شتری که در خونه هر کسی می خوابه [سربازی]

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون شب قرار بود بازی کنیم شب قبلش هم قرار گذاشتیم ..دیگه دوستات اومدن رفتی با دوستات بازی کنی ....
با ما پیرمردا کی بازی میکنه ...الانم دیگه حس بازی نیست

من با کسی بازی نکردم رفتم خوابیدم.
پیـــــــــــــــــر مــــــَرد.:D

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
شب بخیر گفتما

حریفم چرا نمیاد خو من خوابم میاد!:(
شب خوب

f.babaei

عضو جدید
من وقتی این شتر اومد خوابید دم در که کاملا غافلگیر شدم اما بازم همون عشق ویار همیشگیم (خدارو میگم) کمکم کرد تا سر شتره رو بریدم وچن وقت دیگه هم کبابش میکنم;)

parichehr.F

عضو جدید
مگه تو سربازی چه اتفاقی میوفته که این همه ادم ازش گریزونن!!!!!!
خب دقیقا اقای مدیر درست گفتن پس.
سربازی اغاز مرد شدنه
چون مرد بودن یعنی عادت به زندگی در هر شرایطی
بعدشم اول فکر کنید بعد بترسید واظها نظر کنید
اومدید فردا یکی خواست باما بجنگه شما خودتون واقعا احساس مسئولیت نمیکنین ؟

hosseinassar

مدیر ارشد
سربازی اغاز مرد شدنه

تو سربازی میشه روش های پیچوندن ، دروغ گفتن، فیلم بازی کردن یاد گرفت

f.babaei

عضو جدید
سربازی اغاز مرد شدنه
توی سربازی فقط باید دوری خانواده رو تحمل کنی ویه مدتی هم با دستپخت بچه های سرباز توی آشپزخونه سر کنی(انصافا بعضی وقتا خوب میپزن:biggrin:) و در آخر باید خیلی ورزش کنی وکم بخوابی همین! دیدی چیز خاصی نیس بیخودی جو میدید وبچه مردمو میترسونید!در واقع از لحاظ جسمانی آماده میشید وبعضیا از لحاظ روحی!
ها این احساس مسئولیتو خوب اومدیا کاش شما دختراهم میرفتید سربازی. جالب بودا:biggrin:

s.j.khataeepour

کاربر بیش فعال
سربازی اغاز مرد شدنه

آقای مدیر دیگه چیا گفتن؟؟
سربازی یعنی دو سال اتلاف وقت؛ هر کی فکر میکنه! 2 سال از جوونی رو به باد فنا دادن ایده خوبیه، بسم الله....

شاید سربازی برای یه آدم ضعیف و بی دست و پا و... خوب باشه، اما برای یه پسر نرمال بدیهاش خیلی بیشتر از خوبیهاشه.

خود من دوسال فقط عمرم از دستم رفت...
بعضی ها همش میان میگن سربازی مرد میکنه، مرد میکنه.! آقا جان ما از اول مرد بودیم، نامردارو بفرستید سربازی، نه مردارو. زنهارو بفرستید مرد شن.

-------------------

پولی که صرف سربازای زپرتی ما میشه ، سربازایی مثل خودم! که دیدید سر مرز چطور با خفت و خواری اسیر شدن، خرج چند تا سرباز حرفه ای بشه، هم مرزها بیشتر در امون هستند هم عمر کسی تلف نمیشه

اگر این ایده سربازی اجباری دو ساله خوب بود کشورهای پیشرفته هم اجراش میکردند.....

==================

کسی که رفته سربازیو میاد میگه سربازی آدم رو مرد میکنه بدونید که قبل از رفتنش خیلی بچه ننه بوده

parichehr.F

عضو جدید
سربازی یعنی دو سال اتلاف وقت؛ هر کی فکر میکنه! 2 سال از جوونی رو به باد فنا دادن ایده خوبیه، بسم الله....

شاید سربازی برای یه آدم ضعیف و بی دست و پا و... خوب باشه، اما برای یه پسر نرمال بدیهاش خیلی بیشتر از خوبیهاشه.

بعضی ها همش میان میگن سربازی مرد میکنه، مرد میکنه.! آقا جان ما از اول مرد بودیم، نامردارو بفرستید سربازی، نه مردارو. زنهارو بفرستید مرد شن.

-------------------

پولی که صرف سربازای زپرتی ما میشه ، سربازایی مثل خودم! که دیدید سر مرز چطور با خفت و خواری اسیر شدن، خرج چند تا سرباز حرفه ای بشه، هم مرزها بیشتر در امون هستند هم عمر کسی تلف نمیشه

اگر این ایده سربازی اجباری دو ساله خوب بود کشورهای پیشرفته هم اجراش میکردند.....

==================

کسی که رفته سربازیو میاد میگه سربازی آدم رو مرد میکنه بدونید که قبل از رفتنش خیلی بچه ننه بوده[/QUOT

با این جملتون که گفتید 2سال عمرتون از دست رفت موافقم
ولی این تقصیر سربازی نبود !!!!!!!!!
مقصر خودتون بودید که درس نخوندید ومجبور شدید به جای دانشگاه به پادگان برید
من خودمم این نوعشو نمیپسندم
ولی شماها زرنگنیستین درس نمیخونین میبرنتون سربازی
باید برید دانشگاه بعد سربازیتون نهایتش 2ماه میشه

parichehr.F

عضو جدید
تو سربازی میشه روش های پیچوندن ، دروغ گفتن، فیلم بازی کردن یاد گرفت

اهان یعنی اینکه پسرا کلا فرشتن میرن سربازی روش های تبدیل شدن به شیطونو یاد میگیرن؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
اونوقت کی این چیزارو یادشون میده؟؟؟؟؟
به قول معروف"
پرتو نیکان نگیرد هرکه بنیادش بد است تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است
بله برادر اینطوریاست

parichehr.F

عضو جدید
توی سربازی فقط باید دوری خانواده رو تحمل کنی ویه مدتی هم با دستپخت بچه های سرباز توی آشپزخونه سر کنی(انصافا بعضی وقتا خوب میپزن:biggrin:) و در آخر باید خیلی ورزش کنی وکم بخوابی همین! دیدی چیز خاصی نیس بیخودی جو میدید وبچه مردمو میترسونید!در واقع از لحاظ جسمانی آماده میشید وبعضیا از لحاظ روحی!
ها این احساس مسئولیتو خوب اومدیا کاش شما دختراهم میرفتید سربازی. جالب بودا:biggrin:

واقعا گریه داره که یه جون این مملکت با خنده از مسئولیت میگه
قول میدم حتما یه تاپیگ بزارم از دخترا بپرسم نظرشونو درمورد سربازی

golbanu

عضو جدید
سلام غصه نخورید پسرا
بیاید پیش خودم همتونو میفرستم یه جای خوب
05 کرمان

golbanu

عضو جدید

-------------------

==================

کسی که رفته سربازیو میاد میگه سربازی آدم رو مرد میکنه بدونید که قبل از رفتنش خیلی بچه ننه بوده[/QUOT

دیگه سربازی دو ماه نمیشه . اون مال قدیما بود الان هرچی هم درس بخونی با ید خدمت قانونی رو انجام بدی . تازه کسر خدمت رو هم از قانون حذف کردن

f.babaei

عضو جدید
واقعا گریه داره که یه جون این مملکت با خنده از مسئولیت میگه
قول میدم حتما یه تاپیگ بزارم از دخترا بپرسم نظرشونو درمورد سربازی
ای بابا چقدر شما بدبینی به همه چیز!
میخوام بگم سربازی اینقدرها ترس نداره که الکی بزرگش میکنی. چه مسئولیتی؟ اینو نمیشه اسم مسئولیت گذاشت روش خواهر من! نمیدونی چه خبره که اینجوری فکر میکنی البته حق داری! تو مملکت ما اگه مسئولیت پذیری وجود داشت حالا وضعمون اینجور نبود:mad: بهتره ادامه ندم نمیخوام بحث به بیراهه کشیده بشه همه میدونیم چه خبره اینجا!

parichehr.F

عضو جدید
ای بابا چقدر شما بدبینی به همه چیز!
میخوام بگم سربازی اینقدرها ترس نداره که الکی بزرگش میکنی. چه مسئولیتی؟ اینو نمیشه اسم مسئولیت گذاشت روش خواهر من! نمیدونی چه خبره که اینجوری فکر میکنی البته حق داری! تو مملکت ما اگه مسئولیت پذیری وجود داشت حالا وضعمون اینجور نبود:mad: بهتره ادامه ندم نمیخوام بحث به بیراهه کشیده بشه همه میدونیم چه خبره اینجا!

منکه خودمم همینو گفتم
دوراز جون نمیخوان ببرن بکشنتون که یه کاری رو یادتون میدن که ممکنه به دردتون بخوره
دلیل این بلبشو هم همینه که کسی مسئولیت پذیر نیست
بد میگن فقط شیرازیا حال ندارن!

Bahman_mech

عضو جدید
کاربر ممتاز
منکه خودمم همینو گفتم
دوراز جون نمیخوان ببرن بکشنتون که یه کاری رو یادتون میدن که ممکنه به دردتون بخوره

بیرون گود نشستی میگی لنگش کن.میتونی تصور بکنی یک فرمانده بیسواد بهت بگه برو مستراح رو تمیز بکن؟اینا همش شعاره زندگی اونقدر چالش و مشکل داره که آدم در مواجهه باهاشون آبدیده بشه.راستی خودمم سربازی نرفتم.

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
منکه خودمم همینو گفتم

چرا اتفاقاً می برن می کشن. جوان بیست و خرده ای ساله رو با کلی انگیزه و معلومات میره سربازی بعد از دو سال که کیلومترش صفر شد بر می گرده. این یعنی کشتن آینده یک نفر و اطرافیانش.

parichehr.F

عضو جدید
بیرون گود نشستی میگی لنگش کن.میتونی تصور بکنی یک فرمانده بیسواد بهت بگه برو مستراح رو تمیز بکن؟اینا همش شعاره زندگی اونقدر چالش و مشکل داره که آدم در مواجهه باهاشون آبدیده بشه.راستی خودمم سربازی نرفتم.

نمیدونم چرا کسی حاضر نیس این چاشو تو زندگیش تجربه کنه
و فک میکنم اگه بخوان کسی رو تنبیه کنن بهش میگن بره مستراح تمیز کنه حالا اون فرماندهم میخواد مقید بودن به قوانینو بهتون یاد بده
هرجور مایلین!:cool:

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
فک میکنم این بحث بی فایدس

معلومه که بی فایدست چون شما خانمی و اصلاً سربازی نداری که بدونی در مورد چی داری نظر میدی به عبارتی حداقل صلاحیت برای نظر دادن شریک بودن نظره که در شما نیست.

نمیدونم چرا کسی حاضر نیس این چاشو تو زندگیش تجربه کنه
و فک میکنم اگه بخوان کسی رو تنبیه کنن بهش میگن بره مستراح تمیز کنه حالا اون فرماندهم میخواد مقید بودن به قوانینو بهتون یاد بده
هرجور مایلین!:cool:

زندگی مفید هر فرد حدود 30 ساله یعنی از 15 سالگی تا 45 سالگی و سربازی دو سال، فکر کنم کسی حاضر نیست 7% عمری رو که خدا بهش داده بره به قول شما به جای کسب علم و کار مفید برای خودش و جامعش به قول شما مستراح تمیز کنه که یه آقایی به اسم فرمانده که درکی از زمان نداره فکر کنه بهش مقید بودن رو یاد دادن هر چند به تجربه معمولاً انگیزه های دیگه ای پشت این مسائل هست.

در ضمن، طول مدت سربازی دو ساله حتی اگر دکتری داشته باشی نه دو ماه. حتی یکی از دوستان من که مدرک دکتریش رو گرفته بود والان داره تدریس می کنه پس از مدرک دو سال چکمه پوش بود، البته نسبت به سرباز صفر راحت تر بود ولی دو سال رو رفت خدمت کرد.

آخرین ویرایش:

parichehr.F

عضو جدید
معلومه که بی فایدست چون شما خانمی و اصلاً سربازی نداری که بدونی در مورد چی داری نظر میدی به عبارتی حداقل صلاحیت برای نظر دادن شریک بودن نظره که در شما نیست.

زندگی مفید هر فرد حدود 30 ساله یعنی از 15 سالگی تا 45 سالگی و سربازی دو سال، فکر کنم کسی حاضر نیست 7% عمری رو که خدا بهش داده بره به قول شما به جای کسب علم و کار مفید برای خودش و جامعش به قول شما مستراح تمیز کنه که یه آقایی به اسم فرمانده که درکی از زمان نداره فکر کنه بهش مقید بودن رو یاد دادن هر چند به تجربه معمولاً انگیزه های دیگه ای پشت این مسائل هست.

در ضمن، طول مدت سربازی دو ساله حتی اگر دکتری داشته باشی نه دو ماه. حتی یکی از دوستان من که مدرک دکتریش رو گرفته بود والان داره تدریس می کنه پس از مدرک دو سال چکمه پوش بود، البته نسبت به سرباز صفر راحت تر بود ولی دو سال رو رفت خدمت کرد.

مستر محمود پور عزیز
منکه باشما یا پسرای دیگه دشمنی ندارم! من فقط میگم به قول اقای پیرجو شتریه که در خونه ی همه تون میخوابه.
یه چیزیه که نمیشه حدفش کرد چون مملکت بی سرباز مثل خونه ی بی درو پیکر میمونه ........
کاش وقت بود میتونستم بنویسم سال اول خوابگاه چه برمن گذشت.
به خدا اینم یه جور سربازیه:redface:

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولی موقعینت خوبی هستش برا اینکه خانوما برن سر کار ..مثال میزنم یک خانوم و یک آقا همزمان در یک رشته خاص فارغ التحصیل میشن آقاها میره بعدش خدمت مقدس سربازی ولی خانومه میره وارد بازار کار چون آقاهه باید بره مرد بشه ... چون سربازی کارخونه مرد سازیه ..الانم دیگه تو 90درصد مشاغل خانوما هم جذب میکنن ... هنوز خانوما بگن در حق ما داره ظلم میشه نه در حق آقایون داره لطف میشه ...

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
مستر محمود پور عزیز
منکه باشما یا پسرای دیگه دشمنی ندارم! من فقط میگم به قول اقای پیرجو شتریه که در خونه ی همه تون میخوابه.
یه چیزیه که نمیشه حدفش کرد چون مملکت بی سرباز مثل خونه ی بی درو پیکر میمونه ........
کاش وقت بود میتونستم بنویسم سال اول خوابگاه چه برمن گذشت.
به خدا اینم یه جور سربازیه:redface:

لیدی پریچهر، شاید کشوری مثل آمریکا که سربازی اجباری نداره، بی در و پبکره!

آخرین ویرایش:

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
ســـــــــــرباز
.......
ســـــــــــرباز
......
ســــــــــــرباز

:D

Savalancivil

کاربر بیش فعال