شتابان
به هر آن كجا كه باشد به جز اين سرا سرايم ///:gol:

راستی در مورد اونیکه در مورد کامران و هومن گفتی و گفتی تنها گروهی هستن که تا حالا دووم آوردن بگم یه چیزیو :
حتما میدونی که باهم داداشن و تازه از تقریبا 3 ساله که مستقل شدن
گروه قبلی که توش بودن بلک کتز بود که جدا شدن .
ضمنا داداشا که همدیگرو ول نمیکنن ;)

1) مگه این ماجرای دوست داداشت که شهید شد مال کیه ؟ زمان جنگه ؟!!
2)دقیقا چند تا گیاه تو خونه داری ؟ میشه تعداد بگی ؟
3)چند ساعت هر روز تو سایتی ؟
4) خط اینترنتت دیال آپه یا adsl ؟
5)از لحاظ آرایش کردن در چه حدی ؟ غلیظ متوسط کم ؟
6)از اون تیپ دخترایی که گاهی اوقات ارشاد بهشون گیر میده خوشت میاد ؟ مانتو کوتاه ، شال کوتاه ، ...

گلابتون

مدیر بازنشسته
راستی در مورد اونیکه در مورد کامران و هومن گفتی و گفتی تنها گروهی هستن که تا حالا دووم آوردن بگم یه چیزیو :
حتما میدونی که باهم داداشن و تازه از تقریبا 3 ساله که مستقل شدن
گروه قبلی که توش بودن بلک کتز بود که جدا شدن .
ضمنا داداشا که همدیگرو ول نمیکنن ;)

1) مگه این ماجرای دوست داداشت که شهید شد مال کیه ؟ زمان جنگه ؟!!
2)دقیقا چند تا گیاه تو خونه داری ؟ میشه تعداد بگی ؟
3)چند ساعت هر روز تو سایتی ؟
4) خط اینترنتت دیال آپه یا adsl ؟
5)از لحاظ آرایش کردن در چه حدی ؟ غلیظ متوسط کم ؟
6)از اون تیپ دخترایی که گاهی اوقات ارشاد بهشون گیر میده خوشت میاد ؟ مانتو کوتاه ، شال کوتاه ، ...

سلام نيما جان
اوه چه اطلاعات مبسوطي ... شرمنده من اصلا نميدونستم.... جدي داداشن ؟ اما اصلا شكل هم نيستن چه جالب!!!!!!!!!!!!!!!!:surprised:

1- نه اما به عنوان شهيد معرفيش كردن .... بعد از جنگ موقع سربازي رفته بودن براي پاكسازي ميدانهاي مين ....
2- نميدونم تا حالا نشمردم اما اسم همشون رو توي تالار كشاورزي تاپيك شماچه گياهي تو خونه دارين ... نوشتم ...شايد نزديك به 40 يا 50 نوع باشه ... تا حالا نشمردم .
3- خيلي نيستم من هميشه چراغ حضورم روشنه اما مابينش ميرم به كارهام هم ميرسم
4- اي دي اس ال
5- كم ... زياد اهل آرايش كردن نيستم ... اما خيلي دوست دارم كه هميشه مرتب و شيك باشم ... خيلي به ست بودن اهميت ميدم
6- نه اصلا متنفرم .... من بهشون ميگم بيلي بورد تبليغاتي شركتهاي تجاري

sepide_86

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام گلی جون,فقط یه سوال تو اکثرا شبا هستی سما و امیر و باباشون شاکی نمیشن؟!

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

به به ببين كيو آوردن رو صندلي....آخه تو گناهي هستي دلم نمياد سوال بپرسم :cry:

ولي چه ميشه كرد :biggrin:

1.ميدوني چه قدر ماهي؟
2.پسر دوست داري يا دختر؟اسمي هم كه دوست داري واسش بذاري بگو ;)
3.نماز ميخوني؟اگه ميخوني چقدر طول ميكشه نمازت؟چقدرش حواست دقيقا به خود نماز هست؟
4.آخرين باري كه رفتي سينما؟با كي؟كي؟
5.شخصيت محبوبت؟
6.بزرگترين عيب من چيه؟
7.فرض كن يكي از پسراي باشگاه بخواد بياد خاستگاريت دوست داري كي باشه؟(ميدونم سوال سختي بود ببخشيد :cry:)
8.موسيقي گوش ميدي؟نظرت در مورد شادمهر چيه؟
9.اسم يه نفر كه تو دلت ازش نفرت داريو بگو...چرا ازش متنفري؟
10.نظرتو در مورد اين افراد بگو
كاندوليزا رايس
سيد محمد خاتمي
غلامعلي حداد عادل
جورج بوش
فرح ديبا

گلابتون

مدیر بازنشسته
سلام گلی جون,فقط یه سوال تو اکثرا شبا هستی سما و امیر و باباشون شاکی نمیشن؟!

سلام عزيزم ..چرا فقط يه سوال؟:surprised:
يه توضيحي كه قبلا هم دادم بازم ميدم من چراغ حضورم روشنه اما بيشتر مواقع پشت دستگاه نيستم و به كارهاي خودم ميرسم ولي كامپيوتر رو خاموش نميكنم .
شبها كه بچه ها خوابن هيچي
باباشون هم به كاراهاي خودش ميرسه و يا مطالعه ميكنه :D
من فقط از وقت آزادم استفاده ميكنم . :redface:

mongol

عضو جدید
سلام جدا شوهرت مشکل نداره شب ها میایی اون میره سراغ مطالعه تو هم پای کامپیوتر مگه میشه؟!!!!!!!!!!
یه چیزه دیگه تا حالا نظرشو در مورد اواتارت پرسیدی؟!

آخرین ویرایش:

گلابتون

مدیر بازنشسته
سلام

به به ببين كيو آوردن رو صندلي....آخه تو گناهي هستي دلم نمياد سوال بپرسم :cry:

ولي چه ميشه كرد :biggrin:

1.ميدوني چه قدر ماهي؟
2.پسر دوست داري يا دختر؟اسمي هم كه دوست داري واسش بذاري بگو ;)
3.نماز ميخوني؟اگه ميخوني چقدر طول ميكشه نمازت؟چقدرش حواست دقيقا به خود نماز هست؟
4.آخرين باري كه رفتي سينما؟با كي؟كي؟
5.شخصيت محبوبت؟
6.بزرگترين عيب من چيه؟
7.فرض كن يكي از پسراي باشگاه بخواد بياد خاستگاريت دوست داري كي باشه؟(ميدونم سوال سختي بود ببخشيد :cry:)
8.موسيقي گوش ميدي؟نظرت در مورد شادمهر چيه؟
9.اسم يه نفر كه تو دلت ازش نفرت داريو بگو...چرا ازش متنفري؟
10.نظرتو در مورد اين افراد بگو
كاندوليزا رايس
سيد محمد خاتمي
غلامعلي حداد عادل
جورج بوش
فرح ديبا

عليك سلام شادمهر جان خوش امدي
اشكالي نداره عزيز بپرس گلم ولي مثل اينكه هيچكدوم از پستهاي منو نخونديهااااااااااااا:redface:

1 - اين نظر لطف شماست ... نه نميدونم ... تو ميدوني بهم بگو:D
2- جواب دادم
3- توي اينكار يخورده تنبلم ... اما وقتي هم بخونم همه حواسم رو جمع ميكنم :redface:
4- با برادر كوچيكم و خانم برادر بزرگم و دخترش .... فكر ميكنم حدود 10 سال پيش:warn:
5- سينمايي؟؟؟ خواننده ؟؟؟ يا ....؟؟؟ ( دوباره بپرس)
6- تو عيبي نداري گلم ...خيلي هم خوب و مهربوني فقط چون خواستي برايت يه نصيحت از مادرم ميگم:مامانم به من ميگفت هرچي خواستي به كسي بگي اول خوب توي دهنت مزه مزه اش كن .... اما تو خيلي فهميده و باهوش و زرنگتر از من هستي گلم
7- :gol:پستهاي قبلي رو بخون :gol:
8- بله... خيلي مهيج و رومانتيك و عاشقانه ميخونه اما آلبومهاي قديميش خيلي بهتره
9- يكي از همكارام بود ... اما الان ديگه نه از هيچ كس متنفر نيستم ... نميدونم چرا به من حسودي ميكرد....:surprised:
10- افرادي كه اسم بردي همه سياسي هستند ... همون چيزي كه من اصلا طرفش نميرم ودر مورد هيچكدوم نظري ندارم عزيز. شرمنده :redface:

گلابتون

مدیر بازنشسته
سلام جدا شوهرت مشکل نداره شب ها میایی اون میره سراغ مطالعه تو هم پای کامپیوتر مگه میشه؟!!!!!!!!!!
یه چیزه دیگه تا حالا نظرشو در مورد اواتارت پرسیدی؟!

سلام مونگل جونم خوش اومدي عزيز
نه گفتم كه ما بيشتر باهم رفيقيم همه كارهامون رو با هم انجام ميديم بعد كه كاري نداشتيم هركدوممون هركاري كه خواستيم انجام ميديم و گاهي اوقات هم با هم فيلم نگاه ميكنيم يا ميريم بيرون نيم ساعت قدم ميزنيم و زود برميگرديم .. يا اينكه .... بالاخره يه جوري سر خودمون رو گرم ميكنيم ... اما تا هرساعت كه هركدوممون بيدار باشيم اون يكي هم بيداره ...:redface::heart:

بيشتر آواتارام هم با نظر اون انتخاب ميكنم ... خيلي خوش سليقه است .;)

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام سايه ي عزيز...من موضوع ازدواجتو نميدونستم بنل جان بهم گفت ...هم بابت چند تا سوال بالا ازت معذرت ميخوام هم بابت بعضي از رفتارهام تو باشگاه كه باهات داشتم (تورو دختر فرض كرده بودم) :w09:

1.چرا من اينقدر بي توجهم ؟؟:w22:
2.شوهرت ظرفم ميشوره؟ :biggrin:
3.آخرين باري كه باهم رفتيد بيرون كي بود ؟كجا؟
4.شخصيت محبوبت تو خواننده ها و سينما و فوتباليستها كيه؟واسه شوهرتم بگو :w16:
5. آخرين باري كه گريه كردي كي بوده؟
6.نظرت در مورد ورژن جديد باشگاه چيه؟به نظرت اگه مثل قبل بود بهتر نبود؟
7.اگه ادمين بودي چه كار ميكردي كه ادمين فعلي نميكنه؟
8.فكر ميكني چه جوري خواهي مرد؟(بعد 120 سال)
9.عطر مورد علاقت؟
10.PET دوست داري؟اگه داري چي؟

مرسي سايه خانم...بازم معذرت ميخوام ازت :gol:

b A N E l

عضو جدید
سلام گلم، امروز چطوری؟

1. گفتي خودتو، شوهرت از کدوم دانشگاه مدرک گرفتيد؟
2. راستي نمره اخلاق اسلاميتو نگفتي؟
3. اهل شوخي هستي؟ (يعني اگه باهات شوخي کنن، ناراحن نميشي؟)
4. گفتي تا قبل از ازدواج همسرتو نميشناختي، به نظرت بعد از ازداج يکم دير نيست براي شناخت؟ (منظورم اينه که ديگه کار از کار گذشته)
5. به نظرت آدم کينه اي هستي؟ (به خاطر اون نصيحت شادمهر و اون يکباري که شوهرت تو بحث سياسي طرفتو نگرفت ميگم، آخه هنوز يادته!)
6. اگه خداي نکرده، شوهرت تو جمع بهت توهين کنه (گفتم خدا نکنها) باهاش چکار ميکني؟ (قهر ميکني؟)
7. درسته پول خوشبختي نمياره، ولي قبول داري، بي پولي بدبختي مياره؟
8. بدترين سوتي که دادي؟ (که هنوزم بهش فکر کني، خجالت بکشي)
9. پشيمون نيستي رو صندلي نشستي؟ (فکر نميکني، برخورد بچها عوض شده؟)
10.گفتي منتظر يه نفر هستي، کي؟

:gol:تقديم به گلي منتظر:gol:
اين روزها که مي گذرد، هر روز در انتظار آمدنت هستم!
اما با من بگو که آيا، من نيز در روزگار آمدنت هستم؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.