شرط‌بندی روی زمان مرگ بیماران +عکس

alone.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
شرط بندی فعلی حرام و عملی ناپسند اما مردم بسیاری از کشورهای اروپایی و یا آسیایی به انجام آن می پردازند و حتی از شرط بندی روی بیماران نیز نمی گذرند.
به گزارش گروه خواندنی های باشگاه خبرنگاران، شرط بندی در بسیاری از کشورهای غیراسلامی دنیا رواج دارد و عده ای با اینکار پول های زیادی به دست آورده اند و البته عده ای نیز از همه چیزشان گذشته اند.

تایوان یکی از کشورهایی است که مردم آن علاقه خاصی به شرط بندی دارند و این موضوع در پزشکان این کشور نیز دیده می شود اما آن ها کاملا غیر انسانی شرط بندی می کنند.

در این نوع شرط بندی پزشکان و حتی افراد عادی بر روی بیمارانی که سرطان دارند شرط می بندند و هدف اصلی آن ها نیز این است که کدام بیمار زودتر جان خودش را از دست می دهد.

خیابان "تایچونگ" محل اصلی شرط بندی ها

این نوع شرط بندی ابتدا در بیمارستان ها رواج داشت و پس از آن در عین ناباوری به خیابان ها و حتی موسسه های خیریه ای که برای کمک به سرطانی ها ساخته شده بودند نیز کشیده شد. پلیس تایوان کشف کرده است که روزانه نزدیک به 30 میلیون دلار شرط روی بیماران بسته می شود.

در این نوع شرط بندی نام تمامی بیماران سرطانی با شرایطشان در جدول هایی قرار گرفته است و به صورت زیر زمینی بین مردم می گردد و آن ها میزان پول و مدت زمان مرگ بیماران را تعیین می کنند و شرط می بندند.

در این شرایط بسیاری از بستگان بیمارها دست به اعتراض زده اند و پلیس نیز برخی از پزشکان که این بازی را آغاز کرده اند دستگیر و همچنین چند موسسه را پلمپ کرده است. این نوع شرط بندی به عنوان "غیرانسانی ترین" شرط بندی دنیا شناخته می شود.

♫ ♫ (。◕‿◕。) ♫ ♫

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا تاسف داره...اینکه روی جون انسان ها شرط بندی کنن...این پزشکا اگه خودشون سرطان می گرفتن دوس داشتن روشون شرط بندی کنن؟!

آدمهای احمق سطحی!

خدایا همه رو به راه راست هدایت کن.

FARAS

عضو جدید
کاربر ممتاز
چقد بد وقتی افراد یه خونواده برا اینکه عزیزشون سرطان داره رنج میکشن یکی دیگه واسه زودتر مردن اون شرط میبنده
چقد پست وبی احساسن

Melina666

عضو جدید
چقد بد وقتی افراد یه خونواده برا اینکه عزیزشون سرطان داره رنج میکشن یکی دیگه واسه زودتر مردن اون شرط میبنده
چقد پست وبی احساسن

دقیقا
نمیشه اسمشان را انسان گذاشت.
از حیوانها هم پست تر هستن.:mad:

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
خاک توسرشون!
یعنی کلی خودمو کنترل کردم این گفتم دیگه!

chik.chik.jhik

عضو جدید
کاربر ممتاز

یه قسمت مکالمه شون تو پاویون:
مسئول بخش گفت شرط می بندم تا چند روز بیشتر زنده نیست الکی چرا میخوای عملش کن خرج اضافی بذاری رو دستشون؟
دکتره گفت خرج زندگی ما از کجا تامین شه پس؟ منم شرط می بندم بعد عمل چند ماه زنده میمونه
مسئول بخش گفت کاری نداره! کاری میکنم شرط رو من ببرم!

بالا