شرایط عاشق شدن چیه

فانوس تنهایی

مدیر بازنشسته
یکیو دوست داشته باشی یعنی عاشقش شدی

یکیو دوست داشته باشی یعنی عاشقش شدی

سلام خوبید امیدوارم دلتون سبز باشه
میخواستم ببینم اگه یکیو دوست داشته باشی یعنی عاشقش شدی

شکوفا

عضو جدید
به نظر من ایبطوری نیست خیلیارو ممکنه دوست داشته باشی ولی آیا عاشقه همه ای؟
عشق یعنی اینکه طرف مقابلو جزئی از وجودت بدونی.هرکاریو بخاطر اون ابجام بدی.کلن عقلتو از دست بدی فکر نمی کنم با این خصوصیات کسی عاشق واقعی باشه:eek:

arnela

عضو جدید
عشق با دوست داشتن فرق داره
البته بعضی وقتا خیلی دوست داشتن هم می تونه عشق بشه.
اما قشنگترین حالت عشق وقتیه که بتونی کسی رو که عاشقش بودی دوست داشته باشی.
آدم وقتی عاشق میشه بدی های کسی رو که دوسش داره نمی بینه ولی وقتی طرفشو دوست داشته باشه بدی هاشو میبینه و قبول داره که طرفش عیب هایی هم داره ولی دوسش داره

rahele83

عضو جدید
نهههههههههههه

نهههههههههههه

نه! به نظر من اگریه نگاه به بیستون بندازید تفاوت علاقه وعاشق بودنو می فهمید شما حاضرید برای معشوقتون کوه بکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///

gol_bahar

عضو جدید
آدما خیلی هارا دوست دارند ولی دلیل نمی شه که عاشق همه اونها باشند .زمانی آدم عاشق می شه که همه ی چیزای خوب رو برای عشقش بخواهد و بعضی اوقات مجبور می شه از خواسته های خودش بگذره ولی از خواسته های معشوقش نه. عشقش رو جزئی از خودش بدونه .هر دوست داشتنی که این طوری نیست فقط یه نوع این طوری که اون هم عاشق شدن.

gol_bahar

عضو جدید
وقتی عاشقی یه حس و حال عجیبی داری .همه روزا کنار عشقت برات قشنگند.همه ی چیزای قشنگ و خوب دنیا رو فقط برای اون می خوای.بعضی کارهایی رو انجام میدی که اگه کسی عاشق نباشه نمی تونه درکش کنه و بهش می خنده یا می گه دیوونه ای نمی فهمی چه کار می کنی. توصیفش خیلی سخته چون بعضی اوقات اصلا زبان قادر به بیان و دست ها قادر به نوشتن اون نیست ، ولی می دونم که قشنگ ترین حسی که خدای مهربون به آدما هدیه کرده.
باید عاشق بشی تا متوجه بشید چیه...

حمید...HaMiD

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاملا مخالفم.
این دو مورد کاملا از هم جدان میتونی یکی رو دوست داشته باشی اما عاشقش نباشی حتی میتونی با یکی دوست باشی و حتی کوچکترین احساسی نسبت بهش نداشته باشی.

rosemehr87

عضو جدید
در مورد چیزی که تجربه نداشتم اظهار نظر نمیکنم.
خوب منم تجربه ندارم ولی فکر می کنم شرایط خاصی نداشته باشه
فقط یکمی احساس یه کم آدم بیکار باشه که وقت داشته باشه به عشقش فکر کنه
بقیه ی موارد را شماها که تجربه داشتین باید در اختیار ما قرار بدین
اینجا مثل این که بر عکس شده:gol::biggrin::gol:

rosemehr87

عضو جدید
کاملا مخالفم.
این دو مورد کاملا از هم جدان میتونی یکی رو دوست داشته باشی اما عاشقش نباشی حتی میتونی با یکی دوست باشی و حتی کوچکترین احساسی نسبت بهش نداشته باشی.
منم موافقم ولی خوب این دوستان شما بستگی داره چه جوری باشه ؟؟؟؟؟:gol:

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
منم با بقیه موافقم. عشق با دوست داشتن فرق داره.
راستی یه سوال. چرا همیشه یه پای تاپیکایی که سوال عشقی دارن جناب تنهایی هست؟؟؟ معمولا هم صاحب تاپیک ایشون هستن.

arnela

عضو جدید
عاشق شدن که شرایط نمی خواد
یه دفه عاشق میشی بعد باید شرایطشو داشته باشی که عاشق بمونی

sma519

کاربر بیش فعال
Hmmmmmmmmm

Hmmmmmmmmm

نظر خوب زياد بود ، ولي من فقط گلبهار رو قبولش دارم . :)

sma519

کاربر بیش فعال
نه! به نظر من اگریه نگاه به بیستون بندازید تفاوت علاقه وعاشق بودنو می فهمید شما حاضرید برای معشوقتون کوه بکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///

بابا تو ديگه پياز داغشو زياد كردي كه ه ه ه ه ه ه ه ه . :confused:

عطیه 67

عضو جدید
دوست داشتن انواعی داره اما عشق چیزه دیگه ایی شما شاید یه کسیو مثل خاله خیلی دوست داشته باشی اما عاشقشم هستی یعنی اگه هر روز نبینیش مریض می شی دلت می گیره یا همیشه به عنوان همراه می خوای کنارت باشه؟!
:smile:

Excalibur

عضو جدید
در تایید حرف عطیه جان منم باید بگم گاهی دوست داشتن و عشق در یک راستا و در یک جا جمع میشه اما گاهی در دو حیطه جدا از هم بروز پیدا میکنه....شنیدین عشق مادری؟؟؟ عشق خاله ای هم شنیدین؟!
گاهی عشق هست اما این عشق حیطه اش با عشق دیگه متفاوته...شنیدین میگن فلانی عاشق داداششه یا خواهرش؟ یا حتی یه جور دیگه بگم...گاهی به گوشمون خورده من عاشق این جور اخلاقم یااینجور...
اما منظور ما عشق به یک معشوقه برای زندگی یه عشق به خدا نبوده....
نمیدونم تونستم بگم درست یا نه...منظورم اینه که سئوال هم جواب مثبت داره هم منفی اما با تمام این اوصاف خود عشق ها با هم قابل قیاس نیستن و خود دوست داشتن ها هم همینطور...
چون کیفیت ها متفاوته!!!! (کاری به کمیت نداریم)

• Like
واکنش ها: cute

mrsplym007

عضو جدید
خدایا به هر که دوست میداری بیاموز عشق از زندگی کردن بهتر است و به هر که دوست تر میداری بچشان که دوست داشتن از عشق برتر است

حمید...HaMiD

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب منم تجربه ندارم ولی فکر می کنم شرایط خاصی نداشته باشه
فقط یکمی احساس یه کم آدم بیکار باشه که وقت داشته باشه به عشقش فکر کنه
بقیه ی موارد را شماها که تجربه داشتین باید در اختیار ما قرار بدین
اینجا مثل این که بر عکس شده:gol::biggrin::gol:
یه کم با حرفهاتون موافق نیستم اگر شرایط خاص نباشه فکر نمیکنم عشق بوجود بیاد
در ضمن من گفتم که تجربه ای نداشتم و تا حالا برام پیش نیومده چطور انتظار دارین تجربه نداشته ام را در اختیار شما قرار بدم. دل خالی که دزدیدن نداره.
مثل این میمونه که از یه نفر که توی عمرش خاویار نخورده ازش در مورد مزه اش بپرسی!

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
من یکی که خسته شدم از بس که این سوالو شنیدم.
هیچکس هم جواب درست و یکسانی براش نداره.
بهتر نیست به جای اینکه هر بار در موردش سوال کنیم بشینیم و با خودمون فکر کنیم و به روش خودمون عاشق باشیم؟؟؟؟
این حرفم فقط به تنهایی عزیز نیست. به خودمم میگم.
البته هر کی نظر خودشو داره. من اگه دوست ندارم میتونم نیام تو تاپیک. راستیا. اصلا چرا دخالت میکنم. بی خیال.
موفق باشین.:gol: