صرفا جهت اطلاع!

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالم از اون گداهایی که پا دارن و گدایی میکنن به هم میخوره ، بخصوص اونایی که آیفون رو هم میزنن و برمیداری ببینی کیه صدایی نمی شنوی و میری پایین می بینی گداست ، ای اعصاب ادم خورد میشه هی

MixxiM

اخراجی موقت
حالم از اون گداهایی که پا دارن و گدایی میکنن به هم میخوره ، بخصوص اونایی که آیفون رو هم میزنن و برمیداری ببینی کیه صدایی نمی شنوی و میری پایین می بینی گداست ، ای اعصاب ادم خورد میشه هی

اخ گفتی
امروز ضب یکیشون زنگید بعد داداشمو کشوند دم در
پنج دقیقه بعدش ک رفتم ماشینو ببرم بیرون میبینم داداشم حواسش نبوده ببندع درو گداهه همونجا پشت در واستاده :))
گفتم چ پررو
تازه چون هیچ وقت داداشام نبودن همیشه من بدبخت باید تو زمستونا میرفتم بیرون میلرزیدم خخخ

MixxiM

اخراجی موقت
ی خانوم همسایه ای دارریم
از اخلاق خالی بندش بدم میاد
میگه برا دخترم هفته ای 3 چارتا خاستگار زنگ میزنه

به حساب سال می شه سالی 150 تا 3 سالی هم میشه دخترش دانشگاه قبول شده یعنی در مجموع 450 تا خاستگار

کلا در این سه سال 450 نفر آدم از کوچمون رد نشده چ برسه بخاد برا دختر این خاستگار بیاد :D

کلا از اونایی ک گنده میان خوشم نمیاد:D

M.A777

عضو جدید
کاربر ممتاز
ی خانوم همسایه ای دارریم
از اخلاق خالی بندش بدم میاد

به حساب سال می شه سالی 150 تا 3 سالی هم میشه دخترش دانشگاه قبول شده یعنی در مجموع 450 تا خاستگار

کلا در این سه سال 450 نفر آدم از کوچمون رد نشده چ برسه بخاد برا دختر این خاستگار بیاد :D

کلا از اونایی ک گنده میان خوشم نمیاد:D

میگه چی؟!
زیاد نشون ـه ی خوبی نیست ـا :D

از ما گفتن،ما که تجربه بد نداریم ولی دوستامون که دارن،اینا نشونه خوبی نیستش :D

نه خداییش من ازونایی متنفرم که میگن اگه بهشون پول ندی خدا میزنه تو کمرت ـو چشم غُره میرن اگر بهشون پول ندی خلاصه واقعا رو اعصابن!

به قول رفیقم یه کار قشنگ کرد،گفت هر موقع از کنارشون رد میشی یه نون ـی میوه ای چیزی بهشون بده نه پول!چون با پول هر کاری میشه کرد ولی با نون و غیره ،اگر گرسنه باشه سیر میشه حداقل یه کار مثبت انجام دادی.

به نظرم که هیچکس نباید کمک کنی (اگر میتونه راه بره و حرف بزنه و سالمه) اصلن گناهه به این اشخاص پول بدی!یا دستشونو بگیر ببر سر کار (که پسر و دخترت واجب ترن!) یا هیچ :D

*FARZAN*

دستیار مدیر کتابخانه الکترونیکی
کاربر ممتاز
از ادمای پر حرف بدم میاد
ادمایی ک ادعای زیاد دارن ولی از درون پوچن
ادمای وابسته
ادمای متعصب
ادمایی ک انتقاد پذیر نیستن

آخرین ویرایش:

M.A777

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی چی
لتفن بازش کن
اگه باز نمیشه لتفن کامل ببندش؟
قربونت بشم میخوای 3بار اخراجم کنن راحت شی؟!
ببین من مث تو پررو نیستم ـا،پاچه خوارم،الکی اخراج میشم باید التماس کنم،حوصله و دوست، ندارم :D

جدی بگم،همینو بدون جالب نیست یه نفر زنگ بزنه برای خاستگاری،یا روزی چنتا خاستگار داشته باشن.
کلن این مدل دختر خانم ها که ایشالا هیچکس جزوشون نیست،جزء لیست سیاه ما پسر ها هستند.حداقل بین جمع من و رفیقام که این شکلیه.
بعد یه چیزی که ما پسرها متنفریم،اینه که یوقت یه دختر بیش از حد از دماغ فیل افتاده باشه،من 3تا لامبورگینی و 2تا کارخونه نوشابه سازی هم داشته باشم،جرات نمیکنم برم خاستگاریش چون عقیده داریم طرف واسه فازش هم که شده جواب رد بده،اینجا غرورمون لکه دار میشه واسه عیییین!

یه آشنایی داشتیم یادش بخیر چقدر خندیدیم :D رفت خاستگاری،بعد دختره اومد کلاس بیاد گفت یا سکه 1400 تا میزنید یا نمیخوام :D
به جان خودم به این نمک قسم،فامیلمون بلند شد گفت نمیخواین؟ خدافظ :|
بعد از دو سه هفته فهمیدیم مراسم عقد و عروسی رو تاریخ زدن،پرسیدیم چی شد؟ گفت 14 گل محمدی مهریه هر موقع خواستند :D

میخوان افه بیان حداقل موقعیت شناسی کنن یوقت طرف اعصاب مصاب نداشت اینجوری نشه :D

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
انسان وقتی بدش میاد دو حالت داره : یا خودش شیشه خورده داره و خودش بده که بدش میاد یا نه طرف مقابل مشکل داره و ازش بدش میاد .
206 رو نگاه کن اطرافیانش چقدر انسان هستن که از کیا متنفره ! :surprised:خوشبحالش

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از اخلاق و رفتار و برخورد و ...... کسانی که از خودشون هیچ چیزی برای گفتن ندارن و نقش یه طوطی رو بازی میکنن

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
از اونایی که تا یه پولدار می بینن دولا میشن ، متنفرررررررررم

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از اونایی که پاچه خوارن
از اونایی که دلسوز ملت نیستن و به فکر خودشونن
از اونایی که بیت المال رو کوفت میکنن

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
از اون دکترایی که فکر میکنن دنیا دست اوناست و توی بیمارستان دولتی چون پول کمتری نسبت به مطب گیرشون میاد و مریضو تحویل نمیگیرن و راست راست بر میگردن میگن اگه راضی نیستی برو هرجا میخوای شکایت کن ، متنفرم...

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
انقد از دخترای زمخت بدم میاد ، دختری که انگار پسره ، اه اه اه اه:confused:

starlet.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من از آدمای ک انرژی منفی دارنو انگار همیشه بدبختی رو سرشون میباره متنفرم:razz:

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
از آدمایی که :

توبه بر لب سبحه بر کف دل پر از شوق گناه/معصیت را خنده می آید ز استغفار ما

بیزارم. انگشتر به دست ، تسبیح به دست باشی و همه کاره هم باشی ، این خیلی آزار دهندس و با عرض پوزش حالم به هم میخوره

starlet.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از آدمایی که :

توبه بر لب سبحه بر کف دل پر از شوق گناه/معصیت را خنده می آید ز استغفار ما

بیزارم. انگشتر به دست ، تسبیح به دست باشی و همه کاره هم باشی ، این خیلی آزار دهندس و با عرض پوزش حالم به هم میخوره

+یقه بسته ی ریش دار خخخخخخخخ;)

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
از حاجی هایی که :

واجب الحج شدگانی که از این بوم و برند/عازم خانه ی حقند و ز حق بی خبرند...

طرف اصلا نمیدونه کی به کیه همینجوری مد شده میره مکه اصلا هیچی هم بارش نیست ، این i am very very sorry

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
از اس ام اس های همراه اول و ایرانسل ، داااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااد و فریااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااد که اگه دست من میفتادن همشونو برق 300 ولت وصل میکردم بهشون دل ملت شاد بشه

starlet.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از وقتایی ک دیر میرسمو اتوبوس میره متنفرم:razz:
از وقتایی ک تلوزیون روشن میکنمو همه شبکه ها یا هیچی ندارن یا سخنرانی دارن متنفرم:w39:

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
از اونایی که در جایی که باید میبودن نیستن ، از اونایی که با پارتی بازی یه جایی رفتن مشغولن ، از اونایی که به جای علم و تخصص با چیزای دیگه میرن بالاتر ، از اونا با کمال مسرت بیزارم