<<<<شما بگید جهان سوم کجاست؟؟؟>>>>

anoeil 0171

عضو جدید
آخر ساعت درس یک دانشجوی دوره دکترای نروژی ، سوالی مطرح کرد: استاد ، شما که از جهان سوم می آیید ، جهان سوم کجاست ؟؟
فقط چند دقیقه به آخر کلاس مانده بود . من در جواب مطلبی را فی البداهه گفتم که روز به روز بیشتر به آن اعتقاد پیدا می کنم .
به آن دانشجو گفتم :
جهان سوم جایی است که هر کس بخواهد مملکتش را آباد کند ، خانه اش خراب می شود و هر کس که بخواهد خانه اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد.
( دکتر حسابی )

====================================
جهان سوم کجاست ؟

جهان سوم جاییست که جای خواسته ها و شعارهای مردم روی دیوار توالت های عمومیست .
جهان سوم جاییست که زنده بودن یک اتفاق است، نه مُردن..!
جهان سوم جایی است که در فیلم هایشان نقش خوب و بد بازیگران با اسامی آنها در فیلم ارتباط مستقیمی دارد !

جهان سوم جائیست که پایین وبسایت هایش می نویسند Best View is in Internet Explorer 6 !!!
جهان سوم جاییست که ریختن “کنجد” روی “بربری” برای مردمانش یک “آپشن” محسوب می شود !

جهان سوم جاییست که یک دختر کنار خیابان می تواند عامل اصلی یک ترافیک سنگین باشد .
جـــــهان ســوم جــایــیــست کــه ســبیل وخــیانت و دست بزن داشتن را مــردانگی و احترام ، اما اعتقاد به برابری و وفاداری را زن ذلیلی و بیچارگی می نامند .
جـــهان ســـوم جـــاییســـت کـــه احـــترام را تــرس و تـــرس را احــــترام مــی پــندارند .
جهان سوم جاییست که تفاوت بین شادی کردن و عزاداری را تنها با دیدن محل برخورد دستها میتوان فهمید .
جهان سوم جایی است که که جا نیست !
جهان سوم جاییست ...
.
.
.
.
.
.
حالا شما بگید جهان سوم کجاست؟

صبا68

عضو جدید
کاربر ممتاز
جهان سوم جایی است که ..........یه اقای فوق لیسانس بعد از کلی دنبال کار گشتن بره و تو یه بوتیک فروشنده بشه
جهان سوم جایی است که.......... دستمزد یه ارایشگر از یه مهندس شرکت نفت چند برابر بالاتر باشه

Mehrdad-254

عضو جدید
هر چند میان و این تاپیک رو پاک میکنند ولی باید حقیقت رو پذیرفت و فکر چاره کرد.

مردم یا گول میخورند یا گلوله...

فیلم سازهایشان در زندان و زندان بانها و چماقدارانشان فیلم سازند...

گاوهایشان مقدس و مقدس هایشان گاوند...

اگر روزه خودتان رو بخورید اخراج می شوید .ولی اگر رای مردم رو بخورید می شوید رئیس جمهور ...

اگر زنا کنید سنگسار می شوید ولی اگر تجاوز کنید سردار ...

اگر درس بخوانید و مدرک بگیرید راننده تاکسی می شوید، ولی اگر جعل کنید وزیر کشور...

در جهان سوم زندگی کردن یک اتفاق است و تولد بزرگترین بدشانسی ممکن…

در جهان سوم دولتها با افراط در همان اصولی که بنا نهاده شده اند نابود می شوند ...

بالا