سلام دوستان
سلام اقا فرزاد ، باید بگم سورپرایز شدم صندلی داغ شما رو دیدم .
سلامممممم سمانه خانمم.منم سورپرايز شدم(از دروغ)
سوال جوابهای قبلی رو خوندم ، کاش اینجا هم تشکر داشت ، از دوستان به خاطر این حضور سبز تشکر می کردیم .
(ريپوت ميتونيد بديد)خوب نمی دونم دقیقا چی بپرسم ، کلا یه بار صندلی شرکت کردم اونم سوالام اونقدر سخت بود جواب نگرفتم !
برای سوال اول
1. به خانوم گفتین صندلی داغ دارید تو باشگاه ؟ بگم بیاد ؟ شاید خواست سوالی بپرسه
آره اتفاقا همين جمله شما رو براش خوندم
2. آخرین باری که واویشکا خوردین کی بود ؟

(دوست داشتید الان لشت نشا یکی از این واویشکا کثیف فروشی ها می بودید ؟)
باورتون ميشه واويشكاهاي ما از اصالت افتاده؟اصلا به اون واويشكا اصيل لشت نشا شباهتي نداره.من اون واويشكا لشت نشا رو فقط تو بچگي خورد....اين نكته رو فراموش نكنيد كه واويشكا هر جي كثيف تر خوشمزه تر.
3. با کار کردن خانومها بیرون از خونه مخالفید ؟ اگر آره ، چرا ؟
نه مخالف نيستم.نبايد كاري كنيم كه خانوم ها بين اون وظايف اجتماعي شون و مسائل خانوادگي يكي رو انتخاب كنن.
4. تاحالابه این فکر کردین ممکنه در رشته ی دیگری موفق می شدید اگر معماری رو انتخاب نمی کردین ؟(مثلا دوست داشتید دکتر می شدین؟)
آره شايد اگه زبان شناسي ميخوندم يا ديرين شناسي ،رضايت بيشتري داشتم.البته موفقيت بيشتر رو نميدونم.اين دو رشته كه مهمترين رشته هاي دانشگاهيه تو كشور ما و شايد بيشتر كشورهاي دنيا تعطيله.
5. چی شد روش اوایل حضورتون در باشگاه و حضور در مباحث رو گذاشتید کنار و الان کمتر تو مباحث مشابه شرکت می کنید ؟
منظورتون مباحث اعتقاديه؟....خب كار اشتباهي بود.البته من زياد بحث نميكردم همون موقع هم.بعضي دوستان اصرار ميكردن كه تو بحث ها شركت كن.ما هم اون مزان تو تالار معماري فعاليت نداشتيم و ميرفتيم تو اين تاپيك هاي بي خاصيت.
6. اساسا فکر نمی کنید مباحث مشابه که تو تاپیکها شکل می گیره یه عده باهم بحث می کنند و از هم ناراحت می شند اشتباه هست ؟ این اشتباه نیست که با شخصی که هیچی از سطح معلوماتش نمی دونید و صرفا مجازی هست وارد بحث عقیده ای و دینی بشیم؟
بله دقيقا همينطوره.فضاي تاپيك ها اينطوره.چون شما نميتونيد در قالب يك پست همه حرفاتون رو بزنيد.ولي من يه روندي رو تو وب نوشتام دنبال كردم كه خيلي از دوستان كه دوست نداشتن تو خود وبلاگ ها مباحثي رو مطرح كنن اومدن و تو فضاي پيام هاي خصوصي كلي بحث كرديم و انتفاقا خيلي تبادل نظرات عالي اي شكل گرفت.
7. یادمه یکبار از باشگاه اخراج شدین ، شخصا اون موقع فکر می کردم اگر جای اقا فرزاد بودم دیگه برنمی گشتم باشگاه! نظرتون چیه من اشتباه فکر می کردم؟
خب بنظرم اخراجم درست بود.به همين دليل برگشتم.بعدا دادم اون پست هايي كه بخاطرش اخراج شدم رو پاك كردن.اصولا وقتي پاي حب و بغض در ميانه،بخث شك و يقيني حواب نميده.
8. موافق این موضوع هستید دوستی های مجازی که مثلا در باشگاه دارید به دوستی های واقعی در اجتماع کشیده بشه ؟ اگر آره ، کدوم یکی از دوستان مجازی رو از نزدیک دیدین و دوست دارید چه کسانی رو از نزدیک ببینید ؟
نه زياد.دوستي هاي اينجا خيلي عمق نداره.بخصوص بين آقايون.البته ملاقات كردن اشكال نداره.ولي چون شايد قصد و غرض اين باشه كه مثلا چهره طرف رو ببينيم و چون اين قصد و غرض بعد اون ملاقات اول از بين ميره لذا اين ملاقات ها و به تبع اون اين دوستي ها نميتونه پايدار باشه.
به جز دوستاي واقعيم كه اينجا هم عضو هستن شخصي رو ملاقات نكردم تا حالا.
خيلي از دوستان رو دوست دارم ببينم.اگه بخوام اسم ببرم خب خيلي زياد ميشه.ولي خيلي دوست داشتم شما و دوستتون سارا خانم(كه اولين دوست مجازيم بود) رو ملاقات كنم.
9 . کجای این شکلک
تداعی کننده بود ؟ خصوصا اون تکه چوب برگی لای دندوناش!
نه ااين تصوير به من اينطور القا ميكنه كه انگار يه هدفي داره و داره به به اينده نگاه ميكنه.شما هم اينطوري هستيد.
10. سوال آخر ، پادشاهِ بعد از لوی 16 فرانسه ، لوئی 17 بود یا لوی 18 ؟

فكر كنم لويي 16 آخريش بود.

.
.
.
وای خیلی سخت بود ده تا سوال ردیف کرد ، سوال زیاد بودا ، نمی شد ایجا پرسید ! مدام می نوشتم پاک می کردم !