hesam_jabbariyan
عضو جدید
سلام دوست من. بهت حق میدم کلا مشاوره های اکثر موسسات یه سری حرفای کلیشه ای رو بهت میزنن ک با یه جستجوی ساده شما تو گوگل میتونی از اون بهتر و کاملترشو داشته باشی. مهم خود شمایید! مشاوره های هفتگی خیلی گرون معروفترین مشاوره های کنکور هم حرفاشو که بهتون زد اجراشو میزاره در پی خودتون. چون باید هم اینطور باشه! پس اصلا اینطور فکر نکنید چون بعضی ها دارن از خدمات مشاوره ای استفاده میکنن خیلی از شما جلوترن نه! ملاک و معیار عقب بودن یا جلو بودن شما اراده تلاش و پشتکار شماست.سلام به همگیمن خودم رشته ام الکترونیکه امسال تصمیم گرفتم بازرگانی بخونم البته من تو مدرسان هم ثبت نام کردم ولی مشاوره اشون خوب نیست به نظرتون بدون مشاوره خوب هم میشه تو سراسری قبول شد؟برای خوندن تئوری من یه مشکلی دارم اینکه هر فصلی رو که میخونم احساس میکنم خوب بلد نیستم با تست زدن درصدم پایین میشه و دوباره اون فصل رو میخونم به نظرتون چیکارکنم؟
اما در خصوص درس تئوریهای مدیریت اینو بدونید که این درس کلا ماهیتش همینطوره. اما با یه تغییر روش تو خوندنش میشه اشراف کامل تری پیدا کرد و درصد قابل توجهی رو زد. شما حتما این 5 مرحله رو تو خوندن این درس به کار ببرید مطمئنم جواب میگیرید. مرحله اول مطالعه اجماعی کل فصل به صورت روخوانی یا به قول بچه ها روزنامه واری (5 الی 10 دقیقه) مرحله دو طرح سوال! یعنی بعد مطالعه اجمالی از خودتون سوال بپرسید که این پاراگراف به اون پاراگراف یا این سر تیتر به اون سرتیتر چه ربطی داره (تا 5 دقیقه) مرحله سوم مطالعه اصلی هستش یعنی از اول فصل شروع میکنید به خوندن (همون طوریکه همیشه میخونید) مرحله چهارم توضیح درس با حرف زدن (نه فکری) به خودتون چون آدم وقتی یه مطلبی رو خوب یاد میگیره که بتونه به کسی توضیحش بده (سعی کنید این کارو تیتر به تیتر انجام بدید با پاراگراف به پاراگراف) بستگی به خودتون داره که تا چه حجمی راحت ترید! و مرحله پنچم خلاصه نویسی با استفاده از حاشیه نویسی (که میتونه یه توضیح مختصر و به زبان خودتون در حاشیه کتابتون راجع به مباحث مهم باشه همچنین میتونید از نمودارهای درختی یا شاخه ای واسه دسته بندی مطالب استفاده کنید)و برجسته سازی (که میتونه خط کشی زیر مطلب مهم باشه یا کشیدن ماژیک شبرنگ) و واسه تست ها مارک دار کردن تست های مهم باشه خواهشا واسه خلاصه نویسی تو این درس اصلا از دفتر استفاده نکنید!!!
اصلا هم فکر نکنید این روش مطالعتونو ممکنه طولانی تر کنه! باور کنید اصلا اینطور نیست حالا خودتون پیادش کردین متوجه میشید. اگه هم این درس و از کتاب تئوریهای مدیریت مدرسان میخونید کتاب خیلی خوبیه (چون یکم مطالب اضافه توش خلاصه شده کل مطالبش مهمه سعی کنید یه خطش هم حذف نکنید) موفق باشین

آخرین ویرایش: