سلام
1- من کتابتون رو خوندم و روش حل مسائلتون واقعا عالی بود می خام بدونم که واقعا الکترونیک اینقدر آسونه!!! اگه اینجوریه چرا بقیه ی اساتید از این روش استفاده نمی کنن و از روش هایی استفاده می کنن که آدم هنگ می کنه .
2- در مورد تفاوت گرایش های الکترونیک و بازار کار اونا هم یه توضیح بدید.
3- استاد جلد دوم کتابتون رو کی چاپ می کنید.
4- شما تو چه موسساتی تدریس می کنید و آیا پیشنهاد می کنید پارسه بریم؟ آزمون و کلاس . آخه می گن آزمون های پارسه رو دانشجو ها طراحی می کنن.
سلام
1- ممنون از بابت این همه لطف. در جواب باید خدمتتون عرض کنم که بنده ساعتهای متمادی بر روی اینکه چطور بیانی ساده برای الکترونیک داشته باشم فکر کرده ام. لذا بسیاری از این روشها حاصل فکرهای بنده می باشد. در نتیجه نمیشه انتظار داشت که این روشها رو تو کتابهای دیگه مطالعه کرده باشید. جهت اطلاع باید خدمتتون عرض کنم که بنده در نظر دارم که تحلیل نظری رو در مورد مباحث درس الکترونیک 3 نیز گسترش بدم که بخشی از اون در حال حاضر در دانشگاه واحد شهر ری توسط اینجانب در حال تدریس می باشد.
2- گرایش الکترونیک دارای سه زیر گرایش با نامهای گرایش آنالوگ، گرایش دیجیتال و گرایش میکروالکترونیک می باشد که البته فقط تو دانشگاه شریف این سه زیر گرایش دانشجویان جداگانه جذب می کند.
گرایش نیمه هادی مربوط به ساخت قطعات مختلف الکترونیک می باشد. فعالترین گروه در این زیر گرایش گروه آزمایشگاه لایه نازک(دکتر مهاجر زاده) دانشگاه تهران می باشد. گروهی در دانشگاه شریف(گروه دکتر فردمنش) بر روی ابررسانا کار میکنند. گروهای دگه تقریبا همگی بر روی حسگرهای مختلف کار می کنند. به طور کلی باید بگم که تو ایران نیمه هادی وجود به صورت ربع هادی ارائه میشه.

گرایش دیجیتال : این گرایش از دو جنبه قابل بررسی می باشد. از جنبه اول(سیستمی) این گرایش در مورد طراحی سیستمهای دیجیتال مبتنی بر قطعاتی مانند FPGAو DSP می باشد. اما از لحاظ مداری این گرایش در مورد طراحی مدارهای که ASIC خوانده می شوند. در واقع این جنبه در مورد طراحی IC های دیجیتال می باشد. از لحاظ سیستمی گروهای در دانشگاه شریف( دکتر بنایی، دکتر غلامپور و ....) ، دانشگاه امیر کبیر( دکتر فائزو ....)و دانشگاه تربیت مدرس( دکتر لطفی) دانشگاه خواجه نصیر ( دکتر درمانی، دکتر موسوی نیا و ...) در حال فعالیت می باشند. از لحاظ مداری عمدتا دانشگاه شریف ( دکتر شریفخانی، دکتر شعبانی) جز پیشرو ترین گروهها می باشند.
گرایش آنالوگ: این گرایش در مورد طراحی مدارهای آنالوک به صورت مجتمع می باشد این مدار مربوط به طراحی مبدلهای آنالوگ به دیجیتال، مبدلهای دیجیتال به آنالوگ، مدارهای فرستنده و گیرنده مخابراتی( که عمدتا RF خوانده می شوند البته RF بحثهای مختلف دیگر رو نیز شامل میشه). طراحی تقویت کننده و غیره می باشد. که هر کدام این این بخشها خودشان دنیایی دارند. در مورد طراحی مبدلهای داده گروههایی در دانشگاه شریف( دکتر شریق بختیار، دکتر شریف خانی، دکتر حاج صادقی) ، دانشگاه تهران( دکتر شعاعی) دانشگاه امیر کبیر( دکتر یاوری، ایشون طراح سوالات کنکور نیز می باشند) دانشگاه خواجه نصیر(دکتر شمسی) دانشگاه فردوسی( دکتر لطفی) فعال می باشند. در مورد RF گروه هایی همچون دانشگاه شریف( دکتر فتوت، دکتر شریف بختیار، دکتر مدی) دانشگاه تهران( دکتر شعاعی، البته ایشان الان دیگه در این زمینه فعالیت نمیکنند.) دانشگاه تربیت مدرس( دکتر نبوی) دانشگاه خواجه نصیر( دکتر شمسی و دکتر احسانیان) فعال هستند. حدود 10 سالی میشه که طراحان آنالوگ به طراحی مدارهای مجتمع برای کار بردهای بیومدیکال رو آورنده اند که تنها گروه دکتر سوداگر در دانشگاه خواجه نصیر فعال می باشند.
بین گروه دیجیتال و آنالوگ در دانشگاه شریف تفاوت زیاده ولی در دانشگاه هی دیگه تفاوتی بین این دو گرایش قائل نمی شوند.
3- متاسفانه نمیدونم کی فرصت می کنم کتاب دوم رو بنویسم.
4- بنده ترم تابستان تو مرکز خدمات آموزشی نصیر تدریس خواهم کرد. در مورد پارسه حرف زیاده ، بنده به اساتید پارسه به خصوص مهندس لطیفی احترام فراوانی قائل هستم و با توجه به قیمتهای به هنگفت پارسه اصلا نمی ارزه که برای کلاسهای پارسه به اونجا برید مسلما اساتید در همون سطح و حتی بهتر شاید بتونید تو موسسات دیگه پیدا کنید. در مورد خود مسئولین پارسه باید خدمتتون عرض کنم که اونها فقط به فکر جیب خود می باشند بزار خیالیتون رو راحت کنم از بین موسسات فقط نصیرکه به انتفاع مالی فکر نمیکنه و به فکر دانشجوئه(اصلا به همین خاطره که اسمش مرکز خدمات آموزشی نصیر استش). وگرنه شک نکنید بقیه موسسات به فکر جیب خودشون هستند.
در مورد آزمونهای پارسه در سال گذشته باید بگم که تمامی سوالات توسط اساتیدی همچون( مهندس لطیفی، دکتر معتقدی، مهندس تقوی، مهندس مومن زاده،مهندس کریمپور ، مهندس تاجیک و بنده حقیر )طراحی می شد. به نظرم سال گذشته یکی از بهترین سالهای آزمون پارسه از لحاظ کیفیت بود. امسال مطمئنم که هیچکدوم از این اساتیددر طراحی آزمون شرکت نخواهند کرد.
در مورد زیر گرایشهای الکترونیک اگه باز سوالی هست، هستم خدمتتون.