شکر

علي 19

عضو جدید
بدن انسان سالم از هر جواهری گرانبها تر است- تسونگ کاپا
>>
>> ۱- شکر سیستم ایمنی بدن را از کار می اندازد. پس از هر بار مصرف محصولات
>> شکردار، گلبولهای سفید بدن (نوتروفیلها) از کار می افتند و تا ۲ الی ۵ ساعت
>> بدن
>> کاملا آماده آلوده شدن به هر نوع ویروس یا باکتری خواهد بود. طبق تحقیقات پس
>> از
>> هر بار خوردن چیزی شیرین سیستم ایمنی بدن تا ۷۵٪ کارایی خود را از دست می دهد
>> و
>> این دقیقا بهترین زمان برای فعال شدن میکروبها و ویروسها است.
>> ۲- شکر تعادل مواد معدنی بدن را بر هم می ریزد. چرا ؟ شکر ماده ای است فاقد
>> ویتامین- فاقد مواد معدنی و فاقد فیبر. شکر ماده ای زائد است که بدن انسان
>> قادر
>> به هضم و جذب آن نیست از این رو برای اینکه ساختار ملکولی شکر شکسته شود بدن
>> مجبور است از مواد معدنی محلول در بدن مصرف کند تا بتواند شکر را هضم کند .
>> در
>> نتیجه تعادل عناصر معدنی مثل کلسیم- منیزیوم - پتاسیم - سدیم و... را بر هم
>> می
>> ریزد.
>> ۳-شکر سبب ترشح بیش از اندازه هورمون آدرنالین در بدن می شود. احساس اضطراب
>> بیش از اندازه - آشفتگی و بد خلقی از نتایج آن هستند.
>> ۴-شکر سبب بی حوصلگی است و کسانی که شکر مصرف می کند به هیچ عنوان میلی به
>> ورزش کردن و فعالیت های بدنی ندارند.
>> ۵-شکر در کودکان سبب کاهش هوش و پایین آمدن نمره های درسی است.
>>
>>
>> ۶-برخلاف آنچه پزشکان به شما می گویند خوردن چیزهای چرب تری گلیسیرید را
>> بالا
>> نمی برد بلکه این خوردن شکر است که تری گلیسیرید را بالا می برد !
>>
>> ۷-شکر باعث ضعف سیستم دفاعی بدن در برابر کلیه بیماریها میگردد.
>>
>> ۸-شکر به کلیه ها آسیب می زند. عامل اصلی ایجاد سنگ کلیه مصرف شکر است.
>>
>> ۹- عامل اصلی سنگ مثانه مصرف شکر است.
>>
>> ۱۰-بر خلاف تصور همگان این شکر است که کلسترول بد خون LDL را به شدت بالا می
>> برد و کلسترول خوب را پایین می آورد و در کل سبب بالا رفتن کلسترول می شود.
>> این
>> روغن حیوانی نیست که کلسترول را بالا می برد.
>>
>> ۱۱-شکر مقدار عناصر کروم و مس بدن را کاهش می دهد.
>>
>> ۱۲-شکر در جذب شدن کلسیم و منیزیوم اختلال ایجاد می کند. یعنی اگر لیوان شیر
>> خود را با کیک یا شکلات میل می کنید هیچ کلسیمی در استخوانهای شما ذخیره
>> نخواهد
>> شد!
>>
>> ۱۳-شکر عامل اصلی سرطان از جمله سرطانهای سینه و پروستات و کلون و رکتوم
>> است.
>>
>>
>> ۱۴-شکر مقدار گلوکز خون را بی جهت افزایش می دهد.
>>
>> ۱۵-شکر باعث ضعیف شدن بینایی است.
>>
>> ۱۶-شکر باعث باریک شدن رگهای خونی و در نهایت سکته می شود.
>>
>> ۱۷- شکر باعث ترش کردن معده است. برخلاف تصور عامه که وقتی ترش می کنند چیزی
>> شیرین می خورند تا آن را رفع کند!
>>
>> ۱۸- شکر ریسک مبتلا شدن به بیماریهای قلبی را زیاد می کند.
>>
>> ۱۹- پیر شدن زود هنگام بدن - سفید شدن موها و چین و چروک پوست به دلیل مصرف
>> خوراکیهای شیرین است نه مصرف گوشت و پروتئین!
>>
>> ۲۰-شکر سرعت اعتیاد به الکل و میل به اعتیاد به مواد مخدر را زیاد می کند.
>>
>> ۲۱-شکر تنها عامل پوسیده شدن دندانهاست یعنی اگر شکر مصرف نشود کسی به
>> دندانپزشک نیاز نخواهد داشت.
>>
>> ۲۲-شکر عامل اصلی چاق شدن است.
>>
>> ۲۳- شکر عامل آرتروز مفاصل است. کسانی که آرتروز دارند و مواد شیرین زیاد می
>> خورند روز به روز بدتر می شوند.
>>
>> ۲۴-یکی از عوامل اصلی بیماری آسم مصرف شکر است.
>>
>> ۲۵-شکر باعث آپاندیسیت می شود.
>>
>> ۲۶-شکر عامل اصلی پوکی استخوان است. چگونه؟ شکر ماده ای زائد است که فاقد هر
>> گونه ویتامین یا مواد معدنی است و بدن قادر به هضم و جذب آن نیست. از این رو
>> سلولها مجبور هستند برای شکستن ملکولهای شکر از املاح کلسیم و منیزیوم ذخیره
>> در
>> استخوانها استفاده کنند. هر چه بیشتر چیزهای شیرین مصرف شود کلسیم بیشتری از
>> استخوانها خارج شده و در فرایند هضم شکر مصرف می شود. در نهایت استخوانها بعد
>> از چند سال پوک می شوند. دلیل اصلی خرابی دندانها نیز همین است. کلسیم از
>> دندانها استخراج شده و دندان به مرور پوسیده و خراب می شود. مصرف شیر در این
>> هنگام سودی ندارد مخصوصا اگر همراه کیک و شیرینی باشد.
>>
>> ۲۷- شکر آب بذاق دهان را اسیدی می کند که برای دندانها ضرر دارد.
>>
>> ۲۸-شکر میزان ترشح هورمون رشد را کم می کند. جوانان کوتاه قد نتیجه مصرف شکر
>> هستند.
>>
>> ۲۹- شکر عامل اصلی بالا رفتن فشار خون است.
>>
>> ۳۰-شکر ساختار پروتئین ها را به هم می ریزد در نتیجه بدن قادر به جذب آنها
>> نخواهد بود.
>>
>> ۳۱- آلرژی به غذاهای گوناگون نتیجه مصرف شکر است
>>
>> ۳۲- ایجاد اگزما در کودکان از عواقب مصرف شکر است
>>
>> ۳۳- آب مروارید بر اثر مصرف شکر به وجود می آید.
>>
>> ۳۴- بزرگترین خطر شکر این است که ساختمان DNA را می شکند و آن را تغییر می
>> دهد
>> که در نتیجه سلولها سرطانی می شوند.
>>
>> ۳۵-شکر سبب تولید رادیکالهای آزاد در خون و افزایش ریسک سرطان است.
>>
>> ۳۶- شکر فعالیت هورمونها را بر هم میزند.
>>
>> ۳۷-مصرف شکر انعطاف پذیری ماهیچه ها و اندام بدن را کم می کند به طوریکه با
>> کوچکترین حرکت ورزشی عضلات منقبض می شوند و درد می گیرند.
>>
>> ۳۸- شکر سبب افزایش تقسیم سلولهای کبد و سرطان کبد می شود.
>>
>> ۳۹-شکر مقدار چربی کبد را زیاد می کند.
>>
>> ۴۰- شکر اندازه کلیه ها را بزرگ می کند.
>>
>> ۴۱-اختلال در کار پانکراس از اثرات شکر است.
>>
>> ۴۲- عامل یبوست و خشکی روده شکر است.
>>
>> ۴۳- سردردهای بی موقع و بی دلیل و میگرن بر اثر مصرف چیزهای شیرین است.
>>
>> ۴۴-شکر امواج مغزی دلتا- آلفا و تتا را زیاد می کند که در نتیجه این افزایش
>> قدرت تمرکز و تصمیم گیری در انسان از بین می رود.
>>
>> ۴۵- عامل اصلی افسردگی شکر است. مردم عامی تصور می کنند با خوردن چیزی شیرین
>> روحیه شان شاد خواهد شد در حالیکه کاملا بر عکس است. شادی حاصل از خوردن
>> شیرینی
>> به خاطر اعتیادی است که به آن دارید و با خوردن آن آرامش می یابید اما در
>> روحیه
>> و امواج مغزی شما اثر متضاد دارد.
>>
>> ۴۶- شکر ریسک بسته شدن رگهای خونی را زیاد می کند.
>>
>> ۴۷-وحشتناکترین بیماری قرن یعنی آلزایمر که با حواس پرتی های کوچک شروع می
>> شود
>> بر اثر مصرف شکر به وجود می آید. این به آن معناست که تا ۲۵ سال دیگر نیمی از
>> جمعیت میانسال کره زمین آلزایمر خواهند داشت و مرگ زجرآوری در انتظارشان است
 

hale a.a

عضو جدید
کاربر ممتاز
مطلبت واسم اشنا بود!هان يادم اومد تو نشريه ي دانشگاه خونده بودمش!
ولي بازم مرسي...
 

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
نخوردن شکر به معنای نخوردن شکلات و شیرینی هم هست ! :(

مگه میییییییییشه ؟؟ !! :eek:

من هر وقت میام تهران حتما یه سر میرم بازارچه مروی و انواع شکلاتهای خوشمزه ایرانی و خارجی رو از اونجا میخرم و هر روز میخورم ! :twisted: :victory:
 

علي 19

عضو جدید
آفرين کارت درسته!!!!!!!!!!!!!!!1
نخوردن شکر به معنای نخوردن شکلات و شیرینی هم هست ! :(

مگه میییییییییشه ؟؟ !! :eek:

من هر وقت میام تهران حتما یه سر میرم بازارچه مروی و انواع شکلاتهای خوشمزه ایرانی و خارجی رو از اونجا میخرم و هر روز میخورم ! :twisted: :victory:
 

Similar threads

بالا