شیطان

پسر بهاری

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوست عزیز اینکار شما نه تنها روشنگری نیست بلکه اشائن خرافه محسوب میشه ، صرف اینکه چیزی در کتابی نوشته شده باشه چطور مورد قبول شماست ف مثل نمونه ای که مطرح کردم ، با فرض اینکه وجود موجودی مثل جن رو قبول کنیم چطور به این نتیجه رسیدید که تخم گذاره ، چطور تعداد دقیق این تخم ها شمارش شده ، در غرب و شرق چه کسی دیده، مولف؟ یا جع کثیری از مردم؟ فرضا دیده باشن تخم هم گذاشته باشه چه کسی اینهارو شمرده فرضا کسی باشه که بشمره یعنی با جت این جن رو دنبال کرده و 10 تا در شرق و 10 تا در غرب و... شمارش کرده ؟

لطفا کمی تعقل کنید

من هم جدای نظر شخصی پیرو دیگر علمایی که این مطلب رو قبول ندارند قبول ندارم و به خاطر دلیلی که ذکر کردم اوردم و این تاپیک هم برای اینه که درمورد انها بحث بشه (با سند)و گرنه که توی کتابها خیلی کامل تر هم هستش .

اگر شما هم نظری دارید میتونید اینجا مطرح کنید اما منطقی و بدون تیکه

اما در خصوص جن در کتاب مقدس قران به طور واضح امده و تمام ادیان به ان اشاره شده و جالب تر ان که تمام دنیا ان را قبول دارند .....ایا شما مدرکی دارید که عدم وجود ان را ثابت کند

eb@d

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اره جالب هستش :confused:

اما شاید منظور از تخم گذاشتن چیزی بجز ان باشد که ما بصور میکنیم:w19:

چرا همه این احکام باید یه جوری گفته بشه که ما مجبور باشیم برا درکش از تصوراتمون کمک بگیرم یا اینکه اونارو رمز گشایی کنیم؟

به نظرت این نمیتونه ساخته و پرداخته ذهن بشر باشه؟البته من فقط در مورد این دست روایات که منبع و مرجع مستند و منسجمی ندارند دارم صحبت میکنم. نه کلیات

پسر بهاری

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا همه این احکام باید یه جوری گفته بشه که ما مجبور باشیم برا درکش از تصوراتمون کمک بگیرم یا اینکه اونارو رمز گشایی کنیم؟

به نظرت این نمیتونه ساخته و پرداخته ذهن بشر باشه؟البته من فقط در مورد این دست روایات که منبع و مرجع مستند و منسجمی ندارند دارم صحبت میکنم. نه کلیات

در اینکه نقلهایی ساختگی در دین اسلام وارد شده شکی نیست .

اما شاید در ان زمان مردم از درک مطلب واقعی عاجز بودن... مثلا در ایه ای در قران و حدیثی از امام صادق(ع) از گل سرخی در اسمان .......... اشاره شده. و بعدها ک انسان پیشرفت کرد ..... مانند گل سرخ بود

فَإِذَا انشَقَّتِ السَّمَاء فَکَانَتْ وَرْدَةً کَالدِّهَانِ
هنگامی که آسمان از هم شکافته شود و مانند گلی سرخ رنگ (گلگون) درآید.

به لحاظ علمی ثابت شده ‌است که هنگام انفجارو فروپاشی ستارگان، گازها و موج‌های حاصل، ترکیبی بسیار زیبا به مانند گل رُز ایجاد می‌کنند. این مساله هرچند شاید برای آنها که با دیدگاهی مادی‌گرایانه به همه چیز می‌نگرند، اندکی عجیب باشد اما مساله‌ای است که قرنها پیش از این در کتاب آسمانی ما مسلمانان یعنی قرآن مجید به آن اشاره شده بود.
در قرآن مجید در سوره الرحمن آیه ۳۷ بیان گردیده است: «فإذا انشقت السماء فکانت وردة کالدهان» که معنایآن چنین است: «هنگامی که آسمان از هم پاشیده شود و مانند رنگ
سرخی رُز(گلگون) درآید»اینها تنها بخشی از معجزه قرآن هستند؛ کتابی که نه فقط برنامه عملی زندگی مسلمانان است بلکهمفاهیم ارائه شده در آن حتی لائیک‌ترین دانشمندان جهان را نیز به تعظیم وامی‌دارد. برای لحظه‌ای هم که شده در این عظیم‌ترین معجزه خلقت، بیندیشیم!

یا مثلا حضرت محمد (ص) سفارش کرده بودند که ناخن های خود را کوتاه کنید زیر انها مخفیگاه شیطان است !! و بعدها ثابت شد که زیر ناخونها بیشترین میکروبها را دارذ .

اگر در ان زمان برای ان انسانهای تازه مسلمان شده که در خیلی چیزها ابتدایی بودن از انفجار ستاره گان و فعل و انفعالات شیمیایی یا میکروب چیزی میگفتن ایا قابل باور بود فکر کن توی اون زمان از سفر فضایی حرف بزنند(این نظر خودم بود و از هیچ منبعی نیاوردم)

پسر بهاری

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تصاویری از وجود افکار نسناس در حکومتهای غیر اسلامی

تصاویری از وجود افکار نسناس در حکومتهای غیر اسلامی

آخرین ویرایش: