شق القمر پیامبر از لحاظ علمی تایید شد !!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

King Paker

عضو جدید
کاربر ممتاز
این قسمت در رابطه با اظهار فضل بالاست:
سلام دوست عزیز
من دو جواب برای شما دارم:
1- دوست عزیز واقعا روی حرفی که میزنید فکر میکنید یا همین طور میگویید؟
آخر این اشتباه شما در حدی نیست که همین طور ازش گذشت!
فکر کنم شما این داستان ساده رو که نیوتن رو به ژرفای علوم برد از دوران قبل دبستان شنیده اید!اگر نشنیدید برایتان مختصر بگویم:
وقتی نیوتن زیر درختی سیب نشسته بود ناگهان سیبی از درخت پایین افتاد و نیوتن به فکر فرو رفت و "چرایی" این موضوع باعث شد تا به قانون گرانش زمین(جاذبه) دسترسی پیدا کند و ...
آری جاذبه!
زمین رو مثل یه نارگیل در نظر بگیری که اگه نصف بشه آبش سرازیر میشه...
این حرف شما خیلی من را به فکر فرو برد که هنوز بعضی از انسانها فکر میکنند که مایعات باید از روی یا داخل کره زمین سرازیر شوند! و به پایین بریزند!(چون چنین فکر که به پایین ریختن در ذهن اکثریت انسانها به خاطر تجربه زیاد برداشت میشود!)
دوست عزیز لاقل به جای این حرف ذره ای می اندیشید که اگر قرار است مایعات سرا زیر بشن و به بیرون (پایین) بریزند چرا آبهای کره ی زمین که نسبتشان به خشکی ها خیلی خیلی بیشتر به بیرون (پایین) نمی ریزند؟
همان چیزی که باعث میشود که آب ها روی زمین بمانند و از آن جدا نشوند همان هم باعث نریختن مواد مذاب هسته( به قول شما آبش) بشود.
آری جاذبه.
استدالاتان آن قدر سطحی و بی پایه است که هنوز نیاز به توضیح دارد!
من از دوستانی که در نجوم مطالعه ای دارند(مثل گرد آفرین) میخوام در این باره برای شما بشتر توضیح بدن ولی برای درک بیشتر بگویم:
که تشکیل یک گسل در زمین به میلیونها سال شاید هم بیشتر نیاز دارد.ولی شما باید چند خط که فاصله 14 کیلومتری گرفته شده به نصف شدن ماه پی بردید! که 1400 سال پیش آن رخ داده است!
جدا از مباحث مقیاس شناسی بحث اینکه جزر و مد دریا به ماه ربط دارد خالی از لطف نیست!
زمین شناسی که بخش عظیمی از آن به شکل گیری زمین و انواع سنگها و انواع گسل ها و ...اظهار نظر میکند یکی از پیچیده ترین و سخت ترین رشته هاست.
هنوز متخصصان یه نظریه جامع درباره تشکیل نفت ندادن و به نظریه آلی کفایت میکنند ولی باز میگویند که نظریه آلی قوی تر است و ....
به هر حال
من هیچ اداعایی ندارم ولی بازهم نمیتوانم با استدالات سطحی و بی پایه(منظور استدالات شماست) خودم را توجیه کنم.

داستان نوشتی که:دی
چه هیجانیم نوشتی... یه آب خنک می خوردی خنک بشی بعد بیای پست بدی:دی
میگن در مثل مناقشه نیست...

آخه پسر خوب اصلا مثال من به کل غلط، یعنی تو واقعا فک میکنی زمین رو دو نصف کنن دوباره به هم بچسبونن هیچ بلایی سرش نمیاد؟؟!
آخه بابا تو خلا مطلق هم ماده مذاب چسبندگی داره موقع جدا شدن از هم پخش میشه...
شما اگه به قدرت خدا اعتقاد داشتی که سه ساعت من و بقیه اینجا مجبور نبودیم دلیل بیاریم که زمین چی شد ماه چی شد...
تو واقعا تکلیف خودتو با خودت می دونی؟!

ببین یه پیشنهاد
برو جلو آینه... 20 دقیقه به خودت نگا کن... بفهم هدفت چیه، بعد بیا اینجا پست بده...
توهین نکردم، خودتم می دونی... فقط حوصله ندارم الکی بحث کنم...

ne_sh67

عضو جدید
کاربر ممتاز
توروخدا اینطوری نکنید..همش بحث کلامی....ما کفر و ایمانمون به قبول شق القمر پیامبر بسته است مگه..؟؟!!یکی دوست داره باور کنه یکی دوست نداره..اونایی که میتونن با دلایل منطقی بقیه را مجاب کنن ..

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
من فکر مي کنم اگه به قدرت مطلق خدا و حکمت اون ايمان داشته باشيم ديگه نيازي نيست با دانش محدود خودمون بحث کنيم که آيا مي شه يا نمي شه! هر اتفاقي مي تونه بيفته حتي اگه الان من و شما اثبات کنيم که اگه اون اتفاق بيفته ال ميشه و بل ميشه. بايد بدونيم که اگه خدا بخواد ميشه.
فيدل جان ممنون از مطلب جالبتون.
اون مطلب صداي گياهان هم خيلي جالب بود به نظرم "آتراد" بود از شما هم ممنون.

SHRP

همکار مدیر تالار مهندسی کامپیوتر متخصص برنامه نوی
کاربر ممتاز
غیر ممکن ،غیر ممکن است
من نمی تونم این مورد رو نه رد کنم نه 100% قبول کنم
ولی فکر می کنم توی این دنیا هر چیزی امکانپذیر است
پس چون علمش رو ندارم که در این زمینه نظریه ای بدم لذا سکوت بهترین پاسخ است.

shabebaran

عضو جدید
سلام:gol:
بعد از خوندنه پستهای جور وا جور این تاپیک گفتم شاید بهتر باشه یه بار دیگه به خودمون یاد آوری کنیم که :
1)اسلام کاملترین دینه!
2)حضرت رسول (ص) آخرین پیامبر و سید المرسلین
3)و قرآن مجید معجزه جاوید ایشونه
ممکنه که پیامبر (ص) معجزاتی بغیر از قرآن مجید داشته باشن(متناسب با زمان ,مکان , افراد و طرز تفکری که در زمان ایشان حاکم بوده)ولی اونچه که به عنوان خاتم انبیا برای ما به جا گذاشتند قرآن مجید که نه به بحث به قول خودمون علمی نیاز داره و نه کارشناس و نه نیازی هست که به نقل قول های تاریخی مراجعه کنیم( اگر هم کسی برای تقویت ایمانش نیاز به اینا داشته باشه خود قرآن بهترین جوابارو داره)
معجزه ای که ما آدمای سال1387 باید باور کنیم
و ایمان بیاریم قرآنه
اجازه ندیم یه عده فرصت طلب بین ما مسلمونا که پشتمون به یه همچین
چیزای محکمی گرمه تفرقه بندازن !:gol::gol::gol:

nooshafarin

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخه من موندم چطور یه پیامبر برای 2تا از آدما شق القمر میکنه؟
پیامبر علاف که نیست
چرا معجزه برای 2نفر؟چرا جلوی چشم همه اینکارو نکرد؟
عزیزان هیچ دلیل عقلی و منطقی و حتی دینی پشت این قضیه ننشسته
اون چیزی هم که تو قرآن هست به احتمال بسیار زیادی تحریف شده
یه کم واقع بین باشیم

درمورد از طرف خدا بودن و تحریف نشدنش هم بگم که شک کردن امری عقلیه
ولی اینکه مطمئن باشید که از طرف خداست و تحریف نشده کاملا غیر منطقیه
به هیچ چیز نباید 100%اطمینان داشت
حتی به خدا و قرآن

چیزی که هست اینه که آیا به نظر شما موضوعی مثل شق القمر ارزش تحریف کردن داره واقعا؟؟تحریف بشه که چی مثلا؟؟اگه منطقی نگاه کنید چیزی رو تحریف میکنن که ازش سواستفاده کنن و به نفع خودشون چیزی رو تغییر بدن.مثلا مسایل حقوقی و ...اینجور چیزا رو بیشتر میشه قبول کرد تحریف شده...به قول خودتون یه کم واقع بین باشیم.ولی اینکه شق القمر بوده یا نبوده ، معجزه هست یا نیست و... منطق من تحریفشو قبول نمیکنه.یه معجزه ای انجام شده یه زمانی برای اینکه چند نفر و یا حتی یک نفر ایمان بیاره ،من اینو باور دارم حتی اگه علم هیچوقت نتونه ثابتش کنه.
اینکه قران از طرف خداست یا نه ... ابتدایی ترین و سطحی ترین نگاهی که میشه به قران داشت اینه که بگیم فقط یه کتاب شعره و بس.آیا به نظر شما یه آدم بیسواد و امی میتونه یه کتاب شعر بگه،اونهم در حدی که هیچکدوم از عربهای اون زمان که ادعای شاعری داشتن نتونن باهاش رقابت کنن؟

Eshragh-Archi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اون دونفر که خوشید بخاطر اونا برگشت مثل منو شما انسانهای معمولی که نبودن.. یکیشون نبی خدا بود یکی دیگه هم وصی خدا... پس چرا برای من و شما اتفاق نمی افته...

پیامبر بزرگ اسلام به امیر المومنین علی ع فرمود:
"یا علی آگاه باش که بالاترین مردم به لحاظ یقین گروهی هستند که در اخر الزمان خواهند بود و با توجه به اینکه پیامبر را درک نکرده اند و با او نبوده اند و حجت و امام هم از انان غایب بوده است در عین حال از روی نوشته بر کاغذ سفید ایمان اورده اند "

بحار الانوار جلد دوم صفحه 124

nooshafarin

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشكل تو اثبات اين هست كه اين واقعه، واقعا معجزه بوده يا نه. مساله تو چرت بودن يا نبودنش نيست.

يعني بايد چيزي باشه كه ما نتونيم باورش كنيم؟

واقعا شاخ درآوردم. احاديث پرمغز!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا اين چيزا رو در مورد انيشتين جاي ديگه‌اي نشنيدم!

انسان‌ها براي رستگاري لازم نيست حتما مسلمون اون طوري كه شما فكر ميكنيد باشند. كه از قرآن پيروي كنند و تعاليم قرآن رو انجام بدند. چون چيزي كه در قرآن گفته شده در ساير كتاب‌هاي آسماني هم گفته شده.

خب شما ميتوني فرض كني كه با قدرت خدا هر چيزي ممكنه. خدا ميتونه زمين رو از وسط نصفه كنه بدون اينكه هيچ اتفاق خاصي بيفته.

چرا خدا بايد همچين تبعيضي در حق دو تا از بنده‌هاي عزيزش قائل بشه؟ مگه اون دو تا بنده با بقيه‌ي مردم چه فرقي داشتند كه براي قضا شدن نمازشون خورشيد دوباره برگرده؟

مصداق سوره‌ي كافرون الان و مخصوصا در ايران خيلي بيشتره.

"برای کسی که به عنوان پیامبر و نبی و رسول خدا و ... قبولش داریم ، این کارها نباید سخت باشه" از اين حرف شما خيلي تعجب كردم. پيامبر در نظر شما فرديه كه قدرت‌هاي خارق‌العاده داره و هر موقع هر چيزي كه بخواد ميتونه از خدا درخواست كنه و خدا هم اونو اجابت كنه. پيامبر با ساير مردم هيچ فرقي نداره فقط اعمال انسان‌ها هست كه باعث تفاوت ميشه نه پيامبر و نبي و رسول خدا بودن.
"ضمن اینکه اینطور چیزها ، به علت گذشت زمان منبع موثقی غیر از نقل قول نداره" اگه چيزهايي كه من براي زندگيم احتياج دارم صرفا توسط نقل قول بهم رسيده باشه فكر كنم اون دنيا پيش خدا حجت دارم كه چيزهايي كه بهم گفته شده ممكنه درست نباشه.

نه پس توقع دارید که با یه قل دو قل و حرکات ژانگولر وجود خداوند رو اثبات کنن؟:eek:

Mohsenyg

عضو جدید
چیزی که هست اینه که آیا به نظر شما موضوعی مثل شق القمر ارزش تحریف کردن داره واقعا؟؟تحریف بشه که چی مثلا؟؟اگه منطقی نگاه کنید چیزی رو تحریف میکنن که ازش سواستفاده کنن و به نفع خودشون چیزی رو تغییر بدن.مثلا مسایل حقوقی و ...اینجور چیزا رو بیشتر میشه قبول کرد تحریف شده...به قول خودتون یه کم واقع بین باشیم.ولی اینکه شق القمر بوده یا نبوده ، معجزه هست یا نیست و... منطق من تحریفشو قبول نمیکنه.یه معجزه ای انجام شده یه زمانی برای اینکه چند نفر و یا حتی یک نفر ایمان بیاره ،من اینو باور دارم حتی اگه علم هیچوقت نتونه ثابتش کنه.
اینکه قران از طرف خداست یا نه ... ابتدایی ترین و سطحی ترین نگاهی که میشه به قران داشت اینه که بگیم فقط یه کتاب شعره و بس.آیا به نظر شما یه آدم بیسواد و امی میتونه یه کتاب شعر بگه،اونهم در حدی که هیچکدوم از عربهای اون زمان که ادعای شاعری داشتن نتونن باهاش رقابت کنن؟
ببين دوست عزيز همه چيز بايد با عقل جور بياد
چون شما اعتقاداتي داريد و به اون پايبنديد دليل بر اين نيست که حتما درسته
يکم احتمال بديم که نادرست باشه
شما حق داريد از اعتقادتون دفاع کنيد ولي با توجه به اون نظرلت ديگران رو نميشه رد کرد

آتراد

عضو جدید
شما حق داريد از اعتقادتون دفاع کنيد ولي با توجه به اون نظرلت ديگران رو نميشه رد کرد

بله !!در صورتی همه چیز باید با عقل جور در بیاد که عقل محدود نباشد
من توصیه دوستانه ای دارم که حتما شما برهانهای اثبات وجود خداوند را مطالعه بفرمایید
ما خودمونم اینا رو خوندیم که قانع شدیم..ممکنه شمارو هم قانع کنند
چیزی که خودش در حال تکامله و اینقدر محدوده و محاطه (عقل) هیچوقت نمی تونه یک موجود کامل و محیط مطلق رو توصیف کنه و در این کار کاملا عاجزه...

بنابراین عقل انسان هیچگاه در مورد این مسائل نمیتونه معیار سنجش قرار بگیره.:w30:
یاحق

nooshafarin

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله باید با عقل جور در بیاد،شما فقط همینو میگید،دریغ از یک دلیل عقلی و منطقی.من دلیل منطقی و عقلیشو گفتم.شما هستین که دلیل عقلی ندارید.

mmbidhendi

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
آخه من موندم چطور یه پیامبر برای 2تا از آدما شق القمر میکنه؟
پیامبر علاف که نیست
چرا معجزه برای 2نفر؟چرا جلوی چشم همه اینکارو نکرد؟
عزیزان هیچ دلیل عقلی و منطقی و حتی دینی پشت این قضیه ننشسته
اون چیزی هم که تو قرآن هست به احتمال بسیار زیادی تحریف شده
یه کم واقع بین باشیم

درمورد از طرف خدا بودن و تحریف نشدنش هم بگم که شک کردن امری عقلیه
ولی اینکه مطمئن باشید که از طرف خداست و تحریف نشده کاملا غیر منطقیه
به هیچ چیز نباید 100%اطمینان داشت
حتی به خدا و قرآن

پس من اگر به 100% انسان بودن شما شک کنم موردی نداره ؟! :)

BigMasoud

اخراجی موقت
براي هر مذهبي، هر چيزي ارزش تحريف كردن رو داره. مطمئن باشيد كه قبل از صفويه يا بعدش نظرهايي كه شما در مورد پيامبر و ائمه داشتيد تماما وجود نداشته و قابليتهايي كه الان براشون فرض ميكنيد قبلا وجود نداشته. نميتونيد بگيد كه هر چي شما الان ادعا مي‌كنيد در مورد افراد مختلف، از اول اسلام وجود داشته.

اون دونفر که خوشید بخاطر اونا برگشت مثل منو شما انسانهای معمولی که نبودن.. یکیشون نبی خدا بود یکی دیگه هم وصی خدا... پس چرا برای من و شما اتفاق نمی افته...

پیامبر بزرگ اسلام به امیر المومنین علی ع فرمود:
"یا علی آگاه باش که بالاترین مردم به لحاظ یقین گروهی هستند که در اخر الزمان خواهند بود و با توجه به اینکه پیامبر را درک نکرده اند و با او نبوده اند و حجت و امام هم از انان غایب بوده است در عین حال از روی نوشته بر کاغذ سفید ایمان اورده اند "

بحار الانوار جلد دوم صفحه 124
عجيبه پيامبر 1400 سال بعد رو پيشگويي ميكنه در حالي كه تو قرآن گفته شده پيامبر از غيب اطلاعي نداره و هر چي كه او از غيب اطلاع داره رو ما به او وحي ميكنيم. حالا حضرت علي هم كه تمام علم آسمانها و زمين رو داره. پس چرا اين دو نفر جمله‌اي كه كاملا بديهي هست رو به هم ميگن و بعد اين جمله به صورت حديث نسل به نسل منتقل بشه.

نه پس توقع دارید که با یه قل دو قل و حرکات ژانگولر وجود خداوند رو اثبات کنن؟:eek:
:D شما شق القمر ديديد يا يه قل دوقل و حركات ژانگولر؟ كدومش در اثبات وجود خداوند به شما كمك كرد؟

بله !!در صورتی همه چیز باید با عقل جور در بیاد که عقل محدود نباشد
من توصیه دوستانه ای دارم که حتما شما برهانهای اثبات وجود خداوند را مطالعه بفرمایید
ما خودمونم اینا رو خوندیم که قانع شدیم..ممکنه شمارو هم قانع کنند
چیزی که خودش در حال تکامله و اینقدر محدوده و محاطه (عقل) هیچوقت نمی تونه یک موجود کامل و محیط مطلق رو توصیف کنه و در این کار کاملا عاجزه...

بنابراین عقل انسان هیچگاه در مورد این مسائل نمیتونه معیار سنجش قرار بگیره.:w30:
یاحق
درسته عقل انسان نميتونه در مورد ممكن بودن يا ممكن نبودن اين جور چيزها نظر بده. اما عقل ميتونه در مورد اين كه منبعي در اين مورد هست يا نيست نظر بده يا نه؟

mmbidhendi

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
درسته عقل انسان نميتونه در مورد ممكن بودن يا ممكن نبودن اين جور چيزها نظر بده. اما عقل ميتونه در مورد اين كه منبعي در اين مورد هست يا نيست نظر بده يا نه؟

در مورد به وجود اومدن من و شما ، هیچ منبعی وجود نداره ! نه کسی بوده که ببینه ما از خاکیم یا از میمون ، نه کسی بوده که ببینه از مادری زاییده شدیم نه کسی میتونسته بنویسه که مکتوب بمونه ، نه کسی میتونسته عکسی بگیره . عقل شما چه نتیجه ای میتونه بگیره ؟
همیشه شواهد و منابع برای درک مسائل کافی نیست !

BigMasoud

اخراجی موقت
در مورد به وجود اومدن من و شما ، هیچ منبعی وجود نداره ! نه کسی بوده که ببینه ما از خاکیم یا از میمون ، نه کسی بوده که ببینه از مادری زاییده شدیم نه کسی میتونسته بنویسه که مکتوب بمونه ، نه کسی میتونسته عکسی بگیره . عقل شما چه نتیجه ای میتونه بگیره ؟
همیشه شواهد و منابع برای درک مسائل کافی نیست !
درسته كه شواهد و منابع براي درك مسائل كافي نيست اما به نظر من براي قبول كردن مسائل بايد كافي باشه. نام پيامبر در قرآن ذكر شده، من هم قرآن رو به عنوان يك منبع قبول دارم پس به وجود پيامبر هم اعتقاد دارم. حالا شما ميايد بر مبناي آيه‌اي كه در مورد قيامته اين واقعه رو نقل ميكنيد و ميگيد كه چون تو قرآن آيه‌اي در مورد شق القمر هست پس وجود داره. من به معجزات پيامبران گوناگون كه تو قرآن گفته شده اعتقاد دارم. اما اين عقيده‌ي شما كه پيامبر هر موقع هر چيزي به عنوان نشانه ميخواست خدا اونو اجابت ميكردو قبول ندارم.

mmbidhendi

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
درسته كه شواهد و منابع براي درك مسائل كافي نيست اما به نظر من براي قبول كردن مسائل بايد كافي باشه. نام پيامبر در قرآن ذكر شده، من هم قرآن رو به عنوان يك منبع قبول دارم پس به وجود پيامبر هم اعتقاد دارم. حالا شما ميايد بر مبناي آيه‌اي كه در مورد قيامته اين واقعه رو نقل ميكنيد و ميگيد كه چون تو قرآن آيه‌اي در مورد شق القمر هست پس وجود داره. من به معجزات پيامبران گوناگون كه تو قرآن گفته شده اعتقاد دارم. اما اين عقيده‌ي شما كه پيامبر هر موقع هر چيزي به عنوان نشانه ميخواست خدا اونو اجابت ميكردو قبول ندارم.

خوب وقتی شما قبول دارید ، پس نباید اینکه یک خرق عادتی صورت گرفته ، مبهم باشه براتون . در مورد نشون دادن معجزه اتفاقاً پیامبر اسلام ( ص ) فکر کنم کمترین معجزات رو داشتند . سری به انجیل عیسی مسیح بزنید ، انبوهی معجزات داشتند . مثلاً اینکه در یک خونه ای میبینه یک نابینا نشسته ، اون رو شفا میده ! به همین سادگی . پیامبر نیاز نیست قومش رو جمع کنه براشون نمایش و شو بذاره تا حرفش رو ثابت کنه ، میتونه حتی برای هدایت یک نفر هم معجزه ارائه بده . این از کرامات پیامبرانه که اگر حس کنند یک کافر به واسطه یک معجزه و خرق عادت از گمراهی بیرون میاد ، اون رو انجام میدند . باز هم از عیسی براتون میگم ، توی راهی داشته میرفته ، یکی میگه ثابت کن پیامبر خدایی ، از روی زمین یک تکه گِل برمیداره ، اون رو به شکل پرنده در میاره و فوتی بهش میکنه ، بشکل پرنده زنده میشه و پرواز میکنه میره و اون افراد ایمان میارند . حالا وقت خوندن دوباره انجیل رو ندارم که براتون بگم کدوم انجیل و کدوم باب و کدوم آیه بودند اینها ، ولی خودم خوندم .

Eshragh-Archi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جواب سوالمو هنوز نگرفتم که (اون دونفر که خوشید بخاطر اونا برگشت مثل منو شما انسانهای معمولی که نبودن.. یکیشون نبی خدا بود یکی دیگه هم وصی خدا...پس چرا برای من و شما اتفاق نمی افته؟؟؟؟...

در اکثر موارد پیامبر مجبور بوده تا در مقابل کسانی که دین و پیامبر و به استهزا میگرن و نبوت و زیر سوال میبرن به اذن خدا از علم غیب خودش استفاده کنه..
مثلا در یکی از سفر های حج شتر یکی از کاروان رم میکنه سر به بیابون میزاره . یکی از افراد زیر گوش بقیه زمزمه میکنه که این چه پیامبریه که ادعا میکنه با اجازه خدای خودش از غیب اطلاع داره ولی نمیدونه شتر کجاست. در اینصورت پیامبر جای دقیق شتر رو به صاحبش میده ...
بعضی از سوالات حساسه و میتونه افراد و به یکتاپرستی بیاره و بعضی هارو مشرک کنه...

اون معجزه هم که فقط واسه ابوجهل و یکی دیگه اتفاق افتاد... در ظاهر برای این دو تا بود ابوجهل خودش رئیس یکی از بزرگترین قبائل قریش بود وقتی اون ایمان بیاره باعث میشه عده ی دیگه ای هم بدنبال اون ایمان بیارن... یا حداقل شک کنن...

اصلا عجیب نیست که پیامبر 1400 سال بعد رو هم پیشگویی کرده...

پیشنهاد میدم کتابهای معارف اسلامی (1) و (2) انتشارات رهبری و کتابهای معارف انتشارات سمت و
یه کتاب دیگه که اسمش هست (( آنگاه هدایت شدم )) نوشته اقای تینجانی و
البته کتابی با اسم (محمد پیامبری که از نو باید شناخت) رو همگی بخونیم....

BigMasoud

اخراجی موقت
خوب وقتی شما قبول دارید ، پس نباید اینکه یک خرق عادتی صورت گرفته ، مبهم باشه براتون . در مورد نشون دادن معجزه اتفاقاً پیامبر اسلام ( ص ) فکر کنم کمترین معجزات رو داشتند . سری به انجیل عیسی مسیح بزنید ، انبوهی معجزات داشتند . مثلاً اینکه در یک خونه ای میبینه یک نابینا نشسته ، اون رو شفا میده ! به همین سادگی . پیامبر نیاز نیست قومش رو جمع کنه براشون نمایش و شو بذاره تا حرفش رو ثابت کنه ، میتونه حتی برای هدایت یک نفر هم معجزه ارائه بده . این از کرامات پیامبرانه که اگر حس کنند یک کافر به واسطه یک معجزه و خرق عادت از گمراهی بیرون میاد ، اون رو انجام میدند . باز هم از عیسی براتون میگم ، توی راهی داشته میرفته ، یکی میگه ثابت کن پیامبر خدایی ، از روی زمین یک تکه گِل برمیداره ، اون رو به شکل پرنده در میاره و فوتی بهش میکنه ، بشکل پرنده زنده میشه و پرواز میکنه میره و اون افراد ایمان میارند . حالا وقت خوندن دوباره انجیل رو ندارم که براتون بگم کدوم انجیل و کدوم باب و کدوم آیه بودند اینها ، ولی خودم خوندم .
خرق عادت براي من مبهم نيست، خرق عادتي كه وجود نداشته باشه برام مبهمه. و اين حرف عجيبو كجا خونديد كه اگه پيامبران حس كنند يك كافر به واسطه يك معجزه از گمراهي بيرون مياد اون رو انجام ميدند!!!؟؟؟ يكم به اين حرف فكر كنيد ببينيد كجاش مشكل داره.
جواب سوالمو هنوز نگرفتم که (اون دونفر که خوشید بخاطر اونا برگشت مثل منو شما انسانهای معمولی که نبودن.. یکیشون نبی خدا بود یکی دیگه هم وصی خدا...پس چرا برای من و شما اتفاق نمی افته؟؟؟؟...

در اکثر موارد پیامبر مجبور بوده تا در مقابل کسانی که دین و پیامبر و به استهزا میگرن و نبوت و زیر سوال میبرن به اذن خدا از علم غیب خودش استفاده کنه..
مثلا در یکی از سفر های حج شتر یکی از کاروان رم میکنه سر به بیابون میزاره . یکی از افراد زیر گوش بقیه زمزمه میکنه که این چه پیامبریه که ادعا میکنه با اجازه خدای خودش از غیب اطلاع داره ولی نمیدونه شتر کجاست. در اینصورت پیامبر جای دقیق شتر رو به صاحبش میده ...
بعضی از سوالات حساسه و میتونه افراد و به یکتاپرستی بیاره و بعضی هارو مشرک کنه...

اون معجزه هم که فقط واسه ابوجهل و یکی دیگه اتفاق افتاد... در ظاهر برای این دو تا بود ابوجهل خودش رئیس یکی از بزرگترین قبائل قریش بود وقتی اون ایمان بیاره باعث میشه عده ی دیگه ای هم بدنبال اون ایمان بیارن... یا حداقل شک کنن...

اصلا عجیب نیست که پیامبر 1400 سال بعد رو هم پیشگویی کرده...

پیشنهاد میدم کتابهای معارف اسلامی (1) و (2) انتشارات رهبری و کتابهای معارف انتشارات سمت و
یه کتاب دیگه که اسمش هست (( آنگاه هدایت شدم )) نوشته اقای تینجانی و
البته کتابی با اسم (محمد پیامبری که از نو باید شناخت) رو همگی بخونیم....
در مورد اون قسمت اول من بار اول متوجه نشدم. از نظر من عدالت خدا ايجاب ميكنه كه همه‌ي افراد با هم برابر باشند. و اون واقعه رو اصلا نميتونم قبول كنم.
و به نظر من چرا عجيبه كه پيامبر 1400 سال بعد رو پيشگويي كنه وقتي خدا تو قرآن نگفته كه پيامبر قادره چنين كاري انجام بده. تو حديث‌ها خيلي چيزا گفته ميشه، خيلي از اعمال نسبت داده ميشه.

nooshafarin

عضو جدید
کاربر ممتاز
براي هر مذهبي، هر چيزي ارزش تحريف كردن رو داره. مطمئن باشيد كه قبل از صفويه يا بعدش نظرهايي كه شما در مورد پيامبر و ائمه داشتيد تماما وجود نداشته و قابليتهايي كه الان براشون فرض ميكنيد قبلا وجود نداشته. نميتونيد بگيد كه هر چي شما الان ادعا مي‌كنيد در مورد افراد مختلف، از اول اسلام وجود داشته.

عجيبه پيامبر 1400 سال بعد رو پيشگويي ميكنه در حالي كه تو قرآن گفته شده پيامبر از غيب اطلاعي نداره و هر چي كه او از غيب اطلاع داره رو ما به او وحي ميكنيم. حالا حضرت علي هم كه تمام علم آسمانها و زمين رو داره. پس چرا اين دو نفر جمله‌اي كه كاملا بديهي هست رو به هم ميگن و بعد اين جمله به صورت حديث نسل به نسل منتقل بشه.

:D شما شق القمر ديديد يا يه قل دوقل و حركات ژانگولر؟ كدومش در اثبات وجود خداوند به شما كمك كرد؟

هیچکدوم.معجزه ی زمان خودمون.

mmbidhendi

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
خرق عادت براي من مبهم نيست، خرق عادتي كه وجود نداشته باشه برام مبهمه. و اين حرف عجيبو كجا خونديد كه اگه پيامبران حس كنند يك كافر به واسطه يك معجزه از گمراهي بيرون مياد اون رو انجام ميدند!!!؟؟؟ يكم به اين حرف فكر كنيد ببينيد كجاش مشكل داره.

در مورد اون قسمت اول من بار اول متوجه نشدم. از نظر من عدالت خدا ايجاب ميكنه كه همه‌ي افراد با هم برابر باشند. و اون واقعه رو اصلا نميتونم قبول كنم.
و به نظر من چرا عجيبه كه پيامبر 1400 سال بعد رو پيشگويي كنه وقتي خدا تو قرآن نگفته كه پيامبر قادره چنين كاري انجام بده. تو حديث‌ها خيلي چيزا گفته ميشه، خيلي از اعمال نسبت داده ميشه.

خوب ، من دیگه چی بگم :) وقتی شما فقط خود قرآن رو ملاک میدونید و لا غیر ؟!

A.R-KH-A

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست خوبم پاکر:
داستان نوشتی که:دی
به نظر شما حرف های من داستان هستند؟
چه هیجانیم نوشتی... یه آب خنک می خوردی خنک بشی بعد بیای پست بدی:دی
باشه وقتی میخوام به پستها جواب بدم حتما یه آب خنک میخورم (البته چون آب خنک پهلوم نیست معذورم بدار!)

میگن در مثل مناقشه نیست...

آری واقعا درست گفتن ولی نگفتن هر مثلی!
اگه گفتن هر مثلی که هیچی ،ولی اگه نه:
مثلی که زده میشه باید از نظر محتوا درست باشه نه مثلی که هم ناشی از بینش غلط باشه و هم دیگران را به اشتباه بیاندازه
آخه پسر خوب اصلا مثال من به کل غلط، یعنی تو واقعا فک میکنی زمین رو دو نصف کنن دوباره به هم بچسبونن هیچ بلایی سرش نمیاد؟؟!
آفرین
شما نمیتوانید این رو بپذیرید که زمین قبلا از وسط نصف شده چون اصلا نمیتونید پذیرید که نصف بشه بدون اینکه بلایی سرش بیاد یا منظومه رو بهم بزنه و ....
اگر اون پست دوم(پست san_andreas) رو به دقت میخوندی به خوبی میفهمیدی که منظورم چیه!
منظور منم همین بود که الان گفتی.
ولی شما انتظار دارید که من این حرف و عکس و... بپذیریم بدون اینکه نظر متخصصان این رشته در موردش بدونم.
آخه بابا تو خلا مطلق هم ماده مذاب چسبندگی داره موقع جدا شدن از هم پخش میشه...
دوست عزیز بازم؟
چرا دنباله ی این استدلات و مثلهایتون رو نمیزارید!
باید اینم بپذرم مثاله که مناقشه نکنم؟
دوست خوبم خواهش میکنم وقتی در این باب میخواید نظر بدید لطفا قبلش یکم لاقل چند تا جنبه رو در نظر بگیرید لزومی هم نیست که تخصصی داشته باشید.ولی بازهم باید این جمله شما را باز کنم:
بحث درباره ی زمین کردی و به این جمله رسیدی:
خلا مطلق هم ماده مذاب چسبندگی داره موقع جدا شدن از هم پخش میشه.
1-اولا زمین تا شعاع ... کیلومتری خودش رو توسط هوا پوشانده که بعد از این لایه شما وارد خلاء میشید پس این حرف در خلاء بودن بی پایه اس!
اگر شما در خلاء زندگی میکنید من نمیدانم ولی تا آنجا که میدانم زمین و ساکنان آن در خلاء زندگی نمیکنند و هوا اطراف کره ی زمین را گرفته است که فشاری معادل 1 اتمسفر دارد.
2-زمین دارای جاذبه است و هر چیز در محدوده ی این جو را به سمت خود جذب میکند.
3-خلاء جایی است که نه تنها هوا در آن نیست بلکه از فشار هم عاری است یعنی که در آن فشاری وجود ندارد.(فشار بیرونی با فشار درونی برابر است).
پس طبق قانون اول نیوتن (اگر جسمی در حال سکون یا حرکت باشد به حرکت خود یا سکون خود ادامه میدهد):
اگر جسمی ساکن باشد به سکونت خود باقی میماند در نتیجه باید برای اینکه آن را به حرکت درآوریم باید یک نیرو محرکه داشته باشیم تا این حرکت ادامه پیدا کند
4-ماده مذاب یا هر سیالی دیگر در خلاء پخش نمیشود (اگر نیرو محرکه ای نداشته باشد) و به همان صورت میماند.
بهترین مثال این است که وقتی فضانوردان به فضا میروند سیالات به خاطر خلاء، سرازیر یا پخش نمیشوند! و برای آنها یک مشکل است.
خوب فکر کنم باید اینها را در نظر داشته باشی ولی اگر زمین نصف شود ماده ی مذاب آن:
1-به خاطر جاذبه
2-به خاطر فشار و جو
3-در صورت نداشتن نیرو محرکه
بیرون نمیریزید.
البته نیاز به توضیح است که اگر ماده ی مذاب که دمایی بالا دارد وقتی برابر محیطی قرار بگیرید که دمایی پایین دارد بعد از مدتی سرد شده و لایه ای دیگر می سازد.
مثل این شکل شود:
http://www.pikipimp.com/pp/pimped_photo/s/image/40/664/883/hemisphere.JPG?ts=1232397872033
باید گفت این گفتن شق الارض همین طوری بود نه اینکه حقیقت داشت!!!!با گفتن این موارد میخواستم بگم که اینها(منظور مثال و استدلات شماست) دلایل خوبی برای رد این نیست.
شما اگه به قدرت خدا اعتقاد داشتی که سه ساعت من و بقیه اینجا مجبور نبودیم دلیل بیاریم که زمین چی شد ماه چی شد...

اینکه من به قدرت خدا اعتقاد داشته باشم یا نه به خودم مربوطه درسته؟
اما وقتی این جمله ی :
خب شما ميتوني فرض كني كه با قدرت خدا هر چيزي ممكنه.
که خوب منطقی تر است و خیلی قوی تر! از استدالال شما!

آوردم منظورم این بود که بی جای استدالال و برهان و ... بافی که آوردید مثل دیگر دوستان به قدرت خدا اشاره داشتید و لاقل میگفتید "الله اعلم" و بیخود مسئله را کش ندهید.
در واقع وقتی ادم در زمینه ای اشتباه میگوید بهتر است بپذیرد و بیخود خود را توجیه نکند و استدلال نکند.
تو واقعا تکلیف خودتو با خودت می دونی؟!
بله خوب میدونم.
از اینکه تذکر دادید ممنونم ولی اگر میشود شما هم تکلیف خودتان را با خودتان مشخص کنید.(اصل تساوی)
ببین یه پیشنهاد
برو جلو آینه... 20 دقیقه به خودت نگا کن...
بفهم هدفت چیه،
از اینکه دوست عزیزی به من پیشنهاد میدهد سپاسگزارم، ولی 20 دقیقه زیاد نیست؟ در ضمن من میخوام جلوی آینه به خودم نگاه کنم چطور شما میخواهی بفهمی هدفم چیست؟
بعد بیا اینجا پست بده...

روش شما برای پست دادن این است:
نگاه به آینه، هدف شناسی از طریق کسی دیگر و پست دادن
روش خوبی است ولی مشکلات دارد!
توهین نکردم،
نه چرا توهین؟
وقتی آنچه را برای خود میپسندی برای دیگران میپسندی چرا توهین باشد؟
خودتم می دونی
نه من آن چیزی را که شما میدانید نمی دانم ولی آن چیزی را میدانم که خود میدانم.
فقط حوصله ندارم الکی بحث کنم...

دوست عزیز پاکر این شد
وقتی پست دوم مرا به خوبی مطالعه نمکنی و نمیفهمی منظورم چیست بیخود نباید بیایی مثال بزنی و استدالات و ... کنی که تهی از منطق باشند.
دوست خوبم اگر پست دومم در این تایپیک را به خوبی مطالعه میکردی و منظورم را میگرفتی مرا به پست دادن مکرر مجبور نمیکردی.
همین طور شما حوصله ندارید بحث الکی کنید من هم حوصله ی بحث الکی ندارم.
فقط بار دیگر توصیه میکنم که دوباره پست دوم مرا بخوانی همین و مفهومش را بفهمی.
دوست عزیز پاکر
از اینکه تذکر دادی ممنونم
(البته کاشکی اولین گفتگوی ما به این صورت نبود)
............................................................
خلاصه یه یک بار دیگر نظرم رو بگویم:
1-وقتی که عکسی رو نت میبینید و به آن دنباله ای به مقدسات میدهند زود خودتان قوت قلب ندهید چون احتمال اینکه با فتوشاپ دستکاری شده باشد زیاد است!
2-بعضی از مطالب نیاز به متخصصانی دارند که آن را زیر تیغ موشکافی قرار داده تا حقیقت برای مردم روشن شود.در مورد مسائلی که به اعتقاد چندین میلیون نفر ربط دارد نباید خیلی سرسری گرفت و زود به تایید آن کرد چه بسا در این جامعه ی جهانی که هر روز دینداران بر علیه هم مطلب میسازند تئوری توطئه زیاد باشد!
(یادمه قبلا فیدل عزیز یه امضا داشت با این مضمون:
"به همه چیز بدبین باش بدبینی خلصت آدمهای متفکره!"
که البته جدا از کلی گفتنش جمله ای خوبی است زیرا اندیشه های جدید با خوشبینی به مسائل رایج آغاز نشده اند .نیاز به توضیح دارد ...)
3-انسان بهتر است با دانستن سطح آگاهی خود نگاهی به مسائل داشته باشد نه اینکه هر چیز را توجیه کند و اندیشه ی انتقادی نداشته باشد.
*باز هم بگویم که من اطلاعات چندانی درباره زمین شناسی و ...ندارم و فقط با دانسته ی خودم این حرفها را میزنم(منظور همین خلاء مطلق و ...است) چه بسا اشتباه باشد (چون تخصصم نیست).
----------------------------------------------------------------------------
اگر انسان با یک جمله"خدا میداند" خود را از استدالات توجیهی برهاند بهتر است تا با استدالاتی ،خلقی را به اشتباه بیندازد.(جالب نظرات فلاسفه یونان باستان و کاتولیک ها در باب حرکت خورشید به دور زمین میچرخد یا بالعکس طوری شده بود که اظهار نظر درست گالیله مورد قبول واقع نشود و در خیلی مسائل این چنین بود و ....)
جمله "خدا می داند" به این معنی نباید تلقین شود که کلید همه جواب ها در نزد خداست و ما نباید بیهوده تلاش کنیم و وقت خود را تلف کنیم بلکه انسان باید این غریزه ی کنجکاوی را آنچنان وسعت دهد تا خود به کلید برسد.
جالب است بدانیم که هر کلید ما را به سمت کلید دیگری میبرد.
موفق و پیروز باشید
یا حق

آخرین ویرایش:

Mohsenyg

عضو جدید
دوستان بر طبق نظریه ی آشوب اگه یک الکترون از مدار اتمش منحرف بشه کل هستی و کهکشانها نابود میشوند
حالا فکرشو بکنید ماه از وسط نصف بشه
اصلا اونو ول کنید
وقتی که ماه نصف میشه قاعدتا جاذبه ی زمین و خورسید روش تاثیر میزارند
و اون نصفه ی ماه روی زمین سقوط میکنه یا خورشید و یا هر احتمال دیگه
مطمئن هم باشید سرجاش هم نمیمونه تا دوباره بچسبه بهم
حالا شما بگردید دنبال منطق علمی

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
لطفا به سوالي كه ميكني فكر كن ؟ اگه يه آيه مثل قران بياوري ؟!اين سوال بدلايل زير مشكل دارد !
1- اگر يكي از آيات موجود گفته شود و شما بدانيد كه ان آيه در قران هست آنگاه خواهي گفت كه اين آيه در قران هست و اگر نداني كه آن آيه در قران هست خواهي گفت كه اين كجا مثل ديگر آيات است ؟!
2- اگر آن آيه در قران نباشد آنگاه خواهي گفت چنين آيه اي در قران نيست پس نمي تواند مثل آيات قران باشد !
اينگونه سوالات به جواب ملا نصرالدين شبيه است :
روزي از ملا پرسيدند تعداد ستاره هاي آسمان چند تاست ؟ او گفت بقدر تعداد موهاي تن الاغم !اگر ميگي نه برو بشمار !
ببينيد در بين علماي اسلام منقول است كه ماه و نه زمين در زمان تولد پيامبر دو نيم شد !(در حاليكه هيچ مورخي قبلا انرا تاييد نكرده ) و قران مي گويد در زماني كه رستاخيز فرا ميرسد ماه دو نيم خواهد شد (در حاليكه انديشمندان امروز كشف كرده اند كه ماه دو نيم شده !يعني رستاخيز آمده !) بعبارتي هنوز بين علماي دين و آيات قران تشابه زماني وجود ندارد در اين نوشتار ها هم كه موضوع تبديل شده به دو نيم شدن زمين در حاليكه قرار بوده ماه دو نيم شود و الخ .
البته قران در سوره الانشقاق مي فرمايد"و آنگاه كه زمين كشيده شود و بيرون آيد آنچه در انست و خالي شود "
اگر اين سوره درست باشد بنابراين مواد درون زمين بيرون ميريزه و خالي ميشود !(يعني پخش ميشه !) در اينصورت خلا در مركز زمين هست بعد بخش جاذبه را داريم بعد بخش آتمسفر را و ... !!!! ببينيد اين نوشته ها همه خنده دارند و شبيه قصه هستند در واقع شايد بتوان انرا نوعي ماليخولياي علمي تلقي كرد تا علم و يا عناوين ديگر مثل معجزه حتي اگر پيامبر هم زنده شود مي گويد تا كنون چنين ديالوگي با ابوجهل نداشته ام كما اينكه اهل تسنن چنين رواياتي ندارند و اينگونه روايات فقط در بين اهل تشيع رايج است .
حالا بفرض اينكه ماه يا زمين و يا مريخ و يا سياره اي در ديگر كهكشانها قاچهايي بر اثر گسل ها برداشته باشند اينها چه ربطي به اين داره كه كسي نميتواند آيه اي مثل قران بياورد ! ميدانيم در قران آيه اي داريم كه ميفرمايد "زنان شما مزارع كشاورزي شما هستند هر وقت و هر كجا خواستيد بر ان فرود آييد " من كه اصلا علاقه اي ندارم آيه اي مشابه اين آيه بياورم !!!!و اگر نعوذ با لله مجبور شوم تا براي فيدل عزيز آيه اي بياورم آنگاه با عرض پوزش آيه زير را ممكنست بياورم " مردان شما خران شما هستند پس هر وقت خواستيد بر پشت انان سوار شويد و به هر كجا خواستيد انان را برانيد!!!!

دوست من منتظرم تا 1 ایه مثل قران برام از خودت بگی

آخرین ویرایش:

mmbidhendi

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
دوستان بر طبق نظریه ی آشوب اگه یک الکترون از مدار اتمش منحرف بشه کل هستی و کهکشانها نابود میشوند
حالا فکرشو بکنید ماه از وسط نصف بشه
اصلا اونو ول کنید
وقتی که ماه نصف میشه قاعدتا جاذبه ی زمین و خورسید روش تاثیر میزارند
و اون نصفه ی ماه روی زمین سقوط میکنه یا خورشید و یا هر احتمال دیگه
مطمئن هم باشید سرجاش هم نمیمونه تا دوباره بچسبه بهم
حالا شما بگردید دنبال منطق علمی

من نمیدونم ، تو کار شما موندم ، باشه ، اصلاً این قضیه منطق علمی نداره ، سایر معجزات از نظر شما منطق علمی داره ؟

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
و يا در سوره اي ديگر مي گويد " و آنگاه كه آسمان بشكافد و ستاره ها فروريزد "
خوب ستاره ها را فرض كنيد كه دارند فرو مي ريزند به كجا؟ ! اسمان بشكافد !يعني چه شكلي بشه؟!
و يا در سوره التكوير " آنگاه كه خورشيد در هم پيچيده شود ،و ستاره ها فروريزند . انگاه كه كوه ها سير كرده شوند . انگاه كه شتران آبستن بار نهند و انگاه كه وحوش حشر كرده شوند و دريا ها پر كرده شوند و نفسها جفت كرده شوند "
خوب يقينا علماي دين بهتر از من مي دانند كه خورشيد چگونه درهم پيچيده ميشود !(يعني منفجر بشه !يا سرد بشه و يا مچاله ميشه ؟)و ستاره ها از اون بالا به پايين مي افتند (هميشه فكر ميكنيم آسمان فقط بالاي سرمونه براي همين هميشه فكر ميكنيم از اون بالا يه چيزايي مياد پايين در حاليكه وقتي اينور كره زمينم و اونور كره زمين باران مياد در واقع بجاي اينكه باران از بالا رو سرم بياد از پايين داره به سمت پاهام مياد!) بنابر اين در حالت كلي كه آسمان بالا و پاييني ندارد نميدانم پايين آسمان كجاست!؟و ستاره ها كجا بايد بروند؟و يا اينكه اينهمه سياره فقط در كهكشان راه شيري است اونوقت همه ستاره هاي حتي كهكشانهاي ديگه هوس ميكنند كه بيان رو كره زمين؟!!)و چه جوري كوه ها سير ميشوند انهم فقط كوه هاي كره زمين ! و اينكه بار گذاري فقط رو شتران آبستن رخ مي دهد كه در عربستان وجود داشته و يا خران آبستن هم مشمول اين آيه هستند كه در قبرس زيادند!و يا وحوش حشر كرده شوند يعني چه ؟!و دريا ها پر كرده شوند !مگه الان خالي هستند كه قراره بعدا پر بشوند ؟!
در سوره القمر داريم " نزديك شد قيامت و شكاف خورد ماه "
بر اين اساس اگر فرض كنيم كه منظور اين بوده كه چون قيامت فرا رسد ، شق القمر رخ خواهد داد پس تا اون موقع خبري از دو نيم شدن نيست و اين اخبار ها شايعه اي بيش نخواهند بود ولي اگر فرض كنيم كه ماه قبلا دو نيم شده پس قيامت هم اومده بنابر اين سخت نگيريد و هر كاري كه مي خواهيد بكنيد كه الان همه در قيامتيم !!!!!
البته طرح اينگونه مسائل براي سرگرمي بد نيست حد اقل اينكه تعدادي وادار به مطالعه بيشتر خواهند شد ولي بهتر است هميشه اونور سكه را هم حدس بزنيم شايد در پس كوچه حيله اي نهفته باشد.!

آخرین ویرایش:

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
بر گرد به آيه اي كه نوشتي "قيامت نزديك شد ماه دو نيم شد" پس شرط اينكه ماه دو نيم شود اينستكه قيامت فرا رسد پس تا كنون نبايد دو نيم شدن ماه رخ داده باشد .
در حالت دوم همه افعال را در گذشته مفروض نماييم در اينصورت قيامت فرا رسيده و ماه دو نيم شده !
حالا كدوم درسته قيامت فرا رسيده و ماه هم دونيم شده و الان من و شما در بهشت و جهنميم و يا قراره كه قيامت بياد و ماه دو نيم بشه ؟!و يا اول ماه دونيم شده (گذشته) بعد قراره قيامت بياد؟ و يا منظور پيامبر اين بوده كه به ابوجهل گفته كه من الان نمي توانم ماه را دو نيم كنم ولي در قيامت ماه دو نيم خواهد شد ؟ خلاصه يه كم زمانهاي اين آيه را واضح تر نماييد.!!!

شق القمر معجزه ای خارق العاده

بِسمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم

اقْترَبَتِ الساعَةُ وَ انشقَّ الْقَمَرُ(1)

وَ إِن یَرَوْا ءَایَةً یُعْرِضوا وَ یَقُولُوا سِحْرٌ مُّستَمِرُّ(2)

وَ کذَّبُوا وَ اتَّبَعُوا أَهْوَاءَهُمْ وَ کلُّ أَمْرٍ مُّستَقِرُّ(3)

بنام خداوند بخشنده بخشایشگر1-قیامت نزدیک شد و ماه از هم شکافت.2 - و هر گاه نشانه و معجزهاى را ببینند اعراض کرده مى گویند: این سحرى است مستمر!3 - آنها (آیات خدا را) تکذیب کردند و از هواى نفسشان پیروى نمودند و هر امرى قرارگاهى دارد.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
ابوجهل‌ در مکه‌ به‌ همراه ‌یک‌ یهودی‌ عالم‌ شب‌ چهاردهم‌ ماه‌ به‌ محضرحضرت‌ رسول‌ (ص‌) رسیدند و ابوجهل‌ گفت‌: ای‌محمد اگر در ادعای‌ نبوت‌ خود صادق‌ هستی‌،برای‌ ما نشانه‌ای‌ خارق‌العاده‌ و معجزه‌ای‌ عینی‌بیاور والا تو را می‌کشیم‌، پیامبر (ص‌) با خونسردی‌فرمود: از من‌ چه‌ می‌خواهید. ابوجهل‌ به‌ یهودی‌روی‌ آورد که‌ چه‌ چیزی‌ غیر ممکن‌ از او بخواهیم‌،مرد یهودی‌ گفت‌: محمد ساحر است‌ هر چه‌ درزمین‌ از او بخواهیم‌ قادر است‌ آن‌ را انجام‌ دهدبه‌ او بگو ماه‌ را بشکافد زیرا جادو در آسمان‌ تاثیرنمی‌کند و ساحر را در آن‌ تصرف‌ و اقتداری‌نیست‌. و چون‌ محمد(ص) از انجام‌ این‌ کار عاجز ماند او را به‌قتل‌ می‌رسانیم‌. ابوجهل‌ گفت‌: شما این‌ ماه‌ رابرای‌ ما دو نیم‌ کن‌، آنگاه‌ حضرت‌ رسول‌ (ص‌) دعافرمودند و با انگشت‌ سبابه‌ اشاره‌ای‌ به‌ ماه‌ کرد و ماه‌را دو نیمه‌ ساخت‌، نصف‌ آن‌ بر جای‌ خودش‌ ماندو نصف‌ دیگر به‌ طرف‌ دیگر رفت‌ و مدتی‌ به‌ همین‌شکل‌ باقی‌ ماند. ابوجهل‌ پس‌ از مدتی‌ گفت‌:دوباره‌ ماه‌ را به‌ حالت‌ اول‌ برگردان‌.آنگاه‌حضرت‌ دو نیمه‌ ماه‌ را به‌ هم‌ رسانید و مهتاب‌یکپارچه‌ شد. مرد یهودی‌ که‌ عالم‌ به‌ دین‌ یهود بودبه‌ خاطر این‌ معجزه‌ رسول‌ خدا (ص‌) ایمان‌آورد، ولی‌ ابوجهل‌ پر کینه‌تر و خشمناک‌تر برافروخت‌ و گفت‌: او چشم‌ ما را به‌ سحر بسته‌ است‌ وبا جادو گردی‌ خیال‌ شق‌القمر را برای‌ ما ایجادکرد. ابوجهل‌ برای‌ اثبات‌ ادعای‌ خود گفت‌: ازمسافران‌ دور و نزدیک‌ می‌پرسیم‌ تا قضیه‌ شق‌القمرمعلوم‌ شود، قضیه‌ را از آنها پرسیدند، مسافران‌گفتند: در آن‌ لحظه‌ شب‌ ما شق‌القمر را به‌ چشمان‌دیدیم‌ ولی‌ باز هم‌ ابوجهل‌ ایمان‌ نیاورد و چنین‌توجیه‌ کرد که‌ سحر محمد بر مسافران‌ حجاز نیز اثرکرده‌ است‌ و کفار مستکبر قریش‌ نیز تابع‌ ابوجهل شدند.‌قریش از آن حضرت معجزه طلب کردند، و حضرت با انگشت به ماه اشاره کرد، و قرص ماه به قدرت الهی دو نیم شد و باز به هم پیوست؛ و آیه نازل شد: اقتربت الساعه و انشق القمر

mohammadreza_سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما لطف کن به عنوان یک انسان سطحی نگر در مورد این مسائل نظرات سطحی ندید . این مسائل ما فوق مسائل سطحی هستند و انسان های سطحی نگر دلیلی نداره در موردش نظر بدند .
تعریف آزادی اینه که کسی که نظر مخالف داره نباید نظر بده؟؟؟؟:redface:
اگه شما نظرت موافقه به جای اینکه از مخالفا بخوای نظر ندن با بحث منطقی خودت اونارو قانع کن

mohammadreza_سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست من منتظرم تا 1 ایه مثل قران برام از خودت بگی
بیتی از حافظ در مورد تحریف قرآن : (جالب بود که تا حافظ و باز کردم همین غزل اومد)
زان یار دلنوازم شکریست با شکایت ...ار نکته دان عشقی بشنو تو این حکایت
بی مزد بود و منت هر خدمتی که کردم ...یارب مباد کس را مخدوم بی عنایت
.
.
.
هرچند بردی آبم روی از درت نتابم ....جور از حبیب خوشتر کز مدعی رعایت
عشقت رسد به فریاد ار خود بسان .... حافظ قران زبر بخوانی در چارده روایت

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.