سلام...
از اینکه رو صندلی داغ نشستی چه حسی داری؟
به همه سوالات جواب درستو میدی؟!
آخرین باری که گریه کردی برای چی بود؟
آخریت باری که از ته قلبت خندیدی برای چی بود؟
به رشته درسیت علاقه داری؟
فکر می کنی تا چند سال زندگی می کنی؟
دوست داری چه سوالی ازت بپرسن؟
معمولا صبح ساعت چند از خواب بلند میشی؟
آخرین متنی که از روی یه کتاب خوندی از چه کتابی بود؟
چه خبر؟
سلاااااااااااااااااااااااام دوست گلم

1. حس خاصی ندارم . ولی برام جالبه سوالایی که ازم پرسیده میشه اون چیزایی نیست که انتظار داشتم . فکر میکردم سوالات بیشتر در مورد خصوصیات اخلاقی و روحیاتم باشه

2. 100 % . شک نکن که تا حالا تمام سوالات رو درست جواب دادم

3. یه وقتایی میشه انقدر دلتنگ خودت میشی که اشکت خودبخود سرازیر میشه . دلتنگ خودم و کسایی بودم که خاطرات خوشی باهاشون داشتتم ولی الان پیشم نیستن

4.آخرین باری که از ته قلبم خندیدم ؟ کلا آدم شادی هستم . خنده هامم همیشه از ته دلم هستن . وقتی ناراحت باشم یا حسش نباشه نمیتونم بخندم . حتی سطحی .

پریشب مهمان داشتیم . یه پسربچه ی بانمک داشتن . منو که میدید با حرص زبونشو بیرون می آورد و منو میزد . قیافه ش خیلی بامزه میشد . یه بار هم رفت ستون وسط سالن رو بغل کرد و با لحن بامزه ای گفت : بخل خیلی بهش خندیدم . آخرین بار اون موقع بود که خندیدم

5.بلی . علاقه دارم . بیشتر واسه این دوستش دارم که میخوام واسه ارشد رشته ای که خیلی خیلی بهش علاقه دارم رو بخونم

6. 70 . همین حدودا . البته تا پیشونی نوشتم چی باشه

7. بیشتر دوست دارم سوالایی باشه که با اخلاقیات و تفکراتم آشنا بشن . نه سوالای شخصی . چون سوالای شخصی بالاخره چیزایی هستن که هرکسی نباید بدونه . وگرنه خصوصی نمیشدن

8.بستگی داره . اگه کلاس داشته باشم ساعت 6 بیدار میشم . اگه کلاس نداشته باشم تا 9 میخوابم . یعنی زودتر از 9 بیدار نمیشم .

روزهای تعطیل هم شبها نمیخوابم . چون عاشق شبم . روز بعدش تا لنگ ظهر میخوابم

9. یاد باد آنکه نهانت نظری با ما بود
رقم مهر تو بر چهره ی ما پیدا بود
یا باد آنکه چو چشمت به عتابم می کشت
معجز گیسویت در لب شکر خا بود
یاد باد آنکه صبوحی زده در مجلس انس
جز من و یار نبودیم و خدا با ما بود
...
از دیوان حافظ . غروب امروز خوندم

10.سلامتی عسیسم

خوش آمدی دوست گلم