شناسایی و انتخاب مواد

mostafa1984

عضو جدید
با سلام
کسی میدونه حدود رتبه های قبولی تویه رشته شناسایی و انتخاب مواد تویه دانشگا ه های علم و صنعت و تربیت مدرس چطوره؟؟ و اینکه کدومش بالاتره ؟ من شنیدم پارسال یکی با رتبه 175 شناسایی تربیت مدرس قبول شده!!

mostafa1984

عضو جدید
ای بابا بچه ها شما پس کجایین؟ چرا جواب نمیدین؟
farhang,elm,reza_b و سایرین...
آقای یکی جواب من رو بده لطفا

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
مواد خوب میخوای؟...چی ؟ حشیش تریاک هروئین شیشه کریستال کراک اکس ....چی؟....دادا من خودم گنده لاتم ....میگم بچه ها واسه ات جور کنن....حالا چقدی میخوای؟:cool::lol::weirdsmiley::weirdsmiley::Ph34r:

mostafa1984

عضو جدید
سلام
داشی کسیو نداری تو علم و صنعت یا تربیت مدرس بکشه؟ جون تو خیل حالم گرفته ست!!:confused:

فرهنگ

مدیر بازنشسته
ای بابا بچه ها شما پس کجایین؟ چرا جواب نمیدین؟
farhang,elm,reza_b و سایرین...
آقای یکی جواب من رو بده لطفا

باور كن نميدونم چه رتبه اي..
ولي به نظرم علم و صنعت بالاتره اما تربيت مدرس هم مزايايي داره مثل اينكه فقط تحصيلات تكميلي رو پوشش ميده :redface:

د ا ن ش گ ا ه

عضو جدید
کاربر ممتاز
علم و صنعت بالاتره
آره تا حدودو زیر 200 میتونن قبول بشن مخصوصا شبانه/چون پذیرشش هم نسبت به جاهای دیگه بیشتره

mostafa1984

عضو جدید
باور كن نميدونم چه رتبه اي..
ولي به نظرم علم و صنعت بالاتره اما تربيت مدرس هم مزايايي داره مثل اينكه فقط تحصيلات تكميلي رو پوشش ميده :redface:
سلام
ممنون واسه نظرت، به نظرت من با 189 قبول میشم روزانه علم و صنعت یا تربیت مدرس ؟؟ راستش نمی خوام قبول بشم!! یکی از بچه ها میگفت میتونی بری انتخابت رو بسوزنی ولی ظاهرا وقتش گذشته!! نمیدونم چه کار کنم!!

فرهنگ

مدیر بازنشسته
سلام
ممنون واسه نظرت، به نظرت من با 189 قبول میشم روزانه علم و صنعت یا تربیت مدرس ؟؟ راستش نمی خوام قبول بشم!! یکی از بچه ها میگفت میتونی بری انتخابت رو بسوزنی ولی ظاهرا وقتش گذشته!! نمیدونم چه کار کنم!!

روزانه شناسايي با اين رتبه بعيد ميدونم. بقيه گرايشا رو نميدونم ولي فكرك نم علم و صنعتو بياري بقيه گرايشا رو...
خب چرا نميخواي بري؟:eek:

mostafa1984

عضو جدید
روزانه شناسايي با اين رتبه بعيد ميدونم. بقيه گرايشا رو نميدونم ولي فكرك نم علم و صنعتو بياري بقيه گرايشا رو...
خب چرا نميخواي بري؟:eek:
اول اینکه واقعا ازت ممنونم که هر موقع هر کی ازت کمک بخواد کمکش میکنی و لطف داری:gol:
بعدشم علتش اینه که من تو شرکت نفت تو جزیره خارگ کار می کنم و کار من هم اقماریه یعنی 2 هفته کار 2 هفته استراحته و واسه همین احتمالا دانشگاه های تهران اذیت کنن. خودمم نمیدونم چرا انتخاب کردم ولی قبول نشدنم خبر خوشحال کننده ایه! مرسی;)
من بعد از شناسایی تربیت مدرس و علم وصنعت شناسایی بابل رو انتخاب کردم. چون خودم هم بابلیم و ثانیا اینکه هیئت علمیشون کامل نشده و احتمال اینکه من بتونم استفاده کنم زیاده( با توجه به این رتبه!!:surprised:)
حالا امیدوارم شانسم بگه! چون ظاهرا امسال ظرفیت های تهران رو هم کم کردند
راستی تو ارشد میخونی؟؟

فرهنگ

مدیر بازنشسته
اول اینکه واقعا ازت ممنونم که هر موقع هر کی ازت کمک بخواد کمکش میکنی و لطف داری:gol:
بعدشم علتش اینه که من تو شرکت نفت تو جزیره خارگ کار می کنم و کار من هم اقماریه یعنی 2 هفته کار 2 هفته استراحته و واسه همین احتمالا دانشگاه های تهران اذیت کنن. خودمم نمیدونم چرا انتخاب کردم ولی قبول نشدنم خبر خوشحال کننده ایه! مرسی;)
من بعد از شناسایی تربیت مدرس و علم وصنعت شناسایی بابل رو انتخاب کردم. چون خودم هم بابلیم و ثانیا اینکه هیئت علمیشون کامل نشده و احتمال اینکه من بتونم استفاده کنم زیاده( با توجه به این رتبه!!:surprised:)
حالا امیدوارم شانسم بگه! چون ظاهرا امسال ظرفیت های تهران رو هم کم کردند
راستی تو ارشد میخونی؟؟

خواهش ميكنم وظيفه است
در هر صورت اميدوارم هرچيزي كه پيش مياد برات خوب باشه
اينجا همه ميدونن من تازه ليسانسمو تموم كردم