شکار لحظه ها در باشگاه مهندسان

Elmira2010

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعدمیگن چراکارنیس واسه لیسانسه هامون ،نه میدونه کیه نه میدونیه چیه نه میدونه خوردنیه چشیدنیه چی چی هس ولی دلش واسش تنگ میشه..اینجاش مهمه هاو این دلتنگه آخ آخ بسوغه پدردلتنگی...همیجوری رو هوادلتنگ میشن مهندسامون:D

Elmira2010

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعدمیگن چراکارنیس واسه لیسانسه هامون ،نه میدونه کیه نه میدونیه چیه نه میدونه خوردنیه چشیدنیه چی چی هس ولی دلش واسش تنگ میشه..اینجاش مهمه هاو این دلتنگه آخ آخ بسوغه پدردلتنگی...همیجوری رو هوادلتنگ میشن مهندسامون:D

Elmira2010

عضو جدید
کاربر ممتاز

Elmira2010

عضو جدید
کاربر ممتاز
اطلاعیه:
یه جوون درحال موته توروخداجون عزیزانتون اونوازمرگ حتمی نجاب بدین،منکه نمیگم خودش داره میگه،آخ که دلم کوباب شدواسش:cry:
:D

Elmira2010

عضو جدید
کاربر ممتاز
اطلاعیه:
یه جوون درحال موته توروخداجون عزیزانتون اونوازمرگ حتمی نجاب بدین،منکه نمیگم خودش داره میگه،آخ که دلم کوباب شدواسش:cry:
:D

بانوی باران

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

تو رو خدا اسمو داشته باشین................هنوز بعد از چند سال میخواد عوضش کنه.....

gadagoshneh

بانوی باران

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

تو رو خدا اسمو داشته باشین................هنوز بعد از چند سال میخواد عوضش کنه.....

gadagoshneh

melodi88

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میشه بگید کی نظر بده؟؟؟ ما که نظر دادیم خدا از خطامون بگذره
bbbbbbbbbbbbbb.jpg

"Coral"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:surprised:تاپیکی مخصوص خانما:surprised:

پ.ن1: خودتون ملاحظه کنید چند تا آقا رای دادن
پ.ن2: سعی کردم تا اونجایی که میدونم آقایون رو مشخص کنم