شگفت انگیزترین ساختمان اسپانیا را ببینید

n_roshan

عضو جدید
کاربر ممتاز

این ساختمان پیوند معماری پیشرفته با طبیعت است.
ساختمان صخره ای در بارسلونای اسپانیا توسط شرکت لهستانی UGO ساخته شده است.این ساختمان دارای پنجاه اتاق, سالن سینما, قهوه خانه, سالن بدنسازی و دیواره های صخره ای باری مبتدیان و حرفه ای ها می باشد.
نمای خارجی ساخته از سنگ و صخره بسیار حرفه ای ساخته شده به گونه ای که صخره نوردان حتی در شب با تجهیزات خاصشان این صخره بلند را فتح می کنند.
در کشور خودمان جای چنین بناها و ساختمان هایی بسیار خالی است.هر چند کشور ما ازلحاظ بناهای تاریخی بسیار غنی می باشد ولی ساختن چنین بناها و مجسمه های جدید و مدرن نیز می تواند باعث جذب گردشگران خارجی شود.

پی نوشت : متن ترجمه سایت خارجی بود.گویا این یک ایده است که به همین راحتی ها هم پیاده نمی شود.

gelayol joon

عضو جدید
کاربر ممتاز
این ساختمان پیوند معماری پیشرفته با طبیعت است.
ساختمان صخره ای در بارسلونای اسپانیا توسط شرکت لهستانی UGO ساخته شده است.این ساختمان دارای پنجاه اتاق, سالن سینما, قهوه خانه, سالن بدنسازی و دیواره های صخره ای باری مبتدیان و حرفه ای ها می باشد.
نمای خارجی ساخته از سنگ و صخره بسیار حرفه ای ساخته شده به گونه ای که صخره نوردان حتی در شب با تجهیزات خاصشان این صخره بلند را فتح می کنند.
در کشور خودمان جای چنین بناها و ساختمان هایی بسیار خالی است.هر چند کشور ما ازلحاظ بناهای تاریخی بسیار غنی می باشد ولی ساختن چنین بناها و مجسمه های جدید و مدرن نیز می تواند باعث جذب گردشگران خارجی شود.

پی نوشت : متن ترجمه سایت خارجی بود.گویا این یک ایده است که به همین راحتی ها هم پیاده نمی شود.
http://www.topnaz.com/

اینا از نداشتن جاذبه میرن ایده میدن برای ایجاد جاذبه های توریستی....تو کشور ما از همونایی که بالقوه داریم درست استفاده کنند ایجاد ایده ی جدید پیشکش!

DDDIQ

مدیر ارشد

همانطور هم که در پی نوشت متن ذکر شده این طرح در همان مرحله کانسپت و ایده هست !! و شاید میتوان گفت خیلی از ایده هایی که در دانشگاه های معماری داخلی حتی در ترم های پایین ترداده میشه از این ایده خیلی فراتر و البته اصولی تر و پخته تر هست!
گذشته از اصول نما و حریم ساختمان و ... که در اتود ها رعایت نشدند و این صخره نوردی که حریمی ندارد و اصولی نیست گذشته از این حرفها اصلا در شهری که ساگراد فامیلیا در آن قرار دارد ( هر چند که برج آگبار هم در دیگر سو قرار دارد ) ساخت چنین چیزی اگر هم از لحاظ اصول مهندسی صحیح بود به مصلحت نبود ان هم با خرج هنگفتی که میشه برآورد کرد که فقط شاهکار گائودی رو خراب میکنه که دور از عقلانیت هست!!!! اصلا خیلی از توریسم بارسلون و اسپانیا به خاطر شاهکار هنری و میراث جهانی ساگراد فامیلیا ست

اینا از نداشتن جاذبه میرن ایده میدن برای ایجاد جاذبه های توریستی....تو کشور ما از همونایی که بالقوه داریم درست استفاده کنند ایجاد ایده ی جدید پیشکش!

دوست عزیزم برای مشاهده تنها قسمت کوچکی از هنر اسپانیا ( که یکی از زیباترین کشورهاست ) در دوره معاصر و نه آن همه میراثی که از دوران تلفیق هنر اسلامی در بناهای این کشور به وجود آمده به تاپیک زیر بروید و قسمت هایی از شاهکارهای گائودی رو از جمله کلیسای ساگراد فامیلیا که هنوز بیشتر از 100 سال هست ساخت آن تمام نشده!! ( ۱۸۸۲ میلادی ) مشاهده بفرمائید

تاپیک: آنتونیو گائودی Antonio Gaudi

Martin Eco

عضو جدید
کاربر ممتاز
تایید میشه....اصلا کانسپت کار از کجا اومده؟!!!!! مثه اینه که یه سفینه از فضا فرود اومده باشه وسط یه شهر!!!
اصلا یه همچین طرحی به تغییرات اکوسیستمی که میتونه بهمراه داشته باشه فک کرده؟!!!!

DDDIQ

مدیر ارشد
تایید میشه....اصلا کانسپت کار از کجا اومده؟!!!!! مثه اینه که یه سفینه از فضا فرود اومده باشه وسط یه شهر!!!
اصلا یه همچین طرحی به تغییرات اکوسیستمی که میتونه بهمراه داشته باشه فک کرده؟!!!!

درسته مهندس سپاس از نظرتون
حالا دیدگاه و اصول معمارانه رو هم نادیده بگیریم!
با ساده ترین استدلال میشه کل ایده اولیه رو زیر سوال برد و خط زد !! صخره نوردی در میان بافت شهری! صخره نوردی یکی از خطرناک ترین و ماجراجویانه ترین ورزش هاست! اگر یک تکه نما در هنگام صخره نوردی جدا بشه ( حالا جالب اینکه در تری دی ها کلی قطعات جدا تصویر شده!:D) اون هم بدون حریم خاصی در مکانی که طبق برنامه ریزی دارای تمرکز جمعیت و پر رفت و آمد و توریستی باید باشه ! چه اتفاقی میفته!!!
اصلن فکر نمیکنم این طرح از یه طرح ساده دانشجویی فراتر باشه!! و در این حد نیست که معماری ایران رو بتواند زیر سوال ببرد !

Martin Eco

عضو جدید
کاربر ممتاز
درسته مهندس سپاس از نظرتون
حالا دیدگاه و اصول معمارانه رو هم نادیده بگیریم!
با ساده ترین استدلال میشه کل ایده اولیه رو زیر سوال برد و خط زد !! صخره نوردی در میان بافت شهری! صخره نوردی یکی از خطرناک ترین و ماجراجویانه ترین ورزش هاست! اگر یک تکه نما در هنگام صخره نوردی جدا بشه ( حالا جالب اینکه در تری دی ها کلی قطعات جدا تصویر شده!:D) اون هم بدون حریم خاصی در مکانی که طبق برنامه ریزی دارای تمرکز جمعیت و پر رفت و آمد و توریستی باید باشه ! چه اتفاقی میفته!!!
اصلن فکر نمیکنم این طرح از یه طرح ساده دانشجویی فراتر باشه!! و در این حد نیست که معماری ایران رو بتواند زیر سوال ببرد !
دقیقا همینطوره...
واقعا در حد یه کار دانشجویی که یه ایده به ذهنش رسیده و همه چی رو فدای اون ایده کرده....اصن یه همچین بنایی با این حد از اکتیو بودن در مصرف انرژی اونم در معماری امروز جهان جایی داره؟؟!!!!
دقت کردین اصن نور بنا از کجا تامین میشه؟!!!! اون پنجره ها که با توجه به ارتفاع اتاقها30 سانت هستن؟!!!!!!!اصن اونن چاله وسط که در تری دی سرتاسریه در مقطع چرا بریده است؟!!!!!!

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
همیشه به ما گفتن هر بنا حریمی داره که باید به اون احترام گذاشت. ولی آیا به این ساختمان با این هیبت به هیچ حریمی در شعاع بسیار زیادی احترام گذاشته؟
به نظر من هم صدیق درست میگه. بچه های ما توی دانشگاه ها خیلی فراتر از این ایده میدن ولی کسی به این صورت بهشون بها نمیده...
علاوه بر اینا با دیدن این بنا احساس یه وصله ناجور به آدم دست میده!!! نه از نظر ارتفاع نه مصالح نه هیچ چیز دیگه با اطراف همخونی نداره!!!
بعد از ساختن این چیزی به اسم خط آسمان باقی نمیمونه!!:eek:
چطور به این فکر نکردن؟

هدیه.

مدیر تالار مهندسی شهرسازی
مدیر تالار
تمام نظر دوستان رو تا اینجا قبول دارم... اما از لحاظ نما یه جورایی ایده بکریه!
فکرشو بکنین که مثلا در جایی مثه کندوان که ساختار طبیعت همه صخره ایه، به جای ساختن هتلی با نمای ساختمان های معمولی با یک نمای این شکلی ساخته بشه..؟ چقدر با طبیعت هماهنگ میشه و دید بصریه اونجا رو هم آلوده نمیکنه.
هرچند وسط یه بافت شهری اصلا جالب نیست اما تو جاهاییکه طبیعت کوهستانی یا حتی بیابانی مثله کویر دارند میشه از این ایده برای هماهنگی با طبیعت استفاده کرد..
اما در مورد خود بنا کاملا با نظر دوستان دیگه موافقم....

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
فکرشو بکنین که مثلا در جایی مثه کندوان که ساختار طبیعت همه صخره ایه، به جای ساختن هتلی با نمای ساختمان های معمولی با یک نمای این شکلی ساخته بشه..؟ چقدر با طبیعت هماهنگ میشه و دید بصریه اونجا رو هم آلوده نمیکنه.
هرچند وسط یه بافت شهری اصلا جالب نیست اما تو جاهاییکه طبیعت کوهستانی یا حتی بیابانی مثله کویر دارند میشه از این ایده برای هماهنگی با طبیعت استفاده کرد..
موافقم باهات عزیزم
بیشترین ایرادی هم ک من بشخصه به این طرح وارد میدونم نا هماهنگی با بافت محیطشه

scorpion555

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من قشنگ بود.همین ناهمخونی با بافت محیطشم قشنگ بود.
فقط برای جاهایی که هوای الوده دارند مثل تهران,اصلا مناسب نیست.

DDDIQ

مدیر ارشد

سپاسگزارم از نظرتون خانم مهندس هدیه بانوی عزیز و البته باید عرض کنم شما استاد بنده هستین
با کلیت فرمایشتون در مورد رویکرد پایدار و طراحی های بیونیک در چنین مناطقی که اشاره کردین کاملا موافقم و بنده خودم هم به شخصه از طرفداران چنین نظریه ای هستم

ولی هنوز هم سر حرفم هستم با این کانسپت دانشجویی موافق نیستم !
و در تکمیل عرایض قبلی این ساختمان اصلا مشخصه های یک ساختمان سبز و پایدار را ندارد! و اگر بخوام توصیفش کنم دخمه ای بلند و مخروطی! بدون نور و ...
همانطور هم که مهندس حمید رضا عزیز ( Martin Eco) هم اشاره داشتند جدای از نقص کانسپت با یه تخمین مقیاس چشمی میشه فهمید که هیچ کدام نورگیر نیستند همه از درزهای بسیار باریک در بین دیواره های به قطر چند متر قرار هست نور بگیرن! و اشکالات بسیار دیگر
طرحی که با یک نگاه فقط از روی یک برش با این مقیاس بتوان این همه اشکال گرفت مسلما استادشون نباید نمره بالایی بهش بده!!

چون این طرح اولیه هیچ مشخصه ای رو رعایت نکرده! فقط دکوری هست که در نگاه اول هم ممکنه به دلیل ارتفاع و شکل خاصش در بافت شهری برای عده ای هراس آور باشه !
و نه باعث ارتقا فرهنگی این منطقه هست! و نه اقتصادی هست و نه رویکردی اکولوژیکی و سازگار با محیط دارد , یک طرح بی مطالعه هست

حال گذشته از اینکه بنده هنوز هم مخالفم که وقتی تمرکز جمعیتی در یک محوطه محدود پایین برج داریم صخره نوردی روی برج به شدت خطر آفرین هست !
و همانطور که خودتون بهتر میدونین بالا رفتن از برج های بلند یکی از جرائم هست به دلیل خطراتی که میتونه ایجاد کنه و چنین افرادی رو دستگیر میکنن! چه برسه اجازه ساخت داده بشه

ولی شاید ایده بنایی این چنین صخره ای با فرم دیگری و پخته تر و با مطالعات اکولوژیک در جای دیگری بتوان اجرا کرد

بسیار خدمتتون ارادت مندیم خانم مهندس
:gol:

خیلی شبیه عکسهای فتوشاپی هستش

دوست عزیزم این طرح تنها یک کانسپت و ایده و طرح غیرواقعی و اجرا نشده هست

_____

یه چند نمونه پروژه بچه های دانشگاه پنسیلوانیا با رویکرد بیونیک را میتوانید در فایل ضمیمه مشاهده بفرمائید (که چند تاشون ایده های جالبی استفاده کردند )

پیوست ها

• ARCH701-fall06-hollwich.pdf
    1.5 مگایابت · بازدیدها: 0

هدیه.

مدیر تالار مهندسی شهرسازی
مدیر تالار
جناب صدیق شما لطف دارین.. بنده هنوز باید تو محضر اساتیدی مثل شما حالا حالا ها دفتر و کتاب پاره کنم..

بنده هم با فرمایشات شما در مورد این طرح کاملا موافقم ... حتی در اولین نگاه به نظرم شبیه خونه هایی اومد که موریانه ها میسازن.. بدون هیچ زیبایی که به نظرم باید اصل اول معماری باشه ! در مورد محل قرار گیریه اون هم که کمال بیدقتی و بی حوصله گی رو از خودشون نشون دادن!!
اما به نظرم میشه از این ایده برای فضاهایی که گفتم استفاده کرد. همونطور که گفتین این فقط یه ایده است... میشه از این ایده اولیه یه نمونه خوب درآورد و عیب و ایرادایی که داره رو بر طرف کرد.
نظر من فقط در مورد ایده ی نمای ساختمان بود که میشه با کارکردن روی اون و نزدیک کردنش به محیط مورد نظرمون ، برای ساخت هتلها یا ساختمان های دیگه که در مناطقی که جزو آثار طبیعی یا مناطق گردشگری هستند استفاده کرد..یا مثلا واسه المپیک هتل صخره نوردار و شبیه به این طراحی کنن.:D

بازهم بگم با نظراتتون در مورد ساختار بنا و سایر جزئیاتش کاملا موافقم مهندس.