دوست خوبم پاکر:
داستان نوشتی که:دی
به نظر شما حرف های من داستان هستند؟
چه هیجانیم نوشتی... یه آب خنک می خوردی خنک بشی بعد بیای پست بدی:دی
باشه وقتی میخوام به پستها جواب بدم حتما یه آب خنک میخورم (البته چون آب خنک پهلوم نیست معذورم بدار!)
میگن در مثل مناقشه نیست...
آری واقعا درست گفتن ولی نگفتن هر مثلی!
اگه گفتن هر مثلی که هیچی ،ولی اگه نه:
مثلی که زده میشه باید از نظر محتوا درست باشه نه مثلی که هم ناشی از بینش غلط باشه و هم دیگران را به اشتباه بیاندازه
آخه پسر خوب اصلا مثال من به کل غلط، یعنی تو واقعا فک میکنی زمین رو دو نصف کنن دوباره به هم بچسبونن هیچ بلایی سرش نمیاد؟؟!
آفرین
شما نمیتوانید این رو بپذیرید که
زمین قبلا از وسط نصف شده چون اصلا نمیتونید پذیرید که نصف بشه بدون اینکه بلایی سرش بیاد یا منظومه رو بهم بزنه و ....
اگر اون پست دوم(پست san_andreas) رو به دقت میخوندی به خوبی میفهمیدی که منظورم چیه!
منظور منم همین بود که الان گفتی.
ولی شما انتظار دارید که من این حرف و عکس و... بپذیریم بدون اینکه نظر متخصصان این رشته در موردش بدونم.
آخه بابا تو خلا مطلق هم ماده مذاب چسبندگی داره موقع جدا شدن از هم پخش میشه...
دوست عزیز بازم؟
چرا دنباله ی این استدلات و مثلهایتون رو نمیزارید!
باید اینم بپذرم مثاله که مناقشه نکنم؟
دوست خوبم خواهش میکنم وقتی در این باب میخواید نظر بدید لطفا قبلش یکم لاقل چند تا جنبه رو در نظر بگیرید لزومی هم نیست که تخصصی داشته باشید.ولی بازهم باید این جمله شما را باز کنم:
بحث درباره ی زمین کردی و به این جمله رسیدی:
خلا مطلق هم ماده مذاب چسبندگی داره موقع جدا شدن از هم پخش میشه.
1-اولا زمین تا شعاع ... کیلومتری خودش رو توسط هوا پوشانده که بعد از این لایه شما وارد خلاء میشید پس این حرف در خلاء بودن بی پایه اس!
اگر شما در خلاء زندگی میکنید من نمیدانم ولی تا آنجا که میدانم زمین و ساکنان آن در خلاء زندگی نمیکنند و هوا اطراف کره ی زمین را گرفته است که فشاری معادل 1 اتمسفر دارد.
2-زمین دارای جاذبه است و هر چیز در محدوده ی این جو را به سمت خود جذب میکند.
3-خلاء جایی است که نه تنها هوا در آن نیست بلکه از فشار هم عاری است یعنی که در آن فشاری وجود ندارد.(فشار بیرونی با فشار درونی برابر است).
پس طبق قانون اول نیوتن (اگر جسمی در حال سکون یا حرکت باشد به حرکت خود یا سکون خود ادامه میدهد):
اگر جسمی ساکن باشد به سکونت خود باقی میماند در نتیجه باید برای اینکه آن را به حرکت درآوریم باید یک نیرو محرکه داشته باشیم تا این حرکت ادامه پیدا کند
4-ماده مذاب یا هر سیالی دیگر در خلاء پخش نمیشود (اگر نیرو محرکه ای نداشته باشد) و به همان صورت میماند.
بهترین مثال این است که وقتی فضانوردان به فضا میروند سیالات به خاطر خلاء، سرازیر یا پخش نمیشوند! و برای آنها یک مشکل است.
خوب فکر کنم باید اینها را در نظر داشته باشی ولی اگر زمین نصف شود ماده ی مذاب آن:
1-به خاطر جاذبه
2-به خاطر فشار و جو
3-در صورت نداشتن نیرو محرکه
بیرون نمیریزید.
البته نیاز به توضیح است که اگر ماده ی مذاب که دمایی بالا دارد وقتی برابر محیطی قرار بگیرید که دمایی پایین دارد بعد از مدتی سرد شده و لایه ای دیگر می سازد.
مثل این شکل شود:
http://www.pikipimp.com/pp/pimped_photo/s/image/40/664/883/hemisphere.JPG?ts=1232397872033
باید گفت این گفتن شق الارض همین طوری بود نه اینکه حقیقت داشت!!!!با گفتن این موارد میخواستم بگم که اینها(منظور مثال و استدلات شماست) دلایل خوبی برای رد این نیست.
شما اگه به قدرت خدا اعتقاد داشتی که سه ساعت من و بقیه اینجا مجبور نبودیم دلیل بیاریم که زمین چی شد ماه چی شد...
اینکه من به قدرت خدا اعتقاد داشته باشم یا نه به خودم مربوطه درسته؟
اما وقتی این جمله ی :
خب شما ميتوني فرض كني كه با قدرت خدا هر چيزي ممكنه.
که خوب منطقی تر است و خیلی قوی تر! از استدالال شما!
آوردم منظورم این بود که بی جای استدالال و برهان و ... بافی که آوردید مثل دیگر دوستان به قدرت خدا اشاره داشتید و لاقل میگفتید "الله اعلم" و بیخود مسئله را کش ندهید.
در واقع وقتی ادم در زمینه ای اشتباه میگوید بهتر است بپذیرد و بیخود خود را توجیه نکند و استدلال نکند.
تو واقعا تکلیف خودتو با خودت می دونی؟!
بله خوب میدونم.
از اینکه تذکر دادید ممنونم ولی اگر میشود شما هم تکلیف خودتان را با خودتان مشخص کنید.(اصل تساوی)
ببین یه پیشنهاد
برو جلو آینه... 20 دقیقه به خودت نگا کن... بفهم هدفت چیه،
از اینکه دوست عزیزی به من پیشنهاد میدهد سپاسگزارم، ولی 20 دقیقه زیاد نیست؟ در ضمن من میخوام جلوی آینه به خودم نگاه کنم چطور شما میخواهی بفهمی هدفم چیست؟
بعد بیا اینجا پست بده...
روش شما برای پست دادن این است:
نگاه به آینه، هدف شناسی از طریق کسی دیگر و پست دادن
روش خوبی است ولی مشکلات دارد!
توهین نکردم،
نه چرا توهین؟
وقتی آنچه را برای خود میپسندی برای دیگران میپسندی چرا توهین باشد؟
خودتم می دونی
نه من آن چیزی را که شما میدانید نمی دانم ولی آن چیزی را میدانم که خود میدانم.
فقط حوصله ندارم الکی بحث کنم...
دوست عزیز پاکر این شد
وقتی پست دوم مرا به خوبی مطالعه نمکنی و نمیفهمی منظورم چیست بیخود نباید بیایی مثال بزنی و استدالات و ... کنی که تهی از منطق باشند.
دوست خوبم اگر پست دومم در این تایپیک را به خوبی مطالعه میکردی و منظورم را میگرفتی مرا به پست دادن مکرر مجبور نمیکردی.
همین طور شما حوصله ندارید بحث الکی کنید من هم حوصله ی بحث الکی ندارم.
فقط بار دیگر توصیه میکنم که دوباره پست دوم مرا بخوانی همین و مفهومش را بفهمی.
دوست عزیز پاکر
از اینکه تذکر دادی ممنونم
(البته کاشکی اولین گفتگوی ما به این صورت نبود)
............................................................
خلاصه یه یک بار دیگر نظرم رو بگویم:
1-وقتی که عکسی رو نت میبینید و به آن دنباله ای به مقدسات میدهند زود خودتان قوت قلب ندهید چون احتمال اینکه با فتوشاپ دستکاری شده باشد زیاد است!
2-بعضی از مطالب نیاز به متخصصانی دارند که آن را زیر تیغ موشکافی قرار داده تا حقیقت برای مردم روشن شود.در مورد مسائلی که به اعتقاد چندین میلیون نفر ربط دارد نباید خیلی سرسری گرفت و زود به تایید آن کرد چه بسا در این جامعه ی جهانی که هر روز دینداران بر علیه هم مطلب میسازند تئوری توطئه زیاد باشد!
(یادمه قبلا فیدل عزیز یه امضا داشت با این مضمون:
"به همه چیز بدبین باش بدبینی خلصت آدمهای متفکره!"
که البته جدا از کلی گفتنش جمله ای خوبی است زیرا اندیشه های جدید با خوشبینی به مسائل رایج آغاز نشده اند .نیاز به توضیح دارد ...)
3-انسان بهتر است با دانستن سطح آگاهی خود نگاهی به مسائل داشته باشد نه اینکه هر چیز را توجیه کند و اندیشه ی انتقادی نداشته باشد.
*باز هم بگویم که من اطلاعات چندانی درباره زمین شناسی و ...ندارم و فقط با دانسته ی خودم این حرفها را میزنم(منظور همین خلاء مطلق و ...است) چه بسا اشتباه باشد (چون تخصصم نیست).
----------------------------------------------------------------------------
اگر انسان با یک جمله"خدا میداند" خود را از استدالات توجیهی برهاند بهتر است تا با استدالاتی ،خلقی را به اشتباه بیندازد.(جالب نظرات فلاسفه یونان باستان و کاتولیک ها در باب حرکت خورشید به دور زمین میچرخد یا بالعکس طوری شده بود که اظهار نظر درست گالیله مورد قبول واقع نشود و در خیلی مسائل این چنین بود و ....)
جمله "خدا می داند" به این معنی نباید تلقین شود که کلید همه جواب ها در نزد خداست و ما نباید بیهوده تلاش کنیم و وقت خود را تلف کنیم بلکه انسان باید این غریزه ی کنجکاوی را آنچنان وسعت دهد تا خود به کلید برسد.
جالب است بدانیم که هر کلید ما را به سمت کلید دیگری میبرد.
موفق و پیروز باشید
یا حق