http://www.www.www.iran-eng.ir/C:\Documents and Settings\internet2\My Documents\My Pictures\Kroton-Reshtei-Small.jpg
سلام دوستان:من اين گل به نام كورتون رشته اي را خريده ام ولي راجع به نگهداري از آن چيزي نمي دانم لطفا" راهنمايي فرمائيد.![]()
دوست عزیز تو هر تاپیکی بر اساس موضوع تاپیک پست بدیناگه گریه کنی میگن کم آوردی
اگه بخندی میگن دیونه شدی
اگه دل ببندی یه روز تنهات میزارن
اگه عاشق بشی یه روز شکست میخوری
اما با این حال
یک لحظه باید گریست.دمی را خندید.
ساعتی را دل بست وعمری را عاشق بود.
سلام.
ما تو خونمون کلی گل و گیاه داریم که همشونم خیلی قشنگه.
کوردیلین، سجافی، زبرینا، فیکوس برگ قلبی، بگونیا، برگ عبایی، برجنیا، پیله آ، مارچوبه گردی
زنبق، گلایول، نرگس، اختر، کلشیسین، آماریلیس،
رز، آگاو، روسلیا، انواعی از سدوم، سلاژینا،
سرو، انجیر، نارنگی، پرتقال، آلبالو، سیب، انار
کروپسیس، مارگریت، اورانوس،
انواع کاکتوس.
حالا باید چیکار کنم.من تازه وارد این تایپیک شدم. فقط باید میگفتم چه گلهایی داریم؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
خانم جاوید بگونیا تون چیه؟
اگه میشه اسم کاکتوس هاتونم بنویسید
حتما، عکس رو فردا حتما تهیه میکنم و فرداشب براتون میذارم.
کروپسیس گیاهی شبیه به گل جعفری ولی با ارتفاعی بلندتر و بدون بوی خاص موجود در جعفری. رنگ گلهای اون هم زرد ت نارنجی هست.
اورانوس هم یک نوع آمارانتوس هست با برگهای رشته ای. گروهی از دوستان اونو با اسم تاج خروس رشته ای هم میشناسن.
ممنون از تذکری که دادید. حق با شماست. شبیه به جعفری نیست ولی تو اسم و تشخیصش اشتباه نکردم.سلام دوست عزیز
کروئوپسیس شبیه به جعفری نیست
http://www.magnoliagardensnursery.com/productdescrip/Coreopsis_Early.html
سلام چون از کلروفیل سوال پرسیدید فعلا جواب نمیدم بعداز جواب کلروفیل اگه نیاز به جواب تکمیلی بود اضافه خواهم کرد.سلام.
دوست گرامی کلروفیل عزیز
من در مورد گیاه کاکتوس چند سوال دارم اگر محبت کنید پاسخ من رو بنویسد ممنون میشم.
من 4 تا گلدون کاکتوس دارم، که عکسهاشو در پایین قرار دادم.
- برای تعویض خاک این کاکتوسها، آیا خاک برگهایی که در گلفروشی ها داخل پلاستیک میفروشن مناسب هست یا نه؟
- من این گلدونها رو پشت پنجره اتاق نگهداری میکنم که در روز مقداری آفتاب بهشون میخوره و دمایی 25 تا 35 داره. آیا این کاکتوسها در این اتاق با این شرایط نوری و دمایی راحت هستند؟
- هفته ای یکبار آبیاری با شرایط زهکشی مناسب برای این کاکتوسها مناسب هستند یا نه؟
قبلا از توجه شما سپاسگزارم.
![]()
![]()
![]()
![]()
دوستان سلام
من گیاهی در خانه دارم که با نام محبوب شب خریداری کردم. ولی در اینترنت هر چه به دنبال آن گشتم گیاهی به این نام پیدا نکردم. از دوستانی که اطلاعاتی در این زمینه دارند ممنون میشوم به من کمک کنند.
با کمال تشکر
ممنون عزیزمثل خیلیا ما هم بامبو نگه داری می کنیم
عکس هم لازم هست؟