شهر کتاب

...pianist

عضو جدید
کاربر ممتاز
من تازگیا یه کتابی از تو نت پیدا کردم انقذه بده بده بده
آخ آخ :eek:
داستانش تو تهران 86 اتفاق افتاده و کلا فساد جامعه رو تصویر می کشه
آخ آخ آخ:surprised:

خجالت بکش چرا این کتابارو میخونی ؟؟؟ اول گروه سنیشو نگاه کن بعد برو دنبالش :mad:
.
.
.
حالا اسمش چیه؟؟ بگو منم برم بخونم :surprised: :smile:

waffen

اخراجی موقت
من تازگیا یه کتابی از تو نت پیدا کردم انقذه بده بده بده
آخ آخ :eek:
داستانش تو تهران 86 اتفاق افتاده و کلا فساد جامعه رو تصویر می کشه
آخ آخ آخ:surprised:

:eek::eek:
بده منم بخونم. من عاشق این جور داستانهام. :heart:

حالا جدی جدی بیا یه کتاب رو معرفی کن. بیا 23 سال رو برای بچه ها با کمی جزئیات معرفی کن. بلکه این تاپیک رو از اون زیر میرا بکشیم بیرون.
منم بعد شما میام.

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب اگه موافق باشید روند تاپیک رو یه جور دیگه ادامه بدیم...:)

آخرین کتابی که خوندید چی بوده؟؟ و یا تا به حال چه کتابی بیشترین تاثیر رو روتون گذاشته؟؟

كتابه: ايران چرا عقب ماند؟ وغرب پيشرفت كرد!
نويسنده:دكتر محمد كاظم علمداري...
كتاب بسياري پر محتوا وعالي ميباشد به دوستان سفارش ميكنم اگه واقعاً دوست دارند كه بدونن چرا ايران عقب موند اين كتاب رو حتماًَ حتماً بخونن....;)

waffen

اخراجی موقت
كتاب بسياري پر محتوا وعالي ميباشد به دوستان سفارش ميكنم اگه واقعاً دوست دارند كه بدونن چرا ايران عقب موند اين كتاب رو حتماًَ حتماً بخونن....;)

میشه اگر امکان داره برای ما کمی در موردش توضیح بدید ؟
هر طوری که فکر میکنید خوب هست. می خوام بچه ها بیشتر باهاش آشنا بشن.
در ضمن آیا نسخه ی پی دی اف کتاب موجود هست ؟

monrose

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من دنبال "جامعه شناسی خودمانی" از "حسن نراقی" می گردم... متاسفانه فقط تهران هست. اگه لینک دانلودشو دارین بذارین اینجا.... ممنون... :gol:

...pianist

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخرین کتابی که خوندم .............. بود و خیلی روم تاثیر مثبت داشت!!!!!!!!!! :)

sara@fshar

عضو جدید
کاربر ممتاز
:eek::eek:
بده منم بخونم. من عاشق این جور داستانهام. :heart:

حالا جدی جدی بیا یه کتاب رو معرفی کن. بیا 23 سال رو برای بچه ها با کمی جزئیات معرفی کن. بلکه این تاپیک رو از اون زیر میرا بکشیم بیرون.
منم بعد شما میام.
خب این همه تاپیک و پست ول دادم یه جورایی تاثیر اون کتاب 23 سال و یکیم دین موروثی بود دیگه

این کتابیه که باید رفت دنبالش و خوند مال این تاپیکا نیس البت تازمانی که این سایه شوم و.ف تو جامعه ما هس

اسم اون کتاب بد هم بوسه بر رخ مهتابه :redface:
نویسنده اش آماتوره و ناشناس اما خب برا آدمایی مثل من بدست آوردن اطلاعات از این طریق مفیده:redface:

waffen

اخراجی موقت
خب این همه تاپیک و پست ول دادم یه جورایی تاثیر اون کتاب 23 سال و یکیم دین موروثی بود دیگه

این کتابیه که باید رفت دنبالش و خوند مال این تاپیکا نیس البت تازمانی که این سایه شوم و.ف تو جامعه ما هس

اسم اون کتاب بد هم بوسه بر رخ مهتابه :redface:
نویسنده اش آماتوره و ناشناس اما خب برا آدمایی مثل من بدست آوردن اطلاعات از این طریق مفیده:redface:

مرسی سارا خانوم.
من که 23 سال رو خوندم (البته نصفه نیمه:razz:). الآن میرم دنبال بوسه بر رخ مهتاب ببینم میتونم گیر بیارم یا نه !!

waffen

اخراجی موقت
خوشبختانه این تاپیک هم کم و بیش سرو سامون گرفته انگار. من فکر نمی کردم به چهار صفحه هم برسه .

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز

monrose

عضو جدید
کاربر ممتاز
رفتم... نبود... ینی پیجش باز نشد... مرسی...:gol:

waffen

اخراجی موقت
اینو پیدا کردید کتاب نبرد من ......هیتلر......نسخه فارسی نه انگلیسی .....رو هم لطف کنید پیدا کنید

کتاب سقوط 79 فکر نکنم تو نت باشه. کتاب خیلی قدیمی هست و غیر قانونی هم هست. چون در مورد شاه خیلی توش نوشته و از ساختار نظامی ایران هم کم و بیش در اون زمان حرف زده.

من کتاب نبرد من هیتلر رو دارم. سعی میکنم پی دی اف اون رو هم پیدا کنم براتون بزارم.

siminzare

عضو جدید
کاربر ممتاز
این سایت کتابناک که سهیل معرفی کرد رو منم عضوم!

سایت توپیه! من زیاد ازش کتاب گرفتم.

کتاب خوب هم اگه بخوام پیشنهاد بدم اینه "آتش بدون دود" از نادر ابراهیمی.
روی نت نیست و باید بخریدش!

صادقانه بهترین کتابیه که خوندم.

از این سایت کتابناک اگر کتاب خواستید در خدمتم.

siminzare

عضو جدید
کاربر ممتاز
من دنبال این کتاب میگردم!

زن در انتخابات

اینم مشخصاتشه:

زن و انتخابات، شماره اول از مجموعه (از اسلام چه مى دانيم)، نگارش زين العابدين قربانى و محمد شبسترى و على حجتى كرمانى و عباسعلى عميد و حسين حقانى. انتشارات كتابفروشى طباطبايى قم، 1339.

بسی جای بحث دارد.

mojtaba_81

عضو جدید

کتاب خیلی خوبیه...
حدود 500 صفحست و از اونجایی که یه کتاب تحلیلیه باید حوصله کنید...
این کتاب با مفهوم توسعه آغاز میشه و نظری های کلی که راجع به علل عقب ماندگیه ایران مطرح میشه...
برخی از عناوینی که در این کتاب مورد بحث قرار میگیره:
_چرا فئودالیسم در ایران رشد نکرد؟
_چرا سرمایه داری در غرب رشد کرد و در ایران رشد نکرد؟
-آیا اسلام عامل عقب ماندگی جامعه بوده است؟
-چرا اعراب بر ایران دست یافتند؟
-عوامل رشد و افول اندیشه در ایران
-...

بچه ها من دنبال "جامعه شناسی خودمانی" از "حسن نراقی" می گردم... متاسفانه فقط تهران هست. اگه لینک دانلودشو دارین بذارین اینجا.... ممنون... :gol:

این کتاب رو خوندم ... ولی لینکشو ندارم... به نظر من حتما پیداش کن و بخونش...:smile:

یه چیزی ... من اصلا نمیتونم به صورت الکترونیکی و از رو مونیتور کتاب بخونم... هرچی هم تا حالا e-book دانلود کردم نخوندم... غلط غولوط هم خیلی داره...

peggijaan

عضو جدید

کتاب خیلی خوبیه...
حدود 500 صفحست و از اونجایی که یه کتاب تحلیلیه باید حوصله کنید...
این کتاب با مفهوم توسعه آغاز میشه و نظری های کلی که راجع به علل عقب ماندگیه ایران مطرح میشه...
برخی از عناوینی که در این کتاب مورد بحث قرار میگیره:
_چرا فئودالیسم در ایران رشد نکرد؟
_چرا سرمایه داری در غرب رشد کرد و در ایران رشد نکرد؟
-آیا اسلام عامل عقب ماندگی جامعه بوده است؟
-چرا اعراب بر ایران دست یافتند؟
-عوامل رشد و افول اندیشه در ایران
-...

اون موقع كه من دانشجو بودم استادمون يه كتابي شبيه به اين رو معرفي كرد. اسمش بود "علل عقب ماندگي ايران". اسم نويسنده اش هم فكر كنم "آخوندزاده" بود. البته به خاطر همين كتاب اعدامش كردند. اگه اين كتاب رو داريد لطفاً به ما هم بديد. خيلي علاقه دارم كه بخونمش. البته استادمون گفتش كه در چه زمينه اي صحبت كرده و راه حلش برون رفت از اين عقب ماندگي رو هم گفت و رد كرد. ايني كه شما معرفي كرديد احتمالاً بايد برعكس اون حرف زده باشه، وگرنه نويسنده اين رو هم بايد اعدام مي كردند.

peggijaan

عضو جدید
اولين انقلاب سياه جهان

اولين انقلاب سياه جهان

دنبال يه كتاب تحت عنوان "اولين انقلاب سياه جهان" مي گردم. نويسنده اش هم فكر كنم "شجاع الدين شفا" باشه. اگه كسي داره، خيلي ممنون مي شم كه بده من هم بخونم.

waffen

اخراجی موقت
راستی من فکر کنم همه کتاب آیه های شیطانی رو خوندن دیگه. ولی اگر نخوندید حتما برید دانلود کنید و بخونید. خیلی کتاب جالببی هست.