و ما سوالات سری 2

هنوز سری اول جواب ندادیا:دی
دادماااا.... یه نگا بنداز..... 
1- وجود خدا رو چطور میشه اثبات کرد؟
از راه های مختلف. تا حالا اثبات شده. مثل عقل. مثلا ریاضی. البته دارم روش کار می کنم هروقت شد بیا بهت میگم
2- به نظرت خدا هدفش از خلقت بشر چی بود؟(فقط عبادت کردنش؟)
سوالات تکراریه هاااا..... نه. هدفش نمیتونه عبادتش باشه. چون خدا به عبادت کردن ما نیاز نداره.
3-میدونی فرق بین کافر ضمنی و کافر حربی چیه؟
اینو نمی دونم..... آخه چه سوالیه؟!! فک می کنم کافر ضمنی یعنی کافری که به خدا اعتقاد نداره، کافر حربی اینه که اعتقاد داره و با مسلمون وارد جنگ میشه!!!!! نمی دونم خیلی سخته سوالت
4- مگه نمیگن خدا همه جا هست پس چرا واسه عبادت کردنش به طرف قبله وا میستن؟ یا واسه دعا کردن میرن امام زاده ها؟ و ...
به خاطر اینکه هرکسی یه انرژی به زمین میده. وقتی این انرژی ها با هم باشن قدرت عملشون بالا میره. وقتی همه رو به قبله وامیستن از یه نوع قانون و اثل پیروی می کنن. باعث میشه همبستگی به وجود بیاد. فک کن تو مسجد هرکسی رو به یه سمت نماز میخوند!!!! اون اتحاد از بین میرفت.
5-به نظرت خدا میتونه سنگی رو خلق کنه که خودش نتونه ورش داره؟
مطمئنا نه. تو میتونی چیزی اختراع کنی که از پسش بر نیای؟؟؟؟ بازم یه راهی داری براش! همیشه قدرت خالق از مخلوق بیشتره.
6- نظرت در مورد جکم اعدام واسه زورگیرا چیه؟
عالیه..... اگه اعدامشون نمی کردن هم رواج پیدا می کرد هم مردم میترسیدن.
7-وجدان چیه و چقدر با دین و شرع و عقل تفاوت داره؟ (آدم با وجدانی هستی؟)
وجدان اون قسمت از وجود آدمه که فقر بین خوب و بدو میفهمه. به نظر من فرقی نداره. نمیشه با هم مقایسشون کرد.
آره هستم. خیلی زود عذاب وجدان میگیرم وقتی کار بدی می کنم.
8- نماز و قران میخونی ؟ سایر احکام اسلمی رو انجام میدی؟( اگه آره معنی چیزهایی رو که میگی چقدر بلدی و میفهمی؟)
نماز می خونم ولی نماز قضا هم زیاد دارم. قرآن گاهی آره می خونم ولی کم. روزه می گیرم. و تا جایی که بتونم آره سعی می کنم انجامشون بدم. ولی خیلی وقتا از پسش برنیومدم.
فک می کنم هرکسی یه درکی داره از دینش و اعتقادش.
9-نظرت در مورد عشق و ارتباط با جنس مخالف قبل از ازدواج چیه؟(رابطه معقول منظورمه منحرف نباشی یهوووووو:دییی --- و اگه جوابت آره هستش از نظر اسلام چی؟ چون مطمئنم خواه ناخواه مسلمان هستی؟)
به نظر من (درمورد ازدواج صحبت می کنم) اول باید با عقلت تصمیم بگیری... ممکنه از یه نفر خوشت اومده باشه، ولی اول با عقل باید تصمیم بگیری. اگه اوکی بود یه رابطه (به قول خودت سالم) واسه آشنایی لازمه. من نظر خودارو نمی دونم. چون نگفته با نامحرم صحبت نکن! البته به نظرم دل بستن قبل ازدواج اشتباه محضه.
10-نظرت در مورد سوالای بالا چیه؟
سخت بود.... بعضیاش ازونایی بود که آدم میدونه نمیتونه بیان کنه!
اگه ناراحت نمیشی بازم میام
میشه نیای ؟؟ 
شوخی می کنم تشریف بیارین
اگه هم ناراحت میشی بازم میام چون خاصیت صندلی داغ همینه