شما چه گیاهی تو خونه دارین؟

گلابتون

مدیر بازنشسته
درخصوص گياه زيباي ترادسكانتيا يا برگ بيدي كه بنام يهودي سرگردان معروف است :gol:

اين گروه از خانواده كمليناسه و داراي گونه هاي متعدد ميباشد. تمام گياهان اين گروه داراي ساقه رونده و برگهاي بيضي شكل هستند كه اغلب با رنگهاي متنوعي در طول برگ تزئين شده و براي پرورش در سبدهاي آويزان بسيار مناسبند . رشد آنها بسيار سريع است و براي آنكه گياهي پرپشت و زيبا داشته باشيد لازم است سرشاخه هاي آنرا مرتبا قطع نموده و هرماهه كود تقويتي به آن بدهيد
بسياري از آنها گلهاي سفيد يا سوسني و يا شيري رنگي ميدهند كه جنبه تزئيني ندارند كه در اواخر تابستان ظهور مينمايد. ولي در مناطق معتدل گرم در اواخر بهار به گلدهي ميرسند.:gol:

اولين و سومين عكس ترادسكانتيا از ژانر زبرينا و از نوع پندولاو پريوسي اي ميباشد كه داراي ريشه هاي نابجا و به سرعت در جهت نور رشد نموده ساقه هاي گوشتي و ضخيم ان داراي برگهاي سبز مايل به نقره اي با نوارهاي سبز روشن يا قرمز و سطح زيرين برگ ارغواني روشن است .:gol:

دومين عكس از ساده ترين نوع برگ بيدي ميباشد . كه داراي برگهاي سبز و براق است كه در اواخر تابستان گلهاي زرد و يا شيري رنگي ميدهد و از نوع فلوميننسيس واريگاتا ميباشد .:gol:

آخرين عكس از تيره كاليسا داراي شاخه هاي ترد و شكننده با رنگ ارغواني روشن و برگهاي داراي رگه هاي طولي به رنگ كرم و پشت برگها نيز ارغواني است .:gol:

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنونم از همگیییییی:gol:

راستش وقت دانشجوییمون یه هکایش گل داوودی تو محلات بود که رفتیم یه سری هم به گلخونه های تو شهر زدیم همون موقع من مارانتا رو از نزدیک دیدم واقعاً زیباست و از اون روز خیلی در تلاشم که یک دونه خوشگلش رو پیدا کنم و نگهداری کنم ولی تو گلفروشیهای اینجا اون برگ رو که دیدم نتونستم پیدا کنم . :cry:

گلابتون

مدیر بازنشسته
گلرخ جان سلام:gol:
من از خرم آباد اطلاع كاملي ندارم اما ميدونم كه توي كرج حتما ميتوني از هر نوع مارانتا كه بخواهي پيدا كني ......تمام گلخانه ها ي محلي و عمومي اين گياه زيبا را دارند .
نميدونم اگه راهنماييت كنم امكاناتش رو داري كه بتوني براي خودت تهيه كني يا نه ؟:razz:

اما من يه گلفروش سيار رو ميشناسم كه ميتوني هررررررر گلي يا گلدون خاص و منحصر به فردي رو كه خواهانش هستي از ايشون تهيه كني .......;)

بلوار چمران كرج...روبروي دانشكده منابع طبيعي ...اين پاتوقش هست ....يه پيرمرد نه زياد مسن با همسر مهربون و گلش اونجا شبهاي پنج شنبه با يه وانت گل ميفروشن ....البته گلخونه دارن اما يه روز در هفته اونجا حراج ميزارن .....گلخونه اصليشون توي شهرياره....اونجا ديگه دنياي منه ...معركه است ...واقعا ديدنيه ...محشره كبري است ...فقط بايد بياي ببيني ....نمايشگاه گل بايد جلوش تعظيم كنه ....:D

اگه خدمتي از دستم بياد كوتاهي نميكنم ....قربونت گلاب:gol:

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها تکثیر شلفرا چطوره؟

گلابتون

مدیر بازنشسته
شفلرا :)

اين گياه از خانواده آرالياسه و داراي 200 گونه از گياهان استوايي و هميشه سبز درختي و درختچه اي است . ارتفاع اين گياه در طبيعت به 1 تا 2 متر نيز ميرسد و گسترش آن گاهي به يك متر هم ميرسد . گياهي است با رشد كم و برگهاي پنجه ايي مركب و اكثرا از 5 برگچه مستطيلي شكل تاتخم مرغي شكل تشكيل شده در گياهان جوان تعداد برگچه ها 3 تا 7 عدد است .

نور : متوسط
حرارت : حداقل 10 تا 13 درجه و حداكثر 18 تا 22 درجه
آب : متوسط
رطوبت : 40 تا 60 درصد
PH خاك : قليايي 7 تا 8
كود : 2 تا 3 گرم در ليتر هر سه هفته يكبار
خاك : مخلوطي از خاك باغچه به علاوه خاك برگ
تكثير : ازطريق قلمه سبز نرم و همچنين بذر

اطلاعاتم كم بود اگه بيشتر از اين تونستم برات ميزارم گلرخ جان ......

قربانت ....گلاب :redface:

مهدي از تهران

عضو جدید
يه كتاب از نمايشگاه چند سال پيش گرفتم . روش كاشت و تكثير گياهان آپارتماني . اگه اين كتابو نداري بگير توي اون تكثيرا رو نوشته ...

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
من یه کتاب دارم درباره روش نگهداری گیاهان آپارتمانی ، تقریباً همین چیزایی که گلابتون نوشته اونجا هم هست .ولی من بیشتر میخواستم کسی اگه بصورت عملی خودش تکثیر کرده اینجا بگه.
چند روز پیش یه برنامه بود راجه به تکثیر شفلرا که میگفت ساقه کوتاه همراه برگ رو جدا کنیم برای تکثیر میخواستم اگه کسی این تکثیر رو انجام داده اینجا بگه تا از نحوه ی کار آگاه شم.:gol:

آخرین ویرایش:

گلابتون

مدیر بازنشسته
اي بابا اومدم كلاس بزارم لفظ قلم و مثلا كتابي صحبت كنم نشدددددددددد:cool:
بيا گلرخ جان تا واست عملي بگم ....من خودم اينكارو كردم جواب گرفتم ....:)

اول يه شاخه از گياه رو كه زياد خشبي نشده باشه و تقريبا نرم باشه و زياد هم نازك و ترد نباشه انتخاب ميكنيم بعد به برگهاش توجه كن كه كامل باشن و آسيب ديده و يا آفتي نباشه ...درسته اگه ساقه كوتاه باشه حدود 10 الي 15 سانت كافيه ....انتهاي اون رو به صورت اريب ببر و در مقداري پرليت قرار بده و اگه تونستي قبل از كاشت مقداري پودر پروتئينه به انتهاي شاخه بزني خيلي بهتره ....اما نبود هم اشكالي نداره ....بعد اون رو در مكاني قرار بده كه هم نور كافي و هم رطوبت خوبي داشته باشه ....تقريبا بعد از يكي دوهفته ريشه زايي ميكنه .;)
درضمن اونايي كه برات نوشتم از جزو ه هاي كلاسيم بود.:)

قربونت ...گلاب:redface:

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنونم گلابتون جان . مشکل من اینه که از لحاظ علمی و تئوری خیلی خوبم ولی عملی کار نکردم . واسه همین بیشتر دوست دارم از تجربیات عملی دوستان بهره مند شم . و چه خوب و بجا تجربت رو در اختیارم قرار دادی .:gol:

گلابتون

مدیر بازنشسته
خواهششششششش ميكنم خانم خانما.....شما كجا ما كجا:redface:
خوشحال ميشم اگه بتونم كاري براي كسي انجام بدم خصوصا تو دوست عزيز و مهربونم :D

محجوب

عضو جدید
سلام. من 10 تا گیاه آپارتمانی دارم که واقعاً عاشقشونم. 2 نوع سیسوس، برگ بیدی، 2 نوع برگ گندمی، حسن یوسف، فلوندرون (اگه اشتباره نکنم، به فارسی می شه پا فیلی)، برگ عبایی، سرخس، 3 نوع کاکتوس.
من یک پپرومیا هم از این مدلی که عکسشو گذاشتم دارم. تقریباً یک ماه میشه خریدم. هر روز اسپری می کنم، زیر نور مستقیم آفتاب نیست ولی اتاق پر نور هست. تقریبا هر 5 یا 6 روز آب می دم و الان داره برگاش می ریزه! چیکارش کنم؟؟؟؟
تو رو خدا اگه می دونید تا همه برگاش نریخته زودتر بگید چیکار کنم. مرسی مرسی مرسی.

گلابتون

مدیر بازنشسته
سلام محجوب جان ...:smile:
پپرو ميا چون يه گياه گوشتي محسوب ميشه ...بايد به مقدار رطوبتي كه بهش ميرسه كاملا توجه داشت كلا 50 درصد رطوبت براش كافيه اگه زياد آبياري بشه ممكنه پوسيدگي طوقه پيدا كنه شايد به خاطر اينكه هر روز اون رو اسپري ميكني براش مشكل پيش اومده اما اصولا هر گياهي كه از گلخانه خريداري ميشه تا بياد به محيط آپارتمان يا منزل عادت كنه كمي تنش براش ايجاد ميشه كه بايد اين دوره بحراني رو بگذرونه تا به محيط جديد عادت كنه ...اگه مقدار رطوبت و حرارت و يا سرما بيش از اندازه باشه برگهاش لكه دار ميشه و مي افته ...هر دو ماه يكبار كمي سطح خاكش رو خراش بده تا هوا به راحتي بتونه توي خاك نفوذ كنه ....اين گياه به آبياري زياد نياز نداره ... هر وقت بين دو ابياري سطح خاكش خشك شد بهش آب بده ...

در كل پپرومياي خيلي قشنگي داري مواظبش باش ....قربانت ...گلاب :redface:

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ما هم چنتایی داریم
اما من چمدونم چیه
فقط دو نوع کاکتوس که من عاشقشونم رو دوس دارم
بهشونم میگم کاکتوس
عاشق کاکتوووسم
کی یه کاکتوس تپلی میشناسه ؟

محجوب

عضو جدید
گلاب جونم مرسی،:gol:
اطلاعات خیلی مفیدی دادی. دعا کن گلم حالش خوب بشه.:gol:

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
وایییییییی چقدر نازه این پیرومیات............:gol:

اطلاعات گلایتون جان کامل بود .حرفی ندارم . اگه اطلاعات بیشتری داشتم برات میزا:gol:رم.

محجوب

عضو جدید
سلام گلاب جونم
بازم چند تا از برگاش ریخت! ولی خب من دارم به توصیه های تو عمل می کنم. نمی دونم شایدم خیلی دیگه دیر شده! ولی من هنوزم امیدوارم.....

محجوب

عضو جدید
مرسی گلرخ جونم.
این عکس گیاه من نیست. ولی گیاهم دقیقاً از این نوع هسش. ولی کوچیکتر. خیلی دوسش دارم.

گلابتون

مدیر بازنشسته
غصه نخور عزيزم ايشالا هرچه زودتر حالش خوب ميشه ...براش موسيقي پخش كن .... بد نيست ;)

محجوب

عضو جدید
گلاب جونم
سلام. یه خبر خوب. پپرومیا من حالش خوب شده از اون روز که دیگه کمتر آب بش می دم دیگه برگاش نریخته. خیلی هم سرحاله.
حالا اگه وقت کنم از گیاهام عکس می گیرم و می زارم همه ببینن. بازم مرسی.:gol:

گلابتون

مدیر بازنشسته
قربونت برم ..........واسه خوشحاليت خيلي خوشحالم ... اميدوارم هرچه زودتر حالش بهتر و بهتر بشه ...اگه تونستي حتما عكسشو بزار ببينم چطوره اين گوگولي مگولي ما:D

magsod

كاربر فعال مهندسی كامپیوتر
کاربر ممتاز
از شما را هنمایی میخواهم
ما تو حیاطمون یه درخت البالو کاشته ایم (امسال)اما متاسفانه گل داد اما وقتی می خواست میوه بشه
گلهاش خشکیدن علتش چیه؟

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
میشه بیشتر اطلاعات بدی؟ این که نهالت چند ساله بوده . منظورت از خشکیدگی چیه؟ محلول خاصی پاس درخت استفاده کردین ....یا هر اطلاعاتی که فکر میکنی لازمه بدونیم از نحوه ی کشت و نگهداریش .:gol:

hamid_a

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
خب دیگه کی چه گلی داره تو خونه؟:gol:

چه عجب این تایپیک قدیمی بود خوشحال شدم دوباره فعال شد
یه کاکتوس دارم خیلی خوشکل بود و لی الان خیلی پژمرده شده چه کارش کنم اگه بخوایی می تونم یه عکسی ازش بزارم

ملیسا

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما هم توی خونمون یک گیاهی هست به نام خوشبختی داریم .
کاکتوس هم زیاد داریم .
درخت خرمالو و انگور و لیمو هم داریم .

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوشبختی؟؟؟؟؟؟ چه جالب .میتونی برامون یه عکس ازش بزاری؟ خیلی مشتاق شدم ببینمش .:gol:

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
من Aloe vera دارم .. 3 تا گلدون بزرگ ....

بالا