صندلی داغ : فلق(مدیر تالار اسلام و قرآن)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

soqrat

عضو جدید
1. دختر بودن بهتره یا پسر بودن؟ چرا؟
2. فلسفه دوست داری؟ یه دختر که احساساتش بر تعقلش میچربه میتونه فیلسوف خوبی بشه؟
3. از تالار اسلام و قرآن راضی هستی؟
4. یه تیپ آدمای خاص و محدودی میان اونجا یا بیشتر اعضا سرمیزنن؟
5. برای استقبال بیشتر اعضای باشگاه چه طرحی داری؟
6. کار اصلی یه مدیر چیه؟
7. برخورد و تعاملت با اعضای فعال تالار چطوریه؟
8. راستی تو موسیقی هم گوش میدی؟ چی؟

phalagh

مدیر بازنشسته
بازم سلام...
مداد رنگیتو بردار روی اسمهای زیر یه رنگ بکش..رنگ بندی کن...

1- مدیر سایت
2- مدیر ارشد
مدیر تالار گفتگوی آزاد
4- مدیر تالار زنگ تفریح
5- مدیر مهندسی مواد ومتالورژی
6- مدیر تالار موسسه خیریه
7- مدیر مهندسی شیمی
8- مدیران معماری
9- مدیران مهندسی صنایع
10- مدیر تالار اسلام و. قرآن
....از سایر مدیرا عذر میخوام جا نبود دیگه....:D
1. شیری
2. ارغوانی
3. صورتی
4. قرمز
5. متالیک
6. طلایی
7. سبز بهاری
8. ......
9. .....
10. آبی

اونایی که نقطه چین گذاشتم.چون شناختی ندارم.

خوشم اومد چون نکات خوبیرو در مورد کامران وهومن گفتی و فهمیدم تا حدودی هستی توی دنیای خواننده های اونوری
1) خداییش من میخوای بدونم چادر چرا ؟ توی یه سوالم پرسیدم که اگه توی ایران هم آزاد بشه بازم چادر ؟ گفتی اره ! گفتی یه مانعه . آخه وقتی همه مردم ایران به بی حجابی عادت کنن دیگه واسشون عادی میشه بی حجابی . دیگه فک نکنم نیازی به مانع باشه . نظرت چیه ؟
2) تا حالا شده کسی بهت بگه چادرتو در بیار وقتی میخوای بری بیرون ؟
3) دلت میخواست توی ایران حجاب آزاد بود ؟

phalagh

مدیر بازنشسته
بازم سوال:

1- معنی شعر توی امضامو تفسیر کن؟
2- برخود امروزی ما در مورد دین چیه؟
3- ایمان چیه؟
4- نظرت راجع به ...می بخور منبر بسوزان ، مردم آزاری نکن!...چیه؟؟؟
5- چرا جواونای ما از لحاظ دینی بی هویت هستند؟
6- به دینت با تحقیق رسیدی؟چطور؟
7- نظرت راجع به طرح ارشاد چیه؟درسته/غلطه/چرا؟
8- آزادی رو تعریف کن؟
9- خودت رو تو یه جمله تعریف کن؟
10- منو تو یه جمله تعریف کن؟
ممنون
خسته نباشی.
1. دین اونقدر وسیعه که فقط کسانی که توش غرق میشن(گوهر) میتونن درکش کنن.
2. گهی وقتابعضیها دین رو دستمایه ای برای رسیدن مقاصد دنیونی خودشون قرار میدن. که متاسفانه تعداد این افراد کم نیست. گاهی وقتا بعضیها شاید برای دنیا کار نمیکنن اما رفتارشون طوریه که باعث دافعه میشن. گاهی وقتا هم بعضیها اینقدر قشنگ با دینشون ارتباط برقرار میکنن که در اعمالشون نمود پیدا میکنه و نه تنها باعث دافعه نمیشه که حتی کسانی که درست در نقطه مقابلشون قرار دارن هم جذبشون میشن. و این زیباترین افراد هستن.
3. ایمان یعنی کاری رو که میکنی با تمام وجودت لمس کرده باشی و از عمق وجودت نشات میگیره.
4. حق الناس. معلومه دیگه.
5. چندین دلیل وجود داره. اول در خانواده روش درستی برای آشناییشون نداشتن و یا اصلا روشی نداشتن. دلیل دوم جامعه است که از یک طرف روش درستی نداره و از طرف دیگه با برخی رفتارها باعث دافعه میشه. جوون ما از یه طرف این طرف همچین رفتارهایی رو میبینه و زده میشه و از طرف دیگه چیزی که در نقطه مقابل هم بهش نشون داده میشه علی رغم ظاهر زیبایی که داره با روح و ذات جوون همخوانی نداره.خوب بالطبع دچار سردرگمی و بی هویتی میشه.
6. اول که با تحقیق نبود. جو خانواده ایجاب میکرد. ولی کم کم روابطی که دربیرو ناز خانواده داشتم هم مزید بر علت شد. و بعد از اون از دور دبیرستان کم کم سوالات و شک و تردید ها شروع شد برای هر چیزی که سوال داشتم رفتم دنبالش تا به جواب برسم. خیلی از جوابهایی که گرفتم قانع کننده بود. و اونایی که قانعم نکرد در مقابل بقیه موارد سر تعظیم فرود اوردن و خللی در اعتقاداتم ایجاد نکردن. و اینو هم بگم که درسته در جو خانواده به این سمت اومدم.ولی در حال حاضر از بقیه اعضای خانوام سختگیرترم.
7. توی لینک زیر مفصلا توضیح دادم. اگه بخوام دوباره بگم طولانیه
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=34603&#post177328
8. آزادی یعنی رهایی از حصار
9. یه ادم احساسی و عاطفی ، که آرزوی دنیویش ارامشه.
10. یه آدمی که مطالعش خوبه، یه کمکی مغرور :D خیلی خوب و معتقد.
سلامت باشید

phalagh

مدیر بازنشسته
سلام فلق جان
خوبی گلم؟
1.سن مناسب واسه ازدواج؟
2.چندتا بچه دوست داری؟
3.عشق قبل از ازدواج یا بعد از ازدواج؟
4.تا حالا عاشق شدی؟
5.به نظرت عشق چه رنگیه؟
عزیز شرمنده اگه تکراری یا چرند بود :(
:gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol:
سلام. گلکم.
1. سن ازدواج وقتیه که ادم خودش رو شناخته باشه.و بدونه از زندگی چی میخواد و بدونه از عهده ی مسئولیتی که بهش میدن بر میاد
2. 2 تا
3. قبل از ازدواج
4. نه
5. رتگارنگ
نه عزیزم چرند چیه، عالی بود.

phalagh

مدیر بازنشسته
سلام فلق جون
خوبی؟
1-اگه بخوای به یکی تذکر بدی چطوری این کار و می کنی؟
2-تا حال شده دروغ بگی؟دروغ مصلحتی چه طور؟
3-منو می شناسی
4-از سوسک می ترسی؟
5-کدوم حیوون رو دوست داری؟
6-دوست داشتی جای کی بودی؟
7-دوست داری به جای جشن عروسی فقط بری مکه وبرگردی؟
8-دوست داری همسر اینده ات چطوری باشه؟
9-دوست داری فرزند اولت دختر باشه یا پسر؟
10-به فال اعتقاد داری؟
ممنون:gol:
سلام عزیزم
مرسی خوبم
1. خوب بستگی داره. معمولا براش توضیح میدم که اگه اینطوری باشه بهتره. ولی گاهی قتا هم آروم بهش میگم که این کارت درست نبود.
2. چند سالی هست که سعی میکنم دروغ نگم. ولی متاسفانه گاهی وقتا پیش میاد.
3. نه زیاد افتخار نداشتم.
4. اگه دمپایی پام باشه نه.
5. خرگوش
6. نمیدونم.چیزی به ذهنم نمیاد
7. نه.
8. مهربون. خوش قلب و صادق
9. بین دوستام تنها کسیم که همیشه گفتم فرقی نمیکنه.
10. نه زیاد. ولی یکی از دوستام یه بار برام فال گرفت که درست دراومد.
:gol:

k.m.r.c

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من بازم اومدم...
خوب چی کار کنیم یه مدیر تالار اسلام و قرآن که نداریم....:D

1- کدوم صفت خدا رو دوست داری؟چرا؟
2- اگر محمد برتر بود چرا گفت خدایا تو پاکی ولی بایزید گفت خدایا چه پاکم؟
3- اصل اول زندگیت چیه؟
4- عدالت چیه؟
5- کی تو باشگاه نقطه ی عکس عقایدته و کی هم سو با عقایدت..اسم میگیا؟
6- توی رشتت به پدیده ای بر خوردی که به وجود خدا ایمان بیاری؟
7- دوست داشتی تو چه برهه از تاریخ زندگی کنی؟
8- تا حالا زود قضاوت کردی ؟بعدش چه حسی داشتی؟
9- یه بیت از خیام ، سعدی ، حافظ، فردوسی، نظامی،مولانا بنویس؟سخته ولی ممکنه؟:D
10- سوالام سخته؟دوست داری باز بیام؟
مرسی!

phalagh

مدیر بازنشسته
1. دختر بودن بهتره یا پسر بودن؟ چرا؟
2. فلسفه دوست داری؟ یه دختر که احساساتش بر تعقلش میچربه میتونه فیلسوف خوبی بشه؟
3. از تالار اسلام و قرآن راضی هستی؟
4. یه تیپ آدمای خاص و محدودی میان اونجا یا بیشتر اعضا سرمیزنن؟
5. برای استقبال بیشتر اعضای باشگاه چه طرحی داری؟
6. کار اصلی یه مدیر چیه؟
7. برخورد و تعاملت با اعضای فعال تالار چطوریه؟
8. راستی تو موسیقی هم گوش میدی؟ چی؟
1. هر کدوم خصوصیات خاص خودش رو داره. بهتره هر کی جای خودش باشه.من که راضیم
2. فلسفه اره. البته زیاد طرفش نرفتم تا حالا. ولی اینو هم قبول ندارم که یه دختر نمیتونه فیلسوف بشه.
3. آره. ولی دلم میخواد بیشتر بهش سر بزنن.
4. نمیتونم بگم بیشتر افراد میان. ولی تیپایی هم که میان مختلفن. بعضیها مخالف.برخی موافق.بعضی بین ایندو
5. باید یه جوری بشه که رابطه با خدا رو راحت کنیم. خیلی ها چون سخت میگیرن سر نیمزنن ولی اگه احساس کنن راحته اینطور نیست. و البته باید بدونن که اونایی هم که معتقدن خیلی معمولین.
6. نظم و ترتیب تالار ، ایجاد ارامش در تالار. حفظ صمیمیت بین اعضا. جلوگیری از ارسال مطالبی که میتونه برای سایت خطرناک باشه.
7. خوبه. گاهی وقتا کم لطفی هایی پیش میاد. ولی تمام سعیم جلوگیری از درگیری بوده. ولی خوب سوئتفاهم هم ایجاد میشه.
8. آره. در پستهای قبل مفصلا توضیح دادم.

atish_baran

عضو جدید
کاربر ممتاز
:gol:سلام فلق با احساسم:gol:

:gol:خدا قوت:gol:
  1. اگه کسی تو رو دوس داشته باشه ولی تو دوسش نداشته باشی چه کار می کنی؟

[*]
    اجتماعی هستس یا منزوی؟
    [*]
    اگه کسی ازت انتقاد کنه نصفش می کنی؟
    [*]
    اگه استاد از کلاس بندازتت بیرون میری منت کشی؟

phalagh

مدیر بازنشسته
خوشم اومد چون نکات خوبیرو در مورد کامران وهومن گفتی و فهمیدم تا حدودی هستی توی دنیای خواننده های اونوری
1) خداییش من میخوای بدونم چادر چرا ؟ توی یه سوالم پرسیدم که اگه توی ایران هم آزاد بشه بازم چادر ؟ گفتی اره ! گفتی یه مانعه . آخه وقتی همه مردم ایران به بی حجابی عادت کنن دیگه واسشون عادی میشه بی حجابی . دیگه فک نکنم نیازی به مانع باشه . نظرت چیه ؟
2) تا حالا شده کسی بهت بگه چادرتو در بیار وقتی میخوای بری بیرون ؟
3) دلت میخواست توی ایران حجاب آزاد بود ؟
1. ببین من در هر شرایطی حجاب رو ترجیح میدم.اونم کامل در حدی که اسلام سفارش کرده.ولی نوع پوششم به شرایط جامعه بستگی داره. در شرایط فعلی جامعه چادر رو ترجیح میدم.اما همونطوری که گفتم اگه برم اروپا قطعا چادر نمیپوشم. چون حجاب یه چیزه جلب توجه یه چیز.یه وقتایی لازمه چادر بپوشی و رو بگیری ولی یه وقتایی همین رو گرفتن باعث جلب توجه میشه که درست نیست. تو شرایطی که همه مردم بیحجابن چادر پوشیدن جلب توجه میکنه. امیدوارم تونسته باشم منظورم رو بگم.
2. نه. اصلا
3. نه.اگه قرار باشه وضع از اینم بدتر بشه که مجبور باشم هر قیافه ای رو تو خیابون ببینم .نه.

گلابتون

مدیر بازنشسته
سلام فلق جان بازم مزاحم شدم
:redface:
1/مرسي كه منو مقاوم ديدي زيادم اينطوري نيستم ... ازكجا به يه همچين باوري از من رسيديد ؟
2/تا حالا شده از دست كسي حسابي شاكي بشي ؟
3/ نيازت به درد دل كردن چقدره ؟
4/ هميشه اونچه كه احساس ميكني درست از آب در مياد يا نه ؟
5/ با يه آدم خودخواه و تقريبا همه كاره چطور برخورد ميكني ؟ جوابت برام خيلي مهمه .
6/با يه آدم ( بامجان دور قاب چين ) چطور برخورد ميكني ؟
7/صبرت در مقابل افراد اخلالگر چقدره ؟
8/ محبوبترين فرد زندگيت ؟
9/ بهترين دوستت؟
10/ تا حالا شده كسي باهات رقابت منفي داشته باشه ؟

گلاب .... خسته نباشي.مهربون;)

phalagh

مدیر بازنشسته
من بازم اومدم...
خوب چی کار کنیم یه مدیر تالار اسلام و قرآن که نداریم....:D

1- کدوم صفت خدا رو دوست داری؟چرا؟
2- اگر محمد برتر بود چرا گفت خدایا تو پاکی ولی بایزید گفت خدایا چه پاکم؟
3- اصل اول زندگیت چیه؟
4- عدالت چیه؟
5- کی تو باشگاه نقطه ی عکس عقایدته و کی هم سو با عقایدت..اسم میگیا؟
6- توی رشتت به پدیده ای بر خوردی که به وجود خدا ایمان بیاری؟
7- دوست داشتی تو چه برهه از تاریخ زندگی کنی؟
8- تا حالا زود قضاوت کردی ؟بعدش چه حسی داشتی؟
9- یه بیت از خیام ، سعدی ، حافظ، فردوسی، نظامی،مولانا بنویس؟سخته ولی ممکنه؟:D
10- سوالام سخته؟دوست داری باز بیام؟
مرسی!
خوش اومدی
اگه هندونه نبود مردم چی کار میکردن
1. بخشندگی و مهربونیش. بخشندگیش رو دوست دارم چون با وجود همه گناهها بازم وقتی میری سراغش با مهربونی میپذریتت.
2. راستش من زیاد از بحثا سر در نمیارم. ولی یه چیزو میدونم قطعا محمد برترن بنده خدا روی زمین بوده که لیاقت پیامبریب خدا رو داشته.
3. خدا و عشق
4. عدالت یعنی به هر کسی در حد شایستگی و توانش تعلق بگیره.
5. شرمنده این یکی رو جواب نمیدم.
6. کاتالیست
7. همین الان.
8. آره. از خودم متنفر شدم.
9. خیام :
خوشبخت هر آنکه نیم نانی دارد / یا در خور خویش آشنایی دارد
سعدی:
وقتی دل سودایی می​رفت به بستان​ها / بی خویشتنم کردی، بوی گل و ریحان​ها
حافظ:
حريم عشق را درگه بسی بالاتر از عقل است / کسی آن آستان بوسد که جان در آستين دارد
فردوسی:
نشستند و گفتند و برخاستند پی مصلحت مجلس آراستند
نظامی:
من قوت ز عشق می پذیرم / گر میرد عشق من بمیــــرم
پرورده عشق شــد سرشتم / جز عشق مــــباد سر نوشتم
یارب بخــدائی خدائیـــــت / و آنـگه بکمـــــــال پادشائیت
کز عشق بغایتی رسانــــــم / کو مانـــــد اگر چه من نمانم
گر چه ز شراب عشق مستم / عاشق تر از این کنم که هستم
مولانا
در دل و جان خانه كردي عاقبت / هر دو را ديوانه كردي عاقبت
آمدي كآتش در اين عالم زني / وانگشتي تا نكردي عاقبت
10. اره . تقریبا سخته. ولی سر بزن.​

googooli

عضو جدید
1. ببین من در هر شرایطی حجاب رو ترجیح میدم.اونم کامل در حدی که اسلام سفارش کرده.ولی نوع پوششم به شرایط جامعه بستگی داره. در شرایط فعلی جامعه چادر رو ترجیح میدم.اما همونطوری که گفتم اگه برم اروپا قطعا چادر نمیپوشم. چون حجاب یه چیزه جلب توجه یه چیز.یه وقتایی لازمه چادر بپوشی و رو بگیری ولی یه وقتایی همین رو گرفتن باعث جلب توجه میشه که درست نیست. تو شرایطی که همه مردم بیحجابن چادر پوشیدن جلب توجه میکنه. امیدوارم تونسته باشم منظورم رو بگم.
2. نه. اصلا
3. نه.اگه قرار باشه وضع از اینم بدتر بشه که مجبور باشم هر قیافه ای رو تو خیابون ببینم .نه.
1-اما اگر قرار بود حجاب ذاشتن فقط واسه بعضی جاها خوب باشه و در جای دیگر جلب توجه کنه هیچ وقت خدا پوشش رو واسه زن قرار نمی داد به نظر من چادر پوشیدن وحجاب داشتن هیچ وقت جلب توجه نمی کنه شما چرا فکر میکنی در خارج از ایران حجاب جلب توجه می کنه؟
2-ایا این همان همرنگ جماعت شدن نیست؟
3-شما به این اعتقاد داری:گر خواهی نشی رسوا همرنگ جماعت شو؟
4-ایا به نظر شما هر کاری که دیگران میکنن خوبه و ما هم باید انجام بدیم؟
5-به نظر من یا همه جا باید حجاب داشت یا هیچ جا نداشت به نظر شما چطور؟(یا رومی روم یا زنگی زنگ)

phalagh

مدیر بازنشسته
:gol:سلام فلق با احساسم:gol:

:gol:خدا قوت:gol:

1. اگه کسی تو رو دوس داشته باشه ولی تو دوسش نداشته باشی چه کار می کنی؟

[*]
    اجتماعی هستس یا منزوی؟
    [*]
    اگه کسی ازت انتقاد کنه نصفش می کنی؟
    [*]
    اگه استاد از کلاس بندازتت بیرون میری منت کشی؟
سلام عزیزم.
مرسی.
1. خوب اگه خیلی خیلی دوسم داشته باشه از اینکه نمیتونم پاسخی به عشقش بدم خیلی ناراحت میشم.شاید گریم هم بگیره. ولی کاری از دستم بر نمیاد چون منم باید دوسش داشته باشم./
2. اجتماعی
3. واااای نه. شاید اگه توجیهی داشته باشم از خودم دفاع کنم. در غیر اینصورت جز سکوت کاری نمیکنم.
4. منت کشی که عمرا. ولی داغ میکنم. انگار آب جوش میریزن روم.

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام خانم مدیر
1_من و می شناسید ؟
2_ایا من تو دانشگاه پیداتون کردم و رفتم ؟
3_از بچه های هم گروه ی تون ارز کیا بیشتر خوشت می امد ؟
4_از خانواده ی مذهبی هستی ؟
5_چقدر به نماز معتقدی ؟
6_هنوز هم نمی خوای من و ببینی ؟
7_رفتی شهرک مهاجران اراک ؟
8_چرا من نمی تونم تو امضام صلوات بذارم ؟:whistle:
9_راستی نظرت راجب امضام هم بگو
موفق و موید و پیروز و با خدا باشید

massom11111

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام فلق خانم .
من همیشه فکر میکردم ستنون از اینه که هست بیشتره برام جالب بود که توی این سن به این درک و اعتقاد و اون رابطه محکم و نزدیکی که با خدا داری رسیدی برای تو آرزوی موفقیت در تمام امورت دارم و ازت میخوام که منو و بقیه بچه هارو دعا کنی که اگر گهگاهی بازیگوشیهایی داریم و غفلت میکنیم رابطشو با ما کمرنگ نکنه :w34:پستهارو خوندم اکثر سوالایی که تو ذهنم بودو بچه ها پرسیدن فقط
چیزی که فکرمو در مورده شما به خودش مشغول کرده :

1 چرا هر وقت آواتورتو میبینم غمم میگیره ؟
2 نیتت تو انتخاب این آواتور چی بود؟
3)داره به چی نگاه میکنه یا فکر میکنه ؟
4)از اونهایی هستی که صریح در مورده اعتقادادت صحبت میکنی و میخوای نظرتو به کرسی بنشونی ؟
5)از بچه های دانشگاه میان پیشت برای راهنمائی خواستن و عنوان مسائلشون ؟
6)تو کلاس فعالی ؟
7) نمره هات خوبه ؟
8)بهشت همونیه که توصیف میشه ؟
9)به نیروی تجسم خلاق تو جذب نیروی کائنات اعتقاد داری ؟
10)دوست داری به کشورهای اروپایی برای ترویج دین اسلام بری ؟

phalagh

مدیر بازنشسته
سلام فلق جان بازم مزاحم شدم
:redface:
1/مرسي كه منو مقاوم ديدي زيادم اينطوري نيستم ... ازكجا به يه همچين باوري از من رسيديد ؟
2/تا حالا شده از دست كسي حسابي شاكي بشي ؟
3/ نيازت به درد دل كردن چقدره ؟
4/ هميشه اونچه كه احساس ميكني درست از آب در مياد يا نه ؟
5/ با يه آدم خودخواه و تقريبا همه كاره چطور برخورد ميكني ؟ جوابت برام خيلي مهمه .
6/با يه آدم ( بامجان دور قاب چين ) چطور برخورد ميكني ؟
7/صبرت در مقابل افراد اخلالگر چقدره ؟
8/ محبوبترين فرد زندگيت ؟
9/ بهترين دوستت؟
10/ تا حالا شده كسي باهات رقابت منفي داشته باشه ؟

گلاب .... خسته نباشي.مهربون;)
سلام.مزاحم چيه.مراحميد.
1. ادما تو شرايط سخت خودشون رو نشون ميدن. و اينكه چطوري بتونن تو شاريط سخت خودشون رو بكشن بالا سطح مقاومتشون رو نشون ميده. ولي در هر حال كسي كه به هر شكلي خودش رو از يه بحران نجات ميده مقاومتش هم بالا ميره.
2. اووووووه زياد
3. خوب كم وبيش زياده. ولي معمولا ترجيح ميدم بريزم تو خودم.
4. هميشه نه. ولي در 40 درصد موارد اره.
5. با غرور. اهل التماس نيستم. منت هم نميكشم. كارم رو انجام داد كه داد وگرنه ميرم اگه از دست كس ديگه كاري بر اومد كه اون انجام ميده در غير اينصورت حاضر نيستم غرورمو زير پا بزارم.ترجيح ميدم ابهت خودم رو جلوش حفظ كنم. و البته انواع ترفند ها رو هم به كار ميبرم تا به مقصودم برسم. اما شخصيتمو زير سوال نميبرم.البته گاهي وقتا بي اعتنائيم باعث ميشه خود طرف بگه بيا كارتو انجام بدم.
6. اگه منظورت ادميه كه خيلي غلو ميكنه و چيزاي خيلي كوچيك رو بزرگ جلوه ميده. تا موقعي كه ضرري به كسي نزده فقط به حرفاش گوش ميدم. البته اگه يه جايي بتونم حرفشو نقض كنم حرفمو ميزنم و ميگم نه اينطوريه.
7. زياد.
8. فعلا مادرم.
9. خواهرم
10. نه. يادم نمياد.
درمونده نباشي

PMN

عضو جدید
سلام

1- تا حالا شده تو کل اعتقادات شک کني؟ انگار که همه چي از اساس اشتباه بوده؟
2- اگه شده بر اثر چي بوده
3- تا حالا تاريخ بي طرفانة شيعه رو خوندي؟ (مثل تاريخ طبري يا تواريخ اهل سنت؟)
4- دعا چه صيغه ايه؟ اگر علم خدا کامله و حسن نيت داره و خوبيه بندهاش رو مي خواد، خوب خودش بهتر مي دونه که چه کار بکنه، ديگه واسه چي دعا بکنين؟
5- هيچ وقت به اين دعا فکر کردي که : خداوندا مرا آن ده که آن به
-6 جبر يا اختيار يا سفسطه؟
7- نظرت راجع به اين آيات چيه:

( المائدة - آیه 38): و مرد و زن دزد را به سزاى آنچه كرده‏اند دستشان را به عنوان كيفرى از جانب خدا ببريد و خداوند توانا و حكيم است

(سوره التوبه آیه 29 ): کسانی را از اهل کتاب که به خدا و روز قیامت ایمان نمی آورند و چیزهایی را که خدا و پیامبرش حرام کرده است بر خود حرام نمیکنند و دین حق را نمیپذیرند بکشید، تا آنگاه که به دست خود در عین مذلت جزیه بدهند.

(سوره بقره آیه 223 ): زنانتان کشتزار شما هستند.و از هرجا که خواهید به کشتزار خود درآیید وبرای خویش از پیش چیزی فرستید و از خدا بترسید و بدانید که به نزد او خواهید شد. و مومنات را بشارت ده

(سوره نساء آيه 24): و نیز زنان شوهردار بر شما حرام شده اند، مگر آنها که به تصرف شما در آمده باشند(منظور زنانی است که در جنگ اسیر مسلمانان شده باشند)

(سوره النساء آيه34): مردان فرمانروای زنان هستند، از آن جهت که خدا بعضی را بر بعضی برتری داده است. و از آن جهت که از مال خود نفقه میدهند. پس زنان درستکار فرمانبردارند و در غیبت شوی عفیفند و فرمان خدای را نگاه میدارند. و آن زنان را که از نافرمانیشان بیم دارید، اندرز دهید و از خوابگاهشان دوری کنید و بزنیدشان. اگر فرمانبرداری کردند، از آن پس دیگر راه بیداد پیش مگیرید. و خدا بلند پایه و بزرگ است

(سوره احزاب آيه37): و چنين بود كه به كسى كه هم خداوند و هم خود تو در حق او نيكى كرده بوديد، گفتى كه همسرت را نزد خويش نگه دار (و طلاق مده‏) و از خداوند پروا كن و چيزى را در دل خود پنهان مى‏داشتى كه خداوند آشكاركننده آن بود، و از مردم بيم داشتى‏، حال آنكه خداوند سزاوارتر است به اينكه از او بيم داشته باشى‏؛ آنگاه چون زيد از او حاجت خويش برآورد، او را به همسرى تو درآورديم‏، تا براى مؤمنان در مورد همسران پسرخواندگانشان -به ويژه آنگاه كه از اينان حاجت خويش را برآورده باشند- محظورى نباشد؛ و امر الهى انجام‏يافتنى است‏.

(سوره احزاب آيه50):ای پيامبر ، ما زنانی را که مهرشان را داده ای و آنان را که به عنوان ، غنايم جنگی که خدا به تو ارزانی داشته است مالک شده ای و دختر عموها و دختر عمه ها و دختر داييها و دختر خاله های تو را که با تو مهاجرت کرده اند بر تو حلال کرديم ، و نيز زن مؤمنی را که خود را به پيامبر بخشيده باشد، هر گاه پيامبر بخواهد او را به زنی گيرد اين حکم ويژه توست نه ديگرمؤمنان ما می دانيم در باره زنانشان و کنيزانشان چه حکمی کرده ايم ، تابرای تو مشکلی پيش نيايد و خدا آمرزنده و مهربان است.

(سوره احزاب آيه ۵۲):بعد از اين زنان ، هيچ زنی بر تو حلال نيست و نيز زنی به جای ايشان ، اختيار کردن ، هر چند تو رااز زيبايی او خوش آيد ، مگرآنچه به غنيمت به دست تو افتد و خدا مراقب هر چيزی است

8- احساسي که در حين خوندن اين آيه بهت دست مي ده چيه؟

(سوره نسا آيه۵۶):آنان را که به آيات ما کافر شدند به آتش خواهيم افکند هر گاه پوست تنشان بپزد پوستی ديگرشان دهيم تا عذاب خدا را بچشند خدا پيروزمند وحکيم است

ببخشيد که انقدر زياد سوال کردم
و من الله توفيق...

آخرین ویرایش:

phalagh

مدیر بازنشسته
1-اما اگر قرار بود حجاب ذاشتن فقط واسه بعضی جاها خوب باشه و در جای دیگر جلب توجه کنه هیچ وقت خدا پوشش رو واسه زن قرار نمی داد به نظر من چادر پوشیدن وحجاب داشتن هیچ وقت جلب توجه نمی کنه شما چرا فکر میکنی در خارج از ایران حجاب جلب توجه می کنه؟
2-ایا این همان همرنگ جماعت شدن نیست؟
3-شما به این اعتقاد داری:گر خواهی نشی رسوا همرنگ جماعت شو؟
4-ایا به نظر شما هر کاری که دیگران میکنن خوبه و ما هم باید انجام بدیم؟
5-به نظر من یا همه جا باید حجاب داشت یا هیچ جا نداشت به نظر شما چطور؟(یا رومی روم یا زنگی زنگ)
1. يكبار ديگه پاسخ منو بخونيد. من نگفتم حجاب واسه بعضي جاههاس. اتفاقا تاكيد كردم كه در هر شرايطي و در هر جايي حجابم رو خواهم داشت. و تجربش رو هم دارم. دقيقا خداوند پوشش رو براي زن قرار داده اما ايا اين پوشش چادر بوده؟؟.. خداوند قسمتهايي از بدن رو تاكيد كرده كه بپوشونيد و يه كارايي رو هم گفته كه انجام نديد كه جلب توجه نكنيد. مثل همون چيزايي كه زنان عرب به پاشون ميبستن و صدا ميداد چون جلب توجه ميكرد نهي شد. اصل حجاب يعني عدم جلب توجه.
2. همرنگ جماعت شدن.!!! شايد. همرنگ جماعت شدن هميشه هم بد نيست.
3. نه كاملا. اهي وقتا خوبه. اما نه هميشه. مثل تقيه ميمونه.
4. به هيچ وجه. اگه اينجوري بود كه بايد هميشه زندگيم رو طبق خواست و روش ديگران پيش ميبردم.
5. اره همينه.
-------------------
سوالاتتون همه ازاين نشات ميگرفت كه منظور منو متوجه نشديد و فكر كرديد من ميگم بعضي جاهها بايد حجاب داشت برخي جاهها نه.در صورتي كه اينطور نيست.

phalagh

مدیر بازنشسته
سلام خانم مدیر
1_من و می شناسید ؟
2_ایا من تو دانشگاه پیداتون کردم و رفتم ؟
3_از بچه های هم گروه ی تون ارز کیا بیشتر خوشت می امد ؟
4_از خانواده ی مذهبی هستی ؟
5_چقدر به نماز معتقدی ؟
6_هنوز هم نمی خوای من و ببینی ؟
7_رفتی شهرک مهاجران اراک ؟
8_چرا من نمی تونم تو امضام صلوات بذارم ؟:whistle:
9_راستی نظرت راجب امضام هم بگو
موفق و موید و پیروز و با خدا باشید
سلام
1. كم و بيش
2. نه فكر نميكنم پيدام كرده باشيد
3. شما كه هم گروهي هاي من نميشناسيد
4. بله
5. زياد
6. نه:D
7. آره
8. اگه منظورت عكسه كه فقط برا مديراست
9. خدا ميگه صد بار اگر توبه شكستي بازآ
اما ماشاءالله ما اينقدر پر رو شديم كه هر دقيقه توبه ميكنيم اما باز دوبازه سر جاي اومونيم. ديگه شده عادتمون.
شاد باشي

phalagh

مدیر بازنشسته
سلام فلق خانم .
من همیشه فکر میکردم ستنون از اینه که هست بیشتره برام جالب بود که توی این سن به این درک و اعتقاد و اون رابطه محکم و نزدیکی که با خدا داری رسیدی برای تو آرزوی موفقیت در تمام امورت دارم و ازت میخوام که منو و بقیه بچه هارو دعا کنی که اگر گهگاهی بازیگوشیهایی داریم و غفلت میکنیم رابطشو با ما کمرنگ نکنه :w34:پستهارو خوندم اکثر سوالایی که تو ذهنم بودو بچه ها پرسیدن فقط
چیزی که فکرمو در مورده شما به خودش مشغول کرده :

1 چرا هر وقت آواتورتو میبینم غمم میگیره ؟
2 نیتت تو انتخاب این آواتور چی بود؟
3)داره به چی نگاه میکنه یا فکر میکنه ؟
4)از اونهایی هستی که صریح در مورده اعتقادادت صحبت میکنی و میخوای نظرتو به کرسی بنشونی ؟
5)از بچه های دانشگاه میان پیشت برای راهنمائی خواستن و عنوان مسائلشون ؟
6)تو کلاس فعالی ؟
7) نمره هات خوبه ؟
8)بهشت همونیه که توصیف میشه ؟
9)به نیروی تجسم خلاق تو جذب نیروی کائنات اعتقاد داری ؟
10)دوست داری به کشورهای اروپایی برای ترویج دین اسلام بری ؟
1. ايد چون واقعا غمگينه
2. اولا اگه دقت كني اوطوري كه دستاشو گره كرده يه حالتي مثل دعا رو داره. و بعد اينكه پشت اون پنجره وايساده اميد رو ميرسونه. و البته كمي غمگينه. كلا حالات خودمه.
3. به آينده. به اينكه ايا به مقصودش ميرسه.
4. صحبت ميكنم و رو درست بودنش هم تاكيد ميكنم ولي سعي ندارم نظرم رو به كرسي بنشونم.
5. اووووووووووووووه تا كجا ميريد. چي فكر كرديد در مورد من. بابا من يه ادم معموليم با اعتقادات مذهبي. همين.
6. اگه حرفي براي گفتن داشته باشم قطعا
7. بدك نيست. ولي راضي نيستم.
8. بهشت رو اعمال ادم ميسازه. اگه خدا گفته اينطوريه حتما هست.
9. اگه منظورت اينه كه تكراتمون تو اتفاقاتي كه برامون پيش مياد تاثير داره اره.
10. اگه توانايشو از نظر علمي داشتم آره. ولي ندارم.

PMN

عضو جدید
ببخشيد که 2تا سوال پشت سر هم مي پرسم!

در مورد دوست پسر گفتي : نداشتم.ندارم.نخواهم داشت.
در جواب "عشق قبل از ازدواج یا بعد از ازدواج؟" گفتي قبل از ازدواج

اينا چه جوري با هم جمع مي شن؟

مرسي

phalagh

مدیر بازنشسته
سلام

1- تا حالا شده تو کل اعتقادات شک کني؟ انگار که همه چي از اساس اشتباه بوده؟
2- اگه شده بر اثر چي بوده
3- تا حالا تاريخ بي طرفانة شيعه رو خوندي؟ (مثل تاريخ طبري يا تواريخ اهل سنت؟)
4- دعا چه صيغه ايه؟ اگر علم خدا کامله و حسن نيت داره و خوبيه بندهاش رو مي خواد، خوب خودش بهتر مي دونه که چه کار بکنه، ديگه واسه چي دعا بکنين؟
5- هيچ وقت به اين دعا فکر کردي که : خداوندا مرا آن ده که آن به
-6 جبر يا اختيار يا سفسطه؟
7- نظرت راجع به اين آيات چيه:

( المائدة - آیه 38): و مرد و زن دزد را به سزاى آنچه كرده‏اند دستشان را به عنوان كيفرى از جانب خدا ببريد و خداوند توانا و حكيم است

(سوره التوبه آیه 29 ): کسانی را از اهل کتاب که به خدا و روز قیامت ایمان نمی آورند و چیزهایی را که خدا و پیامبرش حرام کرده است بر خود حرام نمیکنند و دین حق را نمیپذیرند بکشید، تا آنگاه که به دست خود در عین مذلت جزیه بدهند.

(سوره بقره آیه 223 ): زنانتان کشتزار شما هستند.و از هرجا که خواهید به کشتزار خود درآیید وبرای خویش از پیش چیزی فرستید و از خدا بترسید و بدانید که به نزد او خواهید شد. و مومنات را بشارت ده

(سوره نساء آيه 24): و نیز زنان شوهردار بر شما حرام شده اند، مگر آنها که به تصرف شما در آمده باشند(منظور زنانی است که در جنگ اسیر مسلمانان شده باشند)

(سوره النساء آيه34): مردان فرمانروای زنان هستند، از آن جهت که خدا بعضی را بر بعضی برتری داده است. و از آن جهت که از مال خود نفقه میدهند. پس زنان درستکار فرمانبردارند و در غیبت شوی عفیفند و فرمان خدای را نگاه میدارند. و آن زنان را که از نافرمانیشان بیم دارید، اندرز دهید و از خوابگاهشان دوری کنید و بزنیدشان. اگر فرمانبرداری کردند، از آن پس دیگر راه بیداد پیش مگیرید. و خدا بلند پایه و بزرگ است

(سوره احزاب آيه37): و چنين بود كه به كسى كه هم خداوند و هم خود تو در حق او نيكى كرده بوديد، گفتى كه همسرت را نزد خويش نگه دار (و طلاق مده‏) و از خداوند پروا كن و چيزى را در دل خود پنهان مى‏داشتى كه خداوند آشكاركننده آن بود، و از مردم بيم داشتى‏، حال آنكه خداوند سزاوارتر است به اينكه از او بيم داشته باشى‏؛ آنگاه چون زيد از او حاجت خويش برآورد، او را به همسرى تو درآورديم‏، تا براى مؤمنان در مورد همسران پسرخواندگانشان -به ويژه آنگاه كه از اينان حاجت خويش را برآورده باشند- محظورى نباشد؛ و امر الهى انجام‏يافتنى است‏.

(سوره احزاب آيه50):ای پيامبر ، ما زنانی را که مهرشان را داده ای و آنان را که به عنوان ، غنايم جنگی که خدا به تو ارزانی داشته است مالک شده ای و دختر عموها و دختر عمه ها و دختر داييها و دختر خاله های تو را که با تو مهاجرت کرده اند بر تو حلال کرديم ، و نيز زن مؤمنی را که خود را به پيامبر بخشيده باشد، هر گاه پيامبر بخواهد او را به زنی گيرد اين حکم ويژه توست نه ديگرمؤمنان ما می دانيم در باره زنانشان و کنيزانشان چه حکمی کرده ايم ، تابرای تو مشکلی پيش نيايد و خدا آمرزنده و مهربان است.

(سوره احزاب آيه ۵۲):بعد از اين زنان ، هيچ زنی بر تو حلال نيست و نيز زنی به جای ايشان ، اختيار کردن ، هر چند تو رااز زيبايی او خوش آيد ، مگرآنچه به غنيمت به دست تو افتد و خدا مراقب هر چيزی است

8- احساسي که در حين خوندن اين آيه بهت دست مي ده چيه؟

(سوره نسا آيه۵۶):آنان را که به آيات ما کافر شدند به آتش خواهيم افکند هر گاه پوست تنشان بپزد پوستی ديگرشان دهيم تا عذاب خدا را بچشند خدا پيروزمند وحکيم است

ببخشيد که انقدر زياد سوال کردم
و من الله توفيق...
1. يه وقتايي.نميتونم بگم شك كردم. ولي شده كه براي لحظه اي از ذهنم گذشته كه اگه اشتباه باشه چي. ولي سريع بر ميگردم.
2. بر اثر چز خاصي نبوده. چيز كه هست زياد فكر ميكنم و اينم اثراتشه.
3.نه متاسانه
4. ادما دعا ميكنن چون خدا ازشون خواسته. در واقع عرفا به خواست خدا راضين. و چون خدا خواسته كه " بخوتنيد مرا تا اجابت كنم شما را" اونا هم خدا را ميخوانن و از او طلب ميكنن. و دليل دومش هم اينه كه با دعا كردن به ضعف و دليل بندگي خودمون پي ميبريم.خدا ميدونه ما چي ميخوايم تازه از خودمون هم بهتر ميدونه ولي ميگه دعا كن تا يادت باشه كه نيازمندي و بينياز نيستي. از يه طرف هم وقتي دعا ميكنيم و بعد به خواستمون ميسيم بيشتر به رحمت خدا پي ميبريم.و البته يه چيزي هم هست.
5. آره. هميشه گفتم خدايا هرچي خير و صلاحمه پيش بياد.البته خيلي وقتا هم كه رو خواستن يه چيزي تاكيد دارم ميگم خدايا صلاحمو در اين قرار بده.
6. اختيار
7. اينا هر كدوم تفسيرهاي مخصوص به خود رو دارن. كه بحثشون خيلي مفصله و فكر ميكنم از حوصله اينجا خارج باشه.اگر مايليد در تاپيكي جداگانه مطرح بشه.
8. خدا به هممون رحم كنه.
خواهش ميكنم.

phalagh

مدیر بازنشسته
ببخشيد که 2تا سوال پشت سر هم مي پرسم!

در مورد دوست پسر گفتي : نداشتم.ندارم.نخواهم داشت.
در جواب "عشق قبل از ازدواج یا بعد از ازدواج؟" گفتي قبل از ازدواج

اينا چه جوري با هم جمع مي شن؟

مرسي
نه مشكلي نيست. راحت باشيد
من با روابط خارج از چارچوب خانواده مخالفم. در مورد عشق قبل از ازدواج. گاهي وقتا ميشه دو نفر فرضا با هم همكارن يا همكلاسن(البته گفتم به فرض مثال). به نحوي كه ارتباط تنگاتنگ كاري و رسمي با هم دارن. در اين ارتباط به هر حال هر دو طرف رفتارهايي رو از هم ميبينن كه با ايده ال هاشون سازگاره. و چون طرف مقابل با معيارهاشون همخواني داره به نوعي احساس دلبستگي به طرف مقابل پيدا ميكنن. و به مرور زمان اين دلبستگي ميشه عشق. و اين عشق از يه طرف با روابط خارج از عرف همراه نبوده و از طرفي با شناخت و به مرور كسب شده. اما گه يكي بياد خواستگاري و احساسي نسبت بهش نداشته باشيم و حالا بگبم بعد از ازدواج بوجود مياد متنفرم. البته از اين راه هم ميشه. من منكرش نيستم. ولي به هر حال حتما و قطعا دو طرف بايد قبل از ازدواج يه احساسي نسبت به هم داشته باشن.
اميدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم.

tebyan

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام
یه کم شاید طولانی:
1-قدرت تحمل عقیده ی مخالف داری؟
2-چرا با گذشت زمان اعتقادت به حجاب بیشتر و قوی تر شد.چون برای اکثر افراد(خاص)اعتقاد به حجاب به مرور زمان رنگ می بازه و کمتر میشه"چرا برای تو عکس این قضیه بود؟
3-چرا همون مقدلر کم آرایش و که قبلا داشتی دیگه انجام نمیدی-اکثر افراد تو این جور مسائل پیشرفت دارن "یعنی مثل تو با کم شروع می کنن و روز به روز بیشترش می کنن "ولی تو چرا به جای اینکه بیشترش کنی به کل حذفش کردی؟زیبایی؟
4-چرا تصورت انقدر در مورد دوستی دختر و پسر منفیه؟موضوعی که چند بار اینجا توضیح دادی""چرا مگه؟چه چیزی دیدی که تصورت انقدر نسبت به این موضوع منفی شده؟
5-می تونی تصوری مثبت نسبت به دوستی دختر و پسر داشته باشی؟اگه می تونی در چه صورت؟چه شرایطی از هر دو طرف و چه ویژگی هایی؟
6-چرا خیلی از زمسائلی که برای خیلی از جوونا لذت بخشه برای تو این طور نیست حتی ممکنه متنفر باشی؟
7-چرا یه بار عشق و به زندگی تعبیر می کنی و در اینجا به پرواز؟عشق و شناختی؟حس"ش کردی؟
8-آخرین باری که گریه کردی کی و به چه خاطر بوده؟
9-از لحظه لحظه ی زندگیت استفاده خوب و مثبت و بهینه می کنی؟طوری که از گذر لحظه های زندگیت راضی باشی
10-اگه بهت بگن رفتنی هستی """خیلی زود""""حقی از خدا به گردنت داری که بخوای ادا کنی ؟از بنده هاش چه طور؟

آخرین ویرایش:

archi_arch

مدیر بازنشسته
سلام فلق جان خوبی؟
خوش میگذره؟!!!میبینم که قشنگ داری میسوزی!!! :D
خوب با اجازه!!!
1) اول بگو چرا تو جواب حامد رنگ منو گفتی صورتی؟!!!! میدونستی من از صورتی متنفرم؟!! :cry:
2) گفتی چون خدا همیشه کمکت کرده و حضورشو همیشه حس کردی باورش داری و دوسش داری! اگه یه روزی شرایطی بشه که اینو حس نکنی و بلکه با تمام وجودت برعکسشو حس کنی چی؟ بازم همین نظرو نسبت بهش داری؟!
3) به نظرت خدا عادله؟ (اون تاپیکهایی که توش این بحث عدالت میشد رو هم در نظر بگیر!)
4) فکر میکنی هدف از زندگی چیه؟ هدف از خلقت؟! و در نهایت سرانجامش؟! اخرش که چی؟!
5) چه قدر درباره ی اسلام تحقیق کردی و ازش مطمئنی؟ واقعا تحقیق کردی یا چون تا حالا بهت ارامش داده قبولش داری و هر چی میگن اجرا میکنی؟!
(اخه همه جا میگی چون خدا گفته! میخوام بدونم چه قدر مطمئنی که یه حرفی رو خدا زده! شاید یکی دیگه گفته به خدا نسبت داده! )
6) به نظرت اون دنیا چه شکلیه؟ همین بهشت و جهنم؟ اگه نه چه شکلی؟ توضیح بده!
7) نظرت درباره ی علم روانشناسی چیه؟ اگه بگن نیاز داری بری پیش روانشناس میری؟ روانپزشک چه طور؟ (البته خدای نکرده!:redface:)
8) بهترین کتابی که خوندی چی بوده؟ (نگی قران ها!!!:D)
9) نظرت درباره ی من چیه؟
10) منو تو یه جمله تعریف کن!

ببخشید خیلی درهم بود! امیدوارم سوالام اذیتت نکنه!!! بازم میام!

tebyan

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بازم سلام
1- چرا به مردا به طور کامل اعتماد نداری ؟گفتی نمیشه شناختشون و فقط خدا می دونه """مگه ضربه ای ازشون خوردی؟
2-یه بار دوستی پسر و دختر و بد معرفی می کنی و یه بار اشاره به ضعف خودت در این موضوع می کنی و میگی من دلبسته میشم """بالاخره مشکل از کجاست؟اینا دوتا نظر کاملا متفاوته؟
3-گفتی می دونی دانلود آهنگای مجاز داخلی دزدیه"""پس چرا یه بار گفتی یه آهنگ خواجه امیری و دانلود کردم.خب مگه به حق الناس اعتقاد نداری؟اگه متوجه اشتباهت شدی سعی برای رفعش کردی؟
4-چه اعتقادی به بلوتوس داری ؟در این زمینه هم اعتقادی شبیه به همون ماجرای دانلود داری ؟
5-جایگاه همسر و قلب خودت دونستی """مگه یه مسلمون به این موضوع واقف نیست که قلب انسان فقط منزلگاه خداست """به غیر از اون نباید کسی و به قلب خودش راه بده""
پس چرا قلب خودت و برای همسر دونستی ؟

PMN

عضو جدید
1. يه وقتايي.نميتونم بگم شك كردم. ولي شده كه براي لحظه اي از ذهنم گذشته كه اگه اشتباه باشه چي. ولي سريع بر ميگردم.
2. بر اثر چز خاصي نبوده. چيز كه هست زياد فكر ميكنم و اينم اثراتشه.
3.نه متاسانه
4. ادما دعا ميكنن چون خدا ازشون خواسته. در واقع عرفا به خواست خدا راضين. و چون خدا خواسته كه " بخوتنيد مرا تا اجابت كنم شما را" اونا هم خدا را ميخوانن و از او طلب ميكنن. و دليل دومش هم اينه كه با دعا كردن به ضعف و دليل بندگي خودمون پي ميبريم.خدا ميدونه ما چي ميخوايم تازه از خودمون هم بهتر ميدونه ولي ميگه دعا كن تا يادت باشه كه نيازمندي و بينياز نيستي. از يه طرف هم وقتي دعا ميكنيم و بعد به خواستمون ميسيم بيشتر به رحمت خدا پي ميبريم.و البته يه چيزي هم هست.
5. آره. هميشه گفتم خدايا هرچي خير و صلاحمه پيش بياد.البته خيلي وقتا هم كه رو خواستن يه چيزي تاكيد دارم ميگم خدايا صلاحمو در اين قرار بده.
6. اختيار
7. اينا هر كدوم تفسيرهاي مخصوص به خود رو دارن. كه بحثشون خيلي مفصله و فكر ميكنم از حوصله اينجا خارج باشه.اگر مايليد در تاپيكي جداگانه مطرح بشه.
8. خدا به هممون رحم كنه.
خواهش ميكنم.

4- چرا خدا مي خواد انسان رو تحقير کنه؟ يا ما فکر ميکنيم که خداوند به ما قدرت نداده و ما ضعيف و بنده هستيم؟ چرا به اين فکر نمي کني که خداوند روحش رو در انسان دميد؟
6- اختيار علم و قدرت خدا رو به نظر شما زير سوال نمي بره؟
7- البته! شما پيش قدم شو من يه عالمه آية ديگه ميارم !
8- چرا بايد خداي مهربون و بخشنده انقدر سنگدل باشه؟ مضافاً بر اينکه جمله بنديش جوريه که من تصويري که توي ذهنم مياد اينه که خدا داره اين بيچاره ها که به دليل جهلشون (که خدا بشون داده بود) خطا کردن شکنجه مي کنه و بر تخت قدرتش پيروز مندانه نشسته و : king: :D
9- به نظر شما من کافرم؟
10- به نظر شما کافر خونش حلاله؟
11- اگه يه مومن کفر بگه چي؟
12- با مجازات اعدام موافقين؟
13- به نظر شما 13 نحسه؟

واي چقد سوال پرسيدم :D

PMN

عضو جدید
سلام فلق جان خوبی؟
خوش میگذره؟!!!میبینم که قشنگ داری میسوزی!!! :D
خوب با اجازه!!!
1) اول بگو چرا تو جواب حامد رنگ منو گفتی صورتی؟!!!! میدونستی من از صورتی متنفرم؟!! :cry:
2) گفتی چون خدا همیشه کمکت کرده و حضورشو همیشه حس کردی باورش داری و دوسش داری! اگه یه روزی شرایطی بشه که اینو حس نکنی و بلکه با تمام وجودت برعکسشو حس کنی چی؟ بازم همین نظرو نسبت بهش داری؟!
3) به نظرت خدا عادله؟ (اون تاپیکهایی که توش این بحث عدالت میشد رو هم در نظر بگیر!)
4) فکر میکنی هدف از زندگی چیه؟ هدف از خلقت؟! و در نهایت سرانجامش؟! اخرش که چی؟!
5) چه قدر درباره ی اسلام تحقیق کردی و ازش مطمئنی؟ واقعا تحقیق کردی یا چون تا حالا بهت ارامش داده قبولش داری و هر چی میگن اجرا میکنی؟!
(اخه همه جا میگی چون خدا گفته! میخوام بدونم چه قدر مطمئنی که یه حرفی رو خدا زده! شاید یکی دیگه گفته به خدا نسبت داده! )
6) به نظرت اون دنیا چه شکلیه؟ همین بهشت و جهنم؟ اگه نه چه شکلی؟ توضیح بده!
7) نظرت درباره ی علم روانشناسی چیه؟ اگه بگن نیاز داری بری پیش روانشناس میری؟ روانپزشک چه طور؟ (البته خدای نکرده!:redface:)
8) بهترین کتابی که خوندی چی بوده؟ (نگی قران ها!!!:D)
9) نظرت درباره ی من چیه؟
10) منو تو یه جمله تعریف کن!

ببخشید خیلی درهم بود! امیدوارم سوالام اذیتت نکنه!!! بازم میام!

چرا اينجا دگمة تشکر نداره؟ من از 1 2 3 4 5 و6 تشکر مي کنم !

ببخشيد پريدم وسط!

PMN

عضو جدید
نه مشكلي نيست. راحت باشيد
من با روابط خارج از چارچوب خانواده مخالفم. در مورد عشق قبل از ازدواج. گاهي وقتا ميشه دو نفر فرضا با هم همكارن يا همكلاسن(البته گفتم به فرض مثال). به نحوي كه ارتباط تنگاتنگ كاري و رسمي با هم دارن. در اين ارتباط به هر حال هر دو طرف رفتارهايي رو از هم ميبينن كه با ايده ال هاشون سازگاره. و چون طرف مقابل با معيارهاشون همخواني داره به نوعي احساس دلبستگي به طرف مقابل پيدا ميكنن. و به مرور زمان اين دلبستگي ميشه عشق. و اين عشق از يه طرف با روابط خارج از عرف همراه نبوده و از طرفي با شناخت و به مرور كسب شده. اما گه يكي بياد خواستگاري و احساسي نسبت بهش نداشته باشيم و حالا بگبم بعد از ازدواج بوجود مياد متنفرم. البته از اين راه هم ميشه. من منكرش نيستم. ولي به هر حال حتما و قطعا دو طرف بايد قبل از ازدواج يه احساسي نسبت به هم داشته باشن.
اميدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم.

چه جور آدم عاشق کسي مي شه که برخورد عادي و در محيط کار داره فقط؟ اين عشق به شناخت ربطي نداره! اين به نظر من فقط مي تونه هوس باشه. براي شناخت کسي و عاشق بودن بايد از هوس گذشت. (نمي گم الزاماً هموني که مورد هوس قرار گرفته بايد مورد عشق قرار بگيره)
بقيه ش رو توي پيغام خصوصي مي نويسم.

فقط ميي خوام بدونم چه جوري مي شه عشق رو از هوس تشخيص ئائ به نظر شما؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.