Hack
عضو جدید
داداش من این که نشد ایه
شد تفسیر همین علمای اقا جواد
خیلی معذرت می خوام آقای مفسر قرآن
خب من در همین حد بلد بودم شما برای ما تفسیر کن!
من نه علمش رو دارم نه ....
داداش من این که نشد ایه
شد تفسیر همین علمای اقا جواد
دوست گرامی منظور خود شماییدو متاسفانه معلوم نیست شما کدوم دوستان رو مییگن چون کسی نگفت موسیقی بکل حرامه![]()
من مفسر نیستمخیلی معذرت می خوام آقای مفسر قرآن
خوب اون پستتون جواب این حرفهای من بود؟!!!دوست گرامی منظور خود شمایید
که در بحث با یکی از دوستان به جای پاسخ های منطقی ،از پاسخ هایی ناآگاهانه ای مثل "آمارهای شکمی هم بلدی بدی"!!!یا " آهان یادم نبود تاریخچه ام پی تری پلیر به دوران کرتاسه برمیگرده" یا "اولا شما میگی مردم ما عجین بودند یعنی یا همشون نوازنده بودند یا نوازنده مخصوص داشتند!!" استفاده کردید
که امیدوارم شما هم یک نیم نگاه ،حتی کوچک به متنی که قرار دادم کرده باشید!
برای احترام به شما و استارتر دوست نداشتم این موضوع ادامه پیدا کند اما ...
خیلی معذرت می خوام آقای مفسر قرآن
من مفسر نیستم
خدا تو قران نگفته اهااااای مفسرین فران رو بخونید و در ایاتش تعقل کنین
گفته ای مردم ........
من هم جزو همون مردمی هستم که عقل دارم
شما اگه نداری و احتیاج داری کسی به جات فکر کنه خودت میدونی
یکی منو توجیح کنه
سخن باطل= موسیقی
ینی چی اخه؟؟؟؟
من هنوز نفهمیدم ائمه در نظر شما غیر از میزان بودن چه جایگاهی دارندمن مفسر نیستم
خدا تو قران نگفته اهااااای مفسرین فران رو بخونید و در ایاتش تعقل کنین
گفته ای مردم ........
من هم جزو همون مردمی هستم که عقل دارم
شما اگه نداری و احتیاج داری کسی به جات فکر کنه خودت میدونی
یکی منو توجیح کنه
سخن باطل= موسیقی
ینی چی اخه؟؟؟؟
همین دیگه _ باید چیزی باشه که بعد بشه تفسیرش کرد
داداش یه کلمه راجع به موسیقی و خوانندگی تو اونا پیدا کن
خدا بهت چشم و عقل عطا فرموده
چشم بسته که نمیشه قبول کرد
جواب پست منو ندادیمن هنوز نفهمیدم ائمه در نظر شما غیر از میزان بودن چه جایگاهی دارند
ضمنا بفرمایید چطوری با تعقل فهمیدید نماز ظهر چهار رکعته؟!!!
جواب پست منو ندادی
من که گفتم فک کن من کافرم
یه سوال از شمای مسلمون دارم
یه ایه بیار واسه موسیقی
همین شما هایید که دین خدا رو عوض میکنید.حلال خدا رو حرام میکنید و حرام خدا رو حلال
تا جایی که اگه امام زمان هم بیاد و حرفشو بزنه بهش انگ ضد دین میزنید
باهوش کی گفتم "من" تفسیر کنم ؟ گفتم باید یه چیزی وجود داشته باشه که بعد یکی بتونه تفسیرش کنه ضمنا شما روم به دیوار مولتی یوزر که نیستی؟تفسیر؟ علم کلام خوندی؟ علم رجال خوندی؟ علم نحو خوندی؟ در ضمن باچی می خوایی تفسیر کنی؟
باهوش کی گفتم "من" تفسیر کنم ؟ گفتم باید یه چیزی وجود داشته باشه که بعد یکی بتونه تفسیرش کنه ضمنا شما روم به دیوار مولتی یوزر که نیستی؟
اها اینا مدارک لازم جهت ثبت نام در( یا ایها الناسه)تفسیر؟
علم کلام خوندی؟ علم رجال خوندی؟ علم نحو خوندی؟
در ضمن باچی می خوایی تفسیر کنی؟
خوب اون پستتون جواب این حرفهای من بود؟!!!
من فقط به شیوه خودشون بهشون جواب دادم![]()
آخه فرق اسلام من با شما اینه من برام ائمه قرآن ناطقند و جدا نشدنی از کتاب الله یعنی شما به هر دلیلی یا عقیده یا کل کل یا هر چیز دیگه ای فقط قرآن رو ملاک میدونی در حالی که همین قرآن در جنگ صفین بر سر نیزه رفت پس من قرآن و ائمه رو در کنار هم میبینم حالا اگه شما میگی موسیقی کلا حلاله روایات رو چیکار میکنی در حالی که از خود قرآن هم دلیلی بر این حرفت نداریجواب پست منو ندادی
من که گفتم فک کن من کافرم
یه سوال از شمای مسلمون دارم
یه ایه بیار واسه موسیقی
همین شما هایید که دین خدا رو عوض میکنید.حلال خدا رو حرام میکنید و حرام خدا رو حلال
تا جایی که اگه امام زمان هم بیاد و حرفشو بزنه بهش انگ ضد دین میزنید
بیخیال داداشباهوش کی گفتم "من" تفسیر کنم ؟ گفتم باید یه چیزی وجود داشته باشه که بعد یکی بتونه تفسیرش کنه ضمنا شما روم به دیوار مولتی یوزر که نیستی؟
کسی هیچی نمیگه شما بگو منظورش چیا میتونه باشه؟؟؟اها اینا مدارک لازم جهت ثبت نام در( یا ایها الناسه)
ینی شما بیشتر از خدا میفهمی
خدا گفت مردم نگفت اینایی که تو میگی
اخه خیلی جالبه مثه اینه که من بگم ایه از نماز بیار بعد بری یه ایه بیاری که توش گفته کار خوب بکنید بعد بیای تفسیر کنی کار خوب ینی نماز
کی گفته سخن باطل ینی موسیقی
خنده داره اخه
اها اینا مدارک لازم جهت ثبت نام در( یا ایها الناسه)
ینی شما بیشتر از خدا میفهمی
خدا گفت مردم نگفت اینایی که تو میگی
اخه خیلی جالبه مثه اینه که من بگم ایه از نماز بیار بعد بری یه ایه بیاری که توش گفته کار خوب بکنید بعد بیای تفسیر کنی کار خوب ینی نماز
کی گفته سخن باطل ینی موسیقی
خنده داره اخه
جوابش رو دادم و گفتم کسی نگفت کلا حرومهبهتره پست رو بخونید (البته اگر ارزشی برای تاریخ ایران قائلید!) تا جواب سوالتون را بگیرید!!
بیخیال داداش
رجال تو این سایت میتونن هر کاری بکنن
مولتی یوزر که چیزی نیست اونم واسه رئیس روسا
اره بی خیال الان یه لشکر یوزر جدید میفرستن اینجا که بحثو بپیچونن آخه جواب ندارن ما رفتیم شمام بیخیال شو اینا روبیخیال داداش رجال تو این سایت میتونن هر کاری بکنن مولتی یوزر که چیزی نیست اونم واسه رئیس روسا
اره بی خیال الان یه لشکر یوزر جدید میفرستن اینجا که بحثو بپیچونن آخه جواب ندارن ما رفتیم شمام بیخیال شو اینا رو
جایی که بحث به جاهای باریک میکشه آدم باید به ایشالا ماشالا اکتفا کنه و هر کس از عقاید خودش پیروی کنه،ما همه آدمای عاقل و بالغیم و هیچ کس نمیتونه اونارو عوض کنه مخصوصا تو دنیای مجازی........ببین خواهر خوبم احکام دین رو با ایشالا و ای کاش نمیشه ردش کرد حالا کاش بعضی دوستان با ایشالا حلش میکردند در حالی که ژست درست بودن حرفشون رو میگیرند
کسی نمیگه موسیقی به کل حرامه شما باید ببینی مرجعت چی گفته البته اگه بعضی دوستان بدشون نیاد
ولی مطمئن باشید اکثر قریب به اتفاق ترانه های امروزی حرومه![]()
کی گفته من امام ها رو قبول ندارم؟نکنه بهت وحی شدآخه فرق اسلام من با شما اینه من برام ائمه قرآن ناطقند و جدا نشدنی از کتاب الله یعنی شما به هر دلیلی یا عقیده یا کل کل یا هر چیز دیگه ای فقط قرآن رو ملاک میدونی در حالی که همین قرآن در جنگ صفین بر سر نیزه رفت پس من قرآن و ائمه رو در کنار هم میبینم حالا اگه شما میگی موسیقی کلا حلاله روایات رو چیکار میکنی در حالی که از خود قرآن هم دلیلی بر این حرفت نداری
برادر من یکم تعصب رو بذار کنار چرا فکر میکنی هرکاری که بهش عادت کردی باید درست باشه؟؟
حالا فکر کن مهم نیست ولی توروخدا از جانب دین حرف نزن اونم بدون مدرک که خیلی عقوبت داره ها
دوست عزیز اولا ایشون یه مالتی یوزره نه یه لشکر ثانیا ما هنوز نفهمیدیم نقش ائمه در نظر شما چیه؟؟؟اره بی خیال الان یه لشکر یوزر جدید میفرستن اینجا که بحثو بپیچونن آخه جواب ندارن ما رفتیم شمام بیخیال شو اینا رو
اونوقت صحت روایات رو با چی میسنجید؟امام صادق میگه با قران بسنجید.وقتی تو قران چیزی نیست پس جعلیهدوست خوبم(البته اگه جسارت نشه)
من تفسیر آیات را با روایات می سنجم! شما با چی میسنجی؟
اونوقت صحت روایات رو با چی میسنجید؟امام صادق میگه با قران بسنجید.وقتی تو قران چیزی نیست پس جعلیه
اونی که باید بفهمه فهمید من با شما نبودمالان این تهمت به من بود.
متاسفم که راحت بدون حتی یه دلیل تهمت میزنی![]()
آخه اینطور که معلومه در عمل منکر روایات میشید!!کی گفته من امام ها رو قبول ندارم؟نکنه بهت وحی شد
دقیقا کجا؟؟ولی چرا علما رو با امام ها یکی میکنی؟
چطوری این حرف امام رو قبول میکنید؟؟از کجا میدونید این حرف مال امامهامام صادق فرمود اگر حدیثی برای شما نقل شد به قران عرضه کنیم اگر با قران منافاتی نداشت اونو بپزیرید.تمام احادیث مربوط به موسیقی وقتی با قران سنجیده میشه به باطل بودن محکومه چون چیزی در قران پیدا نمیشه
تو چرا فکر کردی کارات همه درسته و داری بهترین راه رو میری
چشم ممنونداداش اینو اویزه گوشت کن.مهم نیست سوار چه ماشینی باشی و ماشینت چه امکاناتی داره .اگه با همون ماشین راه رو درست انتخاب نکنی و خلاف جهت بری هر چی تند تر بری با همون سرعت از مقصد دور میشی و ازش فاصله میگیری
اگه هم کسی پیاده پا تو راه درست گزاشت مصخرش نکن چون دیر یا زود به مقصد میرسه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
D | چطور هزینه های ازدواج را کاهش دهیم؟ | گفتگوی آزاد | 43 | |
S | شما به چه زبان خارجی مسلط هستید و چطور تونستید در اون زبان به تبحر برسید ؟ | گفتگوی آزاد | 15 | |
ش | چطور از سختی های زندگی عبور کردی؟ | گفتگوی آزاد | 28 | |
![]() |
شما چطور خانواده تان را میبینید؟؟؟؟؟؟؟؟ | گفتگوی آزاد | 17 | |
![]() |
چطور باید تاپیک ایجاد کنم؟ | گفتگوی آزاد | 1 |